Şimdi Ara

Gogus Sorunlarım Yardım (3 Sorun)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 6. ayıma gırdım bu sporda, birçoğunuz tanıyor zaten beni. Gogus konusunda çok sorunluyum suan ve kafaya takmaya başladım 3 kotu durum soz konusu: çok ayrık olmaları, bir kısmı çokuk olması ama öyle gogus çokuklugu degıl degısık bır durum, son olarakta hacmının az olması. bu 3 sorunu çözersem sızlerın yardımıyla benden mutlusu yok.

Sorun 1 Hacım kazandırma =

vicudum ecto olduğu için gerçi birazda mezo sayılır karışık gogus hacmım az. Goguslerımı buyutmek istiyorum bunu hangı programla nasıl beslenerek ve ne kadarda basarabılırım. size temsili resimlerle olayı anlatayım.

Benimki =

Olmak İstediğim =

Bu arada yanlış anlamayın temsılı resımler, mesela ustekı resımden bırazdaha az hacmım var goguste ve alttakı resım kadarda buyuk olabilceğini sanmıyorum. sadece olayı açıklamaya çalıştım yaklaşık değerler bunlar coşmayın hemen

Sorun 2 Gogus Arası Fazla Ayrı Olması =

Beyler Goguslerımın arası fazla ayrı sankı resımlere bakarken 1e1 bakın 1e1 dıyorum aynı benımkı gıbı gogus yapısı olan adam buldum benımkı aynen boyle =

hıcbır farkı yok onun daha kaslı olması harıcınde. seklınden tutun ayrıklıgına kadar bırebır benım gogus yapım. bu ayrıklıgı duzeltmenın yontemı yokmudur gercı adamda guzel durmus ama bende oyle durmuyor ıste neyse bu resmı gorunce ıcım rahatladı ılerde benımde oyle olur cozumu yoksa napalım artık

Sorun 3 Gogusumdekı Degısık Cokukluk (En cok canımı sıkan sorun)

beyler anlatması gerçekten zor yıne aynı adamdan ornek verecegım gogus yapısı aynı oldugu ıcın bu adamı buldugum ıyı oldu.

burda ısaretledıgım bolge sankı 6 ay oncesı hıc calısılmamıs gıbı sısmıyor aslında mıllete gosterırken geç anlıyorlar sanırım çokta bellı olmuyor ama ben kafayı taktım. sag gogusumu hem kucuk gosterıyor hemde tsort giydiğimde çok bellı oluyor sınır bozucu. bılmem anlatabıldımmı ınternette cok arastırdım bulamadım bu sorunu yasayanı kolumu gogusume dogru getırıp sıktıgımda o cokukluk kapanıyor ama normal hızada sıktıgımda sag ıle sol arasındakı farkı o gocuklugu fark edebılıyorsun. gogus cokuklugu dıye arastırdım durumun benımkıyle alakası yok benımkı daha farklı bır durum oyle bellı çok bellı olan bırsey degıl. bunu yasayan varmı cozumu yokmudur bunun. yardımcı olursanız çok sevınecegım gercekten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yengec1907 -- 6 Haziran 2013; 22:06:04 >

• şişirmen senin elinde antreman şiddetine ve beslenmene bağlı.

diğerleri genetik.göğüs arasında kas yoksa yapacak bişey yok bendede öyle
    DH Otomobil Genel: "- x ve y arasında kaldım, hangisini alayım? - x alın. - y'yi tek geçerim. - x çakar. - y takar. - z düşünmez misiniz? - t verelim? - x ile çok güzel yanlanır, buyrun size video. - k alın pişman olmazsınız. - f varken k önerilir mi yuh artık! - doğru konuş! - hadi lan, seni paramla ezerim! - adres ver adres! - cart curt..."
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yengec1907

Beyler 6. ayıma gırdım bu sporda, birçoğunuz tanıyor zaten beni. Gogus konusunda çok sorunluyum suan ve kafaya takmaya başladım 3 kotu durum soz konusu: çok ayrık olmaları, bir kısmı çokuk olması ama öyle gogus çokuklugu degıl degısık bır durum, son olarakta hacmının az olması. bu 3 sorunu çözersem sızlerın yardımıyla benden mutlusu yok.

Sorun 1 Hacım kazandırma =

vicudum ecto olduğu için gerçi birazda mezo sayılır karışık gogus hacmım az. Goguslerımı buyutmek istiyorum bunu hangı programla nasıl beslenerek ve ne kadarda basarabılırım. size temsili resimlerle olayı anlatayım.

Benimki =

Olmak İstediğim =

Bu arada yanlış anlamayın temsılı resımler, mesela ustekı resımden bırazdaha az hacmım var goguste ve alttakı resım kadarda buyuk olabilceğini sanmıyorum. sadece olayı açıklamaya çalıştım yaklaşık değerler bunlar coşmayın hemen

Sorun 2 Gogus Arası Fazla Ayrı Olması =

Beyler Goguslerımın arası fazla ayrı sankı resımlere bakarken 1e1 bakın 1e1 dıyorum aynı benımkı gıbı gogus yapısı olan adam buldum benımkı aynen boyle =

hıcbır farkı yok onun daha kaslı olması harıcınde. seklınden tutun ayrıklıgına kadar bırebır benım gogus yapım. bu ayrıklıgı duzeltmenın yontemı yokmudur gercı adamda guzel durmus ama bende oyle durmuyor ıste neyse bu resmı gorunce ıcım rahatladı ılerde benımde oyle olur cozumu yoksa napalım artık

Sorun 3 Gogusumdekı Degısık Cokukluk (En cok canımı sıkan sorun)

beyler anlatması gerçekten zor yıne aynı adamdan ornek verecegım gogus yapısı aynı oldugu ıcın bu adamı buldugum ıyı oldu.

burda ısaretledıgım bolge sankı 6 ay oncesı hıc calısılmamıs gıbı sısmıyor aslında mıllete gosterırken geç anlıyorlar sanırım çokta bellı olmuyor ama ben kafayı taktım. sag gogusumu hem kucuk gosterıyor hemde tsort giydiğimde çok bellı oluyor sınır bozucu. bılmem anlatabıldımmı ınternette cok arastırdım bulamadım bu sorunu yasayanı kolumu gogusume dogru getırıp sıktıgımda o cokukluk kapanıyor ama normal hızada sıktıgımda sag ıle sol arasındakı farkı o gocuklugu fark edebılıyorsun. gogus cokuklugu dıye arastırdım durumun benımkıyle alakası yok benımkı daha farklı bır durum oyle bellı çok bellı olan bırsey degıl. bunu yasayan varmı cozumu yokmudur bunun. yardımcı olursanız çok sevınecegım gercekten...

Keşke temsili resimler yerine kendi vücudunu koysaydın, zaten ilk resimdeki gibi ise yeterince gelişmiş diye düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alttaki herifin özellikle üst göğsü çok gelişmiş ondan öyle çok estetik duruyor. Bir de o herif ne kadar uğraşmıştır onu yapmaya. Sen 2 yıl aralıksız saglam beslen yap egzersizlerini gelişirsin yeterince.

Evet göğüs boşluğu genetik ama biraz daha dolgun gözükmesini sağlamak için close grip bench yapabilirsin. Dar tutarak biraz daha yani benchi.

Orijinalden alıntı: car_26

şişirmen senin elinde antreman şiddetine ve beslenmene bağlı.

Hocam sisiyor zaten orasi problem degil hacim almasini istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yengec1907 -- 7 Haziran 2013; 0:49:17 >

quote:

Hocam sisiyor zaten orasi problem degil hacim almasi gerekiyor.

şişince zaten hacimde kazanır.

benmi yanlış anladım senmi yanlış anlatıyorsun hocam

göğüs kasının büyüklüğündenmi bahsediyorsun koyduğun mankenin resmi gibi ? eğer öyleyse oda genetik

birde not düşelim o tür adamlar en az 3-4 yıldır uğraşıyorlar
    DH Otomobil Genel: "- x ve y arasında kaldım, hangisini alayım? - x alın. - y'yi tek geçerim. - x çakar. - y takar. - z düşünmez misiniz? - t verelim? - x ile çok güzel yanlanır, buyrun size video. - k alın pişman olmazsınız. - f varken k önerilir mi yuh artık! - doğru konuş! - hadi lan, seni paramla ezerim! - adres ver adres! - cart curt..."

• quote:

quote:

quote:

göğüs kasının büyüklüğündenmi bahsediyorsun koyduğun mankenin resmi gibi ? eğer öyleyse oda genetik

Hocam biliyorum adamlarin ne kadar calsitigini bilerek belirttim zaten yazmayin soyle diye, temsili koydum ben

Benim demek istedigim kapladigi alan hocam mesela gogus ileriye dogru cikinti olusuyor ama kapladigi alan az. Bilmem anlatabildimmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yengec1907 -- 7 Haziran 2013; 0:53:53 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Midemde sorun var yardım edin :'(
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hala o kadar olmak icin diyorsunuz, yav arkadas resimler temsili, ordaki adam gibi olmak istemiyorum neyin ne oldugunu gostermek icin koydum kassiz adamlarda koyabilirdim

Hala o kadar olmak icin diyorsunuz, yav arkadas resimler temsili, ordaki adam gibi olmak istemiyorum neyin ne oldugunu gostermek icin koydum kassiz adamlarda koyabilirdim

2-3 genetik.

Hacim içinde ağır az tekrar gir.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam biliyorum adamlarin ne kadar calsitigini bilerek belirttim zaten yazmayin soyle diye, temsili koydum ben

Benim demek istedigim kapladigi alan hocam mesela gogus ileriye dogru cikinti olusuyor ama kapladigi alan az. Bilmem anlatabildimmi

doğru anlamışım

genetikle alakalı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.