Şimdi Ara

Gögüs sırt lazer epilasyon yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
13.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar. Lazer epilasyon yaptırmayı duusunuyorum.Fakat 18 19 yaslarnda birinin yaptırması ilerde sorun yaratır mı ?Yeni kıl kökleri falan yani? Birde tamamen kurutur mu lazer kökleri.Çünkü biraz aldığım bilgiye göre ne kadar kıl kökünü kurutuyor falan densede bu olay 40 yaşından sonra olurmuş.Yani lazer epilasyon yapılsada o uzamaya devam edebilirmiş.Sadece bir tanıdıktan güzellik merkezi sahibinden duydum.Kafama takıldı bu durum.Konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim :)

• lazer epilasyonu kıl köklerine müdahale ettiği için sonradan uzama olmaz istenilen yaşta yapılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sune

lazer epilasyonu kıl köklerine müdahale ettiği için sonradan uzama olmaz istenilen yaşta yapılabilir.

Peki siz bu durumu nerden biliyorsunuz?
  • amcam yaptırdı ordan
  • Valla bi arkadaş okulda anlatmıştı: Bir arkadaşı sırt için yaptırmış (18yaşında) sonra daha fazla çıkmaya başlamış.
    Ben de bi daha çıkmaz diye düşünüyodum ama öyle anlatılınca emin olamamıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: srgn03

Valla bi arkadaş okulda anlatmıştı: Bir arkadaşı sırt için yaptırmış (18yaşında) sonra daha fazla çıkmaya başlamış.

Yuh o derece bir etki yapacağını da sanmıyorum be birader :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jaycees

quote:

Valla bi arkadaş okulda anlatmıştı: Bir arkadaşı sırt için yaptırmış (18yaşında) sonra daha fazla çıkmaya başlamış.

Ben de bunu internette araştırmıştım hiç öyle olumsuz bir yorum görmemiştim ama arkadaş öyle anlatınca kafam karıştı bi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Ben de bunu internette araştırmıştım hiç öyle olumsuz bir yorum görmemiştim ama arkadaş öyle anlatınca kafam karıştı bi

Benim merak ettiğim şey tamamen gidiyor mu ve kalıcı mı yoksa ileriki yaşlarda tekrar çıkabilir mi falan :)

• Yardımcı olacak yok mu?
  • Arkadaşlar yardımcı olacak yok mu?
  • bir insanda yaklaşık 3-5 milyon kıl kökü olduğunu bunun sadece 150-200 bin civarının saçlı deride olduğunu biliyormusunuz, yani bu kıl köklerinin hepsi aktifleşse şempanzeden farkımız kalmaz, Allah'tan böyle bişey olmuyor, ama hangi kıl kökünün ne zaman aktifleşeceği bilmek mümkün değildir, ömür boyu herhangi bir nedenle aktifleşebilirler, o nedenle canınızı sıkıyorsa epilasyon yaptırırsınız onlarda sonradan aktifleşecekse yine aktifleşir sonra siz tekrar epilasyon yaptırırsınız olur biter
  • Arkadaşlar yardım????
  • upppppppppppppp
  • Arkadaşlar yardımcı olacak yok mu?
  • erkeklerde lazer epilasyon çok iyi sonuç vermez çünkü hem kıl kökleri daha derindedir lazer ışını yeteri güçte ulaşamayabilir, hemde babalar gibi TESTOSTERON salgısı var, sürekli kıl köklerini uyarır durur. Ancak 18 yaşında lazer yaptırmanın ileride kıl çıkmasına neden olması gibi bir durum söz konusu olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kir-pi

erkeklerde lazer epilasyon çok iyi sonuç vermez çünkü hem kıl kökleri daha derindedir lazer ışını yeteri güçte ulaşamayabilir, hemde babalar gibi TESTOSTERON salgısı var, sürekli kıl köklerini uyarır durur. Ancak 18 yaşında lazer yaptırmanın ileride kıl çıkmasına neden olması gibi bir durum söz konusu olmaz

Nasıl yani 18 yaşında yaptırmanın ileride kıl cıkmasına neden olması gibi bir durum söz konusu olmaz derken?Yani tamamen kıl köklerinden kurtulurmuyum? % 80 % 90 oranında ve bu en azından beni 30 sene götürür mü ?
  • quote:

quote:

erkeklerde lazer epilasyon çok iyi sonuç vermez çünkü hem kıl kökleri daha derindedir lazer ışını yeteri güçte ulaşamayabilir, hemde babalar gibi TESTOSTERON salgısı var, sürekli kıl köklerini uyarır durur. Ancak 18 yaşında lazer yaptırmanın ileride kıl çıkmasına neden olması gibi bir durum söz konusu olmaz

Nasıl yani 18 yaşında yaptırmanın ileride kıl cıkmasına neden olması gibi bir durum söz konusu olmaz derken?Yani tamamen kıl köklerinden kurtulurmuyum? % 80 % 90 oranında ve bu en azından beni 30 sene götürür mü ?

hayır onu kastetmedim yukarılarda biryerlerde arkadaşın biri lazer yaptırınca daha kötü çıktı diye yazmış onun gibi bişey olması mümkün değil, yoksa lazer epilasyon zaten erkeklerde çok başarılı bir işlem değil, en önemli nedeni hormonal nedenler bundan başka birde erkelerde kıl kökleri daha derinde oluyor, lazerde ışık bazlı bir sistem olduğundan derine indikçe etkinliği azalıyor,

• quote:

quote:

quote:

hayır onu kastetmedim yukarılarda biryerlerde arkadaşın biri lazer yaptırınca daha kötü çıktı diye yazmış onun gibi bişey olması mümkün değil, yoksa lazer epilasyon zaten erkeklerde çok başarılı bir işlem değil, en önemli nedeni hormonal nedenler bundan başka birde erkelerde kıl kökleri daha derinde oluyor, lazerde ışık bazlı bir sistem olduğundan derine indikçe etkinliği azalıyor,

Yüzde 80 90 oranında azalması yeterli zaten :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yüzde 80 90 oranında azalması yeterli zaten :)

Erkekte %80-90 oranda azalması çok çok zor çok şanslı olmak lazım, bayanlarda bile bu oranları tutturmak zor

• Orijinalden alıntı: kir-pi

Erkekte %80-90 oranda azalması çok çok zor çok şanslı olmak lazım, bayanlarda bile bu oranları tutturmak zor

Peki ağda yapmak nasıl bir çözüm sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaycees -- 31 Temmuz 2012; 16:46:13 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.