Şimdi Ara

Göğüs kılları temizlemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhabalar göbek deliği çevresindeki yoğun ve uzun olan kılları ve göğüs arası ve etrafındaki tüm kılları traş olduğum makina ile temizledim e haliyle makine tamamen almıyor ufak ufak siyah kıllar bırakıyor şarjı bittiği için dolunca tekrar bir tur geçeceğim artık birde epilasyon aleti ile almayı denedim ufacık kıllar kaldı yok böyle bir acı halen sızlıyor sadece zorlaya zorlaya göğüs çevremi almaya çalıştım bıraktım bunu en sağlıklı şekilde nasıl alınabilir? Sir ağda bandı alacağım yarın birde onunla deneyeceğim bakalım varmı başka önerisi olan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lazer epilasyon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Start Again

Lazer epilasyon.
    Onu şuan mümkün değil hocam peki ondan başka ne olabilir

• Kokuyle beraber alacaksan al ama jilet asla. 2 hafta boyunca yandi, cogu yerde sivilce cikti

• Aktardan en fazla 3-5TL 'ye alıyorsun bir kabın içine hamam otu tozunu döküp üstüne su ilave ediyorsun cıvık olmayacak, fazla yoğunda olmayacak şekilde su ile karıştırıyorsun. Kıllarını almak istediğin yere sürüyorsun 3-5 dakika beklettip lif veya elinle suyla birlikte temizliyorsun. ve pırıl pırılsın.

Yok makineymiş yok jiletmişş vakit kaybı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1BE9FCC1E -- 18 Nisan 2020; 4:57:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aurorax

Kokuyle beraber alacaksan al ama jilet asla. 2 hafta boyunca yandi, cogu yerde sivilce cikti
    aynen hocam ufak ufak kalanları tamamen temizlensin diye birde az çıksın diye ozanan ağda bantlarından alacağım sağolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1BE9FCC1E

Aktardan en fazla 3-5TL 'ye alıyorsun bir kabın içine hamam otu tozunu döküp üstüne su ilave ediyorsun cıvık olmayacak, fazla yoğunda olmayacak şekilde su ile karıştırıyorsun. Kıllarını almak istediğin yere sürüyorsun 3-5 dakika beklettip lif veya elinle suyla birlikte temizliyorsun. ve pırıl pırılsın.

Yok makineymiş yok jiletmişş vakit kaybı
    hocam bunun sakıncalığı olduğunu söylüyorlar daha sonra daha gür çıkıyor filan gibi ama ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ağda işe yarıyor
  • berke_17. kullanıcısına yanıt
    senin genetiğine bağlı o, kıştan kışa yaparım(bacaklar hariç) o şehir efsanesini yaşamadım ne alıyorsam o çıkıyor.
    Tek kötü yanı ilk çıktığı zaman diken gibi sakal gibi çıkıyor uzadıkça tüy/kıl halini alıyor

Ayrıca;

jiletle de alsan
    makineyle de alsan
    tüy dökücü kremle de alsan genetikte varsa çıkıyor.

Tüy dökücü kremi denedim tam olarak almadı.
    Jilet ve makine denemedim

Hamam otunun bunlardan farkı sürüldüğü yerde 3-5 dk beklettip yıkadığın an pırıl pırılsın yeni doğmuş bebek gibi.

Lazer epilasyona gelince de 25 yaşından küçüksen bulaşma. Aldırsan bile yine çıkacak kılların olgunlaştığı zaman 25+ üstü düşünülebilir.

Tabi genetikten genetiğe değişir, benim yaşadıklarım ve gözlemleyip edindiğim bilgiler bu doğrultuda

Düzenleme: Ağda deneyimi de ekleyim
    Ağdayı da denedim, ya arkadaş çok can yakıyor çok uğraştıyor, epilasyon yapana kadar hamam otu devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1BE9FCC1E -- 19 Nisan 2020; 1:9:40 >

• çim biçme makinesini dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tncyrsln -- 19 Nisan 2020; 21:31:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sırtımda ve kollarımda kıl yok. Göğsümdekileri de makasla kısaltıyorum. Bebek poposu gibi yapmak itici bence. Kısa ve düzenli olmalı. Makas da işimi görüyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.