Şimdi Ara

Göğüs Bölgem Yağlı Nasıl Kasa Dönüştürürüm ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar göğüs bölgemde yağ fazlalığı var dar thisrt giydiğimde belli oluyor ve çevremde olumsuz yorumlar alıyorum düzeltmeye niyetlendim spor salonuna gitmeye vaktim yok malesef Uzman Tvde göğüs kası için egzersizler verilmiş hoşuma gitti hareketler göğüs için ideal yanlız tek sorunum kaslar gelişir fakat yağ doku yanmazsa çok kötü olur bunun ihtimali var mıdır kas çalıştıkça yağlar erir mi ?

Veya başka önerilerinz var ise sevinirim .. Teşekkürler..
  • jinekoministisindir belki ss at bakalım
  • Yaz yaklastininin habercisidir bu konu .. Arkadasim yaglar kasa cevrilmes senin cevabin basit fitness +kardio+diyet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KralCıplak

jinekoministisindir belki ss at bakalım

nick-mesaj uyumu

Şaka bi yana dar tshirt giydiğim zaman yorum yapıyor çevremdekiler herkes sporla hallolur diyor ama bakalım
  • HASAN <3

Beyler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yonto123

Yaz yaklastininin habercisidir bu konu .. Arkadasim yaglar kasa cevrilmes senin cevabin basit fitness +kardio+diyet

Hocam salon çalışması imkansız şuan evde nasıl yaparım bunları önerinz var mı ?
  • bir kere yağlar kasa dönüşmez yağı yakarsın ve kaslarını geliştirirsin kardio+diyet iyi fikir salonsuz zor olur yani beslenmeyi oturtup her gün koşman lazım vsvs
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bacaklarım çok mu ince
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kapi barfiksi al evde çalişacaksan. sadece gogus değil; omuz, karinda geliştirir.
  • şınav çek ama klasik şekilde değil elleri zeminden yüksek bir yere daya mesela bazanın kenarına koy ellerini o şekilde yap.
  • SS isteriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: HASAN <3

quote:

Orijinalden alıntı: Yonto123

Yaz yaklastininin habercisidir bu konu .. Arkadasim yaglar kasa cevrilmes senin cevabin basit fitness +kardio+diyet

Hocam salon çalışması imkansız şuan evde nasıl yaparım bunları önerinz var mı ?

Dostum eve kosu bandi yada bisiklet alirsan olur yada bi p90x var youtubedan arastir istersen
  • ss isterük. full nude veya upskirt de olur.
  • quote:

http://www.uzmantv.com/hangi-hareketler-ile-kisa-zamanda-gogus-kaslarini-gelistirebiliriz

http://www.uzmantv.com/hangi-agirlik-calismalari-gogus-kaslarini-gelistirir

Bu harketler işe yarar mı arkadaşlar ?

Sizce bu programlar düzenli yapıldığında işe yarar mı arkadşlar. ?
  • UP
  • quote:

quote:

http://www.uzmantv.com/hangi-hareketler-ile-kisa-zamanda-gogus-kaslarini-gelistirebiliriz

http://www.uzmantv.com/hangi-agirlik-calismalari-gogus-kaslarini-gelistirir

Bu harketler işe yarar mı arkadaşlar ?

Sizce bu programlar düzenli yapıldığında işe yarar mı arkadşlar. ?

Dostum bak son kez soyluyorum yaga kasa donusmeyecegi icin ise yaramaz kardio yapamiosan diyet yapacaksin
  • quote:

Selam arkadaşlar göğüs bölgemde yağ fazlalığı var dar thisrt giydiğimde belli oluyor ve çevremde olumsuz yorumlar alıyorum düzeltmeye niyetlendim spor salonuna gitmeye vaktim yok malesef Uzman Tvde göğüs kası için egzersizler verilmiş hoşuma gitti hareketler göğüs için ideal yanlız tek sorunum kaslar gelişir fakat yağ doku yanmazsa çok kötü olur bunun ihtimali var mıdır kas çalıştıkça yağlar erir mi ?

Veya başka önerilerinz var ise sevinirim .. Teşekkürler..

Bench press (Temel göğüs hareketi) çalışarak. Başka türlü kasa dönüştüremezsin. Zaten göğüs bölgesi çabuk erir.
  • @Yonto123

Hocam çok haklısınz cardio yapma imkanım yok yaza kadar , yediklerime dikkat edeceğim abur cubur ve bol kaloriyi bırakma kararı aldım..

@[ Pr0ud ] ™

Kardeş 2 dambılım var evdeki bir sehbanın üzerine oturarak bench press tarzı hareketler yapıyorm inşallah faydalı olur ?

Birde boşa emek harcamayalım arkadşlar kendi çapımda hareketler yapıyorum inşallah faydası olur düzeltrz göğüsleri..
  • kızların da göğüs bölgesi yaglıdır böyle sarkık sarkık. dikkat ettiyseniz kızlar bu yağlardan utanıp göğüs bölgelerine sütyen, bikini fila takar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: takma ad

kızların da göğüs bölgesi yaglıdır böyle sarkık sarkık. dikkat ettiyseniz kızlar bu yağlardan utanıp göğüs bölgelerine sütyen, bikini fila takar.

Yav he he
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.