Şimdi Ara

GoGo Solo Case Kutu Açılımı ve İncelemesi [Video]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iBlogTurkiye olarak ilk kutu açılımı videomuz ile sizlerle birlikteyiz. İlk ürünümüz GoGo Solo Case. Uygun fiyatı ve yüksek kalitesi ile beğenimizi kazanan GoGo Solo Case, gerçekten tam bir fiyat/performans ürünü. Dış kaplamasının verdiği hissiyat ve elde duruş açısından da takdire şayan bir ürün. Kesinlikle tavsiye ediyoruz. Detaylar Videomuzda...

GoGo Solo Case Kutu Açılımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RDHM -- 15 Aralık 2012; 7:05:37 >

• Yakında "Vivident Naneli Kutu açılımı ve İncelemesi" diye başlık görürsem şaşırmayacağım.

Şaka bir yana teşekkürler.. Emek vermişssiniz..
  • Mehmet' in getirdiği günden bu yana oldukça ekip olarak hoşumuza gitti bu case. Dokusu harika bir hissayat veriyor
  • hala severek kullandıgım ürün,

baska kılıflarda almış olsam 2 gun sonra tekrar bu kılıfa döndüm...çok kaliteli bir yapısı var..ilk aldığımda o yumuşak doku hissi veren tabaka soyulucak diye tahmin etmiştim ama halla ilk gunku gibi...

tavsiye edilir...
  • Nereden alabilirim bu kılıftan? Çok hoşuma gitti. İnceleme güzel olmuş ellerinize sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

Nereden alabilirim bu kılıftan? Çok hoşuma gitti. İnceleme güzel olmuş ellerinize sağlık.

D&R dan siparis verebilirsiniz. Magaza da 20 tl internet sitelerinde 17-18 tl civari

He unutmadan bilkomda da var. Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: san_jose

hala severek kullandıgım ürün,

baska kılıflarda almış olsam 2 gun sonra tekrar bu kılıfa döndüm...çok kaliteli bir yapısı var..ilk aldığımda o yumuşak doku hissi veren tabaka soyulucak diye tahmin etmiştim ama halla ilk gunku gibi...

tavsiye edilir...

Keslikle cok kaliteli. Hissiyati hakkinda da soylenecek fazla bir sey yok zaten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İnceleme icin tesekkurler. Guzel bir anlatim olmus. az evvel bende siyah gogo solo case siparis verdim bekliyorum... Hafta ici elimde olur tahminen

• iphonedo çakması olmuş sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: halog

iphonedo çakması olmuş sanki

Hocam iphonedoyu severek biz de takip ediyoruz. Haliyle sunumda benzerlikler olabiliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphonedo dendimi diyecektim ki denmiş :) başarılar...
  • kutu incelem de moda oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: soberlight

iphonedo dendimi diyecektim ki denmiş :) başarılar...

ben bunu anlamıyorum ! eğlenceli video yapınca iphonedo deniyor düz konuşunca baydın oluyor. daha önce de söylemiştim amacım izleyici ile karşılıklı muhabbet ediyormuş gibi bir uslup takınmak. videolarımızdaki analizlere baktığımız zaman espiri olmayan videoların sonu gelmeden yarıda kapatılmış. espirili olanlar ise %85-90 oranında tamamen izlenmiş. Videolarımızın renkli olması olmaya çalışılmasının nedeni bu. bu yüzden her eğlenceli video yapana iphonedo demezseniz sevinirim. iphonedo yu bizde çok seviyoruz ancak onu taklit edip rant elde etmek gibi bir amacımız yok...

saygılar...

(sözlerim size değil genele bu arada)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mydyga

quote:

ben bunu anlamıyorum ! eğlenceli video yapınca iphonedo deniyor düz konuşunca baydın oluyor. daha önce de söylemiştim amacım izleyici ile karşılıklı muhabbet ediyormuş gibi bir uslup takınmak. videolarımızdaki analizlere baktığımız zaman espiri olmayan videoların sonu gelmeden yarıda kapatılmış. espirili olanlar ise %85-90 oranında tamamen izlenmiş. Videolarımızın renkli olması olmaya çalışılmasının nedeni bu. bu yüzden her eğlenceli video yapana iphonedo demezseniz sevinirim. iphonedo yu bizde çok seviyoruz ancak onu taklit edip rant elde etmek gibi bir amacımız yok...

saygılar...

Ben öyle, şöyle, böyle amacınız var demedim. İzleyince onu anımsattı, kişisel görüş. Neden? diye merak ediyorsan tabi; espri yapmak veya eğlenceli hale getirmek değil mesele bence. Mesele özgün olabilmek. Sen daha videonun başında o ses tonuyla o kutuyu öyle ileri doğru fırlatıp "gogo solo case" dersen bende iphonedo derim tabi (iphonedo yu bilen herkes der). Sonuç olarak sizin bileceğiniz iş. Ben sadece kendi fikrimi söylüyorum. Nasıl isterseniz öyle yaparsınız. Başarılar dilerim tekrar.

• quote:

iBlogTurkiye olarak ilk kutu açılımı videomuz ile sizlerle birlikteyiz. İlk ürünümüz GoGo Solo Case. Uygun fiyatı ve yüksek kalitesi ile beğenimizi kazanan GoGo Solo Case, gerçekten tam bir fiyat/performans ürünü. Dış kaplamasının verdiği hissiyat ve elde duruş açısından da takdire şayan bir ürün. Kesinlikle tavsiye ediyoruz. Detaylar Videomuzda...

Yarin bakayim

• quote:

quote:

saygılar...

Eline ağzına saglık .
    Yine muthissin dostum 2 hafta icinde almayı düşünüyorum bende

• quote:

quote:

quote:

saygılar...

Ben öyle, şöyle, böyle amacınız var demedim. İzleyince onu anımsattı, kişisel görüş. Neden? diye merak ediyorsan tabi; espri yapmak veya eğlenceli hale getirmek değil mesele bence. Mesele özgün olabilmek. Sen daha videonun başında o ses tonuyla o kutuyu öyle ileri doğru fırlatıp "gogo solo case" dersen bende iphonedo derim tabi (iphonedo yu bilen herkes der). Sonuç olarak sizin bileceğiniz iş. Ben sadece kendi fikrimi söylüyorum. Nasıl isterseniz öyle yaparsınız. Başarılar dilerim tekrar.

Aksam aksam biraz sert bir uslupla girip sizinde caninizi siktim sanirim kusuruma bakmayin. Benzetme nedeninizi anladim. Daha dikkatli olmaya calisiriz. Tesekkurler

• quote:

iBlogTurkiye olarak ilk kutu açılımı videomuz ile sizlerle birlikteyiz. İlk ürünümüz GoGo Solo Case. Uygun fiyatı ve yüksek kalitesi ile beğenimizi kazanan GoGo Solo Case, gerçekten tam bir fiyat/performans ürünü. Dış kaplamasının verdiği hissiyat ve elde duruş açısından da takdire şayan bir ürün. Kesinlikle tavsiye ediyoruz. Detaylar Videomuzda...

Siyahını aldim. Kilif gercekten iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: StereoLove

quote:

quote:

saygılar...

Eline ağzına saglık .
    Yine muthissin dostum 2 hafta icinde almayı düşünüyorum bende

Eyvallah dostum. Begendigine sevindim

• Kılıfı bugün satın aldım. Gerçekten çok kaliteli.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.