Şimdi Ara

GODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri / Godox Türkiye

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
3.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • GODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox Türkiye


    Selam arkadaşlar,
    Sektörün içinde olan ya da sıkıca takip eden arkadaşlar Godox markasını muhtemelen yakinen takip ediyordur diye düşünüyorum. Ama yine de kısaca bilgi verelim.

    1993 yılında Çin merkezli olarak kurulan firma uzun süreden beri stüdyo fotoğrafçılığından dış mekan çekimlerine, ürün çekiminden videografi için ihtiyaç duyulan tüm ekipmanları üreterek tüketicilere uygun fiyattan ulaştırmaktadır. Uygun fiyat kısmını biraz irdelemek gerekiyor zira gerçekten kimi zaman ulaşmanın neredeyse imkansız olduğu fiyat seviyeleri söz konusu bu alanda. Zaten yine takip eden bir çok arkadaş bu konuda tecrübelidir. Buna ileride ürünlerden bahsederken de değiniriz bir miktar.

    Godox'un epey güçlü olduğu mobil flaşlarda ise öne çıkan yönler bir çok farklı şekillendirici ve adaptöre sahip olmaları ve kelvin sapması probleminin neredeyse yok denecek az olması gibi avantajları olarak sıralanabilir.

    Ayrıca bir süredir Godox ürünleri farklı tedarikçilerle ülkemize gelmekteydi. Bu çerçevede Fujifilm Türkiye Godox'u resmi yollardan Türkiye'ye getirerek distribütörü oldu. Artık hem garanti hem teknik destek hem de ürünlerle ilgili desteği Fujifilm Türkiye mağazalarından alabilirsiniz. Yine mağazalarda bulunan stüdyo bölümlerinde arzu ettiğiniz her Godox ürününü deneyimleyebilirsiniz.
    www.godox.com.tr (Godox markasını kullanarak evvelden alınmış bir çok farklı web sitesi var.Ancak resmi ithalatçı değiller.Münferit olarak getirilip satılan ürünlerdir. Dikkatinize)
    www.fujifilmshop.com

    Web sitelerinden de takip edebilirsiniz. Ayrıca aklınıza takılan tüm soruları buradan sorabilirsiniz. Elimizden geldiğince yönlendirme yaparız.


    Godox şu an Fujifilm, Canon, Nikon, Sony ve Olympus uyumlu olarak tepe flaşları ve tetikleyiciler üretmektedir. Tetikleyicilere de ileride değiniriz yine.

    Ürün kategorilerine şöyle bir bakarsak,

    *Stüdyo flaşları (Kitler)
    *Mobil Flaşlar.
    *Kamera (Tepe) Flaşları.
    *Sürekli Işıklar. (Led ışıklar)
    *Macro Flaşlar.
    *Stüdyo Aksesuarları.
    -Reflektörler
    -Şemsiyeler
    -Şekillendiriciler (Softbox,Snoot,Grid vb)
    -Ürün çekim çadırları ve masalar.
    -Mobil giyim çadırları



    Şunu özellikle dile getirmek gerekiyor sanırım güncel Godox ürünlerinin neredeyse tamamında kablosuz bağlantı sistemi (Tepe flaşları dahil) mevcuttur. Yine USB üzerinden güncelleyebilmektesiniz.Bu da epey avantajlı kullanıcılar için.




    Ürün yelpazesini açarak biraz da detaylara bakalım isterseniz.



    TEPE FLAŞLARI

    En çok tercih edilen ve piyasada yer bulan 4 flaştan kısaca bahsedebiliriz.

    Godox TT350

    Godox'un giriş segmenti tepe flaşlarından. Ufak mobil kullanımda kolay taşınabilir bir flaştır.İki adet pil ile çalışmaktadır.

    GODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox TürkiyeGODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox TürkiyeGODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox TürkiyeGODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox Türkiye


    Dahili 2.4 GHz Kablosuz Radyo sistemi
    Rehber no: 36, zoom mesafesi 24-105mm
    -7 ve 90 derece yatma
    270 derece rotasyon
    Kablosuz efendi/köle TTL
    0.1-2.2sn yeniden dolum
    2 AA pil ile çalışır
    HSS (Yüksek hızlı senkron)

    Godox TT685


    TT685 hem gücü hem de verimliliği ile aktüel bir çok işi kotarabilecek flaşlardan bir tanesi. 4 adet kalem pille çalışmakta. Şarjlı AA pilleri de desteklemektedir.

    GODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox TürkiyeGODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox TürkiyeGODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox Türkiye

    Dahili 2.4GHz X kablosuz radyo sistemi
    Fujifilm TTL uyumlu
    Rehber no: 60, zoom mesafesi : 20-200
    -7 ile 90 derece arası yatma
    180 derece sağa sola dönme
    Kablosuz efendi/köle TTL
    0.1-2.6sn yeniden dolum süresi
    4 AA pil ile çalışmakta
    230 tam güçte atım yapabilmektedir.
    HSS Yüksek hızlı senkron mevcuttur



    Godox V860II


    Bu model az evvelki TT685 modelinin bataryalı versiyonu diyebiliriz. yine aktüel işlerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz. Bataryanın avantajı ise hem pil masrafından sizi kurtaracaktır. Hem de pillerin zayıflamasından kaynaklı sorunları ortadan kaldıracaktır.

    GODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox TürkiyeGODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox Türkiye

    Dahili 2.4GHz kablosuz X radyo sistemi
    TTL uyumlu
    Rehber no:60, zoom mesafesi 20-200mm
    -7 ile 90 derece yatma
    Sağa sola 180 derece rotasyon
    Kablosuz efendi/köle TTL
    Tam güçte 1.5 sn yeniden dolum süresi
    Li-ion batarya ile çalışır
    HSS yüksek hızda senkron mevcuttur (1/8000)
    650 tam güçte atım yapabilmektedir.


    Godox V860II ve TT685 tepe flaşlarının incelemesi






    Godox V1


    Evet arkadaşlar daha evvel yukarıda da bahsettiğim ürünlerden birine geldik. İlk lansmanı yapıldığından epey olay olmuştu. Öyle ki Profoto A1 modelini belki duyan gören olmuştur. Tam olarak bu modelin muadili olarak çıktı. Neredeyse 1/4 ü bir fiyata hatta :) Yine Li-ion batarya ile çalışmakta. Kısacası epey çok yönlü bir tepe flaşı ile karşı karşıyayız aslında.

    GODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox TürkiyeGODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox TürkiyeGODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox Türkiye







    Dahili 2.4GHz kablosuz X sistemi
    Fujifilm TTL Uyumlu
    76Ws , zoom mesafesi 28-105mm
    -7 ile 120 derece dikey hareket
    Sağa sola 330 derece yatay hareket
    Kablosuz efendi/köle TTL
    Tam güçte 1.5 sn dolum süresi
    Li-ion batarya ile tam güçte 480 çekim
    HSS, yüksek hızda senkron mevcuttur.

    GODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox Türkiye


    Çok yönlü bir flaş olarak bahsetmiştik V1'den. Bununla ilgili bilgiyi opsiyonel aksesuarlardan biriyle örnek verebiliriz. (AK-R1 Manyetik Işık Şekillendirici)



    GODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox Türkiye



    Bu arada envayi çeşit aksesuar da var ama çok derinlemesine girmeyeceğim. Bir tanesinden örnek verebiliriz yine tepe flaşlarıyla ilgili,
    Örneğin bir Godox S-TYPE Bracket ile tepe flaşınızı bir ışık ayağına takabilir bowens softbox'larınızdan şemsiyelere kadar bir çok farklı şekillendiriciyi sisteme ekleyebiliriz.(Elincrom versiyonu da mevcut)


    GODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox Türkiye


    STÜDYO FLAŞLARI


    Bu segmentte epey geniş bir ürün gamı mevcut farklı ihtiyaçlar çerçevesinde. İsterseniz hem güç hem de kabiliyet olarak sıralayalım bazı ürünleri.

    SK300II


    GODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox TürkiyeGODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox Türkiye



    190 rehber sayısı ile Godox marka SK300II Studio Strobe, 5600K gün ışığı balanslı bir flaş kaynağıdır ve sağlam özü ile birlikte uygun özellikleri, bütçe dostu bir fiyat ile sunar. SKII Series uygun maliyetli ve kompakt bir strob flaş olup, e-ticaret ürün çekimleri, portre ve yaşam tarzı fotoğrafçılığı gibi çeşitli alanlar için elverişlidir. Dahili Godox 2.4G kablosuz X sistem vardır. Softbox gibi çeşitli ışık değiştiriciler kolayca takılabilir. 5% - 100% aralığında ayarlanabilir 150W modelleme lambası sunar. LCD panelde gösterilen kesinlikli göstergeler işlemleri kolaylaştırır. 1/16 - 1/1 aralığında 40 adım güç çıkışı sunulur. Anti-preflaş işlevi ile tek preflaş ateşlemeli makineler ile senkronizasyon mümkündür. Olağanüstü çıkış sağlamlığı ve aynı çıkışta 2% altı kayma vardır ve ayarlanmış panel ayarlarının otomatik kaydı ve kurtarılması mümkündür.


    Dahili Godox 2.4G kablosuz X sistem

    TTL kablosuz bağlantı X1 ve XT16 veya FT16 kullanarak kafanın gücünü, modelleme ışığını, bağlanmayı ve daha fazlasını kablosuz olarak yönetebilirsiniz. Sistemin 32 radyo kanalı ve 16 grubu vardır.


    SK300II modelinin 0.4-2.5 san. yenilenme ve 1/800 - 1/2000 san. aralığında flaş süresi vardır.


    Güç 1/16- 1/1 aralığında ve 40 adımda ayarlanır. 150W modelleme lambasının 3 modu vardır: Kapalı, proposyonel, yüzde (5-100%)


    300Ws, 5600K Renk ısısı
    0.4-2.5 San. yenilenme
    Flaş süresi: 1/800 - 1/2000 San.
    Opsiyonel X1, FT-16, XT16 vericiler
    100-120 VAC
    1/16 - 1/1 güç aralığı
    150W Modelleme lambası
    Anti-Pre-flaş işlevi
    Şemsiye girişi ve stand bağlantısı

    SK400II


    Fiyat performansı en yüksek ürünlerden birine geldik yine.

    GODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox TürkiyeGODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox Türkiye


    213 rehber sayısı ile Godox marka SK400II Studio Strobe, 5600K gün ışığı balanslı bir flaş kaynağıdır ve sağlam özü ile birlikte uygun özellikleri, bütçe dostu bir fiyat ile sunar. Kafanın 1/2000 saniyeden kısa flaş süreleri ile 0.4-3 san. aralığında yenilenme süresi vardır. 1/16 - 1/1 aralığında 40 adım güç çıkışı sunulur. 5% - 100% aralığında ve ve ışık etkilerini önceden görmenizi sağlayan, ayarlanabilir 150W modelleme lambası sunar. Arkadaki butonlar ile ayarlar kolayca yapılır ve LCD panelde gösterilen kesinlikli göstergeler işlemleri kolaylaştırır. Senk. kablo, test butonu, köle bağlanma dahil bağlantı opsiyonları. SK400II modelinde dahili bir 32-kanal X1 radyo sistemi vardır ve böylece ayrı satılan XT16, FT16 veya X1 vericiler ile kablosuz kumanda mümkün olur. Anti-preflaş işlevi ile tek preflaş ateşlemeli makineler ile senkronizasyon mümkündür. SK400II kafası 4.6 lb ağırlığındadır ve iki veya daha fazla kafa ile takım olarak çalışabilir. SK400II kafada Bowens aksesuar bağlantısı vardır.

    400Ws, 5600K Renk ısısı
    0.4-3 San. yenilenme
    Flaş süresi: 1/800 - 1/2000 San.
    Opsiyonel X1, FT-16, XT16 vericiler
    100-120 VAC
    1/16 - 1/1 güç aralığı
    150W Modelleme lambası
    Anti-Pre-flaş işlevi
    Şemsiye girişi ve stand bağlantısı


    SK300 ve SK400 incelemesi için buyrun :)



    QS400 II


    GODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox TürkiyeGODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox Türkiye

    QS400II flaş kafası 213' rehber sayısı ile 5600K gün ışığı dengelemeli bir flaş kaynağı olup, akıllı özü ve faydalı özellikleri olan uygun fiyatlı bir flaş kafasıdır. Cihaz, 1/2000 saniyenin altında flaş süreleri ile 0.3 - 1.5 saniye aralığında yenileme süreleri sunar. Güç, 50 adım ile 1/32 ila tam güç aralığında ayarlanabilir ve 150W modelleme lambası, orantılı mod ile ışığın yerleşmesine yardımcı olur ve yüde modu ile ışık aydınlığını %5 ila %100 aralığında ayarlar. Ayarlara arkadaki panel tuşları ile erişilebilir ve kolay okunabilen LCD ekranda gösterilir. Senk. kordon, test tuşu ve köle tetikleme dahil tetikleme tercihleri vardır. QS400II flaş kafası dahili bir 32 kanal X1 radyo sistemine sahiptir ve böylece ayrı satılan XT16, FT16 veya X1 tetikleyiciler ile kablosuz işlev kontrolü mümkün olur. Kafada ayrıca noktala ve çek ile ön flaşla çalışan kameralar ile çalışmayı kolaylaştıran bir ön flaş karşıtı işlev vardır. QS400II 2,75kg ağırlığındadır ve 2 veya daha fazla kafası olan bir takımı ağır bir çanta ile zorlanmadan monte etmeyi kolaylaştırır. QS400II flaş kafasında Bowens türü bir ön aksesuar bağlantısı vardır ve böylece hem Godox dönüştürücüler hem de bu sistemi kullanan çok sayıda markanın aksesuarlarından faydalanmak mümkündür. Kafada eğilebilen bir ayak bağlantısı vardır ve 100 - 120 VAC güç ile çalışır.


    400Ws, 5600K Renk ısısı
    0.3 - 1.5 saniye yenilenme
    Flaş süresi: 1/800 - 1/2000 saniye
    Tercihi X1, FT-16, XT16 Tetikleyiciler
    100-120 VAC
    1/32 - 1/1 güç aralığı
    150W Modelleme lambası
    Anti ön flaş işlevi
    Şemsiye girişi ve ayak bağlantısı

    QS600 II


    GODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox TürkiyeGODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox Türkiye

    Godox marka QS600II flaş kafası 249' rehber sayısı ile 5600K gün ışığı dengelemeli bir flaş kaynağı olup, akıllı özü ve faydalı özellikleri olan uygun fiyatlı bir flaş kafasıdır. Cihaz, 1/2000 saniyenin altında flaş süreleri ile 0.3 - 1.5 saniye aralığında yenileme süreleri sunar. Güç, 50 adım ile 1/32 ila tam güç aralığında ayarlanabilir ve 150W modelleme lambası, orantılı mod ile ışığın yerleşmesine yardımcı olur ve yüde modu ile ışık aydınlığını %5 ila %100 aralığında ayarlar. Ayarlara arkadaki panrl tuşları ile erişilebilir ve kolay okunabilen LCD ekranda gösterilir. Senk. kordon, test tuşu ve köle tetikleme dahil tetikleme tercihleri vardır. QS600II flaş kafası dahili bir 32 kanal X1 radyo sistemine sahiptir ve böylece ayrı satılan XT16, FT16 veya X1 tetikleyiciler ile kablosuz işlev kontrolü mümkün olur. Kafada ayrıca noktala ve çek ile ön flaşla çalışan kameralar ile çalışmayı kolaylaştıran bir ön flaş karşıtı işlev vardır. QS600II 2,9kg ağırlığındadır ve 2 veya daha fazla kafası olan bir takımı ağır bir çanta ile zorlanmadan monte etmeyi kolaylaştırır. QS600II flaş kafasında Bowens türü bir ön aksesuar bağlantısı vardır ve böylece hem Godox dönüştürücüler hem de bu sistemi kullanan çok sayıda markanın aksesuarlarından faydalanmak mümkündür. Kafada eğilebilen bir ayak bağlantısı vardır ve 100 - 120 VAC güç ile çalışır.

    600W, 5600K renk ısısı
    0.3-1.5 sn yeniden dolum süresi
    Flaş süresi azami 1/2000sn
    30 kademe güç kontrolü (1/32-1/1)
    150W modelleme ışığı
    Anti-ön flaş işlevi

    QS800 II


    GODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox TürkiyeGODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox Türkiye


    Godox marka QS800II flaş kafası 295' rehber sayısı ile 5600K gün ışığı dengelemeli bir flaş kaynağı olup, akıllı özü ve faydalı özellikleri olan uygun fiyatlı bir flaş kafasıdır. Cihaz, 1/2000 saniyenin altında flaş süreleri ile 0.3 - 1.5 saniye aralığında yenileme süreleri sunar. Güç, 50 adım ile 1/32 ila tam güç aralığında ayarlanabilir ve 150W modelleme lambası, orantılı mod ile ışığın yerleşmesine yardımcı olur ve yüde modu ile ışık aydınlığını %5 ila %100 aralığında ayarlar. Ayarlara arkadaki panrl tuşları ile erişilebilir ve kolay okunabilen LCD ekranda gösterilir. Senk. kordon, test tuşu ve köle tetikleme dahil tetikleme tercihleri vardır. QS800II flaş kafası dahili bir 32 kanal X1 radyo sistemine sahiptir ve böylece ayrı satılan XT16, FT16 veya X1 tetikleyiciler ile kablosuz işlev kontrolü mümkün olur. Kafada ayrıca noktala ve çek ile ön flaşla çalışan kameralar ile çalışmayı kolaylaştıran bir ön flaş karşıtı işlev vardır. QS800II 3,9kg ağırlığındadır ve 2 veya daha fazla kafası olan bir takımı ağır bir çanta ile zorlanmadan monte etmeyi kolaylaştırır. QS800II flaş kafasında Bowens türü bir ön aksesuar bağlantısı vardır ve böylece hem Godox dönüştürücüler hem de bu sistemi kullanan çok sayıda markanın aksesuarlarından faydalanmak mümkündür. Kafada eğilebilen bir ayak bağlantısı vardır ve 100 - 120 VAC güç ile çalışır.

    800W, 5600K renk ısısı
    0.3-1.5 sn yeniden dolum süresi
    Flaş süresi azami1/2000 sn
    30 kademe güç kontrolü (1/32-1/1)
    150W modelleme ışığı
    Anti-ön flaş işlevi

    QS1200 II


    GODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox TürkiyeGODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox Türkiye

    Godox marka QS1200II flaş kafası 295' rehber sayısı ile 5600K gün ışığı dengelemeli bir flaş kaynağı olup, akıllı özü ve faydalı özellikleri olan uygun fiyatlı bir flaş kafasıdır. Cihaz, 1/2000 saniyenin altında flaş süreleri ile 0.3 - 1.5 saniye aralığında yenileme süreleri sunar. Güç, 50 adım ile 1/32 ila tam güç aralığında ayarlanabilir ve 150W modelleme lambası, orantılı mod ile ışığın yerleşmesine yardımcı olur ve yüde modu ile ışık aydınlığını %5 ila %100 aralığında ayarlar. Ayarlara arkadaki panrl tuşları ile erişilebilir ve kolay okunabilen LCD ekranda gösterilir. Senk. kordon, test tuşu ve köle tetikleme dahil tetikleme tercihleri vardır. QS1200II flaş kafası dahili bir 32 kanal X1 radyo sistemine sahiptir ve böylece ayrı satılan XT16, FT16 veya X1 tetikleyiciler ile kablosuz işlev kontrolü mümkün olur. Kafada ayrıca noktala ve çek ile ön flaşla çalışan kameralar ile çalışmayı kolaylaştıran bir ön flaş karşıtı işlev vardır. QS1200II 4,3kg ağırlığındadır ve 2 veya daha fazla kafası olan bir takımı ağır bir çanta ile zorlanmadan monte etmeyi kolaylaştırır. QS1200II flaş kafasında Bowens türü bir ön aksesuar bağlantısı vardır ve böylece hem Godox dönüştürücüler hem de bu sistemi kullanan çok sayıda markanın aksesuarlarından faydalanmak mümkündür. Kafada eğilebilen bir ayak bağlantısı vardır ve 100 - 120 VAC güç ile çalışır.

    1200W, 5600K Renk ısısı
    0.3 - 1.5 saniye yenilenme
    Flaş süresi: 1/800 - 1/2000 saniye
    Tercihi X1, FT-16, XT16 Tetikleyiciler
    100-120 VAC
    1/32 - 1/1 güç aralığı
    150W Modelleme lambası
    Anti ön flaş işlevi
    Şemsiye girişi ve ayak bağlantısı


    Gelelim QT serilerine. Genel olarak belli fiyat segmentinde (Ki her zaman ihtiyaç duyulacak bir durum da değil) paraflaşlarda pek HSS desteği sunulmuyor biliyorsunuz. Burada Godox'un QT kodlu paraflaşları devreye giriyor. Bu segmentteki (QT) paraflaşların tamamı HSS ihtiyacını karşılamaktadır.

    QT400 II


    GODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox TürkiyeGODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox Türkiye

    Godox marka QT400IIM flaş kafası hız için tasarlanmış olup 5600K gün ışığı dengelemeli bir flaş kaynağı olup, akıllı özü ve faydalı özellikleri olan gelişmiş ekipmanların özelliği olan teknoloji çeşitliliği ve esneklik sunan bir flaş kafasıdır. Cihaz, 1/22,988 saniyenin altında flaş süreleri ile 0.05-0.7 saniye aralığında yenileme süreleri sunar. Güç, 1/128 ila tam güç aralığında ayarlanabilir ve 150W modelleme lambasının ışık çıkışı ayrıca değişkendir. Ayarlara arkadaki panel tuşları ile erişilebilir ve kolay okunabilen LCD ekranda gösterilir. Kafada, performans tercihleri için çeşitli flaş modları vardır. Sabit renk modunun önceliklendirdiği kesinlikli 5600K renk sunumu, çekim ortamlarının çoğunluğu için idealdir. Sporda zirve aksiyonları veya sıçramaları veya su damlalarını dondurmak gibi stüdyo çalışmalarının çok keskin olarak çekilmesini sağlayan çok hızlı modu t0.1 altında flaş süreleri sunar. QT400IIM paraflaş kafası çok hızlı senk. işlevi ile 1/8000 saniyeye kadar enstantanelerin kullanımını mümkün kılarak açık diyafram ve çeşitli yaratıcı etkinliklerin uygulanmasını sağlar.

    400W, 5600K Renk ısısı
    0.05-0.7 saniye yenilenme
    Flaş süresi HSS: 1/22,988 saniye
    Dahili, kablosuz X sistemi
    32 kanal, 16 grup
    Tercihi X1 verici
    100-120 VAC
    1/128 - 1/1 güç aralığı
    150W Modelleme lambası

    QT600 II


    GODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox TürkiyeGODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox Türkiye


    Godox marka QT600IIM flaş kafası hız için tasarlanmış olup 5600K gün ışığı dengelemeli bir flaş kaynağı olup, akıllı özü ve faydalı özellikleri olan gelişmiş ekipmanların özelliği olan teknoloji çeşitliliği ve esneklik sunan bir flaş kafasıdır. Cihaz, 1/19,606 saniyenin altında flaş süreleri ile 0.05-0.9 saniye aralığında yenileme süreleri sunar. Güç, 1/128 ila tam güç aralığında ayarlanabilir ve 150W modelleme lambasının ışık çıkışı ayrıca değişkendir. Ayarlara arkadaki panel tuşları ile erişilebilir ve kolay okunabilen LCD ekranda gösterilir. Kafada, performans tercihleri için çeşitli flaş modları vardır. Sabit renk modunun önceliklendirdiği kesinlikli 5600K renk sunumu, çekim ortamlarının çoğunluğu için idealdir. Sporda zirve aksiyonları veya sıçramaları veya su damlalarını dondurmak gibi stüdyo çalışmalarının çok keskin olarak çekilmesini sağlayan çok hızlı modu t0.1 altında flaş süreleri sunar. QT600IIM paraflaş kafası çok hzlı senk. işlevi ile 1/8000 saniye altında enstantanelerin kullanımını mümkün kılarak açık diyafram ve çeşitli yaratıcı etkinliklerin uygulanmasını sağlar.QT600II flaş kafası dahili bir 2.4 GHz 32 kanal kablosuz X teknolojisine sahiptir.

    600W, 5600K Renk ısısı
    0.05-0.9 saniye yenilenme
    Flaş süresi HSS: 1/19,606 saniye
    Dahili, kablosuz X sistemi
    32 kanal, 16 grup
    Tercihi X1 verici
    100-120 VAC
    1/128 - 1/1 güç aralığı
    150W Modelleme lambası

    QT1200 II


    GODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox TürkiyeGODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox Türkiye

    Godox marka QT1200IIM flaş kafası hız için tasarlanmış olup 5600K gün ışığı dengelemeli bir flaş kaynağı olup, akıllı özü ve faydalı özellikleri olan gelişmiş ekipmanların özelliği olan teknoloji çeşitliliği ve esneklik sunan bir flaş kafasıdır. Cihaz, 1/14,814 saniyenin altında flaş süreleri ile 0.05-0.9 saniye aralığında yenileme süreleri sunar. Güç, 1/128 ila tam güç aralığında ayarlanabilir ve 150W modelleme lambasının ışık çıkışı ayrıca değişkendir. Ayarlara arkadaki panel tuşları ile erişilebilir ve kolay okunabilen LCD ekranda gösterilir. Kafada, performans tercihleri için çeşitli flaş modları vardır. Sabit renk modunun önceliklendirdiği kesinlikli 5600K renk sunumu, çekim ortamlarının çoğunluğu için idealdir. Sporda zirve aksiyonları veya sıçramaları veya su damlalarını dondurmak gibi stüdyo çalışmalarının çok keskin olarak çekilmesini sağlayan çok hızlı modu t0.1 altında flaş süreleri sunar. QT1200IIM paraflaş kafası çok hzlı senk. işlevi ile 1/8000 saniye altında enstantanelerin kullanımını mümkün kılarak açık diyafram ve çeşitli yaratıcı etkinliklerin uygulanmasını sağlar.QT1200IIM flaş kafası dahili bir 2.4 GHz 32 kanal kablosuz X teknolojisine sahiptir.

    1200W, 5600K Renk ısısı
    0.05-0.9 saniye yenilenme
    Flaş süresi HSS: 1/14,814 saniye
    Dahili, kablosuz X sistemi
    32 kanal, 16 grup
    Tercihi X1 verici
    100-120 VAC
    1/128 - 1/1 güç aralığı
    150W Modelleme lambası


    Genel olarak paraflaşlar bu şekilde arkadaşlar. Ayrıca tek tek set toplamak istemeyen, uğraşmak istemeyenler için güzel setler de mevcut. Taşıma çantalarıyla birlikte.

    Godox H160-B 3lü Mini Paraflaş Kit (160Watt)


    GODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox Türkiye

    Giriş seviyesi ve amatör olarak nitelendirebileceğimiz bir ürün arkadaşlar.

    Godox Mini Pio-neer Serisi 100WS - 300WS aralığında flaş gücü sunan en iyi portreleme veya obje çekim takımıdır. Küçük ve kompakt tasarımı ile 250DI ve 300DI modelleri buzz işlevi ile donanmışlardır.

    Modelleme lambası güç oranı full ile orantılı olarak ayarlanabilmektedir. Ön flaş sistemi ile flaş, kırmızı göz önleme özelliği olan makineler ile senkronize edilebilir.

    Bu seri iyi kalitede ve erişilebilir fiyatta stüdyo ekipmanı arayan fotoğrafçılar için üretilmiştir. Portre ve obje çekimleri için elverişli olan kit profesyonel stüdyolar için de ideal olup yüksek ışık, arka ışık ve saç ışığı da sunmaktadır. Alüminyum göve sağlam ve dayanıklı olup uzun süre kullanmaya müsaittir.



    3 * Mini Pioneer Flaş kafası

    3 * Işık Standı 304(2m yüksek)

    1 * Şemsiye UB-008(33'' siyah&gümüş)

    2* Softbox SB-MS(60*60cm)

    1 * Kablosuz radyo tetikleyici RT-16

    1 * Taşıma çantası CB-05

    Godox 250SDI 3Lü Paraflaş Kit (250 watt)

    GODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox Türkiye

    3 Adet 250watt gücünde standart paraflaş kafası

    3 Adet ışık ayağı ( 1.9cm )

    2 Adet softbox ( 50x70cm )

    1 Adet petek ve renk filtre kiti

    1 Adet tetikleyici ( dm-16 )

    1 Adet taşıma çantası


    Flaş gücü: 250W
    Renk ısısı: 5600±200K
    Voltaj gücü: AC220V 50Hz / AC110-120V 60Hz
    Flaş güç kontrolü: 8 kademeli
    Modelleme ışığı: 75W
    Yeniden dolum süresi: 0.5-2s
    Flaş tetikleme metodu: Sync cord, Slave, Test tuşu
    Flaş süresi: 1/2000-1/800s
    Sigorta: 5A
    Ebatlar: 230*200*108mm
    Ağırlık: Yaklaşık 1.16Kg


    Godox 300SDI-D 3Lü Paraflaş Kit (300 watt)

    GODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox Türkiye



    3 Adet 300watt gücünde standart paraflaş kafası

    3 Adet ışık ayağı ( 1.9cm )

    1 Adet softbox ( 60x60cm )

    1 Adet şemsiye ( 33" siyah & beyaz )

    1 Adet petek ve renk filtre kiti

    1 Adet tetikleyici ( rt-16 )

    1 Adet taşıma çantası

    1 Adet senkron kablosu ( 3 metre )

    Flaş gücü: 300W
    Kılavuz No (ISO100) : 58
    Renk ısısı: 5600±200K
    Voltaj gücü: AC220V 50Hz / AC110-120V 60Hz
    Flaş güç kontrolü: 8 kademeli
    Modelleme ışığı: 75W
    Yeniden dolum süresi: 0.5-2s
    Flaş tetikleme metodu: Sync cord, Slave, Test tuşu
    Flaş süresi: 1/2000-1/800s
    Sigorta: 5A
    Ebatlar: 230*200*108mm
    Ağırlık: Yaklaşık 1.16Kg


    Godox SK400II 3'lü Stüdyo Paraflaş Seti (400w)

    GODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox Türkiye

    SK400II 3'lü Paraflaş Kit (400Watt)

    3 Adet Paraflaş Kafası SK400II
    3 Adet Işık Ayağı 304
    2 Adet Softbox Şekillendirici 60x90cm
    1 Adet Kablosuz Tetikleyici DM-16 (Alıcı-verici)
    1 Adet Tas Reflektör AD-R6
    1 Adet Kanatlı şekillendirici BD-04
    1 Adet Taşıma Çantası CB-06


    Godox DP600 III 3'lü Paraflaş Kit

    Arkadaşlar bu DP600 'ler gerçekten hem malzeme kalitesi açısından epey yüksek seviyede hem de 600w'lık gücüyle neredeyse her işinizi rahatlıkla görecektir. Sadece set olarak gelmiş durumda bu ürün.

    GODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox Türkiye
    GODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox Türkiye

    DP600III 3'lü Paraflaş Kit (600Watt)

    3 Adet Paraflaş Kafası DP600III
    3 Adet Işık Ayağı 304
    2 Adet Softbox Şekillendirici 70x100cm
    1 Adet Kablosuz Tetikleyici DM-16 (Alıcı-verici)
    1 Adet Tas Reflektör AD-R6
    1 Adet Kanatlı şekillendirici BD-04
    1 Adet Taşıma Çantası CB-06


    Godox Mobil Flaşlar

    Evet şimdi de gelelim yine Godox'un en güçlü olduğu segmentlerden birine, mobil flaşlar. Farklı güçlerde ve özelliklerde yine epey bir ürün mevcut. Sırayla bunları da inceleyelim isterseniz.



    Godox AD200 ve AD200Pro Taşınabilir Flaş Kit


    GODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox TürkiyeGODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox Türkiye

    AD200/AD200Pro mobil flaş çok güçlü olup, aynı zamanda hafiftir ve çok seyyardır. Cebinize kolayca yerleştirebilirsiniz. Profesyonel lityum bataryası ve iki adet farklı flaş kafası ile çeşitli ışık etkileri sunar. Dahili Godox 2.4G kablosuz X sistemi vardır ve TTL işlevleri tam olarak desteklenir. AD200/AD200Pro mobil flaş ile çekimleriniz daha kolay olacaktır. Özellikle karmaşık ışık değişimli ortamlarda doğru bir flaş pozlaması elde edebilirsiniz.

    Dahili Godox 2.4G kablosuz X sistemi
    Optik ve 2.4G kablosuz iletişim sayesinde istikrarlı bir çıkış elde edilir. Godox 2.4G kablosuz X sistemi kullanıldığında, AD200 modeli Fuji TTL, Canon E-TTL. Nikon i-TTL ve Sony TTL vs. ile uyumludur.
    Profesyonel lityum batarya (14.4V/2900mAh) kapasitesindedir ve 500 adet tam güçte patlama sağlar ve 0.01-2.1 saniyede hazır olur.
    GODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox Türkiye
    1/8.000 HSS, TTL, Manuel ve Stroboskopik modlar

    Ayrıca ileride de değineceğim bir çok farklı ek aparatla bu iki ürünü daha etkin kullanabilirsiniz.

    GODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox Türkiye

    AD200 ve AD200 pro'nun kısa bir inclemesini de sizlerle paylaşayım.



    Godox AD600Pro Taşınabilir Flaş Kit


    GODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox Türkiye

    Godox AD600Pro Mobil Paraflaş Basic Kit

    AD600Pro Hepsi bir arada dış mekan flaş 600W güç, 0.01-0.9s yenilenme süresi, 1/16 güç ile 12 sürekli flaş, çıkış, 38W LED modelleme lambası, 360 tam güçlü patlama, sabit renk ısısı (renk ısısı modundaki giriş güç alanında ±75K dahilinde değişir). marka fotoğraf makinelerinin TTL otomatik flaş sistemleri ile uyumludur.


    Dahili Godox 2.4G kablosuz X sistem ile AD600Pro paraflaş, Canon E-TTL II, Nikon i-TTL autoflash, Sony, FUJIFILM, Olympus ve Panasonic TTL otomatik flaş sistemler ile uyumludur. 1/8000s çok hızlı senk. desteklenir.

    Standart Bowens mount olduğundan bir çok farklı şekillendiriciyi bu mobil flaş ile rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ayrıca diğer sistemlere de çevirebilmek için adaptörler mevcuttur.
    GODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox Türkiye

    Dahili 2.4 GHz kablosuz X sistem
    Pek çok TTL sistemi ile uyumlu
    600W, 1/256-1/1 çıkış gücü
    Tam dolumda 360 kere flaş
    1/8.000 saniye HSS
    0.01-0.09 saniye yeniden dolum süresi
    Lityum-iyon batarya

    Murat Esibatır'ın incelemesiyle AD600pro





    Godox Godox AD400Pro Taşınabilir Flaş Kit

    GODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox Türkiye

    Yine Godox'un en çok tercih edilen mobil flaşlarından biri. Hem taşınabilir hem de güçlü bir flaş istiyorsanız bir çok farklı aparatıyla ihtiyaçlarınıza cevap verecektir.
    328' alanlı ve 2.4 GH kablosuz X sistemi içeren Godox markalı AD400Pro Witstro hepsi içinde dış mekan flaş cihazı çok yönlü olmakla birlikte Canon, Nikon, Sony, Fujifilm, Olympus ve Panasonic tercihleri dahil çeşitli TTL sistemleri ile uyumludur. 1/1 ila 1/256 aralığında dokuz çıkış gücü basamağı ile 400Ws sunan cihaz dış mekan ve lokasyon çekimlerinde 390 adete kadar tam güçlü patlama yapabilen güçlü bir 21.6V/2600mAh lityum-ion batarya ile gelmektedir.

    Dahili 2.4 GHz kablosuz X sistem
    Pek çok TTL sistem ile uyumlu
    400W, 1/256 ile 1/1 güç çıkışı
    Tam dolumda 390 kere flaş
    0.01-0.9 dolum süresi
    1/8.000 saniye HSS
    Lityum-iyon batarya

    AD400pro incelemesi:





    Godox Godox AD360 II Taşınabilir Flaş Kit


    GODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox Türkiye


    Makineye takılı olduğunda dış mekan çekimlerinde sunduğu stüdyo kalitesi ile AD360II Godox 2.4G kablosuz X sistem makine haricinde kullanıldığında, uygun tetikleyicilerle birlikte de çalışabilir Dış mekan çekimleri ile düğünlerde portre çekimleri, konferans, parti, kutlamalar ve spor olaylarında, kumsalda vs. çok elverişlidir. (Gazeteciler de özellikle ilgi göstermekte bu ürüne.)

    Yine pek çok aksesuar ile bu sistemi zenginleştirebilirsiniz.
    GODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox Türkiye

    Dahili 2.4 GHz kablosuz X sistem
    360W, 1/128-1/1 çıkış gücü
    Yüksek hızlı senk. (1/8000 saniyeye kadar), ilk perde senk., ikinci perde senk.
    0.05-4.5s yeniden dolum süresi (PB960 Batarya ile)
    Tam dolu batarya ile 450 atım yapabilmektedir.

    Godox AD300pro Taşınabilir Flaş Kit (300WATT)


    Yeni AD300Pro’yu yüksek güçlü olmasına rağmen talepler üzerine küçük boyutlarda ve hafif olarak üretildi. Hafif gövdesi ile 300W gücündeki AD300Pro batarya dahil sadece 1.25kg ağırlığında, kompakt ve taşınabilirdir. Güçlü ama küçük olan AD300Pro gerçekten diğer ışıklar arasından sıyrılıyor.




    GODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox Türkiye
    GODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox Türkiye




    Godox AD100Pro Taşınabilir Paraflaş (100Watt)


    Godox AD ailesinin yeni ferdi AD100Pro.AD serisi ile mükemmel uyumluluk sağlar ve Godox X radyo sistemiyle uyumludur.İnanılmaz derecede kompakt ve hafifliği sayesinde fotoğrafçıların farklı lokasyonlarda çekim yapmasına olanak sağlar.Yeni 100W flaş fotoğrafçının, bu seviyedeki kamera harici strob flaş ihtiyacını giderir.Ayrıca çeşitli şekillendiriciler ile özgün ve kreatif fotoğraflar oluşturabilirsiniz.
    GODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox Türkiye
    GODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox Türkiye






    Godox AR400 Ring Flaş (400WATT)


    GODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox TürkiyeGODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox Türkiye

    Biraz tuzlu da olsa kalibresi epey yüksek bir ringlaş AR400. Hem makro fotoğrafçılıkta hem diş hekimlerinin çekimlerinde hem de klasik mobil paraflaş özellikleriyle epey yüksek kalitede bir ürün.
    400W yüksek güçlü, GN36(m ISO 100)
    Pro 450mAh Li-ion Batarya
    Azami 2.5sn yenilenme süresi
    Yaklaşık 650 tam güçlü patlama

    22 adım kesinlikli güç yönetimi (1/1-1/128)
    5600±200K sabit renk ısısı
    Multi flaş modları, çok hızlı senkron vs. için destek
    Flaş parametrelerini ayarlamak ve flaşı tetiklemek için tasarlanmış uzaktan kumanda kullanılır
    LED video ışığı olarak ayarlandığında istikrarlı ışık kaynağı sunulur





    Godox Tetikleyiciler


    Genel olarak Tepe flaşlarından paraflaşlara, stüdyo kitlerine kadar olan ürünler bu şekilde arkadaşlar. Tetikleyicilere gelirsek, genel olarak önceden de bahsettiğim gibi güncel çoğu godox sistemde kablosuz sistem mevcut. Öyle ki bir iki tane tepe flaşıyla bile bir tetikleyici edinerek ufak tefek sistemler kurabileceğiniz anlamına geliyor bu durum. Şimdi kisaca tetikleyicilerin belli başlarına da şöyle kabiliyetlerine göre bir bakalım. Bu arada Canon,Nikon,Sony,Fujifilm,Olympus markaları için tetikleyiciler mevcut.

    Godox Stüdyo Flaş Tetikleyici RT-16


    Bu ürün basit evrensel bir tetikleyicidir. Eğer elinizdeki flaşta senkron girişi mevcutsa, bu ürünü kullanabilirsiniz.

    GODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox Türkiye

    Kablosuz flaş tetikleyici
    16 kanal
    Verici güç girişi: 23A 12V pil (dahil).
    Alıcı güç girişi: 2 AAA pil.
    PC senkron kablo dahil.
    Radyo çalışma frekansı: 433MHz.

    Godox XT-16 ( Flaş Tetikleyici)


    GODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox Türkiye

    Bu ürünle eğer kablosuz özelliği olmayan seri Godox flaşlarınız var ise aparatı kullanarak kablosuz özelliği ekleyebilirsiniz sisteminize.

    Godox: Wistro, Quicker, Quicker D, QT, QS, Gemini GT, Gemini GS, DE, and DP series


    Kablosuz güç kumanda fonksiyonu
    Fotoğraf makinesi flaş kızağına bağlanır
    2.4 GHz frekans
    100mt üzeri yayılma mesafesi
    16 kanal
    8 stop güç kontrolü
    1/250sn sync hızı
    2 AA pil ile çalışır

    Godox X1T TTL Flaş Tetikleyici


    Fiyat performansı en yüksek tetikleyicilerden biridir X1T. Dijital ekranda gruplama fonksiyonlarını yapabilir her flaşın gücünü ayrı ayrı ayarlayabilirsiniz.Ayrıca arzu edilirse tepe flaşı ile de destekleyebilirsiniz bu tetikleyiciyi kullanırken.

    GODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox Türkiye

    X kablosuz radyo sistemi ile çalışır
    Fujifilm TTL ile uyumlu
    Frekans: 2.4 GHz
    Mesafe: 328'
    32 kanal; 5 Grup
    Arka aydınlatmalı LCD ekran; Senk. rötar ayarları
    Pozlama dengelemesi & pozlama kilidi
    Flaş mod oranı; çok hızlı senk.
    Hot Shoe ve PC senk. Terminali
    Ürün bilgisi güncellemeleri için Micro-USB Port


    Kullanıcılar, arka ışıklı LCD sayesinde bir çok ayara erişebilirler ve senk. geciktirme ve tetikleme modları gibi ayarlar yapabilirler. TTL uyumluluğu sayesinde sistem yüksek hızlı senk., flaş pozlama dengesi, flaş pozlama kilidi ve diğer ayarları destekler.

    Godox TTL Flaş Tetikleyici X2T


    GODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox Türkiye

    X1T'nin v2 modeli diyebiliriz. Fiziksel özelliklerden de görülebileceği gibi kanal seçimi daha kolaylaştırılmış. Ayrıca her geçen gün biraz daha geliştirilen akıllı telefon aplikasyonu ile paraflaşlarınızı bu tetikleyici ile çalıştırabilmenize olanak sağlıyor.

    GODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox Türkiye


    Godox TTL Flaş Tetikleyici XPRO


    GODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox TürkiyeGODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox Türkiye

    X1T modelinden farklı olarak kanallara ulaşım daha kolay ve görünürlüğü yüksekk bir lcd ekrana sahip bir model XPRO. X1T den farklı olarak hot shoe girişi bulunmuyor modelde. Ancak verimlilik açısından bir tık daha ileride X1T'den.

    2.4 GHz Godox X kablosuz radyo sistemi kullanıldığında XPro TTL Wireless Flash Trigger tetikleyici 328' ve ötesi flaşları verimli ve hatasız olarak tetikler ve uyumlu flaş ve alıcılar ile kullanıldığında ise kullanıcılar, ek olarak sunulan uzaktan kumandalı güç yönetiminden faydalanabilirler. Bu model 1/8000 saniyeye kadar çok hızlı senkron desteği mevcuttur.Sisteme özgü özellikler ile çalışma ayarları ile birlikte gelişmiş kontrol tercihleri sunar. Azami güvenilirlik ve kontrolü teminat altına almak için kullanıcılar, 32 kanaldan birine 16 grup ayarlayabilir ve yakında bulunan diğer sistemlerden kaynaklanan parazitleri azaltmak için 99 adet kablosuz ID ayarı ile erişim sağlayabilirler.


    Godox Sürekli Işıklar


    Son Olarak değineceğimiz diğer grup ise sabit/sürekli ışıklar.

    Basit giriş seviyesi ürünlerden, yine bir çok farklı şekillendiriciyi takabileceğiniz güçlü ve profesyonel ürünlere kadar bir skala mevcut. Bu çerçevede,

    Led36 ve Led64

    Basit, hafif ve kalem pille çalışabilen iki sabit ışık modeli. HotShoe'ya direk takılabilme gibi bir avantajı var. Ufak tefek işlerde (Röportaj vb) epey iş görürler.

    GODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox Türkiye

    Led126 ve Led 170


    Önceki iki model gibi yine basit ve hotshoe avantajı olan ürünler. Bu iki ürüne ayrıca piyasadan rahatlıkla bulunabilen bataryalar da takılabilmektedir.

    GODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox TürkiyeGODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox Türkiye

    GODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox TürkiyeGODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox Türkiye


    Godox LEDP120C ve LEDP260C Video Işıkları

    Bu iki ürünün en büyük avantajı soft ışığıyla (Difüzer gerektirmeyen) twitch yayınlarından, youtube yayınlarına kadar bir çok alanda işinizi rahatlıkla görecek ışıklar olması.İnce ve yer kaplamamaları ayrıca avantaj. Opsiyonel batarya edinerek dış ortamda da kullanabiliyorsunuz bu ışıkları.

    LedP120c
    GODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox TürkiyeGODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox TürkiyeGODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox Türkiye

    %10- %100 ışık güç ayarı
    5600K±300K
    LED adedi 116
    -10-50°C işlem ısısı
    Batarya ve şarj cihazı opsyioneldir.

    LedP260c

    GODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox TürkiyeGODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox Türkiye

    AC Adaptör (Kutu içeriğinde mevcut) veya L serisi batarya (Opsiyonel) ile çalışma
    Adaptör kutu içeriğinde mevcuttur.
    Renk ısısı aralığı: 3300-5600K
    Kısma: 10-100%
    30w 2050Lux gücünde
    95 CRI, 94 TLCI
    Dahili uzaktan kumanda ile kablosuz ayarlama
    LCD Panel ile yerleşik kontrol

    Godox LED308 II

    GODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox TürkiyeGODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox Türkiye

    308 LED lambalı panel lityum-ion veya DC güç ile çalışır çoğu kamera ve kamkorder ile uyumludur.Flaş/Hotshoe kızağı sayesinde ekipman üzerine direk monte edebilirsiniz.
    Kablosuz 433MHZ gruplama sistemi (6 grup & 16 kanal)
    21W gücündedir
    Bu hafif ve taşınabilir ışık yüksek aydınlık ve 3300K kesin renk ısısı sunar
    Uzaktan kumanda, taşıma kulpu ve mini ayak dahildir. (7.4V Lityum pil Sony NP-F970 model lityum pil dahil değildir)
    Geniş ebatlı LCD panelde ayarlar otomatik olarak kayıt edilir. Panel açısı hızlıca değiştirilebilir

    Godox LED500LR Video Işığı

    GODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox TürkiyeGODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox Türkiye

    Renk ısısı aralığı: 3300 - 5600K ±300K
    LCD Kontrol ekranı
    Kısma: 10 - 100%
    LED: 252 (Gün ışığı), 252 (Tungsten)
    32w 2900Lux

    Godox LED1000 Video Işığı

    GODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox Türkiye

    Epey güçlü bir ürün. Az yer kapladığı gibi gücü nedeniyle Batman'i de çağırabilirsiniz :)

    Güç Desteği AC 100-240V 50/60Hz
    Batarya Türü 14.8V Lityum Batarya
    Işık Gücü 70W
    Renk Sıcaklığı 3300K-5600K±300K
    LUX (1M) 4400 (1m/4200K): 2200 (1m/3300K) ;2200 (1m/5600K)
    Aydınlatma Alanı 3300K/5600K: 10%~100% ;3400K~5500K: 25%~100%




    Şimdi geldik sabit ışıklar içinde özellikle sinema ve belgesel alanında, keza ürün çekimlerinde de çok kullanılan biraz daha üst segment ürünlere. İki grupta toplayabiliriz bu ürünleri. İlki paraflaş formunda olan bir çok farklı softbox ya da şekillendiriciyi kullanabileceğiniz SL serisi olanlar. Diğerleri de FL serisi olan katlanabilir formdakiler.


    SL Serisi Süreklı ışıklar

    Aşağıdaki videodan SL serisi süreklı ışıklara dair fikir edinebilirsiniz arkadaşlar.



    SL-60W

    GODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox Türkiye

    Bowens S-Mount
    Işık Gücü 60W
    Renk Sıcaklığı 5600K±200K
    LUX (1M) 4100
    TLCI >95
    CRI >93
    Aydınlatma Alanı 10%-100%

    İncelemesini aşağıdan izleyebilirsiniz.


    SL-100w

    GODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox Türkiye

    Renk ısısı: 5600K
    Kumanda ile kablosuz ışık güç ayarı
    LCD ve gövde üzerinde ayar düğmesi
    Bowens S-Mount
    LUX (1M) 6500
    TLCI >95
    CRI >93

    SL-200W

    GODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox Türkiye

    Tutarlı renkler ile ayarlanabilir yüksek güçlü 200W çip üstü led ışık
    Renk ısısı: 5600K
    Kumanda ile kablosuz ışık güç ayarı
    LCD ve gövde üzerinde ayar düğmesi
    Bowens S-Mount
    Işık Gücü 200W
    Renk Sıcaklığı 5600K±200K
    LUX (1M) 12000Lux
    TLCI >95
    CRI >93




    GODOX LC500 LIGHT STICK

    Kullanması çok keyifli bir led ışık LC500. Portre çekerken bölgesel aydınlatmak istiyorsanız kişiyi müthiş sonuçlar veriyor. Ya da bir objeyi ışıkla boyamak istiyorsanız da kullanabilirsiniz. Kelvin ayarı olması da büyük avantaj. Her iki yüzü de farklı kelvin değerlerine atanmış durumda.
    Peki neyin muadili derseniz Westcott markasının Icelight modelidir. Fiyat açısından da neredeyse 3.5 katı civarında LC500'ün. İncelemeyi de aşağı iliştiriyorum arkadaşlar.

    Godox LED Light Stick LC500 soğuk/sıcak renk ısısı ve ayarlanabilir ışık aydınlığı sunar ve canlı, selfi, ürün, düğün çekimleri, kamping gibi vesileler için çok elverişlidir.

    Özellikler:


    Model: LC500
    Lityum Batarya: 2600mAh lityum batarya
    DC güç kaynağı: 14.8V
    Kanal:16
    Grup:6 grup(A,B,C,D,E,F)
    Güç: max.18w
    Renk ısısı: 5600K ve 3300K (± 300K)
    100% Aydınlık (LUX):1200(1m)
    TLCI Indeks:≥95
    CRI Indeks:>95
    LED lamba adedi: 516
    İşlem ısısı: -5- 50°C
    Boyutlar: 565x 56x 56mm
    Net ağırlık: 760g

    Güç kaynağı: 3.0V (AAA x2, dahil değil)
    Kablosuz frekansı: 433MHz
    Mesafe (boşluk): 20m
    Kanal: 16
    Grup: 6 grup (A, B, C, D, E, F)
    İşlem ısısı: -10 - 50°C
    Boyutlar: 120 x 38 x 15mm
    Net ağırlık: 30g


    LC500 İnceleme Videosu




    GODOX LC500R LIGHT STICK

    Godox LC500R, elde tutulabilecek bir ışın kılıcı gibi görünmektedir. LC500 hakkında sevdiğiniz her şey ve bunlara ek olarak RGB modu, FX ışık efekti ile LC500R olarak karşınıza çıkmaktadır. Üstünde yer alan iki yönlü barndoor ışık yayılımını şekillendirir ve yönlendirir. 96 CRI ve 98 TLCI ile ışık, doğayı ve canlı renkleri yeniden üretmenizi sağlamaktadır.

    GODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox Türkiye
    GODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox Türkiye
    GODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox Türkiye
    GODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox Türkiye







    Godox TL-60 RGB Light Stick


    GODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox Türkiye
    GODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox Türkiye

    Godox sabit ışık ailesine yeni katılan TL-60 kullanıcılara büyük bir esneklik sağlıyor. İsterseniz google play ya da appstore'dan indirebileceğiniz godox uygulaması ile Bluetooth üzerinden kontrol edebilirsiniz cihazları. Ayrıca üzerindeki ethernet girişiyle onlarca TL-60'ı senkron çalışacak şekilde de bağlayabiliyorsunuz.

    CRI 96 ve TLCI 98 değerleriyle yine yüksek doğrulukla çalışabilmekte.

    Dahili Lityum Batarya 14.4V/2600mAH Lityum Batarya
    Adaptör Çıkış Gücü 20V 2.4A
    Güç Maksimum 18W
    Ayarlanabilir Kanal 32 Farklı Kanal
    Grup 6(A,B,C,D,E,F)
    Renk Sıcaklığı 2700K~6500K
    Işık Parlaklığı Aralığı %0~%100
    RGB Renk Uzayı 0~360°
    LUX Değeri 1500
    CRI Değeri 96
    TLCI Değeri 98
    Çalışma Zamanı (2700K ya da 6500K de iken Yaklaşık 2 saat
    Kontrol Metodları Akıllı Telefon Uygulaması ile(Android ve IOS sistemi ile),2.4 Ghz kablosuz kontrolcü ile,DMX kontrolcüsüyle
    Bluetooth Kablosuz Kontrol Uzaklığı ~30m
    2.4G Kablosuz Kontrol Uzaklığı ~50 (opsiyonel RC-R9 kontrol kumandası ile)
    Çalışma Sıcaklığı -10~ 40°C
    Boyutlar 48*750MM
    Net Ağırlık 0.73Kg


    Kutu İçeriği:

    1 x Güç Adaptörü
    1 x DC Kablo
    1 x Tutucu Klips
    1 x Ayarlanabilir Klips
    1 x Sabitleyici Tutucu
    1 x RJ-45 Kablo
    1 x Kablo İp
    1 x Taşıma Çantası

    İnceleme linkine aşağıdan ulaşabilirsiniz




    FL Serisi Fleks Sabit ışıklar

    FL Serisi ışıkların avantajı kolay taşınabilir olmaları ve az yer kaplamalarıdır. Ayrıca oldukça güçlüler. Ayarlanabilir renk ısısına sahip olmaları da elbette güzel bir özellik. Yine uzaktan kumandayla kontrol edilebilmekteler.
    GODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox TürkiyeGODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox TürkiyeGODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox Türkiye

    GODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox TürkiyeGODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox TürkiyeGODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox TürkiyeGODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox TürkiyeGODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox Türkiye





    Godox FL60 Fleksibel Led 35x45cm



    Işık Gücü 60W
    Renk Sıcaklığı 3300±200K - 5600±200K
    LUX (1M) < 1800 Lux
    TLCI >98
    CRI >96
    Lityum Batarya
    Dahili uzaktan kumanda

    Godox FL100 Fleksibel Led 40x60cm
    Işık Gücü 100W
    Renk Sıcaklığı 3300±200K - 5600±200K
    LUX (1M) 3300 Lux
    TLCI ?98
    CRI >96

    Godox FL150R Fleksibel Led 30x120cm

    Işık Gücü 150W
    Renk Sıcaklığı 3300±200K - 5600±200K
    LUX (1M) < 4300Lux
    TLCI >98
    CRI >96


    Godox FL150S Fleksibel Led 60x60cm

    Işık Gücü: 150W
    Renk sıcaklığı: 3300±200K - 5600±200K renk ısısı
    LUX (1M) < 4300Lux
    TLCI >98
    CRI >96






    Godox S30 LED Video Işığı
    GODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox Türkiye


    Bu ürün gerçekten inanılmaz kullanışlı. İnceleme videosundan da görebilirsiniz.
    6 - 55 Derece Işık Yayılım Odağı
    Gün Işığı 5600K, CRI/TLCI: 96
    907 gram
    Adaptör ile 30W Güç
    Pil ve powerbank ile 10W Güç

    GODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox Türkiye




    Godox VL300 300W/VL200W/VL150W LED Video Işığı

    GODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox Türkiye



    -Sağlam Güç Çıkışı ve Doğru Renk Sunumu
    5600K sabit renk ısısına sahip olan VL serisi, 96 CRI ve 95 TLCI değerleri ile renk sunumu konusunda üst düzey doğruluk sağlar. 100% ile 10% aralığında parlaklık ayarı sunar.

    -İsteğe Bağlı Harici Güç Kaynağı
    Ürünle birlikte gelen güç adaptörünün yanı sıra ayrı satılan V-mount lityum batarya bağlayıp farklı güç seçenekleriyle çalışabilirsiniz.
    VL serisi, yüksek kapasiteli iki V-mount lityum batarya ile kablo sistemi olmadan maksimum güç çıkışı üreterek taşınabilir hale gelir. Böylelikle VL serisi ışıklarınızı rahatça taşıyarak dilediğiniz yerde çekim yapabilirsiniz.

    -Uzaktan Kumanda ve Mobil Uygulama Desteği
    VL serisi ışıklar standart RC-A5 uzaktan kumanda ile gelir, 6 grup ve 16 kanalı 433MHz’de uzaktan kontrol etmenizi sağlar.
    Godox Photo uygulaması ile VL serisi ışıklarınızı bluetooth yardımıyla cep telefonu veya tablet üzerinden de kontrol edebilirsiniz.

    -Sessiz Fan Sistemi.Mikrofonu etkilemeyecek şekilde tasarlanmış düşük desibelli fanlar çekiminize kolaylık sağlar.

    GODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox Türkiye



    Godox FV150 Flaş / LED150W Video Işığı ve Godox FV200 Flaş / LED200W Video Işığı

    İkisi bir arada çözümlerin en iyi örneklerinden biri Godox FV Flaş/Led serisi ürünler. İki farklı güç seçeneği ile stoklarda bulunmakta. Flaş özelliğinin de HSS desteklemesi büyük bir avantaj işin açıkçası.

    Sürekli Işık ve Flaş (150W)
    Sürekli Işık Modu: 5600K, CRI/TLCI: 96/95
    Sürekli Işık Modu: %10 - 100% Güç Aralığı
    Flaş Modu: 1/8 - 1/1 Güç Aralığı
    Flaş Modunda 4 kat güçlü patlama

    Sürekli Işık ve Flaş (200W)
    Sürekli Işık Modu: 5600K, CRI/TLCI: 96/95
    Sürekli Işık Modu: %10 - 100% Güç Aralığı
    Flaş Modu: 1/8 - 1/1 Güç Aralığı
    Flaş Modunda 4 kat güçlü patlama


    GODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox Türkiye
    GODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox Türkiye
    GODOX Profesyonel Flaş ve Işık Sistemleri  / Godox Türkiye



    Godox Aksesuar İncelemeleri





    Godox DF-02 Tam Kare Küp Çekim Çadırı 40x40x40cm ve 50x50x50cm


    Çekim çadırımızın özel fotoğrafik naylon kumaşı harici ışık kaynağını yaydığı, gölgeleri yumuşattığı ve parlamayı azalttığı için parlak veya yansıtıcı nesnelerin çekimleri için idealdir.

    Işık çadırının arkası ve tabanını kaplayan dört adet arka plan örtüsü (Siyah/Beyaz/Mavi/Kırmızı) dahildir ve velcro mandallar ile konumlandırılır.

    Işık çadırının kumaşına dikili olan yaylı tel destekli çerçeve ile pop-up çadırı dümdüz katlayarak çantası ile birlikte küp halinde saklamak mümkündür.

    Çekim Çadırının incelemesi:


    Godox P120L & P120H Softbox

    Parabolic softbox, ışığın doğrudan gönderilmesini ve parlaklığın merkezden çevreye aşamalı olarak yayılmasını sağlar. Böylece çekim için son derece eşit, yumuşak ve yüksek doygunlukta ışık efektleri sunar. Derin bir yapıya sahip olması yumuşak ışık almanızı ve ışık saçılmalarının azalmasına destekçi olur. Hem stüdyo hem de dış mekan portre fotoğrafçılığı için uygundur. Parabolik Softbox çıkartılabilir dış ve iç difüzörler ile gelir. Bowens Type-S halka ve bir çanta dahildir.

    P120H Parabolic Softbox yüksek ısıya dayanıklıdır.

    P120 serisinin incelemesi de bu videoda:



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GullyFoyle -- 3 Ocak 2022; 11:58:28 >







  • Bu mesaj altında da bazı çekim teknikleriyle alakalı videolar çekildikçe paylaşacağım arkadaşlar.


    Multiflash Tekniği


    Yemek fotoğrafçılığı hakkında ufak ipuçları bu videoda sizlerle


    Videoda Işık Kullanımı ve Önemi - Gökhan Yürüker & Soner Çarık


    Softbox mı yoksa Şemsiye mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GullyFoyle -- 28 Temmuz 2020; 15:19:30 >




  • Teşekkürler. Godox Türkiye piyasası için hem ürün çeşitliliği hem de fiyat politikası ile vazgeçilmez markalardan biri haline geldi.

    Sorum şu olacak
    https://mpex.com/lumopro-umbrella-swivel-w-standard-cold-shoe.html

    Linkteki ürüne muadil flaş tripodunun üstüne takılıp flaşa ve umbrella’ya açı verecek bir ara parça var mı Godox’ta?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: atanamayansantrafor

    Teşekkürler. Godox Türkiye piyasası için hem ürün çeşitliliği hem de fiyat politikası ile vazgeçilmez markalardan biri haline geldi.

    Sorum şu olacak
    https://mpex.com/lumopro-umbrella-swivel-w-standard-cold-shoe.html

    Linkteki ürüne muadil flaş tripodunun üstüne takılıp flaşa ve umbrella’ya açı verecek bir ara parça var mı Godox’ta?
    Selamlar,

    https://godox.com.tr/katalog/urun/gx-godox_flas_tutucu_d-holder

    Bu urun ile flasinizi takip semsiyenizle birlikte aci verebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Teşekkürler hocam.
    https://www.godox.com.tr/katalog/urun/gx-godox_302_paraflas_tripodu

    Bu tripod tt685 ve şu şemsiyeyi taşır mı?
  • İyi olmuş, hoşgelmiş... Fujifilm Türkiye'nin genel fiyat politikası ile tüketiciye sunulur ise harika olur. Güzel ve heyecan verici bir gelişme.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: atanamayansantrafor

    Teşekkürler hocam.
    https://www.godox.com.tr/katalog/urun/gx-godox_302_paraflas_tripodu

    Bu tripod tt685 ve şu şemsiyeyi taşır mı?
    O ayaktan genel stoklarda da görünmüyor, ilk getirilen seriden. Stoğu devamlı olan şu ürün var,
    https://www.godox.com.tr/katalog/urun/gx-godox_210b_paraflas_tripodu

    90cm'den daha geniş bir şemsiye değilse sıkıntı çıkarmayacaktır diye düşünüyorum.


    quote:

    İyi olmuş, hoşgelmiş... Fujifilm Türkiye'nin genel fiyat politikası ile tüketiciye sunulur ise harika olur. Güzel ve heyecan verici bir gelişme.


    Teşekkürler hocam, fiyatlar piyasadan daha yüksek değil. Genel olarak godox ürünlerindeki sıkıntı arkasında ciddi bir yapılanmaya sahip firmanın olmayışıydı.Servis ve garanti süreci açısından. Geçtiğimiz sene Haziran civarından bu yana ürün devamlılığı ve güvenilirlik hususu üzerinde durarak müşterileri memnun etme yoluna gidiliyor.Şimdilik bu noktada epey dönüşler çok olumlu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GullyFoyle -- 26 Mart 2020; 1:9:19 >




  • SK300 ve SK 400 incelemesi eklendi iyi seyirler
  • A7 II'de kullanmak için almıştım, A7 II ilk çıktığında makine ile uyumu şaşırtmıştı beni. Özellikle SONY gibi pahalı bir sistem için ideal bir çözümdü. Başarılarınızın devamını dilerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alikiziltoprak

    A7 II'de kullanmak için almıştım, A7 II ilk çıktığında makine ile uyumu şaşırtmıştı beni. Özellikle SONY gibi pahalı bir sistem için ideal bir çözümdü. Başarılarınızın devamını dilerim.
    Teşekkür ederiz. Fujifilm Türkiye mağazalarında tüm ürünleri bizzat deneme imkanınız da var bunu da dipnot olarak belirtmiş olayım :)
  • GullyFoyle kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar godox ailesi merak ettiğim bir konu var :
    TT685 almak istiyorum yanına da bir adet X1T tetikleyici. Fakat X1T yerine TT350 alsak tetikleyici olarak kullanabilir miyiz? Sanırım kullanabiliriz, bu durumda X1T nin ne avantajı var veya TT350 kullanmanın ne gibi bir dezavantajı olabilir.
    TT350 yi patlatmadan tetikleyici olarak kullanma imkanımız var mı?
    Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iwd35

    Merhabalar godox ailesi merak ettiğim bir konu var :
    TT685 almak istiyorum yanına da bir adet X1T tetikleyici. Fakat X1T yerine TT350 alsak tetikleyici olarak kullanabilir miyiz? Sanırım kullanabiliriz, bu durumda X1T nin ne avantajı var veya TT350 kullanmanın ne gibi bir dezavantajı olabilir.
    TT350 yi patlatmadan tetikleyici olarak kullanma imkanımız var mı?
    Teşekkürler
    Selamlar tamamen flaşı kapatmanız mümkün değil wireless olarak tetikleseniz dahi. Ya da gücü kısacaksınız en düşüğe kadar ya diğer flaşınızla kombine edeceksiniz. Tabi en temizi x1t tetikleyici almak olacaktır. (Daha sonra üzerine bir TT350 de takabilirsiniz lazım olduğunda)
  • Olympus M43 uyumlu Godox TT685 en uygun nasıl temin edebilirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AKINLASINN

    Olympus M43 uyumlu Godox TT685 en uygun nasıl temin edebilirim.
    Selamlar DM atıyorum size.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GullyFoyle

    Selamlar DM atıyorum size.

    Alıntıları Göster
    Gerçekten uygun bir şey bekliyorum sizden. Şu paraya sakın kaçırma deyin :)
    İstanbul da gelip dükkandan alabileceğim bir şey ise elden de gelir alırım.
  • AKINLASINN A kullanıcısına yanıt
    İyi bi teklif geldiyse ben de 150*200 reflektör için yükleneceğim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tuğra_

    İyi bi teklif geldiyse ben de 150*200 reflektör için yükleneceğim
    Hocam artık Godox arkasında sağlam bir firma araclığıyla servisi ve desteğiyle birlikte geliyor malum. Bu avantaja rağmen fiyatları belli bir düzeyde tutarak kullanıcı dostu olma düsturuyla ilerleniyor.
    150x200 ebadında iki farklı ürün var. Arzu ettiğiniz model için PM atın, bakalım. Gerekli yönlendirmeyi yaparım
  • Almaya kesin karar verdiğimde hakkımı kullanmak üzere beklemedeyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donanımhaber kullanıcılarının her zaman hakkı baki hocam :)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.