Şimdi Ara

goddessciler yeni questte takıldım kaldım yardım edin :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Witchblade* -- 19 Temmuz 2020; 19:43:24 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Witchblade* -- 19 Temmuz 2020; 19:43:31 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

edit duzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pufy -- 7 Mayıs 2013; 23:32:38 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Witchblade* -- 19 Temmuz 2020; 19:43:42 >

http://www.ausgamers.com/files/download/html/59001

:) Ben 1 hafta oldu buradan indireli son hızla indirdim İnternet Download Manager ile sizinde böyle indireceğinizi düşünüyorum ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Witchblade* -- 19 Temmuz 2020; 19:43:49 >

Orijinalden alıntı: Witchblade*

köpeği yakala anladım ben alt c de kombinasyon arıyorum acaba hangisiyle yakalanacak diye :D ama çok güldüm :D

üstü kaba aklıma gelenleri yazayim

yerde ölü npcler yatıyordu onlara üzülmem gerekiyormuş :D biraz ağladım sonra bi kaç tanesinde dans ettm canavar çıktı içlerinden :D
    sonra yanmda bi npc sanki normal player gibi ikimiz kapılardan geçtik npclerle savaşıyoruz elektrikli bir yer var yanmdaki herif kapı açılır açılmaz dalıyor içeri :D bana bilgi veren pencerede onu öldürme diyor ben heal basıyorm sonra mana bitiyor ölüp duruyoruz :D arkadaşıma anlattım gül gül gül :D artık çok gülmüş :D ben arkadan gelen npcleri kesecekmişim, bilmiyordum :D b grade olana kadar quest yaptm wastelandda ömrümü çürüttüm :D arkadaş iss enchanterden buff alıyorm 4dklık sang mıydı neydi song gibi değişik bi adı var ışınlanıyorum mobların yanına tam varınca bufflar bitiyor :D alıyor beni bi sinir :D neyseki çoğu şeyi çözdüm oyunda birde level atladıkça hediye veriyorlar c grade b grade hiç bişey harcamadan fullendm :D darısı R gradein başına :D

birde grafikler ilk baştaki savurduğum önyargılarımdan farksız o ne öyle metin2nin aynısı dedim, metin2nin içindeki npcnin aynısını gördüm ilk girdiğim yerde ya :D bi tane küçük çocuk elinde top var üstündeki giysiden tut topu sektirişi bile aynı :D zevk alanlara allah kolaylık versin diyorm bir an önce interlude download linki bulabilmeyi kendime temenni ediyorum :D bu arada bishop feci :D tavsiye ederim

@Witchblade diğer oyunlardaki bazı npc leri bu oyunda görmüş olmana hiç şaşırmadım. ama takılma bunlara merak etme sadece o talking islandda bu tarz şeyleri görebilirsin. Aden'ne yada diğer klasik townlara gittiğinde bunları görmeyeceksin. Bildiğin townları görücen. tabiki büyük değişiklikler var yok demiyorum. lv40 a kadar herkes god client tında quest yapar. Ondan sonra talking island'dan kurtuluyoruz başlıyor gludio-->dion-->aden--->magmeld diğer townlara geçiyorsun.

Eğer birgün orjinalde oynamak istersen bekleriz.Türk clan lideri @craix bir kez daha hatırlatayım. Özellikle rica ediyorum kurtarın kendinizi free serverlardan. GOD clienttında oynamana sevindim en azından görmüş oldun kimsenin kulaktan doğma bilgileri ilen ilerlemeyecen.

GOD clienttında koreli oyun yapımcılar yani offical ncsoft firması birçok oyundan skilll/npc/oyun içi bazı fonksiyonları kopyalamış ki de bu gerekli. Çünkü çok çok çok daha özellik item skil vede fonksiyon var bunların kontrol edilebilmesi içinde daha fazla oyuncunun işini kolaylaştıracak yenilikler yapılıyor sebepi bu.

AION dan bazı skiller alınmış lv85 awaked class lardan mage in kullandığı bir skill. ki AIO da ncsoft' un oyunu.

archerların/mageların/tyr warrior lerin zıplama / adamın üstüne uçma/ mage in kabyolup tekrar belli bir range de gözükmesi

senin de dediğin gibi metin2 den alınmış yada benzeri bir npc şekli ( ki ben buna çok katılmıyorum çünkü lineage2 metin2 'den eski bir oyun onlar bizden almışlar :) )

herkese hayırlı oyunlar. gönlünüzce istediğiniz serverda oynayın tadını çıkarın bu oyunun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosmodream -- 9 Mayıs 2013; 13:19:40 >

• Bu mesaj silindi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Witchblade* -- 19 Temmuz 2020; 19:45:44 >
  • Bu mesaj silindi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Witchblade* -- 19 Temmuz 2020; 19:44:8 >

http://www.lineage2dex.com/ buradayım, arkadaşlar buraya soktu beni :D

97ye kadar tam pvp yapamazsın goddessde 97dede 98 lere ve 99lara kesin ezilirsin 1 lv aşırı derecede fark eder aynı itemlere sahip olunsun atıyorum 97 karakter 25 30 k vurursa 99 karakter 40 k vurur bu kadar büyük bir fark var malesef l2dex off serverdir resmi olmasada dosyalar full rus offi serverden alınma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Witchblade* -- 19 Temmuz 2020; 19:44:15 >

30 40k dmg neymiş ya :D yandaki sıfırları at ben ondan istiyorum :D

Çok nazlısın
    Gamer - Crossfit - Movies

• Bu mesaj silindi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Witchblade* -- 19 Temmuz 2020; 19:43:6 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Witchblade* -- 19 Temmuz 2020; 19:43:15 >
    https://4gameforum.com/showthread.php?t=9954

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 11 Mayıs 2013; 21:38:07 >
    Refarans Kodum : TAC54VI24DWF
    Faturalarım otomatik ödeme kesinlikle sıkıntı olmaz.
  • Bu mesaj silindi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Witchblade* -- 19 Temmuz 2020; 19:44:26 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Witchblade* -- 24 Haziran 2020; 2:48:35 >
  • tek yemek yani bi durumda tabiki ben biraz abarttım ancak bu dmgyi atan yul archerlar bol bol mevcut youtube videolarından izleyebilirsin ama feohlara garanti verebilirim her elemental destruction en az 20 25k atıyor
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.