Şimdi Ara

godaddy.com dan Bireysel Web Sitesi Mimarı alan var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
4.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hostingi ücretli alırsan olmaz wordpress oyle küçük bir şey değil internet sitelerinin %50 fazlası wordpress milyonlar kullanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: gskysk

bende bir inşaat sitesi kurucam arkadaşa, wordpress ile kurdugumuzda reklam falan oluyor mu içinde. düzenlemesi kolay mı ?

hayır hocam olmaz. Düzenlemesi de zor değil. Yapamadığınız yerde azcık araştırmanız kafi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gskysk

bende bir inşaat sitesi kurucam arkadaşa, wordpress ile kurdugumuzda reklam falan oluyor mu içinde. düzenlemesi kolay mı ?

Referanslarim mevcut.

Ucretli uygun fiyata sitenizi yapar seo ayarlarini da yapar sizw neler yaparak googleda yukseleyeceginizi soylerim
  • Ufak ücretlere web sitesi kurulum paketimiz mevcut.
  • Ben bu web sitesi mimarını aldım ve kullanıyorum.. Diğerlerini bilmem ama eminim bundan daha iyidir. İstediğim şeyleri yapamıyorum..

Worpdress denen şeyi öğrenip bir şekilde değiştirmek istiyorum. Nasıl yapacağıma ve sitemi nasıl ona taşıyacağama dair en ufak bilgim bile yok.. bakalım süresi dolsunda.
  • Yorumlar çok fena

Biri o isimde siteden bişey almam demiş, biri wordpress çeşitli deşil joomla daha çeşitli demiş

Herşeyide biliyonuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay be üstünden 4 ay geçmiş konu canlanmış siteyi açtım godaddy den web sitesi mimarığıyla beraber. 5 gb alan la birlikte yıllık 48 tl ye aldım.( indirim kodu falan vardı. google yazın çıkıyor zaten birsürü indirim kodu) hosting ve domain ayrı ayrı alsam belki daha ucuz olurdu fakat site nasıl kullanılır bilgim yoktu. gayet pratik web sitesi mimarlığı. benim gibi hiç anlamayan varsa alıp deneyebilir. bi sorun oldumu telefonda yardımcıda oluyorlar. varsa benim gibi amator olup site açmak isteyen sorularınıza yardımcı olmaya çalışırım.
  • @hmT kullanıcısına yanıt
    En mantıklı olan WordPress paketi bence

Domain+WordPress daha profesyonel ve 100 lerce eklenti desteği var (sayaç+form+anket-muzik çalar vb) bende standart hosting+domain+bireysel site mimari (ücretsiz verilen) vardı pek kullanmadım bile

2 buton onları 2 farklı Tumblr blogger a yönlendirme için kullandım (İngilizce Tumblr)-Turkce olan blogger (tema daha çok) bu işi keyfi yapıyordum reklamsız laptop satınca güncelleme yapamadım ve site son 6 ay boş eski olarak kapandı :-)

Bu işler heves istek vakit istiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibo83

En mantıklı olan WordPress paketi bence

Domain+WordPress daha profesyonel ve 100 lerce eklenti desteği var (sayaç+form+anket-muzik çalar vb) bende standart hosting+domain+bireysel site mimari (ücretsiz verilen) vardı pek kullanmadım bile

2 buton onları 2 farklı Tumblr blogger a yönlendirme için kullandım (İngilizce Tumblr)-Turkce olan blogger (tema daha çok) bu işi keyfi yapıyordum reklamsız laptop satınca güncelleme yapamadım ve site son 6 ay boş eski olarak kapandı :-)

Bu işler heves istek vakit istiyor

aynen kardeşim. hevesin ve vaktin yoksa uğraşmak zor. ben bir giriş yapıyorum siteye bişeyler eklemek için. 1-2 saatim gidiyor. WordPress daha mantıklı olabilir. fakat işte ilk amatorlüğümden bunu almış bulundum.( benim aldığımda 50 civarı tema falan vardı. bana yeter artar bile) sonradan araştırdıkça ,kullanmaya başladıkça site mimarlığına falan gerek kalmadığını öğrendim. hosting ile domain alıp çok daha ucuza alınabilir. fakat ilk site açacaklar için karışık olabilir. site mimarlığı çok kolay. az biraz bilgisayar bilen biri rahatlıkla kullanabilir

• @hmT kullanıcısına yanıt
    bende aynı şekilde site mimarı aldım. Ağustos ayında süresi bitiyor. Yenilemek için 285TL istiyor. Domain tekrar satın almayıp süresi bitince yeni paket alırsam hepsi ortalam 50TL civarına geliyor.

Bu şekilde yapmak mümkün mü ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.