Bildirim
godaddy.com dan Bireysel Web Sitesi Mimarı alan var mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Ben o isimde bi siteye içinde nolursa olsun girmem.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
wix daha iyi olur sizin için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Alkolog
dostum wix biraz pahalı. 240 a falan geliyor benim istediğim tarzda paket. bide pek bilgim yok site kurmakla ilgili. o yüzden hazır site almak istiyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: @hmT
quote:
dostum wix biraz pahalı. 240 a falan geliyor benim istediğim tarzda paket. bide pek bilgim yok site kurmakla ilgili. o yüzden hazır site almak istiyorum
Godaddy builder da iş görür, ister sürükle bırak yaparak basit bir site ister wordpress kurarak biraz daha derli toplu bir site kurabilirsiniz ama pek birşey beklemeyin.
ben, ordan hem hostingim hem alan adım var -
quote:
quote:
quote:
dostum wix biraz pahalı. 240 a falan geliyor benim istediğim tarzda paket. bide pek bilgim yok site kurmakla ilgili. o yüzden hazır site almak istiyorum
Godaddy builder da iş görür, ister sürükle bırak yaparak basit bir site ister wordpress kurarak biraz daha derli toplu bir site kurabilirsiniz ama pek birşey beklemeyin.
Dostum bende çok bişey beklemiyorum zaten. sıradan bi site olacak. bi kaç ürün resmi falan koyucam işte. benim merak ettiğim Bireysel Web Sitesi Mimarı Paketi alınca hiç birşey yükleme vs. yapılacak mı yoksa site hazır mı gelecek. hiç teknik bilgim yok çünkü. bi bilginiz var mı bu konuda ?
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Dostum bende çok bişey beklemiyorum zaten. sıradan bi site olacak. bi kaç ürün resmi falan koyucam işte. benim merak ettiğim Bireysel Web Sitesi Mimarı Paketi alınca hiç birşey yükleme vs. yapılacak mı yoksa site hazır mı gelecek. hiç teknik bilgim yok çünkü. bi bilginiz var mı bu konuda ?
Siteyi siz oluşturacaksınız parçaları sürükle bırak yöntemiyle. Alan adı ve host aldıktan sonra site builder ile sitenizi oluşturun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Siteyi siz oluşturacaksınız parçaları sürükle bırak yöntemiyle. Alan adı ve host aldıktan sonra site builder ile sitenizi oluşturun.
tamamdır anladım kardeşim. teşekkür ederim verdiğin cevaplar için. çok işime yaradı. sağolasın
-
ben aldım kullandı bir ay. açıkçası meraktan almıştım hem alan adı hem de hosting. pek uğraşamadım açıkcası sadece merakımı giderdim. fakat söyleyebileceğim tek şey kendileri çok ilgililier. müşteri hizmetleri falan çok yardımcı oldu. ve her seferinde çok ilgili davrandılar. tavsiye edeirm yani -
quote:
Orijinalden alıntı: Kün Togdı
Ben o isimde bi siteye içinde nolursa olsun girmem.
Hadi babaa
quote:
Orijinalden alıntı: RaufAtillaPolat
ben aldım kullandı bir ay. açıkçası meraktan almıştım hem alan adı hem de hosting. pek uğraşamadım açıkcası sadece merakımı giderdim. fakat söyleyebileceğim tek şey kendileri çok ilgililier. müşteri hizmetleri falan çok yardımcı oldu. ve her seferinde çok ilgili davrandılar. tavsiye edeirm yani
sağolasın cevabın için kardeşim. alıcam 2-3 güne kadar inşallah -
quote:
quote:
ben aldım kullandı bir ay. açıkçası meraktan almıştım hem alan adı hem de hosting. pek uğraşamadım açıkcası sadece merakımı giderdim. fakat söyleyebileceğim tek şey kendileri çok ilgililier. müşteri hizmetleri falan çok yardımcı oldu. ve her seferinde çok ilgili davrandılar. tavsiye edeirm yani
sağolasın cevabın için kardeşim. alıcam 2-3 güne kadar inşallah
kardeş sen kodu kendin mi yazmak istiyon, html/css ile -
Wordpress nedense guzel temalara sahip degil. Ya da acayip edit yapmak gerekiyor. Joomla daha cesitli gibi duruyor. Tema olayini halledemedigim icin siteyi kuramadim.
quote:
Orijinalden alıntı: hads--
quote:
quote:
sağolasın cevabın için kardeşim. alıcam 2-3 güne kadar inşallah
kardeş sen kodu kendin mi yazmak istiyon, html/css ile
dostum hiç bilgim yok benim bu konuda. dediklerini anlamadım bile :D o yüzden hazır site olsun istedim
-
Bu paketten aldığımız "Bireysel Web Sitesi Mimarı Paketi" siteye wordpress kurabiliyoruz değil mi? -
isterseniz yardimci olabilirim hocam. serverimde size bir alan acabilirim. sitenizi olusturabilirim vs. pm atarsaniz -
Firma ne ile ilgili? Blogger düşünebilirsiniz sürekli içerik girilmeyecekse. Sadece domain parası vermiş olursunuz böylece. -
Al bi domain hosting aylık 2tl Goddady neyse kur wordpress milyonlarca tema var öyle basit bir şey deme profesyonel tasarımlar var
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bende bir inşaat sitesi kurucam arkadaşa, wordpress ile kurdugumuzda reklam falan oluyor mu içinde. düzenlemesi kolay mı ?
Benzer içerikler
- hava kaçta aydınlanıyor
- ilişki istemiyorum diyen kız
- ilaçların içindeki koruyucu yutulursa ne olur
- tabiyeti ne demek
- su arıtma cihazı ses yapıyor
- dc açıldı mı
- ets2 türkiye haritası
- sodyum iyon batarya
- elektrikli bebek arabası
- dünyanın en büyük vinci
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X