Şimdi Ara

god of war2 yardım (the temple of euryale)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • the temple of euryale bu bölümün son yerini nasıl geçecez ordaki iki duvarı kırıyorum ölü adamı alıp kapı açma yerine koyuyorum diğreine bir şey koyacakmıyız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erciiii -- 7 Nisan 2007; 20:03:22 >

• quote:

Orjinalden alıntı: erciiii

the temple of euryale bu bölümün son yerini nasıl geçecez ordaki iki duvarı kırıyorum ölü adamı alıp kapı açma yerine koyuyorum diğreine bir şey koyacakmıyız

Ölü adamı sağdaki duvarın içinde akan suya koy, sonra git karşı taraftan al, o adamı karşı taraftaki düğmeye koy, kendinde ortadakine bas öyle geç
  • Orda extra yeni bi güç kazanıyosun kocaman bi kafa war ordan yeşil bi ışık çıkıyo o ışıkla güç alıyosun o ölü tipi biere yerleştiriyosun kendinde öbür yere ondan sonra o gücünü aktif hale getiriyosun kapılar belli bi zaman için açık oluyo..
  • ben bölümü yanlış anlamışım pardon ya arkadaşın dediği doğru..
  • ben bir yerde takıldım arkadaslar acil yardım 2 asansör war yan yana ama birinin kolu yok yani karsıya gecemiyorum burayı geçen biri warsa lütfen cevaplasın
  • asansoru sonuna kada indirme.yarıdayken atla karşidaki asasore çık.duvardaki boşluklara tutunarak yukarı çıkabilirsin...
  • Buradan devam ederseniz daha çabuk yardım bulursunuz,mevcut konuları tekrar açmayalım lütfen
    http://forum.donanimhaber.com/m_13160487/mpage_8/key_/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    StarCraft II [ANA KONU]
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.