Şimdi Ara

GOD OF WAR [SPOILER BAŞLIĞI] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
778
Cevap
10
Favori
47.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şu ana kadar gördüğümüz en büyük Boss ejderha. Daha büyüğüde olacaktır sızıntılara göre dev olabilir deniyor çünkü. Zaten konsept tasarımlarındada devasa bir dev var sadece bacakları gözüküyor onun yakınlarında askerler ile savaşıyoruz falan.
  • Bu kadar buyuk bir seyi oldurur musun diyordu cocuguda. Daha gorecegimiz coook sey var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elbiskuha kullanıcısına yanıt
    Cronosu devirmiş adama ejderha vız gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: elbiskuha

Bu kadar buyuk bir seyi oldurur musun diyordu cocuguda. Daha gorecegimiz coook sey var
    Evet doğru diyorsun, trailerda yılan gibi bir şey vardı devasa.

@KishouArima

Güzel şeyler saklıyorlar bize, merakla bekliyoruz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Gameinformer da sormuşlardı kronos kadar büyük bir boss olacak mı diye. Cory de imalı bir şekilde oynayıp kendiniz görmelisiniz olup olmadığını dedi. Yüksek ihtimal devasa boss lar olacak.

• GoldPunch kullanıcısına yanıt
    Troller boss değil

• Sturmbannführer kullanıcısına yanıt
    Yok yok zorlar elbet. Sonuçta üçün sonunda gücümüzün hepsini saldık dünyaya. Tek Spartalı öfkesi kaldı. Birinci oyunun başında ki Kratos olduk desek yeridir :D Zaten öyle olmasa senaryoda saçma gelir Bu adam odin seviyesinde niye bu yaratıklarla savaşıyor derdik.
    Hocam ben bu sahnedekini demistim

Ejderhayi degil

https://goo.gl/images/jHJTtt

• KishouArima kullanıcısına yanıt
    Hocam çok fazla soru işareti var. Umarım bütün bunlar ilk oyunda yanıtlanır.
    Hocam Yunan tanrılarının yanında bu evcil hayvan ayarında duruyor
  • Hocam daha tanri gormedik. Yunan tanrilari dunyada bir dagda yasarken norsik tanrilari evrende gezegenlerde yasiyorlar. Gezegenlerde savasiyorlar. Daha heybetli olacaklar bence

Umarım hocam, ama hepsinin ömrü tepelerinde O sembolü çıkana kadar
  • Gow u heyecanla bekleyen, bütün seriyi yalayıp yutmuş, kratos un eline kürdan verseler zevkle oynayacak biri olarak dayanamayıp spoilerlarin hepsine baktım :D Zaten sabırsızlıkla beklerken spoilerlari görünce iyice sabırsızlanmaya başladım.

Son videoki boss mini boss gibi olmuş direk dalıyor zaten aramızda diyalog bile geçmiyor sadece ölürken söylediği şeyler var. İz bırakan bi karakter değil yani. O yüzden devasa bosslarla karşılaşacağımıza eminim. Zaten spoilerlarlarda bile devasa mekanlar, yaratıklar falan var. Oyun aslında orjinale çok sadık kalmış arkadaşlar ne kadar değişmiş olsa da. Eski serideki her şeyin yerini bir şekilde doldurmuşlar.

Akıcılık kısmına gelirsek önceki seriye göre zaten hikaye anlamında bi durgunluk var hafif. Kratos öfkesini kontrol edebilir durumda gibi. Burada bi intikam hikayesi de yok ne olduğunu bilmiyoruz gerçi oynayınca göreceğiz. Seri boyunca kratos hep intikam peşindeydi hatırlarsak. Öncelikle bunların akıcılığa etkisi malum. Dövüş kısmına gelirsek hangi oyundu hatırlamıyorum gow ascension idi sanıyorum, dusmanlara kılıçlar değdiğinde hafif takılır gibi oluyordu. Tabi tam takılma gibi değil bütün animasyonlar devam ediyordu sadece kılıçlar saniyenin belki bi 5/1 i kadar takılıyordu. Ben bunu vuruş hissini verebilmek için yaptıklarını düşünüyorum. Yani kılıçlar düşmanın içinden geçiyor gibi görünmemesi için. Burada yeni oyunda da baltanın aynı hissi verdiğini görüyoruz. Bu vuruş hissini artıyor mu derseniz, bence kesinlikle evet. Düşmanın içinden geçtiğini değil gerçekten vurduğunuzu hissediyorsunuz.

Bir de şöyle bir fark var tabi; önceki serilerde blades of chaos zincirli uzun menzilli diyebileceğimiz kılıçlardı. Aynı anda 10-15 düşmana bile vurabiliyorduk. Ancak baltada böyle birşey söz konusu değil. En fazla belki 3 düşmana falan ayni anda vurabiliyoruz. Eğer burada düşman sayısı eski serilerdeki gibi olsaydı sürekli dodge yapmak zorunda kalırdık darbe almamak için. 1 kez vurup 5 kez darbe yerdik. Ya da eli armut toplayan saldırmayan yaratıklar olurdu. Asıl akıcılığı bozacak şey de bunlar olurdu.

Ama gerek hikaye, gerek kratos un intikamcı öfke küpü olmayışı, gerek baltanın etkisiyle eski oyunlara nazaran daha ağır bir işleyişi yok değil. Hikayenin başlarının ağır ve kısmen durağan olacağını biliyoruz. Ancak ilerde kratos eski kratos olur mu onu da oynayıp göreceğiz. Ki ben şuanki kratostan yanayım. :D Öfke kontrolü sağlamış, bilge bi halde görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gertize -- 8 Nisan 2018; 16:41:40 >

• Arkadaşlar bir şey fark ettim şu map görselinde Odinin kuzgunları diyor. Şu kadar öldürdün şu kadar kaldı diyor bu önemli bir şey olabilir mi mapta neden öldürüyoruz ki kuzgunları. Odinin kuzgunları Odinin etrafı izlemesine yarıyor Odin için çok önemliler. Yani nasıl bir bağlantı olacak acaba ve bize nasıl bir kazancı olacak o kuzgunları öldürmenin sizce ?
    Hocam eski oyunlardaki sandıkları açtığımızda sağlık ve büyü barları dolardı. Belkide o kuzgunları öldürdükçe bir şey artıyordur.
    Hocam canımız elmalarla dolacak spartan ragemiz artar diyeceğim kuzgunlarla ama artacaksa oda sandıktan toplanan şeylerle artacaktır. Kuzgunlar iletişim aracı Odin için Acaba hepsini temizleyince Sürpriz bir şekilde Odin hakkında önemli bilgiler mi alacağız yada kendisi falan mı gelecek direk. Böyle şaşırtıcı şeyler olsa güzel olur. Sırf tropy almak için değildir umarım kuzgunları zaten biz değil Çocuk okla vurur muhtemelen. Uçup kaçacaklarından.
    Hepsi mümkün hocam. O elma olayını görmemiştim bu arada ilginçmiş.
    Son videoda hızlıca geçiyor sandık açılırken Canınızı arttıracak diyor her üç elmada bir topladığınız göz gitmiş yerine elma gelmiş.
    Şimdi kontrol ettim hocam evet.
  • Trollere bu kadar takılmayın. Hemen hemen ilk serideki Cyclopslarla eşdeğer güçte olacak bu minyonlar. Oyun olarak eski God of War, Last of Us ve Bloodborne'dan esintiler olacak gibi görünüyor. Bu üç seriyi seviyorsanız yeni god of war'ı da beğenirsiniz. Oyunda hep aynı şeyleri yapacak olduğumuzu zannetmiyorum zira oyun 5 senedir geliştiriliyor. God of War II ile III arasında bile 3 sene vardı. Boşuna endişe etmeyin.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.