Şimdi Ara

God of War Serisi bundan sonra ne yapmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • A- Yeterince sıktı ismi bırakıp yeni oyunlara yönelmeli(santamonica)
    B-Kratos yeterince sıktı God of War mekanikleri korunup Yeni tanrılar yeni dünya yapılmalı
    C-Kratos gibi karakter bir daha gelmez PS4 donanımında kratos'un kelini görmek isterim
    1-Gow3 sonundan kratos'u görelim
    2-Kratos'un kelini baştan yapsınlar seriye tekrar baştan reboot çekilmeli

Ben Hern e kadar kratos sıksa diyenler olsada kratos'u seviyorum . Ama Yeni tanrılar ve evren misal mısır yada odin tarzı şeyler

• PS4'e baştan da yapılabilir.

Mısır veya İskandinav mitolojisine de dalabilir.

Yeter ki Kratos'un kelini tekrar görelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: RIDANES

PS4'e baştan da yapılabilir.

Mısır veya İskandinav mitolojisine de dalabilir.

Yeter ki Kratos'un kelini tekrar görelim

Kratos gidip osirisin uzerine atladigi an o oyun cogu insan icin biter bazilari oyunlardan sadece kan ve siddet aramiyor tutarlilik ariyor.
    Benim onerim usulca kenara cekilip yeni gelenlere yol vermesinden yana.
    Ama hikayeyi bitirme sekillerine bakilirsa daha bir kac oyunluk planlar var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haykıran Bıngıldak kullanıcısına yanıt
    Şimdi Kratos, Ra'yı tavuk döner yapsa güzel olmaz mı hocam?
  • 3. oyundan sonra anka kuşu muhabbeti vardı. Geri dönse bile oyunun senaryosu ne olur onu kestiremiyorum. Ascension'dan sonra hikaye bazlı bir tane daha çıkmalı bence.
  • ben her türlü alır oynarım arkadaş zira beni acayip rahatlatıyo bu seri.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • God of War'un en çok öne çıktığı kısım görsellik ve destansı hikayesi. Bu ikisini yeni oyunda da yedirebilirlerse ve animasyonlara verilen hissiyatla duygular çok daha gerçekçi hale gelirse Kratos ile devam etmek o kadar kötü olmaz gibi geliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    God of War 1-2 Ps4 de yok mu?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence kratos suz gow olmaz. 3. Oyunun kaldigi yerden devam edebilir . Zaten credits ten sonraki ekranda , karaya cikan ( hortumla) biri gozukuyordu. Ve ayni zamanda nefes sesi geliyordu . Yani ölmedi kratos .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SmithAhmet

Bence kratos suz gow olmaz. 3. Oyunun kaldigi yerden devam edebilir . Zaten credits ten sonraki ekranda , karaya cikan ( hortumla) biri gozukuyordu. Ve ayni zamanda nefes sesi geliyordu . Yani ölmedi kratos .

Hocam kratos ölmedi de hikaye nasıl devam edecek :=) . Ya seriye baştan bi reboot çakacaklar ilk başa dönecekler.Yada başka karakter ile mısır tanrıları falan. Aslında aklıma şöyle bir şey geliyor başka bir karakter tamamen kratos'a düşman bir karakter yaratsınlar hem kratos'uda görmüş luruz hemde yeni bir karakter ile oynamış oluruz.(tabi kratos'u madaroğlana çevireceksiniz demedim kaliteli bir düşman olcak sepritioh gibi)
  • Ascension gibi başa dönmesinler de ne yaparlarsa yapsınlar.
    Kaç yıl Kratos ne olacak diye merak ettik?
  • Kratos ile Perslerin mücadelesini konu alsın, creative director Zack Synieder olsun müzikleri de Hans Zimmer yapsın tadından yenmez..
  • Yeni nesilde God of War'ın, hem grafiksel olarak, hem de oynanış bakımından çok gelişeceğini tahmin ediyorum. Yeni nesilde çok farklı olacaktır.
  • 3ten devam inş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuffyBey -- 2 Aralık 2013; 9:55:46 >
  • Ne yaparsa yapsin artik serbest kamera acisina gecsin. O ne yahu iki donemdir sabit kamera acisi nedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RIDANES

Şimdi Kratos, Ra'yı tavuk döner yapsa güzel olmaz mı hocam?

sesli güldüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

quote:

Orijinalden alıntı: SmithAhmet

Bence kratos suz gow olmaz. 3. Oyunun kaldigi yerden devam edebilir . Zaten credits ten sonraki ekranda , karaya cikan ( hortumla) biri gozukuyordu. Ve ayni zamanda nefes sesi geliyordu . Yani ölmedi kratos .

Hocam kratos ölmedi de hikaye nasıl devam edecek :=) . Ya seriye baştan bi reboot çakacaklar ilk başa dönecekler.Yada başka karakter ile mısır tanrıları falan. Aslında aklıma şöyle bir şey geliyor başka bir karakter tamamen kratos'a düşman bir karakter yaratsınlar hem kratos'uda görmüş luruz hemde yeni bir karakter ile oynamış oluruz.(tabi kratos'u madaroğlana çevireceksiniz demedim kaliteli bir düşman olcak sepritioh gibi)

Hocam, artik gow a rebot yada yok surdan itibaren baslayacak bir hali kalmadi diye dusunuyorum . Suraya bakar misin

gow 1

Gow 2

Gow 3

Ama aslinda ,

Gow ascension (2013 ) yan oyun

Gow chains olympus (2007 sanirim) yan oyun

Gow 1 ( 2005)

Gow ghost of sparta ( 2010) yan oyun

Gow 2 (2007)

Gow 3 (2010 )

Valla artik gow 3 ten yine geriye giderse bu gelecek gow . Aha da benim icin hersene cikan oyunlardan bir farki olmaz artik gow .
    Zaten gow Ascension olmadi.. O kadar da bekledik bi de .

• Ölmedim ben buradayım.

Yeni oyun yapmasalar bile en azından deseler ki şöyle şöyle oldu aslında olay böyle,diye.

E3'ü beklicez artık :(

• III'ten sonra, Ascension'dan evvel olması gereken olup, zor bir karar da olsa seri artık tadında bırakılmalı. Yeni bir IP mi olur; Santa Monica'dan yepyeni konulu bir Hack&Slash mı çıkar; God of War'u kenara atıp böylesi sonucu meçhul bir riske girerler mi bilinmez ama, Kratos'un mevcut hikayesi neresinden devam ettirilmeye çalışılırsa çalışılsın, bunun fazlasıyla doyumsuzca ve zorlama bir çaba olacağını düşünüyorum.
  • Şu görseldeki ipucuyla ilgili bir oyun gelecektir. Dünya durduğu zaman yolculuk başlar.

Bu görselde görüldüğü üzere yunan yarımadasından itibaren asyaya kadar dünyanın karanlığa gömüldüğünü görüyoruz. Bunun sebebi de Kratos'un üçüncü oyundan yaptıklarından kaynaklanıyor. Güneş sadece amerika kıtasını aydınlatıyor ve oraya doğru bir yolculuk yapacağımızı düşünüyorum. Assassins Creed tarzında olduğu gibi bu sefer yunan yerine maya tanrılarını ve onların görsellerini Santa Monica çıkışlı bir oyunda görsek bana göre harika olurdu. İskandinav ve Mısır mitolojisi gerek film gerekse oyunlar olsun çokça işlendi fakat amerika kıtasındaki mitolojik ögeler hala gizemini koruyor.

• Kratosun keline ne meraklisiniz , ee ne de olsa keller eller

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.