Şimdi Ara

Ω | GOD OF WAR | PS4 ANA KONU | GOTY 2018 | Ω (800. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.390
Cevap
96
Favori
699.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 798799800801802
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• kamera açılarıyla oynayan bir kullanıcı sayesinde baldur'un terbiyesiz biri olduğu ortaya çıkmış. easteregg oluyor sanırım bu

• BlackLead kullanıcısına yanıt
    evet gördüm onu
  • Oyunu komple bitirdim ve ilk defa bir oyunu platinlemiş oldum devam oyunları çok daha iyi olacaktır, tahminimce bu ortama alışma oyunudur.

Ulan sigrun sen ne bela bir şeymişsin saatler harcadım kesebilmek için

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu oyuna ps5 de NG+ ile yeniden başlamak için sabırsızlanıyorum doğrusu..

Ω | GOD OF WAR | PS4 ANA KONU | GOTY 2018 | Ω
  • quote:

Orijinalden alıntı: crypto81

bu oyuna ps5 de NG+ ile yeniden başlamak için sabırsızlanıyorum doğrusu..

Hocam ben new game plus ta give me a god of war zorlukla bitirmek istiyorum.

Şu anda zor ayarda 10 bölümdeyim karakterim çok mu güçlendi anlamadım kolaylaştı oyun. Şu valkürler hariç zorlanmıyorum. Give me god of war denemiştim ilk başta sürekli ölmekten yeni oyun açıp hardda oynadım, şimdi yükseltmek istiyorum ama malum oyun derecesi en zor yapılmıyor pişman oldum.

Asıl sorum şu, new game + a başlaıdğımda yan görevleri tekrar yapmam gerekecek mi yoksa önceki oyundan yapılmış olarak mı gelecek? Ona göre oynayayım hikayeyi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yigit1044 kullanıcısına yanıt
    NG+ a başladığınızda , herşeyi yeniden yapmanız gerekecek. Sadece karakteriniz ve ekipmanlarınız vs aynen aktarılıyor.
    Oyuna sıfırdan ama daha güçlü başlamak gibi düşünebilirsiniz.
  • yigit1044 kullanıcısına yanıt
    Yan görevler yapılmamış şekilde başlayacak ama yapmak zorunda değilsin ben de ng+ başladım sadece hikaye odaklı oynuyorum yan görevleri tekrar yapmaya gerek yok.

• God of War'da ki en büyük eksi bana kalırsa Yarı Açık Dünya bir yapıya evrilmesi, yine olsun eyvallah, ama son sahnede dram yaşamamız gerekirken oyuna geri döndürülmemizin hiçbir mantığı yok, oyun resmen "git keşfetmediğin yerleri gör" , "aynı yaratıkları kes" diyor, bilen bilir, Death Stranding'in sonu mesela o kadar mantıklı yapılmış ki, keşke God of War'da da buna benzer bir yol izlenseymiş, işte o zaman çok daha efsane bir oyun olurdu, bu mantıklı şey, düşünmesi, entegre edilmesi zor bir mekanik veya fikirde değil, gayet basit ve olması gereken bir durum, Santa Monica sanki, "Oyun böyle çok iyi oldu, nazar değmesin biraz bozalım" demişler gibi.

• fifagoygoyyoutube
    GOD OF WAR 1.Bölüm Birlikte Başlayıp Bitiriyoruz Kaçırmayın. (İnceleme Oyun Eğlence Ps4)
    https://www.youtube.com/watch?v=4j-loeuyZx8

Ben ps4 de yeni başladım. Çok eğlence kattık gelin birde bizim tarzımızla birlikte bitirelim :)

• Yeni bitti. Hikayesine bayılsam da ilk 4 oyunun mekanikleri bana hiç hitap etmemişti. Çok güzel olmuş. Oyunda eksik bulduğum keşke olsaydı demeyi düşündüğüm tek şey vardı:
    Blades of Chaos olsa da nostalji olur demiştim
    ama onu da yapmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 22 Mart 2020; 1:29:22 >
  • Spider-Man S kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle hocam, Santa Monica Studio elinden geleni yapmış, God of War 2 ile çok daha iddialı geleceklerdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Press a Key

Kesinlikle hocam, Santa Monica Studio elinden geleni yapmış, God of War 2 ile çok daha iddialı geleceklerdir.
    Kalite düşmeyecekse en az 2 tane çıkar umarım önceki nesillerde olduğu gibi.

God of War'ın bir üçlemenin başlangıcı olduğu belirtilmişti, yani dediğin gibi 2 oyun daha bizi bekler.

Ps4'ün getirdiği Kısıtlamalar ve Oluşturulan yeni sistemin ilk kurbanı olarak, üçlemenin en basit düzeyde oyunu God of War olabilir, eğer Cory Barlog ile yola devam edilir, kaliteden ödün verilmezse, 2 oyunda masterpiece olacaktır.

• Onu biliyorum da gelecek nesilde 2 tane çıksın manasında demiştim hocam. PS6'ya kalmasın yani son oyun.

Bence kalmaz hocam, tabi bilemeyiz lakin, şöyle düşününce, Santa Monica Studio koskoca nesile sadece 1 oyun çıkarmaz, artık Pro sürümü ile de konsollar daha uzun ömürlü olabiliyor, en azından 6 - 7 yıllık süre korunabiliyor, 2022 Nisan - Mayıs gibi gelse takriben God of War 2, üçlemenin son oyunuda 2026 - 2027 gibi gelebilir bence, bakalım zaman ne gösterecek, hep birlikte bakacağız inşallah hocam :)

• Oyungezer Online
    Horizon Zero Dawn PC'den Sonra Sırada God of War Mu Var?
    https://oyungezer.com.tr/haber/horizon-zero-dawn-pcden-sonra-sirada-god-of-war-mu-var

https://www.turunculevye.com/god-of-war-pc-yolcusu/

Pcye gelebilecegi konuşuluyor.

• god of war 3 ten sonrası iskandinav mitolojisine geçiş çizgi roman olarak anlatılacak duyuruldu.

Oyun Haberleri - merlininkazani.com
    God of War 3 sonrasını anlatacak çizgi roman duyuruldu
    https://www.merlininkazani.com/god-of-war-3-sonrasini-anlatacak-cizgi-roman-duyuruldu-haber-110303
    Oyungezer Online
    GoW: Fallen God Çizgi Romanı, Kratos'un İskandinavya'ya Varışını Anlatacak
    https://oyungezer.com.tr/haber/gow-fallen-god-kratosun-iskandinavyaya-varisini-anlatacak-bir-cizgi-roman-olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NECO ksk -- 26 Mart 2020; 20:7:29 >

• Jason Momoa God Of War Filminde Kratos Oynamak İçin Bildirildi

Jason Momoa Reportedly Eyed To Play Kratos In God Of War Movie

Kaynak :https://wegotthiscovered.com/movies/jason-momoa-reportedly-eyed-play-kratos-god-war-movie/

• 
Sayfa: önceki 798799800801802
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.