Bildirim
Ω | GOD OF WAR | PS4 ANA KONU | GOTY 2018 | Ω (673. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir - 4 Masaüstü

Giriş
-
Sonuçta keyif almak için oynuyoruz , dediğin gibi germeye gerek yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rica ederim hocam. Aynen isim olsa süper olurdu Omega Engine mesela veya oyunla bağlantılı birşey vs.
zor oyunu bozar hardta zorlanırsın çok fena harcıyorlar ben oyunu hard'ta başladım normal'e çektim senin gibi bende zor'a gelemem keyif için oynuyom oyunu kanser olmak için değil -
Sigrun a zor diyenler Bloodborneda orphan of kos la karşılaşsa ne olur acaba
Sigrun,a Spartali öfkesi full girmenizi tavsiye ederim. Kullanirkende asla yumruklarınızla saldırmayın, gıdıklamıyor bile. Ya zıplayın yâda kaya fırlatın. Yetenekler kısmından açabilirsiniz. Cinnetkarin diriltme taşı da yedekte beklesin. Zırh seti, Niflheim,dan aldığınız set olsun. Mümkünse son seviye ve kuvvet ve runik ağırlıklı olanı. Benim tercihim sonuncu zırh oldu. Geliştirmeler için gerekli ender materyalleri Musphelheim sınavlarından kasabilirsiniz. 8 feneri de yaktığınız zaman Valkur zehri efsunu veriyor ve Valkür'lerden alınan hasarı %5 azaltıyor. Zırhlara takılan efsunlar statlara ağırlık versin. Mümkünse yine kuvvet ve runik ağırlıklı. Tılsım olarak zamanı yavaşlatan yâda düşmanı körleştiren tılsımı kullanın. Ağır runik saldırılarından kiliç için Aresin öfkesimiydi neydi, o balta içinde baltayı ard arda yere vurduğu ağır saldırıyı alın ve sonuna kadar geliştirin. Son olarak cücelerde Atreus için sağlık taşlarının tesirini arttıran ve Kratos' a can basan bir cübbe var, onu alın. Saldırı olarakta kurt veya karga saldırısını seçin. Ben bu şekilde 4-5 denemede geçtim. Karakter seviyem 9. Bol şans.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sofienın dünyasını okurken daha önce duymadığım,oyunda öğrendiğim bazı Tanrıların(Tyr) bu kitapta dahada açıklanması büyük haz veriyor.
Felsefe tarihi üzerine roman :)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Arkadaslar Gow aşığı biriyim fakat oyunu imkanım olmadığı için oynayamadım . Yayıncılardan izledim. Hikayenin çok büyük kısmını anladığımı düşünüyorum fakat 1 noktada takılı kaldım.
Sizin bu konuda düşünceleriniz nedir? Veya araştırdınız mı acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PureWhite -- 29 Nisan 2018; 23:58:7 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ne dark souls oynadım hayatımda, ne de bloodborne oynadım doğru düzgün.
Ama bu oyunun hardı gerçekten zor geliyorsa oyun oynamayın bence
Oyunu Platinledik Sonunda çıktığı günden beri soluksuz oynadım müthiş keyif aldım.Paranın her kuruşuna değdi ama artık 1-2 ay oynamam god of war'a doydum çünkü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 30 Nisan 2018; 1:0:8 >
-
o yaratık
-
-
God of war defteri derken??
God of War logolu mini bir defter sanırım
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bloodborne u defalarca oynadim hocam
bana gore sigrun daha zor orphan dan. 2 saat oldu uğraşıyorum hala kesemedim.Son seviyesine dusuruyorm birşeyler yapip atliyor üstüme öldürüyor. Bu kadar lanet bir boss gormedim.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
ben de cinnet geçirdim bir yazayım buraya dedim. bu sigrun taktik maktik verecek var mı çok kötü oynuyorum sanırım ilerde zorda tekrar oynarım diyordum bayağı soğudum şuan
yerinde durmuyor kadın
ne yapacağız Süleyman hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qqqqrpppp -- 30 Nisan 2018; 4:21:8 >
Hacı sen yetkili bi abiye benziyorsunquote:
Orijinalden alıntı: evo_4
Sigrun,a Spartali öfkesi full girmenizi tavsiye ederim. Kullanirkende asla yumruklarınızla saldırmayın, gıdıklamıyor bile. Ya zıplayın yâda kaya fırlatın. Yetenekler kısmından açabilirsiniz. Cinnetkarin diriltme taşı da yedekte beklesin. Zırh seti, Niflheim,dan aldığınız set olsun. Mümkünse son seviye ve kuvvet ve runik ağırlıklı olanı. Benim tercihim sonuncu zırh oldu. Geliştirmeler için gerekli ender materyalleri Musphelheim sınavlarından kasabilirsiniz. 8 feneri de yaktığınız zaman Valkur zehri efsunu veriyor ve Valkür'lerden alınan hasarı %5 azaltıyor. Zırhlara takılan efsunlar statlara ağırlık versin. Mümkünse yine kuvvet ve runik ağırlıklı. Tılsım olarak zamanı yavaşlatan yâda düşmanı körleştiren tılsımı kullanın. Ağır runik saldırılarından kiliç için Aresin öfkesimiydi neydi, o balta içinde baltayı ard arda yere vurduğu ağır saldırıyı alın ve sonuna kadar geliştirin. Son olarak cücelerde Atreus için sağlık taşlarının tesirini arttıran ve Kratos' a can basan bir cübbe var, onu alın. Saldırı olarakta kurt veya karga saldırısını seçin. Ben bu şekilde 4-5 denemede geçtim. Karakter seviyem 9. Bol şans.. Ben nelfheimde kaldım karakter seviyesi 5 in sonu. Bu sis diyarının sonu var mı çünkü hiç bi şekilde zaman yetmiyor. Merkezine gitmek gerekiyormuş. Sindri bişeyler istiyor galiba ordan. Ben içeri giriyorum daha ilk yerde zaman zaten çok azalıyor. Sona kadar nasıl gidicem?
-
İlk etapta 3000 kadar sis yankısı elde edebilirsen Sindrinin dediği atolyeyi açıp Mist zırhının göğüs plakasını alabilirsin eğer süreden yana sıkıntı çekiyorsan. Zırh siste biraz daha zaman kazandırır sana. Labirentin merkezinin iki tane girişi var, birinden başlayıp diğerinden bitirip merkeze geri dönmen lazım elindeki yankılarla. Labirenti bitirmenin anahtarı hızla düşmanları öldürmekten geçiyor. Hızlıca bir odadaki düşmanları öldürüp sandıkları açıp bir diğer odaya ilerlemeniz lazım, aksi takdirde ölürsünüz. Son odalarda da Trol, Valkür veya Elf kaptanları var. Tavsiyem Kratos'u olabilecek en üst seviyeye taşımanız. Zırh olarak yolcu zırhı veya cücelerden alınan zırh ve üst seviye runik saldırılar iş görecektir. Easy zorlukta daha da rahat ilerlersin.
Edit: Atölyeyi açmadan kasmayın. Açtıktan sonra canavarlardan düşen esyaları daha sonra Sindri'ye sis yankısı karşılığında satabiliyorsunuz. Parça başı 1000-2500 yankı. Bu sayede daha rahat kasarsınız. Atölyenin anahtarı da Sindri'de kaynaklar bölümünde mevcut. 500 yankı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 30 Nisan 2018; 9:36:2 >
-
Abartmiyorum dun gece 00.00 gibi basladim ve kestigimde 03:50 ydi yaklasik 4 saat bu kal.... kesmeye ugrastim ya saka gibi
Kestigim andaki rahatlamayi anlatamam
Diyarlar tilsimi ile zamani yavaslatip runik saldirilarini arka arkaya yaptim birde havaya kalktigi anda baltayi firlatip yere düştüğünde l2+r2 ile vuruyorum ardindan depar +r2 bu sekilde kestim. Ama dikkatli olmak lazim bi anda saldirip canını götürebiliyor. Son cizgide kac kez öldüm bu yuzden heyecan yapıp saldirdim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
O zaman ben karakteri fullemeden oraya gitmeyeyim hiç. Fakat karakteri fullemenin yolu yine orayı geçmek değildir inşallahquote:
Orijinalden alıntı: evo_4
İlk etapta 3000 kadar sis yankısı elde edebilirsen Sindrinin dediği atolyeyi açıp Mist zırhının göğüs plakasını alabilirsin eğer süreden yana sıkıntı çekiyorsan. Zırh siste biraz daha zaman kazandırır sana. Labirentin merkezinin iki tane girişi var, birinden başlayıp diğerinden bitirip merkeze geri dönmen lazım elindeki yankılarla. Labirenti bitirmenin anahtarı hızla düşmanları öldürmekten geçiyor. Hızlıca bir odadaki düşmanları öldürüp sandıkları açıp bir diğer odaya ilerlemeniz lazım, aksi takdirde ölürsünüz. Son odalarda da Trol, Valkür veya Elf kaptanları var. Tavsiyem Kratos'u olabilecek en üst seviyeye taşımanız. Zırh olarak yolcu zırhı veya cücelerden alınan zırh ve üst seviye runik saldırılar iş görecektir. Easy zorlukta daha da rahat ilerlersin.
Edit: Atölyeyi açmadan kasmayın. Açtıktan sonra canavarlardan düşen esyaları daha sonra Sindri'ye sis yankısı karşılığında satabiliyorsunuz. Parça başı 1000-2500 yankı. Bu sayede daha rahat kasarsınız. Atölyenin anahtarı da Sindri'de kaynaklar bölümünde mevcut. 500 yankı.
Edit: Atölye dediğin yer Nilfheimin sonunda mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EzoBride -- 30 Nisan 2018; 9:55:6 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X