Şimdi Ara

Ω | GOD OF WAR | PS4 ANA KONU | GOTY 2018 | Ω (408. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.398
Cevap
95
Favori
727.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 406407408409410
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • God of War 12 Nisan'da İncelemeler yapılmaya başlayacak.
    19 Nisan'da inceleme puanları gelecekmiş. 19 Nisana'a kadar önce ki videolar da sızdırıldığın da Ambargo gelmişti Sony Tarafından bunda da aynısı olacak 12-19 Nisan arası herhangi bir şey sızdırılmayacak oyun hakkında. :)

God of War Reviews Set to Arrive on April 12th

https://attackofthefanboy.com/news/god-of-war-reviews-set-to-arrive-on-april-12th/
  • Dublaj biraey diyememde bir alt yazı eklemek görevleri oyun 100 tane satsada, eyer sen resmi olarak bu ülkeye oyunu getiriyorsan alt yaxı eklemeye mecbursun bu konuda ezilip bükülmeye gerek yok bundan önceki gow ilk hafta 30 bin sattı bu az rakammı. Kısaca alt yazı getirmeye mecburlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sen kar etmediğin şeyi zarar ettiğin halde getirir misin?

boş konuşmayın. Empati kurun birazcık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 31 Mart 2018; 13:25:45 >

Orijinalden alıntı: fluox

Bu oyun İçin ps4 alacam sizce zevk alır mıyım yıllarca pc kullanan biriyim fm yada strateji oynarken fifa 18 ile tanıştım bu sene online inanlmaz sardı hali ile joystick de sardı şimdi de yıllarca oynamak istediğim ama tek bir oyun için mi ps alacak olmamdan dolayı vazgeçmiştim.Sizce bu seriye bu oyundan başlamak sıkıntı mı?

İkinci olarak oyunları illa cd olarak mı almam gerek steam ve ya battle net gibi ödeme yapıp internetten indirilebilir mi( tabi bunu yapınca daha ucuz olur mu) sürekli cd cd salonumu dağınık kullanmak istemiyorum

dostum pcde aynı steamden oyun alır gibi ps4te
    PlayStation™Store
    Games
    https://store.playstation.com
    üzerinden bütün oyunlarını dijital olarak satın alıp kütüphanene ekleyebilirsin. ben ps4ü ilk aldığımda aldığım 3 kutulu oyun haricinde bir daha hiç kutulu olarak almadım. store üzerinden satın alıyorum, sıkıldığımda siliyorum, tekrar oynamak istersem de kütüphaneden indiriyorum. malesef kutulu oyunlar eskisi gibi store ile aynı fiyat değil, ara sıra oyunun popülatesine göre uçuk kaçık fiyatlandırma yapabiliyolar. store üzerinde ise oyun fiyatları genelde sabit veya daha düzgün. tabi sonynin olmayan oyunların (fifa, bf, cod, farcry vb. farklı firma oyunları) fiyatları biraz daha pahalıya satılıyor malesef storeda da. onları da genelde ya endonezya ya da amerika store üzerinden satın alıyorum.

• Oyun yüzünden bile vatan haini oldu bu insanlar. Ne kadar kolay telaffuz ediliyor böyle. Haklı olduğunuz taraflar olabilir ancak kimseyi vatan hainliği ile itham edemezsiniz. Tepkileriniz bana mı çok abartı geliyor acaba ?

PSN: Aichera
  • Hocam playstation tr sen ben türkçe oynayalım diye zarar edemez. Zaten playstation tr Sony nin. Yani Sony de babamızın oğlu olmadığına göre sırf biz türkçe oynayacağız diye zarar etmek istemez. Zaten bize ilk adımı Sony attı. Biz de oyunları olabildiğince RESMİ yerlerden veya Türkiye Psn den alarak biz de onlara adım atmalıyız. Hem onlar kazanır hem de biz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CollatZ2508 -- 31 Mart 2018; 13:51:32 >

Orijinalden alıntı: Lifelessant

Oyun yüzünden bile vatan haini oldu bu insanlar. Ne kadar kolay telaffuz ediliyor böyle. Haklı olduğunuz taraflar olabilir ancak kimseyi vatan hainliği ile itham edemezsiniz. Tepkileriniz bana mı çok abartı geliyor acaba ?

Vatan haini derken aşırı tepki gösterdim ama benzetme o. Sonuçta Türkçe olmayan oyunları alıp satmıyorlar böyle bir dünyaya nam salmış Türkçe oyunu alıp satacaklar o hesap 100-200 belki daha fazlası elinde dönecek hiç satış rakamı artmayacak

Eğer ki öz eleştiri yapacaksan bana göre diyerek eleştirini yapmalısın. The Surge sana gereksiz gelebilir ama ( varsayım olarak söylüyorum : oynamadığın ya da oynayıp da beceremediğin) yorum yaparken öz eleştiri yaptığını belirterek yazman gerekiyor. Sana göre gereksiz olabilir belki ama başkası için çok güzel bir oyundur. Mesajımı dikkate alıp yazını değiştirmeni umuyorum

Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa
  • Türkiye psn'inden alınan oyunların hiçbiri Türkiye'nin işine yaramıyor neden 300 tl sırf bir oyun için para ödeyeyim ki. Geçenlerde hesapta bir sorun oluştu aradım biz bir şey yapamayız İngiltere psn ile görüşeceksiniz dedi. Ee ne anladım bu işten. Türkiye psn hiçbir zaman kurulmadı bundan sonra da kurulmaz o Mustafa Yiğit orada oturduğu sürece.

Türkçe yapmak zorundalar eğer kazanmak istiyorlarsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 31 Mart 2018; 14:8:36 >
    Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa
  • quote:

Orijinalden alıntı: elftorno

quote:

Orijinalden alıntı: Lifelessant

Oyun yüzünden bile vatan haini oldu bu insanlar. Ne kadar kolay telaffuz ediliyor böyle. Haklı olduğunuz taraflar olabilir ancak kimseyi vatan hainliği ile itham edemezsiniz. Tepkileriniz bana mı çok abartı geliyor acaba ?

Vatan haini derken aşırı tepki gösterdim ama benzetme o. Sonuçta Türkçe olmayan oyunları alıp satmıyorlar böyle bir dünyaya nam salmış Türkçe oyunu alıp satacaklar o hesap 100-200 belki daha fazlası elinde dönecek hiç satış rakamı artmayacak

tamamda hocam bu kimseyi ilgilendirmez..degil gow tillahi olsun bu parayi vermek istemeyebilir..oyun fiyatlari uctu gidiyor kutulu sony oyunlari bile 249 tl ye dayanmis durumda..ben hatirliyorumda gow3 u sony bayinden 119 tl ye almistim..simdi oyunlar sony mony dinlemeden 300 e dayanmis gidiyor..simdi dijitallerede fiyat artisi yolda..insanlar kardeslik le aliyor uyguna alip satiyorlar bu gayet normal..biz yurtdisindaki gibi 1500$ asgari alip 60$ a oyun almiyoruz..ne zamanki 1600₺ alip oyunu 60₺ ye aliriz ozaman hakli olursunuz..

ayrica insanlarin zevki insanlari vatan haini yapmaz..adam o tarz oyublari seviyordur verir sevmiyordur vermez..kimse gowu sevecek yada turkce gelecek diye o oyuna 209 yada 249 vermek zorunda degil..senede 5 tane sony oyununa 250 den 1250 verene kadar o paraya gider ingilizce kursuna veririm daha faydali olur tr oyun beklemeye gerek kalmaz..

''LG 55CX OLED TV''
    ''PLAYSTATION 5 PRO'' (PSN: Alican1988)
    ''XBOX SERIES X'' (GAMERTAG: Alicans1988)
    ''LG S95QR 810W 9.1.5 CH SOUNDBAR''

• Beyler o kişi troll hesap dikkate almayınız. Kim olduğunu da biliyorum. Kızdırmak istediği kişi de benim

Güya benim kardeşlikle GoW almama ve steamden surge almama gönderme yapıyor. Dikkate almayın. Canı sıkılıyor şuan ana hesabı süreli banlandığı için. :D

Bu şahısı dikkate almayın cevapta vermeyin. Trollük ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Himurajutsu -- 31 Mart 2018; 14:15:9 >
    Türkçe olan oyunları TR PSN'den almak zorundasın. Eğer almıyorum diyorsan bu adamlarda ne benim, ne senin babanın oğlu. Türkçe oyun getirmezler. Bu adamlar Türkçe yapıyor ki, kar etmek için. Yoksa ne diye getirsin? yaşın kaç bilmiyorum ama az ticaret nedir öğren. Burada klavye arkasından sallamakla olmuyor bu işler. Ben zarar ettiğim ürünü, tekrar o ürünü getirebilir miyim? getiremem bu kadar basit.

Ayrıca kardeşlikle alan adam 1 hesabı 100 kişinin eline geçiyor, Türkçe oyun neden gelsin? sen her oyunu ana hesabına alıyor musun ki konuşuyorsun?

Madem Türkçe oyuna destek çıkmak istiyorsun o zaman adam akıllı paşalar gibi ana hesabına alırsın ya da kutulu alırsın bu kadar basit. Burada kardeşlikle alacak adamlar sallamasın boşuna..

EDİT: Bu adamlar atıyorum ülkemizde 50.000 adet GOW satılıcak diyor, Sony'de ona göre bunlara izin veriyor Türkçe altyazı için. O 50.000 bin adet yerine 30.000 adet satılırsa bu adamlar zarar eder. PS4'ün en çok satılan oyunu Uncharted olmuş. Uncharted'a neden dublaj geliyor sanıyorsunuz? kar ettikleri için getiriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 31 Mart 2018; 14:20:40 >

• türkiyede oyun sektörüde gelişmez oyun kültürüde arkadaşlar neden mi ? bazıları gider 3000 tl ye pc dizer korsan oynar bazıları oyun mu oynuyon lan hala koca adamsın hala oyun oyun ne biçim adamsın ki der bazılarıda elden ele oyunu 300 kişide döndürür sonrasında bu 300 kişi döndüren zihniyetler altyazıyıda begenmez 1 hesabı 300 kişi döndürüp durdukları yetmedigi gibi neden türkçe dublaj yok sizin işiniz ne der veya oyun türkçe gelmediginde bir ton laf eder birde korsancılar var tabi gider oyunu korsan oynar oyunlar türkçe gelmedikce almam der oyunlar türkçe gelir ülkemize uygun satmıyolar der veya hiçbir oyununu almaz bir firmanın hepsini korsan kullanır niye türkçe gelmiyor diye sorgulandığı zaman bu adamlar bizi sevmiyor bizden nefret ediyor bizi sevmediklerinden oyunu biz alsak bile türkçe yapmaz der neyse velhasıl bizde bu tip zihniyette insanlar oldukça bizim ne oyun kültürümüz olur nede oyun sektörümüz.

• Bu aralar Bloodborne yoğunlaştım. Hemen arkasından önsipariş geçeceğim. Okuduğum kadarı ile zaten yeni GOW da dövüş mekanikleri ve harita tasarımı olarak bloodborne den esinlenmişler. Umarım keyifli bir oyun olur. Zamanında GOW2 için ps2 alıp bitirip satmıştım. Nedense Gow3 e hiç ısınamadım. Yeni oyunla beraber geri döneceğiz bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aichera -- 31 Mart 2018; 14:48:23 >

PSN: Aichera
  • Moral Veren Adam kullanıcısına yanıt
    Oyun 2016'da tanıtıldı 2 yıl içerisinde 200 lira biriktirmek çok mu zordu? öğrenci olabilirsin de bu kadar abartmayın 2 yıl olmuş yahu.

İş oyuna gelince yok.

iş sigaraya, içkiye çartı çurt harcamalar olunca maşallah para vermek çok basit.
    THE LAST OF US PART II METASCORE: 95
    Opencritic:96
  • Arkadaşlar ;

Aslında bu muhabbet veya tartışma ortamı için konu dışı yada özel olarak konuşabilir ve orta yol bulunabilir diye düşünüyorum.

Güzel paylaşımlar yapılıyor iken bu yazışmalardan rahatsız olan arkadaşlarımız olacaktır ki haklılar da.

Oyun hakkında gelişmeler / bilgiler / görüntüler / teoriler üretiliyor ve gönderiliyor haliyle. Konuyu kirletmek demiyelim ama konu dışı olunca insanlar bu yazılanları da görmek istemiyor. :)

Saygı ve Sevgi çerçevesinde umarım eski haline geri döner derim çünkü değerli insanlar var aramızda.

Elbet fikir ayrılıkları olacaktır ama bu kalp kırmadan olmalı diye düşünüyorum.

Oyun hakkında konuşulmalı Kratos ve Atreus'un gelişim süreçleri neler yapılmış nelerden örnek alınmış nelerden feragat edilmiş önceki sayfalarda kaldı.

Bunların üstüne konuşulmalı ki gayet ortada büyük çalışmalar ve emekler görülüyor.

Oyunun çıkmasına 19 gün bir süre kalmışken bırakın oyun hakkında konuşalım derim.. :)

• Yahu zamanında defalarca yazıldı çizildi, kutulu oyunların haricinde tr ps store alımlarının Türkiye'ye yansımadığı, Playstation Türkiye canlı yayınında bizzat Mustafa Yiğit kendi ağzından söyledi bunu. Hala neden ısrar ediyosunuz? Alın size Mesut Çevik'in konu hakkında açıklaması http://www.donanimhaber.com/2si1/haberleri/2si1-Uzaktan-bakinca-5-yakindan-10-numara-Teknoloji-ve-Oyun-programi.htm 32:50 ve 34:50 arasını iyi dinleyin. İlla Playstation Türkiye'ye katkım mı olsun istiyosun, Sony mağazasından kutulu alacaksın o zaman kardeşim. Bilip bilmeden de sağda solda sallamayacaksın bol keseden.

https://forum.donanimhaber.com/mesut-cevik-de-acikladi-tr-playstationstore-dan-alinan-oyunlar-turkiye-ye-yaramiyor--102253444

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibak_88_002 -- 31 Mart 2018; 15:37:45 >

• Oyunun hayranlarından ve severlerinden özür diliyorum arkadaşlar. Bu konuda biraz ileri gitmiş olabilirim, oyunun çıkmasına 19 gün kala tadımız kaçmasın. Bu konuda affola herkesten.

Endonezya 180 TL

Türkiye 209 TL

Amerika 237 TL

İngiltere 258 TL

Rusya 275 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 31 Mart 2018; 15:44:1 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.