Şimdi Ara

GOD OF WAR III [ANA KONU] (223. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.449
Cevap
7
Favori
374.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1...111...220221222223
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ölünce zorluğu düşürmeyi God of War 2'de soruyordu galiba. Ama yine de kesin emin değilim. Tam hatırlayamadım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Bu oyundaki boss savaşları çok etkileyiciydi. Yeni çıkan GOW oyunlarında boss savaşları çok kötü.

• Ulan tekrar oynayayım dedim hatırlayamıyorum. R2 ile manadan giden bir skill kullanıyordun kaos kılıcındayken gölge sparta askerleri kapanıp mızrak sokuyorlardı mesela. Bir şeyleri kurcaladım gitti.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Başladık bakalım. Ragnarök sonrası epey tuhaf geldi antika kamera açıları ve kontroller. Yalnız ne epik oyun yapmışlar ha. Seneler önce Ps3'te oynamıştım, Herkül sekansı kalmış aklımda başka da pek bir şey yok. Oyunun ilk bossu Poseidonmuş mesela aklımdan çıkmış komple.

Genç Kratos'u görmek de tuhaf hissettirdi. Nereden nereye.GOD OF WAR III [ANA KONU] 

• 9 saatte falan bitti. Eskiden oyunlar böyle lineer yapıda olurdu ve 8-10 saatte biterdi. Valla tam kafa dağıtmalık paldır küldür yaratık kesmece oyunu, bayağı özlemişim de.GOD OF WAR III [ANA KONU]  İlk iki oyunu da oynardım keşke olsaydı geriye uyumluluk. Ps2 ve emülatörle ikişer üçer defa bitirmiştim onları da. Finalini tamamen unutmuşum ve şaşırdım. God of War ile arasında geçen süreç için kesinlikle bir yan oyun gelmeli dlc bile olsa.

Oha yapim belgeseli acildi onu izliyorum simdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 15 Ekim 2023; 19:55:14 >

Hocam çok eski mesaj ama yazmadan edemeyeceğim 😄

Nick'in neydi o forumda? Ne zamanlardı ya, deli gibi god of war 3 konuşulur teori yazılırdı. Hem oyunda ne olacağı hem de grafiklerin ne kadar güzel olacağını düşünür dururduk...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moral Veren Adam -- 17 Ekim 2025; 16:40:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Revenger’dı hocam. Moddum bir ara orada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Gow 2018 ve Ragnarok konularında da bol bol teori kuruyorduk sizinle. Bir remake ya da yeni oyun haberi gelse de yine başlasak yavaştan ortamı ısıtmaya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.