Şimdi Ara

GOD OF WAR III [ANA KONU] (212. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.446
Cevap
7
Favori
364.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ps 3 te trophy ler bölümü var...trophy ne demektir..ne işe yarar...bilgi verirseniz sevinirim
  • God of War 3'ü nihayet bitirdim. Bence sonu dışında muhteşem bir oyun olmuş. Güzel bir LCD TV alınca oyuna en baştan başlayacağım. Flat TV ile görüntü kalitesi bir yere kadar.
  • Arkadaşlar size bir sorum olacak oyunu Titan Mode'da bitirdim trhopyler için tekrar başlamayı düşünüyorum. Bir kaç arkadaşım oyuna tekrar başladıklarında en sonda olan silah ve güçlerinin durduğunu söylüyorlar bunu nasıl yapacağım yada nasıl aktif hale getireceğim. Oyuna tekrar başladığımda herşeyi tekrardan almak istemiyorum kaçırdığım şeyleri almak için oynayacağım bunun bir yolu varmıdır. Şimdiden teşekkürler.
  • labirennten önceki bölümde akrebe takıldım geçemiyorum bir türlü..ayaklarına saldırıyrm ama fayda etmiyor...bir inceliği varda ben mi bulamıyorum ya...
  • Cestuslarla saldıracaksın.Sağ veya sol fark etmez 3 ayakta ki kabukları Cestusla vura vura kıracaksın Akrep ilk üç ayağın kırılmasından sonra yere düşecek zaten sende hemen önüne geçip yuvarlak tuşa basıp geriye kalan tuş komsinasyonlarıyla işi bitireceksin ve akrepin bir dişini yerinden sökeceksin.Daha sonra Akrep kaçacak ve sen küçük akrepleri yuvarlakla tutup yere fırlatacaksın böylece can kazanıyorsun.Akrep gelecek yine ama bu sefer ayaklarının tamamen kırılmasını beklemeden defalarca kaçaçak ve küçük akrepler gelecek her kaçışında sen küçük akrepleri yuvarlak ile tutup yere at öldür can veriyor.Akrebin diğer üç ayağınıda kırdıktan sonra gene önüne geç yuvarlağa bas sonra kombinasyonlar başlayacak sen ve akrep küpten aşağıya düşeceksiniz o sırada sen kanatlarınla yukarıya doğru uçmaya başlayacaksın yukarıdan düşen buz parçalarına dikkat ederek daha sonra akrepe yaklaştığında yine tuş kombinasyonları başlıyor ve sen tekrar kübün üstüne düşüyorsun ve akrepten kalan son parçayı da kırdıktan sonra ice stormu alıyorsun.Önemli olan Cestus'u kullanman.

• almayanlar icin güzel fırsat
  • quote:

Orijinalden alıntı: portiko

yaa ben psp aldım da bu oyun tv de daha rahat psp de nasıl olur

Gayet rahat oluyor
  • Sonunda, 2 ay geçikmeli de olsa Sony Shoptan 99 / 2 Taksitle aldım oyunu. Titan modda başladık bakalım sindire sindire oynayalım.
  • god of war ın ılk romanı 25 mayıs ta pıyasa cıkacakmıs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 13 Mayıs 2010; 9:46:26 >
  • satılık fifa10 kutulu, kitapcıklı, sıfır gibi düşünen olursa pm...
  • quote:

Orijinalden alıntı: JanBerq15

satılık fifa10 kutulu, kitapcıklı, sıfır gibi düşünen olursa pm...

hmm.. Tam başlığa göre bi cevap vermişin Hadi gow desen yine anlarımda fifa10
  • arkadaşlar hermesi yendikten sonra bir yerde bir elinde gürle gibi bir şey olan yaratıktan geliyor. onu dövüyorum sonra 2 tane daha ondan ve yanında askerler geliyor orayı nasıl geçecem öldüremedim bir türlü. başka bir şey mi yapmak lazım ?
  • Bir sorum olacak, oyuna Titan modda başladım. Sonrasında bir bölümde dellenip easy moda düştüm. Şimdi eski save dosyalarından Titan mode ile son kayıt yaptığım yerden başlayıp devam edersem titan trophysi alınabilinir mi?
  • Beni ekleyin oynadığım en güzel oyun
  • Benide Benide
  • Beni de ekleyin. İnşallah Haziran'da alıyorum PS3+GoW III+Killzone 2+Heavy Rain
  • benide ekleyin..dün gece başladım kısa bi uykudan sonra hala devam ediyorum :)
  • arkadaşlar ne oldu hani gow 3 e dlc gelecekti herangi bi haber gelişme felan yokmu??
  • Arkadaşlar şimdi yazdıklarımdan sonra kavga çıkmasın.Hep merakım olmuştu bu oyuna karşı,daha doğrusu konsollara özel çıkan her oyunlara.Neyse bugün çarşıda gezerken,ps3 salonu gördüm,dedim yav bulmuşum bi bakam nasılmış bu konsol(hayatım boyunca konsol namına birtek ps2 ile birkaç sefer arabayarışı yapmışlığım var),nasılmış bu oyun dedim.Allah aşkına siz nasıl oynuyorsunuz o oyunu?Ya o ne iğrenç grafiktir(zannetmiyorumki salondaki tv ler kalitelidir,ancak sadece sony ve 1080 hp full hd amblemleri mevcuttu).Koltuğu elemana biraz geri çektridim,malum piksel aralıkları görüntüyü bozar,ama tık yok.Yav birde elemanın(cahilliğime verin kahramanın ismini bilmiyorum)bir kılıç sallaması var evlerden ırak.2 tip kılıç sallayarak,ortaya karışık birde hortum püskürterek bayağı bi kestim milleti.Efendim,kombatlar esnasında x ,o, vs tuşlara basarak değişik ambiyanslar mevcutt ancak,onunda görselliği bir yere kadar.
    Gerçi ben Dmc'de de aynı sorunlardan(ki bunlar zevktir,sorun olamaz) muzdariptim.Bu arada ben hayatım boyunca konsol kolu kullanamam galiba,3 saat sonunda sağ kolumu oynatamıyordum(tıbbi olarak açıklaması mevcuttur).

Şunu anlamış bulunmaktayım mmorpg,yada rpg olmasaydı,evimde game namına hiçbişey olmazdı.

Tekrar etmemde fayda var,daha önce hiçbir konsolu denemedim sadece şahsi gözlemim,benim için yararlı bir deneyim.Yoksa ne oyununuza nede konsolunuza laf ettiğim yok ha.Pc kullanıcısı olduğumdan dolayı pc'yi yüceltmek gibi bir derdimde yok,çünkü pc de sadece mmorpg,rpg oynarım.
    Bütün ps3 kullanıcılarına saygı ve sevgilerimle.

• quote:

Orijinalden alıntı: EXCELANCEE28

Arkadaşlar şimdi yazdıklarımdan sonra kavga çıkmasın.Hep merakım olmuştu bu oyuna karşı,daha doğrusu konsollara özel çıkan her oyunlara.Neyse bugün çarşıda gezerken,ps3 salonu gördüm,dedim yav bulmuşum bi bakam nasılmış bu konsol(hayatım boyunca konsol namına birtek ps2 ile birkaç sefer arabayarışı yapmışlığım var),nasılmış bu oyun dedim.Allah aşkına siz nasıl oynuyorsunuz o oyunu?Ya o ne iğrenç grafiktir(zannetmiyorumki salondaki tv ler kalitelidir,ancak sadece sony ve 1080 hp full hd amblemleri mevcuttu).Koltuğu elemana biraz geri çektridim,malum piksel aralıkları görüntüyü bozar,ama tık yok.Yav birde elemanın(cahilliğime verin kahramanın ismini bilmiyorum)bir kılıç sallaması var evlerden ırak.2 tip kılıç sallayarak,ortaya karışık birde hortum püskürterek bayağı bi kestim milleti.Efendim,kombatlar esnasında x ,o, vs tuşlara basarak değişik ambiyanslar mevcutt ancak,onunda görselliği bir yere kadar.
    Gerçi ben Dmc'de de aynı sorunlardan(ki bunlar zevktir,sorun olamaz) muzdariptim.Bu arada ben hayatım boyunca konsol kolu kullanamam galiba,3 saat sonunda sağ kolumu oynatamıyordum(tıbbi olarak açıklaması mevcuttur).

Şunu anlamış bulunmaktayım mmorpg,yada rpg olmasaydı,evimde game namına hiçbişey olmazdı.

Tekrar etmemde fayda var,daha önce hiçbir konsolu denemedim sadece şahsi gözlemim,benim için yararlı bir deneyim.Yoksa ne oyununuza nede konsolunuza laf ettiğim yok ha.Pc kullanıcısı olduğumdan dolayı pc'yi yüceltmek gibi bir derdimde yok,çünkü pc de sadece mmorpg,rpg oynarım.
    Bütün ps3 kullanıcılarına saygı ve sevgilerimle.

Abi yapma gözünü seviym,allah var yukarıda

• 
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.