Şimdi Ara

GOD OF WAR III [ANA KONU] (213. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.446
Cevap
7
Favori
364.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EXCELANCEE28

Arkadaşlar şimdi yazdıklarımdan sonra kavga çıkmasın.Hep merakım olmuştu bu oyuna karşı,daha doğrusu konsollara özel çıkan her oyunlara.Neyse bugün çarşıda gezerken,ps3 salonu gördüm,dedim yav bulmuşum bi bakam nasılmış bu konsol(hayatım boyunca konsol namına birtek ps2 ile birkaç sefer arabayarışı yapmışlığım var),nasılmış bu oyun dedim.Allah aşkına siz nasıl oynuyorsunuz o oyunu?Ya o ne iğrenç grafiktir(zannetmiyorumki salondaki tv ler kalitelidir,ancak sadece sony ve 1080 hp full hd amblemleri mevcuttu).Koltuğu elemana biraz geri çektridim,malum piksel aralıkları görüntüyü bozar,ama tık yok.Yav birde elemanın(cahilliğime verin kahramanın ismini bilmiyorum)bir kılıç sallaması var evlerden ırak.2 tip kılıç sallayarak,ortaya karışık birde hortum püskürterek bayağı bi kestim milleti.Efendim,kombatlar esnasında x ,o, vs tuşlara basarak değişik ambiyanslar mevcutt ancak,onunda görselliği bir yere kadar.
    Gerçi ben Dmc'de de aynı sorunlardan(ki bunlar zevktir,sorun olamaz) muzdariptim.Bu arada ben hayatım boyunca konsol kolu kullanamam galiba,3 saat sonunda sağ kolumu oynatamıyordum(tıbbi olarak açıklaması mevcuttur).

Şunu anlamış bulunmaktayım mmorpg,yada rpg olmasaydı,evimde game namına hiçbişey olmazdı.

Tekrar etmemde fayda var,daha önce hiçbir konsolu denemedim sadece şahsi gözlemim,benim için yararlı bir deneyim.Yoksa ne oyununuza nede konsolunuza laf ettiğim yok ha.Pc kullanıcısı olduğumdan dolayı pc'yi yüceltmek gibi bir derdimde yok,çünkü pc de sadece mmorpg,rpg oynarım.
    Bütün ps3 kullanıcılarına saygı ve sevgilerimle.

Tmm iğrenç grafik dedikten sonra seni kimsenin kaale alıcağını sanma

• quote:

Orijinalden alıntı: spader

quote:

Arkadaşlar şimdi yazdıklarımdan sonra kavga çıkmasın.Hep merakım olmuştu bu oyuna karşı,daha doğrusu konsollara özel çıkan her oyunlara.Neyse bugün çarşıda gezerken,ps3 salonu gördüm,dedim yav bulmuşum bi bakam nasılmış bu konsol(hayatım boyunca konsol namına birtek ps2 ile birkaç sefer arabayarışı yapmışlığım var),nasılmış bu oyun dedim.Allah aşkına siz nasıl oynuyorsunuz o oyunu?Ya o ne iğrenç grafiktir(zannetmiyorumki salondaki tv ler kalitelidir,ancak sadece sony ve 1080 hp full hd amblemleri mevcuttu).Koltuğu elemana biraz geri çektridim,malum piksel aralıkları görüntüyü bozar,ama tık yok.Yav birde elemanın(cahilliğime verin kahramanın ismini bilmiyorum)bir kılıç sallaması var evlerden ırak.2 tip kılıç sallayarak,ortaya karışık birde hortum püskürterek bayağı bi kestim milleti.Efendim,kombatlar esnasında x ,o, vs tuşlara basarak değişik ambiyanslar mevcutt ancak,onunda görselliği bir yere kadar.
    Gerçi ben Dmc'de de aynı sorunlardan(ki bunlar zevktir,sorun olamaz) muzdariptim.Bu arada ben hayatım boyunca konsol kolu kullanamam galiba,3 saat sonunda sağ kolumu oynatamıyordum(tıbbi olarak açıklaması mevcuttur).

Şunu anlamış bulunmaktayım mmorpg,yada rpg olmasaydı,evimde game namına hiçbişey olmazdı.

Tekrar etmemde fayda var,daha önce hiçbir konsolu denemedim sadece şahsi gözlemim,benim için yararlı bir deneyim.Yoksa ne oyununuza nede konsolunuza laf ettiğim yok ha.Pc kullanıcısı olduğumdan dolayı pc'yi yüceltmek gibi bir derdimde yok,çünkü pc de sadece mmorpg,rpg oynarım.

Yav iyiki kavga çıkmasın dedim.Yukardaki yazıda demişim tv iyi olmayabilir diye,anlayamadın mı,ingilizce mi söyleyem.Bişeyde de fanatiklik yapmadan yazılan yazıyı doğru dürüst okuyun arkadaş.Okumasını mı bilmiyorsunuz.Sadece grafikde dememişim olayın combat boyutunu dile getirmişim,neyse ya kime söylüorumki.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: spader

quote:

Yav iyiki kavga çıkmasın dedim.Yukardaki yazıda demişim tv iyi olmayabilir diye,anlayamadın mı,ingilizce mi söyleyem.Bişeyde de fanatiklik yapmadan yazılan yazıyı doğru dürüst okuyun arkadaş.Okumasını mı bilmiyorsunuz.Sadece grafikde dememişim olayın combat boyutunu dile getirmişim,neyse ya kime söylüorumki.

tmm haklısın.

• quote:

bu yorumuna şaşmamak elde değil özellikle grafikler hakkında söylediklerinden sonra tamam zevkler renkler tartışılmaz dövüş sistemini oyunun konusunu ne biliyim bir çok şeyini eleştirebilirsinde,grafiklere iğrenç demen çok acayip,bırak konsol oyunlarını,tüm oyun dünyasının ağzını açık bırakan bir oyundan bahsediyoruz beğenmek yada beğenmemek ayrı bişey,şimdi olayı yine izlediğim tv ile bağdaştırma lütfen o zaman bende sana derimki git doğru dürüst bi tv de izle sonra gelip burda iğrenç diye atıp tut

• @NECO ksk:

Yahu tv kötü olabilir diyorum,anlatamıyor muyum.Pc de daha bi canlı geliyor.Örneğin dmcyi dx10 da oynadığımda dx9 dakinden daha güzel grafik almıştım.Birde takıldığınız yer neden grafik?Kombat sistemide çok basit geldi bana.Ha belki Age of Conanda klavyeden 30 tuşa hükmedilme güdüsündendir,sadece birkaç hareketle oynamak yadırgattı beni.Bu yani.Kolumu yordu ayrıca.Ps alabilirdim,almaktan vazgeçtim,bukadar.Mmorpg hastasıyımdır, belkide ,direkt olaya dalma olayı,rpgye göre daha hızlı olduğundan acayip gelmiştir.Bukadar ya.İkide bir grafiği önüme sunmayın arkadaş,kötüydü işte.Ha güzel olan grafik olsaydı neden çıkıpta kötü diyeyim,microsoft elemanımıyım ben.Basit düşünmeyin.Mesala deyinki ''Şu marka,şu model tvde daha bir güzel gözükür''.Yapıcı olun,yıkıcı değil.

'',şimdi olayı yine izlediğim tv ile bağdaştırma lütfen o zaman bende sana derimki git doğru dürüst bi tv de izle sonra gelip burda iğrenç diye atıp tut '', bu nasıl bir cümledir.Deneme maksatlı ps3 veripte,gidin deneyin sonra alırsanız alın denilen biryer varsa,hemen gidem alam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXCELANCEE28 -- 1 Haziran 2010; 22:27:31 >

• quote:

@NECO ksk:

Yahu tv kötü olabilir diyorum,anlatamıyor muyum.Pc de daha bi canlı geliyor.Örneğin dmcyi dx10 da oynadığımda dx9 dakinden daha güzel grafik almıştım.Birde takıldığınız yer neden grafik?Kombat sistemide çok basit geldi bana.Ha belki Age of Conanda klavyeden 30 tuşa hükmedilme güdüsündendir,sadece birkaç hareketle oynamak yadırgattı beni.Bu yani.Kolumu yordu ayrıca.Ps alabilirdim,almaktan vazgeçtim,bukadar.Mmorpg hastasıyımdır, belkide ,direkt olaya dalma olayı,rpgye göre daha hızlı olduğundan acayip gelmiştir.Bukadar ya.İkide bir grafiği önüme sunmayın arkadaş,kötüydü işte.Ha güzel olan grafik olsaydı neden çıkıpta kötü diyeyim,microsoft elemanımıyım ben.Basit düşünmeyin.Mesala deyinki ''Şu marka,şu model tvde daha bir güzel gözükür''.Yapıcı olun,yıkıcı değil.

'',şimdi olayı yine izlediğim tv ile bağdaştırma lütfen o zaman bende sana derimki git doğru dürüst bi tv de izle sonra gelip burda iğrenç diye atıp tut '', bu nasıl bir cümledir.Deneme maksatlı ps3 veripte,gidin deneyin sonra alırsanız alın denilen biryer varsa,hemen gidem alam.

tamam hocam burda herkes anladı senin demek istediğini,bozuk tv de izlemişsin,ve oyun sana basit gelmiş,başka söylenecek birşey yok herkes beğenecek diye bi kaide yok
    son altta yazdığın paragrafta ne demek istediğini anlayamadım ama ne alaka ?
    quote:

sen demedinmi ps kafede denedim diye bende sana sağlam bi tvde izle dedim gitte bi yerden beleş bi ps3 ile lcd bul demedimki o kafede 1 tanemi ps3 ile lcd var

• @NECO ksk:

Hayır bütün tvler aynı marka,aynı model.O bakımdan dedim.
    Neyse size iyi oyunlar.
  • quote:

@NECO ksk:

Hayır bütün tvler aynı marka,aynı model.O bakımdan dedim.
    Neyse size iyi oyunlar.

eyvallah kardeşim sanada
  • Beyler bi arkadaştan ps3ü ödünç alacağımda gow3 için. Ortalama oyun süresi nedir ?
  • Titanda oynarsan 12- 13 saati bulr.
  • Sondan bir önceki,uçuş bölümü çok gıcık bir türlü beceremedim
  • Excelance28 in God of war 3 oyununun grafiklerine kötü demesi beni çok şaşırttı.Bu arada grafikleri kötü denen oyun god of war 3.Bilmiyorum neresi kötüydü.Game trailersta ortalamada 9.4 alan bir oyunun grafiklerine kötü denmesi,-İnanın oynadığım ps3 oyunları içerisindeki en iyi grafiklere sahip oyundu buna metal gear solid 4 ve gran tourismo 5 prologue uncharted drake 1-2 de dahildir-,anlam veremedim.Bunların dışında oyunun kombalarının sınırlı olduğunu yazmış.Oyunda 4 silah var arkadaşım Ve herbiriyle minimum 15 kombo yapılıyor ki bunların dışında da büyü güçleriyle yapılan komboları da saymıyorum.Anlayamadım bence arkadaşın canı sıkılmış god of war 3 köşesine oyunu beğenmedim diye bir yazı yazayım demiş olabileceğini düşünüyorum.Başka hiç bir neden o oyunun grafiklerinin kötü olduğunu bana ispat edemez.Arkadaşım zaten oyun da full HD televizyonada gerek yok oda başka bir konu oyun HD.Benim Evimdeki lcd Sony 32U2000 82 HD ekran basit bir lcd onda bile oynarken ağzım açık kaldı.Neyse fazla uzatmayayım arkadaşın kesinlikle canı sıkılmış yazalım şu köşeye arkadaşlar bir yazıda millet ciddiye alsın bizde gülüp eğleniriz demiştir gibime geliyor.Bu yazı kafa alma yazısı gibime geliyor.Yok öyle değilse Arkadaşa diyecek tek birşey var oda şu hiç konsol oyunu oynamadım demişsinizya bir daha da oynamayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: kayhanpulurbey

Excelance28 in God of war 3 oyununun grafiklerine kötü demesi beni çok şaşırttı.Bu arada grafikleri kötü denen oyun god of war 3.Bilmiyorum neresi kötüydü.Game trailersta ortalamada 9.4 alan bir oyunun grafiklerine kötü denmesi,-İnanın oynadığım ps3 oyunları içerisindeki en iyi grafiklere sahip oyundu buna metal gear solid 4 ve gran tourismo 5 prologue uncharted drake 1-2 de dahildir-,anlam veremedim.Bunların dışında oyunun kombalarının sınırlı olduğunu yazmış.Oyunda 4 silah var arkadaşım Ve herbiriyle minimum 15 kombo yapılıyor ki bunların dışında da büyü güçleriyle yapılan komboları da saymıyorum.Anlayamadım bence arkadaşın canı sıkılmış god of war 3 köşesine oyunu beğenmedim diye bir yazı yazayım demiş olabileceğini düşünüyorum.Başka hiç bir neden o oyunun grafiklerinin kötü olduğunu bana ispat edemez.Arkadaşım zaten oyun da full HD televizyonada gerek yok oda başka bir konu oyun HD.Benim Evimdeki lcd Sony 32U2000 82 HD ekran basit bir lcd onda bile oynarken ağzım açık kaldı.Neyse fazla uzatmayayım arkadaşın kesinlikle canı sıkılmış yazalım şu köşeye arkadaşlar bir yazıda millet ciddiye alsın bizde gülüp eğleniriz demiştir gibime geliyor.Bu yazı kafa alma yazısı gibime geliyor.Yok öyle değilse Arkadaşa diyecek tek birşey var oda şu hiç konsol oyunu oynamadım demişsinizya bir daha da oynamayın.

Şimdi arkadaşlardan biride bu bölümde grafikler kötü diye bir yazı yazmış,hadi ben kenar süsü niyetine yazdım,o adam neden böyle bir düşünceye kapıldı.Siz ya pcde oyun oynamıyorsunuz yada işin funlık boyutuna kaçıyorsunuz.Ben yazdığım yazıda tvnin kötü olabileceğini belirttim.Ayrıca hem bu oyunda hem dmc için(özelliklede bu oyunda) ana karakteri sırtı dönük yönetemediğimden,kamerayı 360 derece çeviremediğimden oyun bana 3d hissini verdiremedi.Daha doğrsusu o ortama sokamadı.Çünkü arka tarafını göremiyorsun.Kamerayı çeviremiyorsun.Platform oyunu havasında oynadım,oynadığım birkaç saati.Şunu belirtmemde fayda var;ben pcde yaklaşık 6 yıldır mmorpg oynuyorum.Bu yüzden belkide bu tarz oyunlara alışık olmayışımdan kaynaklıdır.Pc de oynadığım single playerı say deseler 5 bilemedin 6 tane çıkar.
    Gelelim şu combo olayına:
    Şuan Age of Conan oynamaktayım.Mübalasız söylüyorum tam tamına 30 tane klavyeden tuşa basıyorum.Senin L1,r1 tuşlarına basmak emin ol basitin önde gideni oluyor.Hele hele mause ile karşıdaki düşamnın etrafında 8 çizebilme yetisini becermek, gowda açıklanamaycak bir combat terimi oluyor.Bunun için bana çok basit geliyor.
    Birde zevk alma boyutu var.Alışmışım mmoada ventle konu komşu sohbetine,oyun oynarken full dolu cafede kendimi yanlız hissettim.
    Öte yandan yine conanda kan efektlerinin hat safhaya varması,fatality olayları realizme muhteşem vurgu yapıyor.Lakin bu oyunda ışıklarla bir yerlere gitmeye çalışıyoruz.
    Güzel olana güzel derim üstad.Çünkü benim bu işten ne kazancım var nede kaybım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXCELANCEE28 -- 7 Haziran 2010; 1:59:35 >

• ekle beni kardeş yaşıyorum ben bu oyunu
  • Bugün oyunu bitirdim arkadaşlar.
    Oyun süresi tam bir hayal kırıklığı oldu.
    Tamam, spartanda oynadım ama 8 saat de çok az yaa :(
    Önceki sayfalarda 10-12 saat oynanış süresi denilmişti. Bir de yorum yapılmıştı ilk seferde 20 saat sürer bitirmemiz diye.
    Ama sadece 8 saat...
    PsP'deki GoW CoO'a kısa diyorduk o 5buçuk saat bu 8. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Bugün oyunu bitirdim arkadaşlar.
    Oyun süresi tam bir hayal kırıklığı oldu.
    Tamam, spartanda oynadım ama 8 saat de çok az yaa :(
    Önceki sayfalarda 10-12 saat oynanış süresi denilmişti. Bir de yorum yapılmıştı ilk seferde 20 saat sürer bitirmemiz diye.
    Ama sadece 8 saat...
    PsP'deki GoW CoO'a kısa diyorduk o 5buçuk saat bu 8. :)

Evet ne yazık ki öyle, oyunun bana göre eksik yanlarından biri oyun süresi zaten. Ama gayet epic ve bu türde en iyi olan bir oyun olduğundan tekrar oynanabilirliği yüksek.

Oyunun bana göre diğer eksileri de ilk iki oyuna göre zayıf senaryosu ve ilk iki oyunun aksine neredeyse hiç bulmaca barındırmaması. Bunların dışında çok güzel oyun.

Şimdi Ghost of Sparta'yı beklemekteyiz sonbaharda PSP'ye. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 8 Haziran 2010; 18:35:50 >

• PsP'yi abime vermiştim geri alayım bari yazın. :)
    Bu arada CoO hangi zaman diliminde geçiyordu?
  • CoO Kratos'un 10 yıl boyunca Olympos tanrılarına hizmet ettiği dönemi anlatıyordu yamulmuyorsam.
  • Teşekkür ederim.
  • Yav o değil de arkadaşlar siz kafayı mı yediniz?
    Bugün priceless trophysi için god modda açayım dedim bu modda bile aşırı zor olan bir oyun chaos modda nasıl bitirilir? :S Gerçekten aklım almıyor nasıl o kadar iyi oynabiliyorsunuz vall anlamadım yaa. Ben god modda bile bitirebilir miyim emin değilim. Valla helal olsun.
  • 
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.