Şimdi Ara

god of war collectıon tropyh leri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba ben bugun god of war collectıon aldım ancak bır sorum olacak ben tum tropyh leri almak ıcın zorlu en zora alama gerekmıyordemı en bassıtede oynasam butun tropyhleri(platınıum dahil) alabılırmıyım ?

• cevap lütfen oyunu en zorda oynamak zorundamıyım ?
  • Ingilzicen biliyormusun? Eger biliyorsan sana bir site linki verecegim orada ayrintili aciklamasi mevcut.
  • 2 oyunda da zorluk seviyesi ile ilgili hiçbir trophy yok,en kolayda oynarsan platini alırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 27 Eylül 2010; 17:50:20 >
  • Evet hatta easy' de oynamanı tavsiye ederim. İlk oyunu 5 saatin altında bitirmen gerekiyor:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Evet hatta easy' de oynamanı tavsiye ederim. İlk oyunu 5 saatin altında bitirmen gerekiyor:)

Bunu yapmasi icin oyunu 1 kere easy'de bitirip. 2. seferde sinirsiz mana ile gitmesi daha yerinde olur, hem mekanlari da ezberlemis olur. Ben bu dedigim taktik ile 2.30 saatte bitirdim
  • bir sorum daha var bu god of war collectıonu ps3 e taktıgımda oyun dırekt çalıştı yukleme falan yapmadı bu sorun yaratmaz değilmi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Orjinal God of War Collection HATA
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.