Şimdi Ara

God of War: Ascension Duyuru Videosu - Alt Yazılı (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
20.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ne ya bir anlatım bu kadar mı etkiler insanı sanki kısa film izledim :)
  • harika olmuş
  • Oyunu çekemeyenler var anlaşıldı. Bir de saçma bir şekilde POP çakması veya AC en iyisi şekilde yorumlar var. Güldürüyor valla. Pop ve AC ile GoW arasındaki farklılığı benim yeğenim bile biliyor :D Sırf oyunu kötüleyeceğim diye ergen yorumları yapmayın. Oyuna gelecek olursak yine kanlı bir intikam bizi bekliyor olacak. 2 yıl aradan sonra tekrar Kratos u ele yönetmek çok büyük bir zevk olacak. Büyük bir ihtimal de Türkçe çıkacak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: slymn_54

siteyi acinca ustte video haberleri gosteren karenin icinde nekadar listelenmis video icerikli haber varsa hic birini izleyemedim simdiye kadar. dusunun yani video izleyememe problemi ne zamandan var ios icin. (kutusuz mass effect incelemesi mesela) ta nezaman yayinlandi ama listeden kaybolanakadar izleyemedim ios da. dogal olarak bu videoyuda. yani izlemek icinde de hic pc karsisina oturmak istemiyorum. bsc artik soruna bi el atin hic ios dan siteyi takip etmiyormusunuz?

+1453
  • quote:

Orijinalden alıntı: cahitdikici

quote:

Orijinalden alıntı: mastenc

quote:

Orijinalden alıntı: cahitdikici

iş iyice ticarete döküldü

Ticarete döküldü derken..! Sanki diğer oyunlarını hayrına dağıttı Sony de bunu parayla satacak, çok sevilen bir oyunun serisinin çıkması kadar güzel bir haber mi olur, hele konu God of War ise..

Uzun zamandır bu haberi bekliyordum ama umutsuzdum, ne kadar sevindiğimi anlatamam..

ticarete döküldü derken kastettiğimi anlamadınmı yani artık oyunu sadece parayı kazanmak için isim olarak çıkartıyorlar aynı ghost of spartada olduğu gibi gow1-2-3 nerdeee ghost of sparta nerde buda onun gibi sadece ticari amaç için gos ismini kullanarak çıkarttıkları bir oyun olacak çok büyük beklentide olmayın

Anlamamış gibi görünüp cevabı verdim gördüğünüz üzre..:) Ha bir konuda haklısınız, sırf para için psp için çıkartıkları oyunu PS3'e de çıkartmaları ama oyunun grafiğinde iyileştrme yapıp PS3'e yakışır şekilde çıkartmamaları, bu yaptıkları ucuz ticaret yanlız PS3 için oyun yapılıyorsa o zaman sorun yok demektir 4. oyunun PS3'e yakışır bir şekilde çıkaracaklarından şüphem yok..

• Adam bi gebermedi çarpılacağız ! :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: renesis3

POP çakmasııı

oldu o zaman biz kalkalım
  • Xbox fanboylarına yeni God of War duyuruldu diyorum, ''Olsun bizim Halomuz var'' diyolar :))
  • 1-hades öldürdü geri geldi

2-zeus öldürdü geri geldi

3-titan karı vardı o ihanet etti sythx nehrine uçtu geri geldi :D Başka varmı.
  • Adam daha Sperm halindeyken bile oyununu yapacaklar, ben iyice sıkıldım artık bu oyundan adam tanrıları öldürüyor kıçı kırık bir orb kasasısını yada bir kapıyı 1 saatte açıyor. Heavenly Sword 2 çıksın artık.
  • Açıkçası sonucu bilinen birşeyi oynamak sıkıcı olur. Zeus'u görsek şimdi biz bunu ileride hallettik diyeceğiz. gow3'den devam etmeli . Tahminim bu oyunun sonunu gow3 sonuna baklayacaklar ve gow4'e adım çıkacak .
  • Yinede bir Uncharted değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

Yinede bir Uncharted değil.

GOD OF WAR PS3 ÜN RUHUDUR. İLKER
  • Bence öyle yada böyle sony yine bundan işi götürür ve tüm fanboyları büyüler !
  • OF ya bu oyun bi çıksada oynasak
  • Umarim Turkce Dil Destegi olur, Turkce Kutulu oyun arsivimde gormek ve oynamak cok keyifli olacaktir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

İlk oyundan beri oyunun anlatımını yapan (bu trailerda da) ve GoW2'de Gaia'yı seslendiren ablamız Linda Hunt.

[sizer=red]God of War: Ascension Duyuru Videosu - Alt Yazılı

Bu kadını merak eden bir ben varım sanıyordum.Girişte iyi gaza getirir.

• god of ps
  • ps3 u sattıran konsol sırf su oyun için binlerce insan ps3 almıstır
  • pc oyuncalrının asla anlayamdıgı bir oyun :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.