Göçük düzeltme ve boyada çatlak

-
-
Boyada çatlak varsa boyasız göçük düzeltme uygulanmaz. Eğer çok kötü durmuyorsa rötuş yapabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: bi tylol hot içer miyiz
Boyada çatlak varsa boyasız göçük düzeltme uygulanmaz. Eğer çok kötü durmuyorsa rötuş yapabilirsiniz.Hocam peki böyle bir durumda önce göçük onarılıp sonra mı boya yapılır?
Evet pixelim once cektirecen sonra boyatacan boya dokulur bosuna cektirme catlar.
quote:
Orijinalden alıntı: flyer_migEvet pixelim once cektirecen sonra boyatacan boya dokulur bosuna cektirme catlar.
Çok teşekkür ederim hocam. Son bir sorum var kapıda ufak lokal boya için sanayide kalması gerekir mi aracın 1 günde halledilir mi?
Bana söylenen boya işi varsa küçük büyük farketmez kuruması için mecbur bir iki gün kalacağı. Yaptırmadım ufak rötüş yaptık devam. -
Gocugu gormeden bisey diyemem gormek lazim. Ankara daysan su adam git bak ben yaptirdim 2 gunde yapti verdi arabayi 3.gun teslim aldim.
https://forum.donanimhaber.com/ankara-boyasiz-gocukcu-tavsiyesi-vol-1--146593616
Nasil olmus ??? Boyle gocukse 1 gunde bitmez
İki soruya birden cevap vereyim. Önce düzeltme ardından boya işlemi yapılır. Araç sanayide yatar, ustanın yoğunluğuna göre süre değişir.
araç ne renk ne göçük ne durumda resim vs hiçbirşey yokken burdan nasıl bir bilgi alacaksınız.
renk sedefliyse lokal vs olmaz komple boyanır
boya 1 günde hallolacak iş değil en az 2-3 gün gider yaz olsa bi nebze daha hızlı çıkar.
-
Bi foto çekip buraya atması çokmu zor hocam.boyada çatlak varsa boyanmadan düzelmez.basınçlı suyla yıkarken atar boya ama bi görmek lazım işte ezbere konuşuyor.
Çok haklısınız, karanlıkta olduğu için net fotoğraf yakalayamadım. Yarın aydınlıkta çekeceğim
-
800 mü çok komık bu sanayı adam olmucak,o boya malıyetı 10 tl bıle degıl belkıde boyayada gerek yok
ısını ıyı yapana gore degısır.kımı cektırır duzeltır boya gerekmez sadece ıscılık
kımı cektırır macun ceker sonra boyar..kımı sadece boyar.ustasına baglı
en altta demır ustunde macun ustunde astar sonra boya sonra cıla vardır..malıyetı ıscılık dersen en fazla 150 tl
zorlasan 200 tl..sanayı adamın donunu alır ellerıne dusme
hangı ıldesın ben kaportacıya gotureyım alacagı en fazla 150 tl yada 200 tl..800 ne ya
eskıden ustte gunes yanıgı vardı adam özel cila ile gunes yanıgını alırım dedı kac tl dedım 2 bın tl dedı
ben gıttım 150 tl ye boyattım
durust 2 sanayı ustası varsa,gerı kalanı hırsız.dıkkat et cuzdanını kontrol et galerıcede dıkkat et tamırcıyede dıkkat et cuzdanını kontrol et yuzde 98 ı hırsız...durust olanlarıda var hepsıne laf soylemıyorum,efendı adamlarda var namusla calısan
bı tane camurluga komple macun boyaya 300 tl alıyorlar.şumu 800 yuh ya ınsanın uykuları kacar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bace3434 -- 5 Ocak 2021; 19:29:57 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X