Şimdi Ara

Göbek eritmek için en etkili spor aleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
13.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Malum havalar soğuyor, dışarda yürüyüş koşu vs derken hasta olma riski var. Benim sadece göbekte fazlalık var. Onu eritmek için en etkili spor aleti nedir. (mekik aleti dışında). Alkol, sigara bira vs tüketmiyorum. Akşamları 2 saat kadar düzenli kullanabilirim. Kondisyon bisikledi diyen var, twisted diye bir alet varmış onu diyen var. En iyi göbek eriten alet nedir

• Alet istemişsin biliyorum ama şunu yazmadan geçmeyeyim, güzel bir diyet olmadan göbeği tamamen eritmek imkansız.

Diyetten kastım az yemek değil tabi, zararlı şeyleri hiç tüketmemek. Her türlü abur cubur, dışarıdan alınacak her türlü meyve suyu, kola, fanta vesaire (light dahil), tüm fastfoodlar, hızlı sindirilen karbonhidratlar, trans yağ, ayçiçek yağını kes. En az 7 saat uyumaya çalış ve akşam 8 den sonra yemek yeme. Bunları yaparsan çok fazla spor yapmasan bile zamanla erir göbeğin.

Seni aç bırakacak bir düzen değil ve zorlamaz da azıcık alışırsan. Düzgün beslenmeyen kimse göbeğini belli bir ölçünün altına indiremez, önce beslenme, sonra spor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yirikalische -- 30 Kasım 2015; 23:35:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

Alet istemişsin biliyorum ama şunu yazmadan geçmeyeyim, güzel bir diyet olmadan göbeği tamamen eritmek imkansız.

Diyetten kastım az yemek değil tabi, zararlı şeyleri hiç tüketmemek. Her türlü abur cubur, dışarıdan alınacak her türlü meyve suyu, kola, fanta vesaire (light dahil), tüm fastfoodlar, hızlı sindirilen karbonhidratlar, trans yağ, ayçiçek yağını kes. En az 7 saat uyumaya çalış ve akşam 8 den sonra yemek yeme. Bunları yaparsan çok fazla spor yapmasan bile zamanla erir göbeğin.

Seni aç bırakacak bir düzen değil ve zorlamaz da azıcık alışırsan. Düzgün beslenmeyen kimse göbeğini belli bir ölçünün altına indiremez, önce beslenme, sonra spor.

Haklısın hocam, kola çok nadir içiyorum ama bisküvi nescafe ve çayla aram baya iyi :) meyve suyu da fazla içmiyorum. biraz spor yapsam en azından fazladan kalori yakmış olacağım. kilom aylardır sabit. yani hiç artmıyor ama inmiyor da. onun için spor aleti belki biraz yağ yakar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: aliriza81

quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

Alet istemişsin biliyorum ama şunu yazmadan geçmeyeyim, güzel bir diyet olmadan göbeği tamamen eritmek imkansız.

Haklısın hocam, kola çok nadir içiyorum ama bisküvi nescafe ve çayla aram baya iyi :) meyve suyu da fazla içmiyorum. biraz spor yapsam en azından fazladan kalori yakmış olacağım. kilom aylardır sabit. yani hiç artmıyor ama inmiyor da. onun için spor aleti belki biraz yağ yakar :)

Gerçekten beni dinlemeni öneririm, kalori yakmaktan daha önemli şeyler var. Yediğin her şey bir sürü farklı besinden oluşuyor, hepsinin vücuduna farklı etkileri var, sen istersen günde 1000 kalori yak, kas verirsin, o göbek gitmez yine. Sade kahve ve çayla benim de aram baya iyidir ama şeker kullanmıyorum yaklaşık 10 senedir, bir eksiğini görmedim. Şekersiz içmeye alışmaya çalış.

Nescafe de çok tercih edilen bir kahve türü değil, lakin ben de evdeyken yapımı kolay diye içerim sık sık, ama üçü bir arada vesaire içmemen lazım, sade nescafenin üstüne sıcak su ekle, şeker, krema vesaire katmadan iç, metabolizmanı hızlandırıp yağ vermeni bile kolaylaştırır.

Spor olarak: kilon iyiyse, iç organların yağ değilse, sadece derine yakın yağlar varsa ve sert değil yumuşak hissediyorsan, göbeğin kaybolsun istiyorsan öyle pek kardiyo yapmana gerek yok. Ortalama fiyata bir dumbbell seti al, dökümlü olsun, onla haftanın 3 günü (4 de olabilir durumuna göre) çalışırsın, çok daha fazla faydasını görürsün kardiyoya göre.

• Pilav, ekmek, kızartma, un uzak dur kesinlikle, zaten zamanla eksikliğini hissetmiyeceksin, kilo da vermek istiyorsan tshirtin sırıl sıklam olması lazım. (hatta uzun havlunun da)
  • Gülle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki kondüsyon bisikleti işe yaramaz mı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hasta frlan olmazsın gel senle 100 + km bi antrenman yapalım göbek felan kalmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kahve açısından Jacobs tavsiye ederim. Bu dışarıda içtiğimiz Amerikano'nun aynısı. Kaldı ki, Amerikano yani sütsüz sade bildiğimiz kahve sporcu kahvesi olarak adlandırılıyor. Yağ yakımına yardımcı oluyor. Şekeri kesin, unu kesin, ekmekte çavdara tahıllıya kepekliye yönelin. Onun harici koşabiliyosanız bütün aletlerden daha faydalı bi kilo verim yöntemidir. İlla da aletle kilo vereyim diyorsanız, koşu bandı işinizi görecektir. Bahsettiğim yeme içmeye de dikkat etmek kaydıyla, kolay gelsin :)
  • Eliptik bisiklet iyidir, normalinin pek bir etkisi olmaz, daha dogrusu surec olarak cok uzun surer, eliptik bisiklet,yuzme ve orta kosu seni hem zinde tuta hemde kilo verisini hissettirir ve keyif alirsin spordan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen benimde bu sorun var.sandalyede bile rahat oturamıyorum.kilo 72-75 değişiyor
  • Ben kola şeker un tuz hazır yiyecekler hazır meyve suları işlenmiş ve hazır et ürünleri tüm yağ çeşitlerini ve ekmeği tamamen kestim 5 aydır. Pirin. ve Patates onları da kestim tüketmiyorum. Fast food yanında bile geçmiyorum zaten.

Ayrıca her gün 2 defa 3 km yürüyüş yapıyorum yani 6 km filan.

Buna rağmen kilo vermek zor iş. Sanırım yürüyş tek başına yeterli gelmiyor. Aslında geçen ay 4 kg yağ verip 3 kg kas yapmışım o yüzden kilom yerinden oynamadı. Yürüyüşü mü azaltıyım ne yapıyım karar eremedim bi türlü.
  • Valla ben de o dertten muzdaribim, hatta sadece göbekten değil, genel olarak yağdan
    Eliptik bisiklet siparişi verdim, nasipse bir düzene oturtucam bunu.
    9 senedir sigara içiyordum, 2 ay önce bıraktım hiçbir destek almadan.
    Sorunum çok alkol tüketmem, 4-5 haftadır bira içmeyi kestim, şarap içiyorum ama onda da rakamı abarttım. 2-3 lt arası kırmızı şarap içiyorum bir oturuşta ve deli gibi kalori alıyorum :(
    Havalar iyiyken bisiklete başlamıştım, günde 10 km sabit biniyordum. 5 km işe gidiş, 5 km geliş. Yeme içmeyi pek değiştirmediğim halde 3-4 kg verdim 1 ayda.
    Eliptik bisikletin normal bisikletten çok daha zor ve aynı oranda vücudun çoğu kasını çalıştırdığını okudum, umarım olumlu sonuçlar alırız :)
  • Kardiyo bence bisikletten daha etkili

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.