Şimdi Ara

Göbek eritmek hepimizin derdi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gitmiyo bu lanet şey yıllardır benle en sonunda bıçağı alıp kesip atıcam arkadaşlar 81den 72ye düştüm boy 1.77 ama hala duruyo anlamadım çoğunuda yağdan verdim ama daha kaça düşmem gerekiyo bilmiyorum...

• up
  • ulan millet kilo vermeye çalısıom ben kilo almaya 183 boy var 55 kilo su kilomu ne kadar uğraştıysam artıramadım :D
  • Bende bira göbeği vardı,kadim dostum birayı maalesef bıraktım gibi artık ve baya indi.Yemeye de dikkat ediyorum az çok.
  • Mekik.Her gün mekik çek.İnanılmaz işe yarıyor.Bir video vardı koltukla yapılıyordu günde 6 dk ile dümdüzz karına sahip olun diye.Bulursam editlerim.
  • Ketojen diyetini araştır çok zordur ama uygulayabilirsen iyi sonuçlar verdiğini duydum.
  • Mekik tek başına işe yaramaz şahsen denedim olmuyor.Koşman(cardio) lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Play Hard -- 8 Aralık 2011; 22:34:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ayak büyümesi ne zaman durur
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • run forrest run
  • beden ikizimsin aynı boy aynı kilo. Aynı dertten muzdaribim
  • fitnessa gidiyorum 6 aydır haftanın 4 günü ama olmuyo kilo veriyorum ama inmiyo göbek tamamen
  • Mekik ile karın kaslarını şişirirsiniz. Daha da büyük gözükür karnınız. Koşma, ip atlama gibi sporlardan yapılması gerek. Yediğine de dikkat etmek gerekiyor. En iyisi diyet programı alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrokenGoblet

fitnessa gidiyorum 6 aydır haftanın 4 günü ama olmuyo kilo veriyorum ama inmiyo göbek tamamen

senin de olmuyorsa biz ölelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: lifeisdh

Mekik ile karın kaslarını şişirirsiniz. Daha da büyük gözükür karnınız. Koşma, ip atlama gibi sporlardan yapılması gerek. Yediğine de dikkat etmek gerekiyor. En iyisi diyet programı alın.

yüzmeye başladım 2 haftadır ve 5-6 ay daha devam edeceğim umarım faydasını görürüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Git bir salona yazıl günlük 40 dakka cardio yap + yemenden biraz kıs vermen lazım.Mantık şudur yediğin kalori harcadığın kaloriden fazla olursa kilo alırsın az olursa kilo verirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seviyeli Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: lifeisdh

Mekik ile karın kaslarını şişirirsiniz. Daha da büyük gözükür karnınız. Koşma, ip atlama gibi sporlardan yapılması gerek. Yediğine de dikkat etmek gerekiyor. En iyisi diyet programı alın.

yüzmeye başladım 2 haftadır ve 5-6 ay daha devam edeceğim umarım faydasını görürüm.

Yüzme iyidir ama kas yapısını değiştirir.Mesela ben 3 senedir gidiyorum yüzmeye ne kilo alabiliyorum ne body yaptığımda kaslar şişiyor.Ama omuzlar genişleyip bel inceliyor tam bi üçgen vücut oluyorsun.

• üçgen falan umrumda değil, göbeğim gitsin biraz kollarım şişsin istiyorum o kadar çok mudur bu istediğim
  • beyler tek bir bölgeyi çalıştırmak yerine koşun düzenli koşmak her zaman vücudu düzene sokar...ben amatör bir futbol takımına girdiğimde 7 8 kilo fazla vardı inanın idmanlarda ağırlıklı koştum kondisyon yüklemesi yaptığımız zaman çok rahat vermiştim...ama öle sıkılınca durayım filan yapmayı iyice zorlayın vücudu etkisini gösterir ama sabır ve azim !
  • mesajım bulunsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: j4cksp4row58

mesajım bulunsun :)

me too
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.