Şimdi Ara

Göbek Eriten Yoğurt Kürü Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bölgesel zayıflama için göbek eriten yoğurt kürünü duydum.Kullanan arkadaşlarımız var mı acaba sonuçları nasıl bilgilendirimisiniz ?

Malzemeler:
    3 yemek kaşığı yarım yağlı yoğurt
    yarım limon suyu
    1 çay kaşığı kırmızı pul biber
    Yapılışı:
    3 malzemeyi verilen ölçülerle karıştıralım.
    Gece yatmadan yarım saat önce yiyelim.
    Bir kaç gün değil bir kaç hafta tüketelim.

• Yıl 2015 hala bölgesel yağ yakımı diyen var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bölgesel Zayıflama diye birşey yoktur dostum bunu biliyorum ben

• Bölgesel yağ yakımı diye birşey yoktur. En iyi yağ yakmak için beslenmene dikkat edip HIIT cardio yapmaktır. Sabahları aç karnına yaparsan daha iyi olur.
  • Hocam yogurtta ve limonda asit oldugu icin midedeki yaglari yakiyormus pul biber ise metabolizmayi hizlandiriyomus

• quote:

Orijinalden alıntı: crazyzaza95

Hocam yogurtta ve limonda asit oldugu icin midedeki yaglari yakiyormus pul biber ise metabolizmayi hizlandiriyomus

Kimden duyduysan dalga geçmiş. Liposuction ve türevleri hariç bölgesel yağ yakımı diye birşey yoktur. Yağ oranını makul seviyeye çek(erkekler için %15 normal) sorun edeceğin hiçbir yer kalmaz zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyzaza95

Hocam yogurtta ve limonda asit oldugu icin midedeki yaglari yakiyormus pul biber ise metabolizmayi hizlandiriyomus

Yok öyle dünya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavuk göğsü vs Protein tozu?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  Göbek Eriten Yoğurt Kürü Hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathspell Omega -- 12 Mayıs 2015; 20:08:06 >
  • Ada'ma yüklenmişsiniz ama bu yağ yakmaya işe yarıyor göbek eritir mi bilmem ama ciddi yağ yakıyor

• Bu yöntemi yapan bir tanıdığım var yoğurt yağsız bol pul biber ve limon ile yatmadan yarım saat önce yiyordu hem sigaranın etkileri azalmış hem de 7 kg verdi ha gözle görülür değişim oldu mu dersen spor ile vereceğin 7kg kadar bir görünüm olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apache0990

Bu yöntemi yapan bir tanıdığım var yoğurt yağsız bol pul biber ve limon ile yatmadan yarım saat önce yiyordu hem sigaranın etkileri azalmış hem de 7 kg verdi ha gözle görülür değişim oldu mu dersen spor ile vereceğin 7kg kadar bir görünüm olmadı.

ne kadar sürede?
  • 50 tane imkansız yorumunun altındaki bir tane 'bir arkadaș' yorumu dikkat çekmiş.

Cahilliğin lüzumu yok kardeşim. Sağlıklı beslenerek ve düzenli egzersiz yaparak fazla yağlardan kurtulursun. Hurafelerin peşinde koşmayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

quote:

Orijinalden alıntı: apache0990

Bu yöntemi yapan bir tanıdığım var yoğurt yağsız bol pul biber ve limon ile yatmadan yarım saat önce yiyordu hem sigaranın etkileri azalmış hem de 7 kg verdi ha gözle görülür değişim oldu mu dersen spor ile vereceğin 7kg kadar bir görünüm olmadı.

ne kadar sürede?

2.5-3 ay arası bir süre ama dediğim gibi ne spor yaptı ne dikkat etti ben de yapıyorum ama bir etkisini görmedim ama yoğurt tok tutuyor ve yemek yemiş olmuyorum bu açıdan ben etkili olabilir diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.