Şimdi Ara

Göbek düşermi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
8.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: dygu

evet düşer yıllardır bu soruna bir çare bulamadım.benimde 2 gündür aynı sorunm başladı.agır bir şey kaldırdıgımda yada yüksek bir yerden atladıgında olabiliyor.özeliklede aç karnına cok su içtiginde belirtileri gösteriyor.mide bulantısı iştahsızlık yapıyor.babaannem aç karnına bir yerden sallanmamı söylerdi iyi gelirdi birde beni sırt üstü yatırır dizler bükülü vaziyette karnımı bastırarak ovalardı göbek deliginin üstüne bastırdıgında kalp atışı gibi bir şey atıyorsa göbeşin yerine oturuyor diye biliyorum.

evet bu olayı ben de biliyorum rahmetli anneme çok kişi gelirdi bu yüzden hepside şifasını bulurdu...ama sonradan öğrendimki bu bir psikolojik hastalık sinirlenmekten veya korkmaktan oluyor.ve mideye kramp giriyor insanın elinin kolunun takatini kesiyor

• quote:

Orjinalden alıntı: enginer804

quote:

Orjinalden alıntı: dygu

evet düşer yıllardır bu soruna bir çare bulamadım.benimde 2 gündür aynı sorunm başladı.agır bir şey kaldırdıgımda yada yüksek bir yerden atladıgında olabiliyor.özeliklede aç karnına cok su içtiginde belirtileri gösteriyor.mide bulantısı iştahsızlık yapıyor.babaannem aç karnına bir yerden sallanmamı söylerdi iyi gelirdi birde beni sırt üstü yatırır dizler bükülü vaziyette karnımı bastırarak ovalardı göbek deliginin üstüne bastırdıgında kalp atışı gibi bir şey atıyorsa göbeşin yerine oturuyor diye biliyorum.

evet bu olayı ben de biliyorum rahmetli anneme çok kişi gelirdi bu yüzden hepside şifasını bulurdu...ama sonradan öğrendimki bu bir psikolojik hastalık sinirlenmekten veya korkmaktan oluyor.ve mideye kramp giriyor insanın elinin kolunun takatini kesiyor

evet sinirdende oluyor. bir tanıdıgımız vardı sarmısak kokusu duydugunda göbegi düşerdi :)

• düşmez kardeşim ya alalaaa

cem de fake nick alıp alıp düşmez yazıyo zaten
  • Düşmez, boşta zaten
  • düşer
  • düşmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: sputnick

düşmez

halter türü ağrı spor yapanlara bi sor bakalım
    göbek düşer mi düşmez mi?
  • çok ağır bişey kaldırdığında yada yüksek bir yerden atladığında düşer diye biliyorum.
  • thecem bir sabah uyanır ve karnını sıvazlarken göbek deliğinin yerinde olmadığını farkeder.. Hemen yorganın altına bakar.. Göbek orada durmaktadır. Yerine takar, vidasını sıkar ve hayatına devam eder..

Bu hikayenin ana fikri : Göbek DÜŞER
  • quote:

Orjinalden alıntı: autoLycus

çok ağır bişey kaldırdığında yada yüksek bir yerden atladığında düşer diye biliyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: autoLycus

autoLycus bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve donanimhaber.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

• düşmez kalkmaz bir allah arkadaşlar , niye gübeciğiniz düşmesin ki ?
  • göbek düşer agabey
    ben agır bir işde çalışıyom ordan biliyom agır yük kaldırırsan düşer ve aynı amel olmuş kimin garnın agrır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abdoo -- 14 Mayıs 2005, 21:42:56 >
  • Eskilerden biliyorum göbek düştüğünde kirbit ve bardakla göbeğe konulur havasızlıktan bardak göbeğe vantuz gibi çeker.1. yöntem bu.
    2.yöntem ise düz bir zemine yatırılır kişiyi,sonra ele pez barçası alınır baş barmağa yada kuvvetli bir parmağa sarılır sarık gibi parmak kalınlaşır sonra göbek değiline hafif hafif saat yönünde bastırılarak göbeği çeviririz sonrada baskıyı arttırırız zaten sürekli düşen birisi için ağrı çoktur çekildiğinde baskı sonucu rahatlar.
    Ben biliyorumda göbek düşmesini acaba diyorum bu göbek dedikleri işkembemi cidden bilmiyorum çekiyoruz ama neyi yerine getiriyoruz anlamış değilim.Göbek adı üstünde göbekte KAS değilki bu ne ise töbe töbe

• Arkadaşlar üzülerek söylüyorumki göbek düşmüyormuuuşş başka bişiler düşüyor olabilir amaa göbek düşmüyomuş

• quote:

Orjinalden alıntı: The©em

Arkadaşlar üzülerek söylüyorumki göbek düşmüyormuuuşş başka bişiler düşüyor olabilir amaa göbek düşmüyomuş

evet düşmüyor bende onu diyorum dünden beri

• EKMEĞE BATIRIRSIN KİBRİTİ GÖBEEN ÜZERİNE KOYARSIN ÇAKARSIN KİBRİTİ EKMEEEE BATIRDIĞIN KUBRİTİ YAKARSUN DAHA SONRACIMI IIIIIIIIIII NEYDİ YAAAA HEHHHH BARDAĞI BATIRDINMI GÖBECİĞİNİ ÇEKER BU SEFER GÖBEK ATARSIN...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sorunvar

EKMEĞE BATIRIRSIN KİBRİTİ GÖBEEN ÜZERİNE KOYARSIN ÇAKARSIN KİBRİTİ EKMEEEE BATIRDIĞIN KUBRİTİ YAKARSUN DAHA SONRACIMI IIIIIIIIIII NEYDİ YAAAA HEHHHH BARDAĞI BATIRDINMI GÖBECİĞİNİ ÇEKER BU SEFER GÖBEK ATARSIN...

olay kapandı arkadaşım cem kabul etti öyle bişi olmadığını

• Sputnik ben sana sorarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: The©em

Sputnik ben sana sorarım

ben burdayım
  • yeri geldiyken soruym yav bende bir göbek var euzubillah havuç kimi
    ben bu göbegi kestirebilermiyim yazın badi giyemiyom yav hatda yanlış anlamalarr oluyo
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.