Şimdi Ara

Göbek düşermi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
8.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abi bende yenı ogrendım cok degısık yaw pekı nasıl anlıya bılırız gobegımızın dustugunu ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: The©em

quote:

Orjinalden alıntı: sputnick

ya adam göbek düşer diyo nedenini bilmiyo ulan düştüğünü öğrenmişin de nedenini öğrenememişin

Ula düşüyo işte bunun nedeni mi olur...bugün bu olaya daha tıp bile bi anlam veremedi sadece bu hastalığı annelerimiz eyi edebiliyo düşen göbeğin üstüne bir bardak koyup içinde de ateş yakıp bardağı hemen göbeğin üstüne kapatım deriyi çekerek düşen göberği eski yerine getirolar işte...

küçükken kuzenime yapmıştı teyzem.
    ekmeğin hamur tarafını hafif çiğnedi
    kuzenin göbeğine yerleştirdi bu hamuru
    üzerine pasta mumu gibin kibritler sapladı
    ardından mumları yaktı haliyle
    mumlar yanadururken çaybardağını hava gecirmiyecek sekilde bu mumlu pastanın üzerine kapadı
    kuzen napıyonuz seklinde cıglık cıglıga
    öylece yattı bi müddet
    sonra bişi olmadı hala yaşıyo kendisi

geçmiş olsun.aam bu yntemi denemeyin bi tarafınızı yakarsınız valla.sırtüstü yatınca geciyor diye biliyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: cLk

göbek düşer diye biliyorum, sırt üstü yattığında göbek deliğinin yukarısına doğru elini bastırırsan kalp gibi "tık tık" attığını görürsün, bi rivayete göre bu "tık tık" atma durunca göbek düşmüş oluyor

aha burda yazmış arkadaş
  • quote:

Orjinalden alıntı: The©em

quote:

Orjinalden alıntı: cLk

göbek düşer diye biliyorum, sırt üstü yattığında göbek deliğinin yukarısına doğru elini bastırırsan kalp gibi "tık tık" attığını görürsün, bi rivayete göre bu "tık tık" atma durunca göbek düşmüş oluyor

aha burda yazmış arkadaş

kardeşim öyle yattığnda zaten "göbek" geriye kayıyor ve kalbe yaklaşıyor bi de üst kısmına bastırınca kalp oluyo işte orası o durdumu ölürsün zaten be

• Arkadaşlar Cem arkadaşımız nereli şahsen merak ettim çünkü gerçekten göbek düşmesi vardır ve ben sık sık bu göbek düşmesini yaşarım.Sanırım Doğulu ve buradan olmayanlar bilmiyor.Eğer yüksekten atlar yada aç karnına zıplarsanız göbek düşüyor.Belirtisi geçmeyen ve keskin bir sancı.Peki nasıl anlaşılır?
    Nefesinizi orta karar verin ve almayın; göbek deliğine işaret parmağınızı gezdirin.Ve hissetmeye çalışın acaba orada bir damar atıyor mu diye yani bir atış hissediyor musunuz?
    Eğer öyle birşey hissediyorsanız göbek düşmemiştir ama atım göbek deliğinde değil de yanında kenarında ise derhal göbeği salmayı bilen birisini bulun çünkü doktorlar bilmiyor.Annem böyle çok kişiyi acıdan kurtarmıştır.Bir bardak göbek deliğine yakınken ortasına bir küçücük bir kağıt yakılır ve aynı zamanda göbek deliğinin tam üstüne bardak konulur.Ateş havayı bitirip vakumu sağladığında bu işlem 29 saniye bekletilerek birkaç defa yapılır.Sonra bakılır eğer göbek düşmüşse teşekkür edilip yatılır

• msnde hararetlibir toplantı war

düşüp düşmediğini bulucağız inşallah
  • quote:

yaw arkadaşlar
    karnım ile Kalbim(göğsüm) arasında ki bi bölgede 3 saattir falan ağrı var sinirimi bozdu

the©em de diyo ki göbeğin düşmüştür. göbek düşmesi diye bişi varmı yaw

bu arada ağrı hala devam ediyo onunda neden olabileceğini bilen varsa yazsın lütfen

eğer göbeğin düşmüşse ayakta dimdik duramazsın
    eğer durabiliyosan göbek düşmesiyle alakası yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: galaksi

quote:

yaw arkadaşlar
    karnım ile Kalbim(göğsüm) arasında ki bi bölgede 3 saattir falan ağrı var sinirimi bozdu

bu arada ağrı hala devam ediyo onunda neden olabileceğini bilen varsa yazsın lütfen

yok durabilyiom
  • ARkadaşın bahsettiği fıtıktır konuyla alakası yoktur
  • olsun genede düşmez
  • az kalsı bulmak üzereyiz
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: galaksi

quote:

yaw arkadaşlar

yok durabilyiom

o zaman senin sorunun başka
    yediğin bişeyden gaz sıkışması olmuştur
    ama için rahat olsun git bi doktora görün

• SONUÇ

DÜŞÜYOOOOOOOORRRRMUŞŞŞ
  • hala düşüremedik
    edit:tartışma devam diyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guenen -- 14 Mayıs 2005, 1:11:35 >
  • Ya yakınlarda bir yerdeysen gelip hemen düşüreyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: hayalciruh

Ya yakınlarda bir yerdeysen gelip hemen düşüreyim

teyzemin patentli yöntemini uygula derim.kolay gelsin.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_2853759/tm.htm

göbek düşer mi ¿ [toplantı kayıtları] {çok gizli belgeler:P}
  • evet düşer yıllardır bu soruna bir çare bulamadım.benimde 2 gündür aynı sorunm başladı.agır bir şey kaldırdıgımda yada yüksek bir yerden atladıgında olabiliyor.özeliklede aç karnına cok su içtiginde belirtileri gösteriyor.mide bulantısı iştahsızlık yapıyor.babaannem aç karnına bir yerden sallanmamı söylerdi iyi gelirdi birde beni sırt üstü yatırır dizler bükülü vaziyette karnımı bastırarak ovalardı göbek deliginin üstüne bastırdıgında kalp atışı gibi bir şey atıyorsa göbeşin yerine oturuyor diye biliyorum.

• yaw korkma bisey olmaz dün cok gülmüssün agrısı bugüne vurur illa dün güldün diye bugün agrımaycak diye bısey yok
  • yaw göbek düşmesi diye bişi var hatta halk arasındaki adıyla "göbek düşmesi" olan rahatsızlık tıpta "mide sarkması" olarakta biliniyomuş..önceden banada olmuştu ama nemi yaptım? dünya parmaklarımın ucunda olduğundan google'a sordum ve cevapladı saolsun :) ama nedenlerini unuttum artık o kadarınıda siz bulun hehheh
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.