Şimdi Ara

go-kart yapalım (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
14.130
Cevap
134
Favori
3.352.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • akınco abinin bi aracındaki pedal bu dikkatli bak anlarsın

go-kart yapalım
  • bakın abiler buggy yapmak için üstünü kapatma şekilleri
    yorumlarınızı bekliyorum unutmayın............. . . . . . . . . .
    harika oldu bence motorunu göstermek için bi tane resim yollarım.. . . . . . . . . . . . . . .
    150 cc scooter motoru . . . . . . . . . . . . . .
    çok ucuza aldım . .. .. . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . .. . . .. . . . . . . . . . . .

go-kart yapalım

go-kart yapalım

• bu nasıl güzelmi motoru . . ...
    herkesin ama herdkesin yorumlarını bekliyorum.. . . . .. . .

. . .

. . . .

. . . . . . ... .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

go-kart yapalım

• motor gayet iyi şaseyide tamalarsan iyui olur hayırlı olsun...

ya arkadaslşar ben cok büyük bir sorun yaşıyorum... izmitte oturuyorum ve izmit ve köseköy sanayilerine gidiyorum. yanlız adamlar benim parçaları yapmayı reddediyorlar bunla uğraşamam diyorlar ne kadar tok gözlüler yaa yoksa blörfmü yapğıyorlar anlayamıyorum adamlar boş oturuo ama benim parçayı yapmıyor yaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi punkersen -- 8 Mayıs 2008; 16:05:34 >
  • adamlar tok demek kı ya:( ilginc bi durum aslında.birkac yere daha gıttın mı onlardamı öle diyolar?
  • herkes üstteki rsimlere dikkatle bakım yorumlarıın yazsın lütfen........ .. . . .
  • quote:

Orjinalden alıntı: servet_volt

adamlar tok demek kı ya:( ilginc bi durum aslında.birkac yere daha gıttın mı onlardamı öle diyolar?

anlamadım bende 4 bilyayı 2 borunun iki ucuna gömücekler 1 saatte alıcaa para 50 ytl adam 100 ytl ye yapmam dio varmı bole bişe hiç biri tamam getir yapiim demio hakkaten cokmu zenginlerde tenezzül etmiolar kafayı yiyeemmm
  • annaaaa!!!harbıden adamlar esnaf degil ya.hıc kafa yok adamlarda.sen nerde kullancan ucu bılyelı boruları.?
  • punkersen abicimmmmm sen kafanı takma başka sanayi yok mu git oraya belki çıkar . .. . . .
    senin gittiğin adamlar ya çok tok dur yada uğraşmak istemez.. .... . . . ... . . . . .
    çok rahat adamlardırrr.....
  • CANLANALIM ABİLER HADİ HADİ CAP CANLI OLALIM ELLERİİMİZ BOŞ DURMASIN . . . . .. . .. . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . .
  • quote:

Orjinalden alıntı: punkersen

quote:

Orjinalden alıntı: AKINCO

quote:

bende öyle düşündüm ama olmazz!! çünkü reno 12 defransiyeli ve akisleri var bende bu poryaları yaptırmak zorundayım bunlarda reno 12 poryası yoksa o poryaları akislerin ucuna uydurmaya çalışıcam sonrada bana en mantıklısı poryaları deldirmek gibi geldi.

O halde yapabileceğin en kolay şey poryolar için birer adaptör flanş yaptırmak.Bir tarafları r12 poryosuna göre, diğer tarafı jant deliklerine göre.Umarım anlatabilmişimdir.
    Poryoları br şekilde deldirebilirsin ancak, malzeme sertleştirilmiş olduğu için diş çektiremezsin.Flanş yöntemi sanırım problemi çözer.

teşekkür ederim bakalın bende diş açtırmayı düşünmüyorum sadece 4 delik açtırıcam sonrada arkadan somun ile sıkıcam işi biticek tabii birde poryanın biraz küçültülmesi gerekiyor çünkü janta oturmuyor tam bakalım bugun babam sanayiye gidicek sanırım yaptırır

Ben tornacı olduğum halde, poryoyu uydurmak için bu kadar uğraşmazdım.Yeni poryo yapardım, ama eskisini düzeltmeye çalışmazdım.İnsafsız bir vatandaşın eline düşersen yeni poryo parası ödemen kuvvetle muhtemel, benden söylemesi.

Not: Yukarıda yazdıklarımı diğer cevapları okumadan yazmıştım, pes bana...İsabetin bu kadarı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AKINCO -- 9 Mayıs 2008; 9:05:19 >

• quote:

Orjinalden alıntı: moto delisi yasin

akınco abinin bi aracındaki pedal bu dikkatli bak anlarsın

go-kart yapalım

Benim böyle bir aracım olmadı, sanırım yanlış resim.
  • Selam arkadaşlar forma yeni üye oldum bir sorum olacak Adanadan yazıyorum Akınco kardeş en eskilerden birisi olarak sizden bi bilgi alabileceğimi düşündüm mutlaka başka değerli arkadaşlarımızda var ama ben sizi takip ediyorum bi gokart yapmak istiyorum yada daha büyük bişey buggy olabilir motor olarak üç seçeneğimiz var yenisini alacağız ama sizin tavsiyenizi duymak istedim vitesli bir motosiklet motoru 125 veya 150 cc yada otomatik vitesli 125 cc scooter yada 13 hp lik komple benzinli motor arasında çelişkideyim parayı vereceğiz maden iyisini alalım yaklaşık araç 300 kg civarında olacak sürücü ile beraber neyi tavsiye edersiniz şimdiden teşekürler
  • quote:

quote:

adamlar tok demek kı ya:( ilginc bi durum aslında.birkac yere daha gıttın mı onlardamı öle diyolar?

anlamadım bende 4 bilyayı 2 borunun iki ucuna gömücekler 1 saatte alıcaa para 50 ytl adam 100 ytl ye yapmam dio varmı bole bişe hiç biri tamam getir yapiim demio hakkaten cokmu zenginlerde tenezzül etmiolar kafayı yiyeemmm

Arkadaşlar ben de torna türü işler yaptığım halde, işi sadece perakende işler yapmak olan torna atölyelerini anlayamıyorum.Tamam çok adetli işler olmayabilir, yaptığı iş için saat ücreti isteyebilir de nereye kadar.Saatte 100 YTL demek ayda 22.000 YTL kazanç demektir.Sen torna ötölyesine değil, kuyumcu atölyesine falan gittin de farkında değilsin herhalde.
    Abicim sana son önerim, sac kesimi yapan yerler sanayide vardır, jantın iç ölçüsüne göre flanşlarını kestir, flanşları deldirerek işi hallet.Yaptıramazsan bana gel ben yaptırırım.

• cok teşekkür edeerim yaaa babam hergün gidio sanayiye malum ben çalışıyorum babam emekli sanayide dolaşıo 2 tane sanayi var köseköy ve izmit sanayisi 2 yerdede sormuş adam bu parçaları yapmaya 100 ytl istemiş ben iki ucu bilyalı boruyu arka tekerleklerin porya baplantılarında kullanıcam bakalım birşey çıkmazsa artık başka çareler arıyacağım... akın abi dediğin doğru ben önleri flanş kestirerek yaptım ama arkaları o şekilde yapamam çünkü reno 12 akisine uygun freeze yaptırmak daha zor iş ben direk poryayı aldım onlar işlettiricem olmadı evde kendim bi düzenek kurup deliklerini matkap ile kendim delicem. yaptıgım sistem cok sağlam olucak galiba

• kardeş bence mükemmel olmuş belki bazı noksanlar vardır ama şunu söylemem lazımki yapılan her şey el emeği uğraş vs hepsi güzel şeyler kolay gelsin yaptıkça diğer resimlerinide bekliyoruz
    quote:

Orjinalden alıntı: cometube

bu nasıl güzelmi motoru . . ...
    herkesin ama herdkesin yorumlarını bekliyorum.. . . . .. . .

. . .

. . . .

. . . . . . ... .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

go-kart yapalım

• akın abi arkadaşlar doğru diyor ya benimde bu tornacılarla başım dertte ya adamlar sanki bakan gibi. ya işi yapmıyo yada yaparsa dedesinin parasını istiyo valla bi tane torna makinası alacağım araştırdım optimum marka d210 *400 diye bir modeli var ondan alacağım sen işi bilen olarak ne dersin bu modele işe yararmı bana bilgi verirsen sevinirim
    quote:

Orjinalden alıntı: AKINCO

quote:

quote:

Arkadaşlar ben de torna türü işler yaptığım halde, işi sadece perakende işler yapmak olan torna atölyelerini anlayamıyorum.Tamam çok adetli işler olmayabilir, yaptığı iş için saat ücreti isteyebilir de nereye kadar.Saatte 100 YTL demek ayda 22.000 YTL kazanç demektir.Sen torna ötölyesine değil, kuyumcu atölyesine falan gittin de farkında değilsin herhalde.
    Abicim sana son önerim, sac kesimi yapan yerler sanayide vardır, jantın iç ölçüsüne göre flanşlarını kestir, flanşları deldirerek işi hallet.Yaptıramazsan bana gel ben yaptırırım.

• ersen kardeş sen bana oradaki motorcunun telefon numarasını vermessen bende o sanayideki tornacıların hepsine haber gönderiri senin işini yapmamalarını söylerim yaa. şaka bi yana abi adamların hepsimi böyle dememekten kendimi alamıyorum (akın abi sen hariç) bakalım iyi olur inşallah . kolay gelsin
    quote:

motor gayet iyi şaseyide tamalarsan iyui olur hayırlı olsun...

ya arkadaslşar ben cok büyük bir sorun yaşıyorum... izmitte oturuyorum ve izmit ve köseköy sanayilerine gidiyorum. yanlız adamlar benim parçaları yapmayı reddediyorlar bunla uğraşamam diyorlar ne kadar tok gözlüler yaa yoksa blörfmü yapğıyorlar anlayamıyorum adamlar boş oturuo ama benim parçayı yapmıyor yaaa

• arkadaşlar atv yi teslim aldım rengi kırmızı olmadı ama siyahta fena sayılmaz ama şunu itiraf edeyim bu araba yapma işinden beni vaz geçireceğini zannetmiyorum bu hastalık oldu bende bakalım sonu iyi olur inşallah .birtanede resim ekliyor herkese kolay gelsin diyorum

go-kart yapalım
  • hayırlı olsun kardeş.gercekten cok güzel.güle güle kullan.plakalı demi?özelliklerini yazarmısın?
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.