Şimdi Ara

go-kart yapalım (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.130
Cevap
134
Favori
3.352.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AKINCO ABİ HAZIR SEN BURDAYKEN SORİİM BEN RENO 12 JANT PORYALARINI ALDIM AMA 3 DELİK VAR ONLARA 4 DELİK AÇTIRABİLİRMİYİM SANAYİDE ...SORMAMIN NEDENİ O MALZEMELER SERTLEŞTİRİLMİŞ MALZEMEDİR DEDİLER ACABA TORNACI AÇABİLİRMİ??
  • purkersen kardeş sen nerelerdesın ya.sen aracın fotolarını koycaktın.koymadın:(
  • ben koydum fotoları 25 yada 24 te var da ben hala sanayide ugrasıyorum arkaları uydurmak için birde araba koltugu ayarladımmı araba yürür hale gelcekcok sıkıntılı bir iş yahu arsipel arkadasımız gecen dedi arkaya tek disk zayıf geliyor diye şimdi bende arkaya defransiyele tek disk koyucam ama karşılıklı 2 balata tutucak onu 2 kaliper olucak bakalım inşallah tutar ben birkaç şey daha yapınca resimleri koyarım herkse kolay gelsin...
  • arkdaşım resimli örnekli gösterecem ama resim ekliyemiyorum nasıl yapacagız sen seç bi yol bul yaptıgım resmi yollim

• usta ya nasıl yaptın bu geri vitesi aklım almadı ya hazırmı aldın anlamadım bide bi sorum olcak mesela 250 cc 16 mi 19 mu öle bi hp motor var mondialın o motorun şanzımanı çıkarıp atv şanzımanı takabilirmiyiz takarsakta fazla gitmez mi? bi sorun geri vites sonra proje tamamlanıyo artık somut isleme geççez
  • quote:

Orjinalden alıntı: punkersen

AKINCO ABİ HAZIR SEN BURDAYKEN SORİİM BEN RENO 12 JANT PORYALARINI ALDIM AMA 3 DELİK VAR ONLARA 4 DELİK AÇTIRABİLİRMİYİM SANAYİDE ...SORMAMIN NEDENİ O MALZEMELER SERTLEŞTİRİLMİŞ MALZEMEDİR DEDİLER ACABA TORNACI AÇABİLİRMİ??

Sertleştirilmiş oldukları doğru.Bence deldirmeye uğraşma elindeki jantlara göre poryoları değiştir.Poryolarda bijon mesafeleri de farklı oluyor, ölçüsünü bilmiyorsan yanına jantı da al.Bu sefer de delik mesafeleri uymuyor diye uğraşma
    .
  • bende öyle düşündüm ama olmazz!! çünkü reno 12 defransiyeli ve akisleri var bende bu poryaları yaptırmak zorundayım bunlarda reno 12 poryası yoksa o poryaları akislerin ucuna uydurmaya çalışıcam sonrada bana en mantıklısı poryaları deldirmek gibi geldi.
  • punkersen kardeş fotograflar yok gercekten.ben forumu gece gündüz takip ediyorum şimdi gene baktım ama yok.senın arka sistemi cok merak ediyorum.artık kafamda aracı tasarladım.yapma aşamasına geccem okullar kapanınca.tek sorun şu arka sistem kaldı.
  • akın kardeş bu araba süpermiş samsunda anadolu kupası yapan yer varmı acaba buna uygun bi kupa yaptırsam bunların kupalarıyla anadoluların kupası aynı malzemeden yapılıyomuş bide bana UCUZ VOSVOS lazım SATAN YADA SATAN TANIDIĞI OLAN YADA DUYAN HABER VERİRSE SEVİNİRİM

go-kart yapalım

• quote:

Orjinalden alıntı: 33rt@@n

caryzi KARDESİM KASA DEDİĞİN TAM OLARAK NERESİ BİRAZDA ACARMISIN KONUYU POLYESTER YERİNE KALIN Bİ SAC OLMAZMI

arkadaşım zaten sacla o şekli veremezsin en iyi polyester ama onu burda kim yapar bilmem ama benim gördüğüme hazır yapılıyordu şase ye oturduyorlardı

• quote:

Orjinalden alıntı: samils

quote:

Orjinalden alıntı: samils

Arkadaşlar planlarını koyarmısınız ltf

quote:

Orjinalden alıntı: caryzi

arkaadaşlar merhababen bu aracıma gaz ve fren pedalları yapcaam nasıl yapacağım hakkında bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim

go-kart yapalım

bencede nası yapılcak

samils arkadaşım aracımı projeye göre yapmadım kendi kafamdan yapttım ama resimdeki arabadan esinlenerek yaptım birazz büyüttüm ve sürekli aklıma geleni ekledim durdum şimdi duruşu cok güzel oldu sadece lastikleri var ama şuan için onları değiştiremiyecem daha motor takıcam oda biraz cok tutacak aracımda amartisör yok ama gecenlerde kendi motorumla cektik arkadaşlar la amartisör olmadığı halde cok rahattı üstüne 3 4 kişi bindik cokta iyiydi şimdi altına sac yapıyorum bitince resmini eklerim

arkadaşlar bende aslında gaz freni nasıl yapacağımı tam bilmiyorum ama biraz uğraşırsam olacak ama bide ben aslındaa elden yapmayıda düşünüyorum bilmiyorum nasıl olur

go-kart yapalım

go-kart yapalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caryzi -- 7 Mayıs 2008; 23:31:21 >

• arkadaşlar size bişey sorcam bu disk frenlerin hidroliksizleri varmı telli olanarı bide 6 hp lik motor takacam nasıl bir kavrama önerirsiniz
  • arkadaslar arkadan motorlu aracların bildiğiniz kadarının isimlerini verebilirmisiniz mesela vosvos gibi bis de arkadanmıydı aklınızda olsun ucuz bi arkadan motorlu arac arıyorum kasası olmasada olur
  • qwwergtyhj

go-kart yapalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: servet_volt

punkersen kardeş fotograflar yok gercekten.ben forumu gece gündüz takip ediyorum şimdi gene baktım ama yok.senın arka sistemi cok merak ediyorum.artık kafamda aracı tasarladım.yapma aşamasına geccem okullar kapanınca.tek sorun şu arka sistem kaldı.

nasip olursa bu hafta pazar günü aracı çıkarıp arka sistemin fotolarını cekicem siteyede hemen koyarım ...
  • abiler 150 cc scooter motoru ne kadar olur buldum ben bir tane 500 istiyo ama hepsine şase falan tüm parçalara bence biraz çok ucuz geldi çünkü çok pahalı ediyormuş.................................................................................................................................................................................... .. .. .. .

herkesin yorumunu beklşiyorum ama bi türlü yazzmıyosunuz lütfden yazın.......
    abicim siz hiç yardımcı olmuyonuz nasıl diyorum bana bakan yok olmaz kiiii kaç kere yazdım bunu bu motor kaç eder diye ama tık yok ... . . .. . . .. .

biraz
    şuraya da bakın .. . . . . . .

• quote:

bende öyle düşündüm ama olmazz!! çünkü reno 12 defransiyeli ve akisleri var bende bu poryaları yaptırmak zorundayım bunlarda reno 12 poryası yoksa o poryaları akislerin ucuna uydurmaya çalışıcam sonrada bana en mantıklısı poryaları deldirmek gibi geldi.

O halde yapabileceğin en kolay şey poryolar için birer adaptör flanş yaptırmak.Bir tarafları r12 poryosuna göre, diğer tarafı jant deliklerine göre.Umarım anlatabilmişimdir.
    Poryoları br şekilde deldirebilirsin ancak, malzeme sertleştirilmiş olduğu için diş çektiremezsin.Flanş yöntemi sanırım problemi çözer.
  • ne kadar eder hepsi 150 cc scooter motor bide ben bu motorda geri vites yapabilirmiyim......................... . . . . . . . . .

go-kart yapalım

• quote:

Orjinalden alıntı: AKINCO

quote:

bende öyle düşündüm ama olmazz!! çünkü reno 12 defransiyeli ve akisleri var bende bu poryaları yaptırmak zorundayım bunlarda reno 12 poryası yoksa o poryaları akislerin ucuna uydurmaya çalışıcam sonrada bana en mantıklısı poryaları deldirmek gibi geldi.

O halde yapabileceğin en kolay şey poryolar için birer adaptör flanş yaptırmak.Bir tarafları r12 poryosuna göre, diğer tarafı jant deliklerine göre.Umarım anlatabilmişimdir.
    Poryoları br şekilde deldirebilirsin ancak, malzeme sertleştirilmiş olduğu için diş çektiremezsin.Flanş yöntemi sanırım problemi çözer.

teşekkür ederim bakalın bende diş açtırmayı düşünmüyorum sadece 4 delik açtırıcam sonrada arkadan somun ile sıkıcam işi biticek tabii birde poryanın biraz küçültülmesi gerekiyor çünkü janta oturmuyor tam bakalım bugun babam sanayiye gidicek sanırım yaptırır

• arkadaşlar arkadan motorlu araç arıyorum satan yada bilen varsa haber verirseniz sevinirim simdiiden tesekkürler
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.