slm arkadaşlar herkeze cok güzel bir sayfa acmışsınız ben kücük bi maket yapıyorum ve yürüyen aksamı tamam ama bi yerde takıldım direksiyonu bağlayamiyorum yani tekerlerden bağımsız oluyor akınco ve arsipel kardeslerimden yardım bekliyorum
akınco ve aspirel kardeslerim 80model ford minibüsün motorunu ve tekerleri biraz küçülterek fotodaki mavi mini araca oldurabilirmiyim oldurabilirsem nasıl yapabilirim şimdiden tesekkürler
kupayı sanayide yaptıracam geri kalan işcilikleride tabi bunun için bütçem ne olmalı
quote:
Orjinalden alıntı: 33rt@@n
akınco ve aspirel kardeslerim 80model ford minibüsün motorunu ve tekerleri biraz küçülterek fotodaki mavi mini araca oldurabilirmiyim oldurabilirsem nasıl yapabilirim şimdiden tesekkürler
abicim bu araba sana pahalıya patlar benden söylemesi...... biz burda küçük çaplı ama keyiflimi keyifli ekonomik araçlar yapıyoruz..... bence o kadar paran varsa git bence fiat bis yada vosvos al daha akıllıca olur fiat bis daha güzel ama....... temiz bişey bulursan ucuza bana da haber versen sevinirim ...... senin dediğine para dayanmaz..... sen illa araba diyosan git 15 20 milyara acayip güzel arabalar var bu arabalarla uğraşmaya değmez........... . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
eğer daha detaylı bilgi almak yada vermek için msnem
umarım faydalı olmuşumdur .... . . . . . . . . . . . . . .. fikrini değiştirip daha küçük bişey düşündürmüşümdür .................................
güle güle güe güle güle
Abiler size bi resim yolluuyorum herkesin yorumlarını bekliyorum ben bunu nasıl kaç hp motorla yaparım kaç hp motor lazım buna varsa bana b ifiyat gönderin
Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 75'ten fazla smile kullanılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
evet bu resme dikkatle bakınız herkes yorumunu eklesin lütfen diyorum inanın çok ihtiyacım var size nolur lütfen ,
cometube kardesim fikrin için tesekkür ederim 80 ford var bende resminide gönderim onon parcalarıyla (motor şaft aks vsvs)ama işte takıldığım yer 80 fordun parcalarını buna göre küçültebilirmiyim eğer küçültebilirsem masref kalmıyor kupayla tekerlerden baska
BENDEKİ ARAÇ BU 80MODEL
YAPMAK İSTEDİM ARACTA BU AKINCO VE ARSİPEL KARDESLERİM SİZİNDE YORUMUNUZU BEKLİYORUM 80MODEL FORDUN PARCALARINI BU ARACA GÖRE AYARLAYABİLİRMİYİM SİMDİDEN TESEKKÜRLER KARDESLERİM
bence uğraşma abicim kesinlikle hemde neden diye sorarsan
çok masraflı
arkadasım senınde dedigin mantık lı ama 80 model arac cok uzun olur.sen bide aracın direklerinide kesceksin.pek saglam olmaz.şase oynama yapar buda senın canını sıkar.bence gir 126 bis al.
bak burda var fıyatıda uygun.kısa oldugu içinde pek oynama yapmaz.motoruda arkada hem.4 vites.bi düşün derim ben.
çok haklısın musa abi benim adım da musap abi senin yaptığın arabada güzel olmuş tekerlekleri el arabası tekerleği mi yaptın... . . . . . . . . . . . . . . .. . .
herkese merhabalar hakkı abi ve akın abi foruma katıldığınız hemen belli oluyor hızlı bir bilgi alış verişi ve fikir beyanı oluşuyor iyide oluyor bence. burada bir şeyler yapmaya çalışan arkadaşların hepsine kolay gelsin biraz zamanı ustalığı vede parası olan lar için bence süper bi hoby. video ve resim ekleme konusunda biraz daha gayretli olunursa bence daha iyi şeyler ortaya çıkacak gibi. ben diğer sayfada resmini gönderdiğim atv nin siyah renklisini aldım süper bişey ama gokartla vakit buldukça uğraşmaya devam ediyorum tam bitmedi ama bitince satmaya niyetim var ilgilenen arkadaşlara duyurulur en son haliyle 2 tane resim gönderirken yorumlarınızıda bekliyorum. herkese kolay gelsin.
arkadaşlar alıntının nasıl yapıldığını bilen ler lütfen tarif etsinler zira herkes kendinden bahsediyor (benim yaptığım gibi) sorulan sorular yada yapılacak yorumlar askıda kalıyor veya aradan zaman gecince karışıyor şimdiden teşekkürler
yazan kisinin ust sag kosesinde yaziyor alinti diye
quote:
servet volt kardesim fikrin için tesekkür ederim ama yanlış anlasıldım galiba 80 model fordun sasesini kullanmıcam o na özel birazda küçük sase yaptırabilirmiyim onu sordum yaptırabilirsem 80fordun parcalarını(motor saft difransiyel vs)resimdeki araca sığacak sekilde sığdırabilirmiyim resimdeki aracın birazda büyü olabilir durumlar elverişli olmazsa herkezden bu konuda yardım bekliyorum AKINCO kardesim yoksun nerelerdesin bi fikrini öğrenmek istiyorum
arkaadaşlar merhababen bu aracıma gaz ve fren pedalları yapcaam nasıl yapacağım hakkında bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim
arkadasım neden ford u tercih ediyorsun.onun motoru önünde.onun motorunu arkaya alman lazım.vites olayını nası yapcaksın onu bilmiyorum.bide bu iş için baya paran olması lazım.bence hiç ugraşma.
quote:
Orjinalden alıntı: 33rt@@n
quote:
servet volt kardesim fikrin için tesekkür ederim ama yanlış anlasıldım galiba 80 model fordun sasesini kullanmıcam o na özel birazda küçük sase yaptırabilirmiyim onu sordum yaptırabilirsem 80fordun parcalarını(motor saft difransiyel vs)resimdeki araca sığacak sekilde sığdırabilirmiyim resimdeki aracın birazda büyü olabilir durumlar elverişli olmazsa herkezden bu konuda yardım bekliyorum AKINCO kardesim yoksun nerelerdesin bi fikrini öğrenmek istiyorum