Şimdi Ara

go-kart yapalım (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
14.130
Cevap
134
Favori
3.352.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bilgi almak olursa yada Satın almak ısteyen olursa pm den mesaj atabılır...
  • usta yeni üye oldum kolay gelsin öncelikle araç kaç kg tahminen kaçkm hız yapar ve tavsiye ettigin 150 cc lik motor kaç hp yasin_tr28@hotmail. com buraya yazarsan sevinirim şimdiden teşekkürler
  • usta kolay gelsin öncelikle yeni üye oldum kullandıgın motor kaç hp ben kama marka motor kullanmak istiyorum bu motoru senin araç kaç kg ve kaç km hız yapar sence bende senin gibi scoter motoru kullanimmi hangisi daha güçlüdür hızfazlaönemli degil şimdiden yorumun için teşekkürler

• Hocam motor 150 cc yaklaşık 8-9 hp gucunde ancak marşlı ve uzerınde butun elektrık tesısatı durmakta akusude var.Yanı sınyal lamba felanda takabılrsın araca.Hız olayına gelınce araca yapıcan şaseye bağlı,takıcan aktarma sısıtemıne bağlı olarak hız ve guç dengesı değişecektır.Geçmiş sayfaları ıncelerden bu konular hakkında daha detaylı bılgı edınebılırsın.motorun ağırlığına gelınce yaklaşık30-40 kg vardır heralde ancak tartmak gıbı bır fırsatım olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polat58 -- 1 Mayıs 2008; 14:52:47 >
  • yani ben şimdi bi scoter motosiklet alsam şöle ikinci el felan onun yapıcam şasiye gereken parcalarda var zaten disk amortisör motor dişli kavrama bide marşlı yani daha mantıklı sende bu işi düşünerek yapmışsın helal olsun valla
  • Arkadaşlar dün Agromak'tan Yunus Bey aradı, yurtdışından dönmüş.Forumdan takip eden pekçok arkadaş alışveriş yaparken ismimi vermiş sanırım,sağolsunlar.Fiyatların yüksekliğini vs konuştuk.Yeni dönemlerde fiyatları yarı yarıya gibi indirdiklerini bunu da sizlere iletmemi rica etti.Ben üstüme düşeni yaptım.Go kart parçaları ile ilgili her türlü ihtiyaca cevap verebileceklerini söyledi.Motor,lastik, fren, koltuk, şanzıman,poryo vs herşey mevcut.Hurdacı hurdacı dolaşmadan önce bi arayıp fiyat alın derim.Haa aradığınızda Yunus Bey'e selamımı söyleyip ekstra indirim istemeyi unutmayın
    Agromak- Yunus Bey 0212 529 08 78

• sen nerelerdesın ya akınco abi.özlettin kendini ya.ayrılma bı yerlere ya.sana ıhtıyacım var benım.ben o dedıgın yerlerde off road ıcın lastık alcam yaza buyuk ihtimal.
    quote:

Orjinalden alıntı: AKINCO

Arkadaşlar dün Agromak'tan Yunus Bey aradı, yurtdışından dönmüş.Forumdan takip eden pekçok arkadaş alışveriş yaparken ismimi vermiş sanırım,sağolsunlar.Fiyatların yüksekliğini vs konuştuk.Yeni dönemlerde fiyatları yarı yarıya gibi indirdiklerini bunu da sizlere iletmemi rica etti.Ben üstüme düşeni yaptım.Go kart parçaları ile ilgili her türlü ihtiyaca cevap verebileceklerini söyledi.Motor,lastik, fren, koltuk, şanzıman,poryo vs herşey mevcut.Hurdacı hurdacı dolaşmadan önce bi arayıp fiyat alın derim.Haa aradığınızda Yunus Bey'e selamımı söyleyip ekstra indirim istemeyi unutmayın
    Agromak- Yunus Bey 0212 529 08 78

• Arkadaşlar bayağı bir zaman oldu siteye uğramadığım ama yeni çektiğim videoları sizle paylaşmak istedim yorumlarınızı bekliyorum

GOKART VİDEOSU

go-kart yapalım
  • abi cok guzel olmus cekiside iyi gibi gorunuyor!
  • bırader 10 numara araç yapmışsın walla.videolar muhteşem.arac kac beygir.şu geri vitesi nası yaptın.fotograflarla acıklarsan daha iyi olur.bide arka lastikleri nerden buldun.tam benım istedigim gibi.
    quote:

Orjinalden alıntı: livaneli_musa08

Arkadaşlar bayağı bir zaman oldu siteye uğramadığım ama yeni çektiğim videoları sizle paylaşmak istedim yorumlarınızı bekliyorum

GOKART VİDEOSU

go-kart yapalım

• Herkese selam Ben Hakkı tekrar buradayım.
    Yeni katılan arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorum. Servet_volt mükemmel sov yapmışsın meshur olduğun tv haberini de gördüm tebrik ederim.
    Ben de projeme tekrar devam edeceğim. bir hafta kadar izin alıp bitirmeyi planladım çünki artık eskisi gibi gün içinde vaktim olmuyor. Dolayısıyla benim buggy projem de yılan hikayesine döndü. bir an önce bitirip baharın tadını çıkarmak istiyorum. Bu arada kendi yaptığım renault 12 defransiyeli vardı hatırlarsanız, o istediğim gibi çalışmadı tek disk ile frenlemede tek tekeri bir sefer bile ayırdımı birdaha tutmuyor o da dengeyi bozuyor. Şimdi bir murawey defransiyeli aldım. yeni takacagım zonkshen 125 cc ile 5 vites ileri 5 geri olacak,arakalar da çift kampana fren. Yakında bitecek inşallah..resimleri eklemeye başlarım. Sonunda istanbul trafiğine bende teslim oldum. Gün içinde arabayı bırakıp motosiklete geçtim. Meraklılarına tavsiyemdir.sayesinde 20 yaş gençlestim. herkese kolay gelsin.

go-kart yapalım

• Vay Hakkı kardeş merhaba(20 yaş gençleşince benden 10 yaş falan ufak kaldın Hakkı Abi).Yav ben seni arabayı bitirdin diye biliyordum.
    Şanzıman olmadı demişsin, oysa epey uğraşmıştın.Fren olayında, scoter fren sistemleri çok güçsüz kalıyor abi.Ben de söküp yerine eski mekanik kampanayı taktığımda sorun çözülmüştü.Yani tek disk de iş görüyor ama kaliperin basıncının kuvvetli olması gerekiyor.
    Neyse, tekrar hoş geldin Hakkı abi
  • hosgeldin Hakkı abi ben de arkaya reno 12 defransiyeli koydum da bende freni tek disk yapıcaktım defransiyele monte edicektim iyi olmuyormu bu şekilde ne diyorsun yoksa 2 diskmi yapsam arka iki tekere ve birde şu var ben defransiyele dişli monte etmekte zorlanıyorum hatırladığım kadarıyla sende hazır diskli ve dişlili defransiyel var reno 12 dimi o 11 veya 9 değil bende aldım 12 nin akislerini falan ondan sordum eğer bir işine yaramazsa sende alabilirim onu o şekilde
  • hakkı abi o ben degilim.livaneli_musa08 kardeşimiz.karıştırdın galiba.senin o defransiyeli hatırlıyorum hatta cok hoşuma gitmişti.bende öle yapmayı planlıyodum.su yeni yapacagın fren sistemi cok merak ediyorum.fotograflarını bekliyorum.akınco abi mekanik kampana dedigin olay arabaların arka frenleri mi?

quote:

Orjinalden alıntı: arsipel

Herkese selam Ben Hakkı tekrar buradayım.
    Yeni katılan arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorum. Servet_volt mükemmel sov yapmışsın meshur olduğun tv haberini de gördüm tebrik ederim.
    Ben de projeme tekrar devam edeceğim. bir hafta kadar izin alıp bitirmeyi planladım çünki artık eskisi gibi gün içinde vaktim olmuyor. Dolayısıyla benim buggy projem de yılan hikayesine döndü. bir an önce bitirip baharın tadını çıkarmak istiyorum. Bu arada kendi yaptığım renault 12 defransiyeli vardı hatırlarsanız, o istediğim gibi çalışmadı tek disk ile frenlemede tek tekeri bir sefer bile ayırdımı birdaha tutmuyor o da dengeyi bozuyor. Şimdi bir murawey defransiyeli aldım. yeni takacagım zonkshen 125 cc ile 5 vites ileri 5 geri olacak,arakalar da çift kampana fren. Yakında bitecek inşallah..resimleri eklemeye başlarım. Sonunda istanbul trafiğine bende teslim oldum. Gün içinde arabayı bırakıp motosiklete geçtim. Meraklılarına tavsiyemdir.sayesinde 20 yaş gençlestim. herkese kolay gelsin.

go-kart yapalım

• MUTLAKA İZLEYİN MUHTEŞEM BİR ŞEY HERKESİN İSTETİĞİ TÜRDEN BİR ARAÇ
    Baltazar Limayoutube
    Kartcross vs BMW M3 vs Evo V
    http://www.youtube.com/watch?v=CSNEn3yBI9g
  • butun ne kadar varsa hepsını okudum çok ilgi cekici bi konu en basında berı takıp ettım elimde 10 46 fiat defransiyeli var ve sipor bi direksiyon var zamanım olsa bir motor edinip şaşeyı hazırlıcem ama zaman yok :D
  • arsipel usta kolay gelsin yeni üye oldum sen bu şasiye ne motoru kullandın cc ve bg kaç sence kaç kg la nekadar hız felan yapar öğrene bilirmiyim yorumun için şimdiden teşekürler
  • ben ilk önce 100cc yamaha bvs100 scoter motoru aldım ama sorunlu çıktı,iade edip Yürür durumda çin malı yağ soğutmalı zonkshen 125cc 5 vites motosiklet aldım onun motorunu takıyorum. hız mak 60km gibi olacak ama güç oldukça yükseldi. Akınco abicim hayırdır bugyi satıyorsun galiba? alttaki ilan senin araç içinmi ?
    Herkese kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: arsipel

ben ilk önce 100cc yamaha bvs100 scoter motoru aldım ama sorunlu çıktı,iade edip Yürür durumda çin malı yağ soğutmalı zonkshen 125cc 5 vites motosiklet aldım onun motorunu takıyorum. hız mak 60km gibi olacak ama güç oldukça yükseldi. Akınco abicim hayırdır bugyi satıyorsun galiba? alttaki ilan senin araç içinmi ?
    Herkese kolay gelsin

Evet Hakkı abi, ilandaki benim araç.Aracı kullandığımız yeri biliyorsun ya, senin elemanlarla gelmiştiniz.O arazinin girişini çıkışını kapattılar, artık giremiyoruz.Binilecek yer kalmayınca da elde tutmamım bir anlamı yok.Bunu elimden çıkarırsam bir ATV almayı düşünüyorum.
  • herkese merhaba akınco abi sen de hoşgeldin girmiyodun bi süredir............ ..............
    abi ben hiç bişey bimiyorum şu gaz la fren yerini nasıl motora bağlıyoruz acaba sen de çizim ler falan vardır..... bunlarla ilgili bi gönderirsen sevinirim ................... .................. ................ ..................... ...................................... .................... ...................... ................ ................ ...........

işin içinden çıkamıyorum .... ....... ..... tamam kaynak falan tamam da şu r olayı beni bozdu ............... .............

çizimler varsa nasıl yapacağım hakkında size resimde göndrecem nasıl yapacağım hakkında abi hepinizin yardımına ihtiyacım var nolur bi var
    abiler hadi bi el atın ya lütfennnn teşekkürnnn.................................................
    şimdiden teşekkürler herkese......................................................

• 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.