Şimdi Ara

go-kart yapalım (693. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.130
Cevap
134
Favori
3.352.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 691692693694695
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ölçülerini bilmem ama et kalınlığı en az 3mm olsun yapıcağın araca göre diğer ölçülerin değişir freni motorsiklet freni yap hidrolik rahat olur dişlilerini motorun normal hızına göre düşün senin yapmak istediğin ve ağırlığını düşün kabaca hesaplarsın büyük bişey olucaksa düşük oranlı dişli yapki aracı çekebilesin.
  • Hocam hersey ıcın tesekkurler.Forumdan şu olculere sahip gokart buldum fakat 170 cm baya uzun gıbı geldı onu nasıl yapayım

Bu mesaja eklenen görseller:

go-kart yapalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karacali.20 K kullanıcısına yanıt
    şöyle birşey yapabilirsin eğer etrafında gidebilceğin bir go kart pisti varsa gidip araç ölçülerini ölç referans almış olursun kendine
  •  go-kart yapalım

kolay gelsin millet. bi sorum olacak fotoğraftaki dikey içinden civata geçen parça nedir? rulman yerine mi kullanılıyor?
  • Merhaba arkadaslar öncelikle söylemek isterim ki yaptıgımız iş gercekten güzel bişey zamanında bende sizin gibi projeye başalmıstım hatta forumda bikaç paylasımım olmustu ama sonrasında ister maddi imkanlar ister zaman kavramı olsun projeyi iptal etmek zorunda kaldım daha sonra sifremi unutunca bu hesabı acmak zorunda kaldım. İlerde tekrar bu projeyi yapmak icin elimdeki parcalarım depoda duruyodu fakat suan paraya ihtiyacım oldugu için elimdeki bikaç malzemeyi satmak zorundayım İLGİLENENLERE DUYURULUR

https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-go-kart-go-kart-fren-merkezi-315959321/detay/

https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-go-kart-go-kart-icin-125cc-motor-315961906/detay/

• buraknrdmr B kullanıcısına yanıt
    klasik boru o
  • stuff2 kullanıcısına yanıt
    peki o beyaz kısımlar ne? sürtünmeyi azaatacak birşey yok mu?
    evt bir nevi rulman niyetine kullanılıyor ben torna yaptırdım daha kalın malzemelerle sağlam olsun diye 4 cm lik içi dolu demiri deldirdim içinden kalın cıvata gececek gıbı cok agır sartlarda bıle kırılmadı sanada tafsıyem odu
    surtunme azalsın diye parça :D ayrıca borununda vida içinde gezmesin diye kapak gibi birşey
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.ismet

hani hiç bi numara yok forumda ? kaytarıyonuzmu napıyonuz :)
    quote:

Orijinalden alinti: m.ismet

hani hiç bi numara yok forumda ? kaytariyonuzmu napiyonuz :)

Yolda abi geliyor 2.si bakalim ne zaman bitecek :)

230cc Cross Motor-5 ileri 5 Geri-Saftli Diferansiyelli

go-kart yapalım
     go-kart yapalım
     go-kart yapalım
     go-kart yapalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jedemir -- 2 Ağustos 2016; 18:42:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: buraknrdmr

go-kart yapalım

kolay gelsin millet. bi sorum olacak fotoğraftaki dikey içinden civata geçen parça nedir? rulman yerine mi kullanılıyor?

Adhezif (metalin metale sürtünmesiyle oluşan) aşınmayı önlemek ve arkadaşların dediği gibi civata çevresinde oluşacak boşluğu doldurmak için kullanılan en dayanıklı plastik türlerinden olan ve tornada işlenebilen kestamit ya da derlindir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jedemir -- 2 Ağustos 2016; 19:02:24 >

• jedemir J kullanıcısına yanıt
    hocam eyvallah ya baya iyi oldu bu
  • Orijinalden alıntı: AKINCO

Orjinalden alıntı: Rc_A_BuTCH3R

teşekkürler hocam ben 30x30 profil ile bu işe bir gireyim şasiden, takıldığım yerler olunca size danışırım bu konuda.

motor olarak km390e (sadece marşlı) katana motor düşünüyorum 13hp ,ü

birde bizim için motorun duruş şeklini ,tork converter'in çalışma yapısını yakından gösteren bir video hazırlarsanız süper olur :D
    bu arada araçta süper olmuş:))

Motorun güçlü olduğu için şaseyi biraz daha sağlam tut.40x40x3 kullanırsan
    çok daha iyi olur.Özellikle platform sğlam olmalı.Yük taşımayacak yerleri ince malzeme kullanabilirsin.
    Sana tavsiyem sakın kavrama kullanma.Motorun gücü kavramayı çok çabuk bitirir.Ama istersen de
    elimde kullanmadığım bir tane var.
    Ben aracı yaparken tek modelden örnek almadım.Birkaç modeli harmanladım.
    Birkaç resim ekliycem, umarım faydalı olur.

go-kart yapalım

go-kart yapalım

go-kart yapalım

Akınco hocam merhabalar ben 17 yaşındayım kuzenimle birlikte böyle bir go kart arabası yapmak istiyoruz. Siteye baktığımız zaman sizin çok tecrübeli olduğunuzu gördük.
    Bizede yardımcı olursanız çok seviniriz.
    hocam böyle bir iskelet projesi varsa elinizde bizimle paylaşırmısınız ölçüleri olan.
    Biz bu iskeleti elimizde malzeme olmadığı için sanayide yaptırmayı düşünüyoruz sizce ne kadar tutar ? :)

• Evet arkadaşlar sizlerinde yardımlarını bekliyorum şimdiden teşekkür ederim
    Elinizde araç projesi varsa ve paylaşırsanız çok seviniriz :)
  • SHACO35 S kullanıcısına yanıt
    Konuyu baştan sona kadar okursanız gerekli bilgilere ulaşırsınız,buna rağmen kafanızda soru işaretleri olursa cevaplamaya çalışırız.
  • arkadaşlar 100kül kap motorundan yapan varmı
  • Arkadaşlar ben go kart buggy karışımı bişe yapmak istiyorum bunun için 1100 tl bütçem var .malzemeleri ve fiyatları ne kadardır .motoru güçlü ve hızlı olsun?bütçeyi 1300 e de çıkartırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben go kart buggy karışımı bişe yapmak istiyorum bunun için 1100 tl bütçem var .malzemeleri ve fiyatları ne kadardır .motoru güçlü ve hızlı olsun?bütçeyi 1300 e de çıkartırım.
    Bu mesaja eklenen görseller:

go-kart yapalım go-kart yapalım go-kart yapalım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visivak -- 7 Ağustos 2016; 17:25:20 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sıfır malzemeler kullananark yaparsan 1500 e yaaklaşır o tarz bişe yaparsan ikinci el malzeme kullanırsan daha ucuza maal edebilirsin
  • 
Sayfa: önceki 691692693694695
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.