Şimdi Ara

go-kart yapalım (690. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
14.130
Cevap
134
Favori
3.351.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 688689690691692
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: m.cemal57

kardesim o motorla zamanini bosa harcama o motor saseyi bile zor tasir cunku onlar guc icin degil hiz icin yapilmistir kavrama takicam dersnde o iste cok kolay degildir sana tavsiyem bi motorcudan 125-150 lik bi cup motoru bul onunla yap hem gucte alirsin tabi o motorada disli koymalisini eger destek istersen bana yazabilirsin onlarla cok ugrastim gecen yaz

ya kardeşim bıktım boşver bızım koyde çapa makınesı var 6.5 beygir foto atcam onun arkasına romork yapsam fotodakı gıbı frenı nasıl olacak  go-kart yapalım
     go-kart yapalım

• fcbatuhan F kullanıcısına yanıt
    eger o bıcım bı kasa yapcaksan arka tekerleklere fre koyabılırsın veya capa makınesının tekerıne koyabılırsın oonu onermem çunku suspansıyon yok çapa makısenınde on fren sorun çıkarabılır aama yaparsanda olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.cemal57

eger o bıcım bı kasa yapcaksan arka tekerleklere fre koyabılırsın veya capa makınesının tekerıne koyabılırsın oonu onermem çunku suspansıyon yok çapa makısenınde on fren sorun çıkarabılır aama yaparsanda olur

onun gibi değilde fotoğraftakı gıbı yapsam onun fren sistemini nasıl yapacam go-kart yapalım

ortama mili tekerlerle sabitleyeceksin yani mil ile tekerlekler aynı dönecek ve mile motorsiklet diski ve fren sistemini bağlayavaksın bukadar forumda az baksaydınız görör dünüz
     go-kart yapalım
    daha öncede gene ben paylaşmısım resımı
    mavi korku abimin dediği gibi yapmalısın önede fren koyabılırsın ama dedıgım gıbı sagıklı olmaz
  •  go-kart yapalım
    bende başlıcam inşAllah sınavdan sonra bu motoru kullanıcam
  • Arkadaşlar yazın go kart yapmayı düşünüyorum teknik anlamda bana yardımcı olabilecek birileri varmı ankara içi olursa yüz yüze görüşebiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nadircanokur N kullanıcısına yanıt
    eğer ankarada hiç başlamadıysan beraber yapabiliriz hocam
  • Arkadaşlar uzun zamandır yapmayı planladığım ama imkanlar oluşsun diye beklediğim projeme başlıyorum gördümki bekleyerek bişey değişmiyor sizlerden yardımlarınızı bekliyorum.

parçaları hızlı bi şekilde tedarik edicem

motor olarka 2 motor tipi var aklımda tercih yapamıyorum

birincisi dizel

ATIMAX : AD 190FAE DİZEL 12 HP MARŞLI 2276tl
     go-kart yapalım

ikincisi benzinli

Loncin G420FD 15 Hp Benzinli Motor/ Marşlı/ Yatay Milli 1200tl
     go-kart yapalım

veya

LONCIN LC 2V78FD-1 20 HP BENZİNLİ MOTOR 2800tl
     go-kart yapalım

az yaksın ama güçlüde olsun istiyorum suda problem çıkarmamasıda önemli çok fazla suda gezmiyecek olsamda dere gibi yerlerden geçerken motordan sorun yaşamak istemiyorum

Bu motorların haricinde şu motor daha iyidir diyebileceğiniz motor varsa öneriye açığım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxSalavatGetirxxx -- 26 Haziran 2016; 1:00:01 >

• tav 4 tork konvektör ile birlikte 2 ileri 1 geri şanzuman + difransiyel

go-kart yapalım

bu ürünüde almayı planlıyorum ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxSalavatGetirxxx -- 26 Haziran 2016; 1:07:00 >
  • Arkadaşlar go kart ve buggy yapımıyla ilgilenen kişileri daha hızlı destek ve yardımlaşma amaçlı kurduğum facebook sayfasına hepinizi bekliyorum. Bu sayede daha sık görüşebilir belki küçük organizasyonlar bile planlayabiliriz. Ayrıca facebook uygulaması sayesinde daha hızlı fotoğraf ve bilgi paylaşımı yapabiliriz.

Sayfa linki

https://m.facebook.com/Go-Kart-Buggy-Türkiye-592084240956402/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxSalavatGetirxxx -- 27 Haziran 2016; 3:16:59 >
  • Bence grup kurmak daha mantıklı olur

• Arkadaşlar aracımın motor işini halletim şuanda şaseyi yaptırırsam gerisini çok hızlı birşekildr halledebilirim ama şaseyi 5 gündür yapamıyorhm yani ölçüleri nasıl olmalı hiçbir fikrim yok ölçüleri ayarlayabilsem direk çizimini yapıp vericem demirciye ama nasıl yaparım bir fikrim yok hiç resimdekü gibi basit bir şase yapıp ortadaki kare yerlerde çapraz demir atmayı düşünüyorum profilden yapıcam tek sıkıntı ölçüler siz ölçüleri neye göre belirliyorsunuz acaba (motor 125 lik vitesli cup motor)
    Bu mesaja eklenen görseller:

go-kart yapalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OmrTR -- 28 Haziran 2016; 12:42:25 >

• OmrTR kullanıcısına yanıt
    bu konuda 3 boyutlu modelleme yapan solid vs kullanan arkadaşlardan yardım alırsan işin daha kolay olur yada orjinal go kart şasesini baz alıp ona göre ölçü çıkartabilirsin
  • dizel tabi güçlü motor sağlam motor hararet derdi yok yakma yakmıyor ama seri değil ve cok ses cıkartıyor yada LONCIN LC 2V78FD-1 20 HP BENZİNLİ MOtor buda olabılır ıkı sılındırlı cok serı motor yağ sogutmalı iş yapar fazlası ile de suda ne olur bılemem ama eleokronık ataşlemelı oldugu ıcın bır sorun olacagını sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: OmrTR

Bence grup kurmak daha mantıklı olur

Önce grup kurmuştum sonra sayfa kurdum banada sayfa daha mantıklı geldi sizce neden grup peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavi_korku_08

dizel tabi güçlü motor sağlam motor hararet derdi yok yakma yakmıyor ama seri değil ve cok ses cıkartıyor yada LONCIN LC 2V78FD-1 20 HP BENZİNLİ MOtor buda olabılır ıkı sılındırlı cok serı motor yağ sogutmalı iş yapar fazlası ile de suda ne olur bılemem ama eleokronık ataşlemelı oldugu ıcın bır sorun olacagını sanmıyorum

cevap için teşekkür ederim dizel motorları araştırdıkdan sonra ses yüzünden vazgeçtim uyarınız için sağolun lonchin olarak 15hp ile 20 hp arasında 1600 tl fark var 5 hp için değermi sizce yoks 15 hp de işimi görürmü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxSalavatGetirxxx -- 28 Haziran 2016; 18:01:17 >
  • dorustak D kullanıcısına yanıt
    Olabilir hocam pmden konuşalım

• fiyat farkı var evet ama ona gore avantajlarıva bırı hava sogutmalı bırı yağ sogutmalı bırı ıkı sılındır bırı tek 5 hp guc ınankı azdegıl tork da onemlı bır unsur ben senın yerınde olsam 20 hp ıkısılındırlı yağ sogutmalı
  • arkadaslar whatsapp grubumuza bekleriz isteyen ozel olarak mesaj atabilir bana

• 
Sayfa: önceki 688689690691692
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.