Bildirim
go-kart yapalım (690. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

7 Misafir - 7 Masaüstü

Giriş
-
eger o bıcım bı kasa yapcaksan arka tekerleklere fre koyabılırsın veya capa makınesının tekerıne koyabılırsın oonu onermem çunku suspansıyon yok çapa makısenınde on fren sorun çıkarabılır aama yaparsanda olur -
-
-
mavi korku abimin dediği gibi yapmalısın önede fren koyabılırsın ama dedıgım gıbı sagıklı olmaz -
-
Arkadaşlar yazın go kart yapmayı düşünüyorum teknik anlamda bana yardımcı olabilecek birileri varmı ankara içi olursa yüz yüze görüşebiliriz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
eğer ankarada hiç başlamadıysan beraber yapabiliriz hocam -
Arkadaşlar uzun zamandır yapmayı planladığım ama imkanlar oluşsun diye beklediğim projeme başlıyorum gördümki bekleyerek bişey değişmiyor sizlerden yardımlarınızı bekliyorum.
parçaları hızlı bi şekilde tedarik edicem
motor olarka 2 motor tipi var aklımda tercih yapamıyorum
birincisi dizel
ATIMAX : AD 190FAE DİZEL 12 HP MARŞLI 2276tl
ikincisi benzinli
Loncin G420FD 15 Hp Benzinli Motor/ Marşlı/ Yatay Milli 1200tl
veya
LONCIN LC 2V78FD-1 20 HP BENZİNLİ MOTOR 2800tl
az yaksın ama güçlüde olsun istiyorum suda problem çıkarmamasıda önemli çok fazla suda gezmiyecek olsamda dere gibi yerlerden geçerken motordan sorun yaşamak istemiyorum
Bu motorların haricinde şu motor daha iyidir diyebileceğiniz motor varsa öneriye açığım...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxSalavatGetirxxx -- 26 Haziran 2016; 1:00:01 >
-
-
Arkadaşlar go kart ve buggy yapımıyla ilgilenen kişileri daha hızlı destek ve yardımlaşma amaçlı kurduğum facebook sayfasına hepinizi bekliyorum. Bu sayede daha sık görüşebilir belki küçük organizasyonlar bile planlayabiliriz. Ayrıca facebook uygulaması sayesinde daha hızlı fotoğraf ve bilgi paylaşımı yapabiliriz.
Sayfa linki
https://m.facebook.com/Go-Kart-Buggy-Türkiye-592084240956402/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxSalavatGetirxxx -- 27 Haziran 2016; 3:16:59 >
Bence grup kurmak daha mantıklı olur
Arkadaşlar aracımın motor işini halletim şuanda şaseyi yaptırırsam gerisini çok hızlı birşekildr halledebilirim ama şaseyi 5 gündür yapamıyorhm yani ölçüleri nasıl olmalı hiçbir fikrim yok ölçüleri ayarlayabilsem direk çizimini yapıp vericem demirciye ama nasıl yaparım bir fikrim yok hiç resimdekü gibi basit bir şase yapıp ortadaki kare yerlerde çapraz demir atmayı düşünüyorum profilden yapıcam tek sıkıntı ölçüler siz ölçüleri neye göre belirliyorsunuz acaba (motor 125 lik vitesli cup motor)
Bu mesaja eklenen görseller:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OmrTR -- 28 Haziran 2016; 12:42:25 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
bu konuda 3 boyutlu modelleme yapan solid vs kullanan arkadaşlardan yardım alırsan işin daha kolay olur yada orjinal go kart şasesini baz alıp ona göre ölçü çıkartabilirsin -
dizel tabi güçlü motor sağlam motor hararet derdi yok yakma yakmıyor ama seri değil ve cok ses cıkartıyor yada LONCIN LC 2V78FD-1 20 HP BENZİNLİ MOtor buda olabılır ıkı sılındırlı cok serı motor yağ sogutmalı iş yapar fazlası ile de suda ne olur bılemem ama eleokronık ataşlemelı oldugu ıcın bır sorun olacagını sanmıyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: OmrTR
Bence grup kurmak daha mantıklı olur
Önce grup kurmuştum sonra sayfa kurdum banada sayfa daha mantıklı geldi sizce neden grup peki? -
quote:
Orijinalden alıntı: mavi_korku_08
dizel tabi güçlü motor sağlam motor hararet derdi yok yakma yakmıyor ama seri değil ve cok ses cıkartıyor yada LONCIN LC 2V78FD-1 20 HP BENZİNLİ MOtor buda olabılır ıkı sılındırlı cok serı motor yağ sogutmalı iş yapar fazlası ile de suda ne olur bılemem ama eleokronık ataşlemelı oldugu ıcın bır sorun olacagını sanmıyorum
cevap için teşekkür ederim dizel motorları araştırdıkdan sonra ses yüzünden vazgeçtim uyarınız için sağolun lonchin olarak 15hp ile 20 hp arasında 1600 tl fark var 5 hp için değermi sizce yoks 15 hp de işimi görürmü?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxSalavatGetirxxx -- 28 Haziran 2016; 18:01:17 > -
Olabilir hocam pmden konuşalım
fiyat farkı var evet ama ona gore avantajlarıva bırı hava sogutmalı bırı yağ sogutmalı bırı ıkı sılındır bırı tek 5 hp guc ınankı azdegıl tork da onemlı bır unsur ben senın yerınde olsam 20 hp ıkısılındırlı yağ sogutmalı -
arkadaslar whatsapp grubumuza bekleriz isteyen ozel olarak mesaj atabilir bana
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X