Bildirim
go-kart yapalım (689. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ne gibi :) kaçırdım nokta ney :( -
sasen buysa zaten seni tasımaz güçlü ama hafif olması lazım -
quote:
Orijinalden alıntı: stuff2
ne gibi :) kaçırdım nokta ney :(
seni ofroad yarıslarına alalım dedın ya ben zaten yarıslara katılıyorum demek ıstedım arhavi doğa sporları ve offroad kulübün deyim 5/6 haziranda yarışlarımız var beklerim -
merak ettiğim nokta orasıydı :) keşke gelebilsem :) bende hep ya go kart yarışlarına yada normal off road yarışlarına katılmak istiyorum ama bu iş nasıl olur nerden başlar nedir hiç bilmiyorum :) böyle beleşe şöförlüğümze göre bizi alıcak bir yer yokmu :) -
Merhabalr herkese kolay gelsin
Bende bir go kart yapmayı planlıyorum yaz için elimde 125 lik cup motor var 4 iileri ama bu motor olurmu acaba ? Birde honda gx serisi dikkatimi çekti hızı seven birisiyim ilk başta gx200 gx270 tarxı birşey düşünüyorum ama ilerki vadede 960 mı 970 mi ne vardı o bile olabilir (uzun zamanda tabikide fiyatını düşünürsek) cup125 motor olurmu acaba ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
olabilir niye olmasın ama çok verimli bişey olmaz bence ama illa yapıcamda dersen tabiki :) bu arada gx 200 de fena motor değil 6.5 hp ile normal go kartı 60 70 e kadar çıkarabiliyo -
Hocam kusura bakmayın birşeyden anladığım yok geçen sene başlamak istedim gittim ilk motorla başlıyatım dedim kazık yedim şimdi de nasıl değiştircem bilmiyorum 3 parçasını değiştirdim toplam 315 lira ya geldi motor o yaz soğudum bundan ama bu yaz bari yapmak istiyorum neler lazım sanayiciyim babam esnaf yazın her günüm sanayide geçitor hep de istemişimdir böyle birşey tam go kart arabası utv falan değil hele hele kendim yaparsam çok daha iyi hissedicem birşeyler öğrenmiş olucam diye uğraşıyorum böyle şeylere meraklıyım ama çevremde genelde herkes yapamazsın gibi şeyler diyerek umut kırıcı oluyor neyse sırasıyla neler yapmam lazım hangi parçalar gerekli şaşeyi neye göre yapmam gerekli herşeuin planını hazıflayabilirsem yaza başlarım inşallah teşekkürler
bunların cevabı zaten bu forumda var sırayla konuları iyice okursan çoğu cevabı bulursun. -
Tamamdır teşekkür ederim iyi günler
kardesim o motorla zamanini bosa harcama o motor saseyi bile zor tasir cunku onlar guc icin degil hiz icin yapilmistir kavrama takicam dersnde o iste cok kolay degildir sana tavsiyem bi motorcudan 125-150 lik bi cup motoru bul onunla yap hem gucte alirsin tabi o motorada disli koymalisini eger destek istersen bana yazabilirsin onlarla cok ugrastim gecen yaz
omer sakın hevesini kirma benim cevremdede bir kisi dahi beni tebrik etmedi suana kadar senb osver onlari
elimde zaten 125 cup motor var cg dicektin galiba ?
bir de bu tür motorlardan vazgeçip direk go kart motoru takmak daha rahat olmaz mı gx 270 veya loncin gibi? -
elindeki motorla yeterince hızlı bır arac yapabılırsın ama aracın fazla agır olmasın 125 lik motorda 10 hp guc var vıdeslı olması avantajlı sanırsam elındekı motrda devraj yok ama su var motor cabuk ısınıyor hararete kalkıp con ta yakıyor sıbop kesıyor bunuda soylıyeyım sana ıkıncı olasılık olan gokart motoru nun avantajı vıdes olamması kullanımı rahat 6,5 hp lık motor bıraz gucsuz kalır kalkısta sıkıntı yasaersın ama hıslandıkca sorun olmaz duz yollarda ıdeal yokuslu yerlerde off rad tarzı kullanımda performans yok tecrubelerımle bukadar yardım edebılırım kolay gelsın -
Elimdeki motorun fotoğrafları var bugğn çektim jonway adlı bir marka (çin) silindir silindir kapağı karbütör conta gergi zincirini değiştirdim ilk aldığımda marş motorlu dediğin sorunları çok sık yapmaz herhalde ve benim bildiğim kadarıyla debriyaj olması lazım bunlarda kafama takılan 2 şey var 1 ısınma sorunu 2 vites nasıl yapabiliriz araba büyük birşey olmucak çünkü tam bir go kart aracı boyutunda tek kişilik ön tekerler küçük go kart lastiği arka tekerler büyük klasik şeyler işte fotoğrafları bilgisayara geçince eklerim teşekkürler
-
https://www.youtube.com/watch?v=_slZYOl6bm8 buda aracyn amatör bir videosu
a -
çünkü senin gelişmeni istemeyenlerden bunu beklemek saçma olur neyse bence sen onu bırak keyfini çıkarmaya bak aracı daha geniş ve yere daha yakın yapın birde arkaya kilitli difransiyel at ozaman gör :) -
Arka difransiyel yerine orta diferansiyeli kilitlesem daha iyi olur
Çünkü tekerlerden hangisi boşa çıkarsa o teker dönüyor yani bi teker havada olsun araba yürümez.
Bi ara arkasina bi Tofaş bağladık tofaşi aldı götürdü banamısın demedi
Motoru yan baglayinca torku acayip yükseldi normal r9 broadway ler bu kadar seri hizlanamazken bu çoğu arabadan seri hızlanıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertcan kırçal -- 4 Haziran 2016; 18:20:55 >
Öncelikle merhaba..
Bu forumda yeniyim.Fakat uzun zamandır takip ediyorum. Benimde yapmakta oldugum elektrikli bir go kart-buggy karısımı bir araç var. 2 senedir üzerinde çalyıyyordum (sadece yazlari). Fakat araç tam olarak içime yatmadigi için yenisini yapmayi düsünüyorum. Bunun için açik difransiyele, amortisör ve jant-lastik takimlarina ihtiyacim var. Nereden temin edebilirim veya yardimci olabilecek arkadaslar var mi? Te?ekkürler..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydxn -- 9 Haziran 2016; 19:44:21 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X