Şimdi Ara

go-kart yapalım (684. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.130
Cevap
134
Favori
3.342.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 682683684685686
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    motor kuvetli kavrama sorunu cıkmaması gerek bırde arka motorun tekerleklere baglantısının oldugu yerın resmını cekersen dahı ıyı yardım ederdık
  • çalışmalardan bazı resımler

go-kart yapalım

go-kart yapalım

go-kart yapalım

go-kart yapalım

go-kart yapalım

go-kart yapalım

go-kart yapalım

go-kart yapalım

• Kavramayi falan soktum artik usta cunku icinde balatmidir tam bilmiyorum dis kismi ceviren parcalar gitmis icerisinden buyuk ihtimal is gormez herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar tekrardan herkese kolay gelsin bnde drift trike im için parça toplamaya devam ediyorum da sormak isyediğim bi komu var bn 125 cc cup motoru kullancam arka lastikleride gokart yağmur lastiğünden olcak arada motosiklet gibi kullanmak için tek kişilik baya hafif bi araç ılacak oyüzden dişlileri öne 15 arkaya 32 düşünüyorum bi sorun olurmu artısı eksisi ne olur bilgilendirimisiniz

• CyberShooter kullanıcısına yanıt
    drift trike için 125cc cup motor dıyorsun bırde bu cop motor vıdeslı oluyor buyuk motorolur yokus yoksa tam kendısıdır ama bılemıyecem dıslılerdemotor kucuk olacagı ıcın kurtarır bence bırde vıdes var mumkundur dıye dusunuyordum
  • mavi_korku_08 kullanıcısına yanıt
    Bnde sıkıntı olmaz diye düşünüyorum de arada köye fln gitcem plastikleri söküp köyde 20 km rampa komple ama bn bu rampaları cupla iki kişiyle çok rahat çıkıyom en çok 2. Vitese düşüyorum orjinal dişlileriyle 14-36 bu araç tek kişilik ve cup a göre daha hafif ve 25 cc daha güçlü olcak bide cg karbüratörü taktımmı boğulamz sanırsam

bencede bir sorun yaşamazsın çalısmalaırında resmını gorelım :DD
    öncelikle şunu söyliyim biz bizimkinde gx200 kullandık baya uçuyoruyor şuan herşeyi tamamladık plastiğimiz yok bulursan banada haber ver :) bu arada plastiği çıkardığında ön tekerin tek olduğu için yönlendirmede baya zorlanırsın haberin olsun bizim trikede 16 78 mi ne oran
  • mavi_korku_08 kullanıcısına yanıt
    Daha bi çalışma yokki (: parça topluyom yaza yapıcam inşallah ozaman atarım bol bol foto (:
    Bu mesaja eklenen görseller:

go-kart yapalım

• stuff2 kullanıcısına yanıt
    Yönlendirme ağırlık merkezi ile birazda şoförlükle alakalı o kısmını ayarlarız plastik te araştırıyorum bulursam haber veririm kardeşim merak etme (:

ondan değil arka şaftın kilitli olduğundan oluyor asıl olay ama agırlıkla ve direksiyon açısıyla belli bir nebze çözüyorsun işi
    Çok sıkıntı olcanı sanmıyorum senn makine de oluyomu dediğün zorluk

tecrube ettimki söylüyorum :) normal bisiklet lastiğinin jantından tak tak ses cıkartıyoki bazen on taraf kayıyo :)
    Bnm ön düzen mobilet ten olck ufacık makineye diferansiyel le uğraşmam ya değmez

• Bi kaç parça daha aldık internetten alcaktım bugun gittim motosiklet servisinden aldım aradığım dişliler yerine ön 14 arka 30 aldım çok bi fark olmaz sanırım

go-kart yapalım

• Bugünkü çalişmam 1 Aydan sonra ancak Zaman buldum

go-kart yapalım go-kart yapalım go-kart yapalım

• tebrik ediyorum

Sanırım yeni bir hobi buldum kendime :)
  • markus42 kullanıcısına yanıt
    merhabalar öncelikle aracınız çok başarılı.kullandıgınız lastıklerle cekiş performansını merak ettım.ve lastıkler kac ınch?
    @markus42
  • Merhabalar elimde 14.4 volt sarzli matkap motoru var bu motorla 4 yaşındaki oğlum için mini offroad go kart aracı yapmak istiyorum
    Alt şase 40×20 mm alüminyum üst roll pvc su borusu kullanmak istiyorum şase için birkaç modelleme çizdim merak ettiğim şu acaba toplam 1.20 uzunluğunda 40 cm genişliğinde olacak 25 cm teker çaplı bu aracı matkap motoruyla nasıl bir sistemle hareket ettirebilirim
    Çizimdeki sistem uygun olursa dişli çapları nasıl olmalı bu konulara takildim
    Hesaplarıma göre araç aküyle birlik 14.5 kg olacak
    Oğlumda aynı ağırlıkta yani toplamda 30 kg sürücülü ağırlık için bu motoru nasıl kullanmalıyım

go-kart yapalım go-kart yapalım go-kart yapalım go-kart yapalım go-kart yapalım go-kart yapalım go-kart yapalım go-kart yapalım

• Resimleri bi türlü yükleyemedim
    Pek tecrübem yok
    Şase resimini tekrar edeyim

go-kart yapalım go-kart yapalım

• 
Sayfa: önceki 682683684685686
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.