Şimdi Ara

go-kart yapalım (683. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.130
Cevap
134
Favori
3.352.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 681682683684685
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burdaki buyuk abilerede sorabilirsin bence 125 cclik bi cup motoru tak derim cunku bende o tip motordan kullandim ve verim elde edemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • m.cemal57 M kullanıcısına yanıt
    niyeki zaten çok bir hıza ve devire ihtiyacımız yok sadece biraz götürsün yeterki arka tekerlerde plastik olucağından çok fark etmez bu durum
  • kutty K kullanıcısına yanıt
    elindeki cg ler honda motoru değilmi ? birde 200cc lik varmı :)
  • YGS den sonra allahın izniyle başlıcam

go-kart yapalım

go-kart yapalım

go-kart yapalım

go-kart yapalım

go-kart yapalım

• hangi arabanın motoru bu :D
  • ne motoru bu arabayy uçarmayy planlyyon galiba :D
  • Hocam Renault 9 motoru bu
  • çok iyiya :D baya güçlü olur o araç
  • abuzer can A kullanıcısına yanıt
    Aynı dişliden banada lazım...Zira 150 cc lik scoter motoruna bağlamam gerekiyor.Nerden temin edebilirim...
  • kendi aracım içinde şu ürünü alıyorum :)
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-hobi-oyuncak-ticari-oyun-urunleri-temiz-go-kart-sase-mil-uzerinde-takas-olur-262710390/detay/

drift trikede bitmek üzere ss leri yakın zamanda yüklerim
  • defransiyel motor şase tekerlekler derken2.5 3lirayı buluyor tabii tornalıkta işler olacak
  • stuff2 kullanıcısına yanıt
    dişli ve diferansiyel için başkent freze adem seyhanla görüşmende fayda var
  • beyler cg 200 motor var elimde çok temiz tesisatı ile beraber verilcektir isteyen olursa 5076095831 numaram 3000 km kazalı motordan çıkma
  • quote:

Orijinalden alıntı: o.ozaydin

dişli ve diferansiyel için başkent freze adem seyhanla görüşmende fayda var

dişli olayını hallettik :) onlar hazır go karttan zaten
  • Arkadaşlar merhaba elektirikli araç için gerekli tüm malzemeleri buldum sayılır şanzıman ve defransiyel konusunda sorum var yardımcı olursanız çok sevinirim.Elektrik motoru 5kw motoru aldığım yerde motora göre şanzıman ve defransiyelde var oranlarını sorduğumda defransiyel oranı 4 e 1 şanzıman oranı ise 16 ya 1 bu ekipmanları yavaş araçlarda kullanıyorlar 48v ile bu motor ve bu ekipmanla 20-25 km hız yapıyorlarmış ben 72v kullanıcam ozaman 50-60 km hız yaparsınız diyolar ama güvenemiyorum bunun hesabı nasıl yapılır?Şöylemi Rpm 5000 x 60 dakika /Defransiyel 4:1 / şanzıman 16:1 x tekerlek çevre ölçüsü = saatte gidilecek mesafe buna göre 5000x60/4/16*120cm=562.500cm=5625 mt yani 5,6km/h bu sonuç çıkıyor sizce doğrumudur bu defransiyel ve şanzımanla bu kadar mı hız yapılır bir yanlışlık var gibi??
  • bence doğru gibi eğer sayısal hata yapmadıysanız v ye göre hesap yapan iş bilmiyordur önemli olan motorun devridir.
  • uzun zaman oldu foruma bakamadım bende ufak tefek birşeyler yaptım buyrun bir bakın

birkaç reslim son hali
     go-kart yapalım

go-kart yapalım

• mavi_korku_08 kullanıcısına yanıt
    Dostum çok güzel olmuş. Kıskandım desem yeridir.
    Nasol bir motor kullandınız. Şöyle değişik açılardan teferruatlı biraz resim eklerseniz çok iyi olur. Özellikle hareket sistemi ve motor kısmından.

• Beyler elimde cok temiz 2 adet motor var 5 vitesli sarzli marsli debriyajli 200cc 16 hp ve 125 cc 10 hp alacak olan arkadas varsa ucuza vericem 125 cc yeni tesisat ve akusuyle verilecktir 200 cc ise sadece alt motordur ilgilenen varsa 125 cc 425
    200 cc 475 liradir forum donanim indirimi yapilir cunku acil nakte ihtiyacim var ogrenci adamiz sonucta numar 5076095831

• Arkadaslar benim problemim var. Otomatik kavrama kullaniyorum fakat arac agirmi gelir bilmiyorum kavramadan masmavi duman cikiyor rediksiyon problemim varmis soylenenlere gore on disli 14 arka 48 dis. Ben bu dislileri kullanarak ileri geri sanziman kullansam ayni problemi yasar miyim yardimci olurmusunuz ? Aracin kilosu tahminen 250 kg civari motor 420 cc 15 hp
    Bu mesaja eklenen görseller:

go-kart yapalım go-kart yapalım

• 
Sayfa: önceki 681682683684685
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.