Şimdi Ara

go-kart yapalım (680. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.130
Cevap
134
Favori
3.352.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678679680681682
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bu aliexpress faln guvenilir mi?
    Bilgnz var mi alisveris yapan??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Frkn.01 F kullanıcısına yanıt
    ben çok yaptım sorun cıkmadı satıcının yorumlarına ve puanlarına bak :D
  • Abi 80 cc bisiklet kiti var sıfır
    Fiyatida uygun isimi gorur mu sizce

• kendin yap K kullanıcısına yanıt
    evet orjinal bir parça ithalatını yapıyoruz o motora bağlı şaft diferansiyel hepsi o motorla direkt uyumlu olan parçalar ve senin bahsettiğin parça aynı zamanda ileri geri şanzuman
  • Frkn.01 F kullanıcısına yanıt
    ben aliexpressten konteynır ile mal getirtiyorum BAŞKENT FREZE ADINA SİTESİNE GİRERSENİZ İLGİNÇ PARÇALARI BULABİLİRSİNİZ BU ARADA ELİMDE 15 TANE CG MOTOR VAR 125 CC 270 SON FİYAT OLARAK VERİYORUM
  • kutty K kullanıcısına yanıt
    böyle güzel bir sistemin bu kadar kolay ve hesaplı ulaşılabilir olması memnuniyet verici , imkanlarım el verdiğinde bir pist go kartı yapmayı isterim bu sistemle ...
  • motorun elektrik tesisatı ,karbüratör ,egzoz var mı ?
  • elektrik tesisatı 2.el, var elimde ikinci el karbüratör kalmadı ancak 0 karbüratörü ile 300 tl olur
  • bu arada millet trike yapıyorum zamanım kısıtlı olduğu için ancak elimde 2 adet 10 inç çok temiz scooter ön lastiği temiz rotilleri kolları yeni direksiyon kutusu var profesyonel gaz pedalı var 2 adet vb bazı 0 parçalarım artacak makul fiyata vericem mesela 2 adet scooter ön lastiği ve direksiyon kutusunu 130 tl ye vericem bu arada buda trike arka şasesi
    BİRDE SİZE SORUM OLACAK DENEYEN VARDIR MUTLAKA 150 CC SCOOTER ÜST FREN MERKEZİ 2 KALİPERE(ALT MERKEZE) BASAR MI?
     go-kart yapalım go-kart yapalım go-kart yapalım

Bana 80 cc gibi kucuk motor lazm veya 50 cc 2 zamanlı yani performansli ariyrm kucuk oldugu halde

• Beyler biseyler yazin artik

dostum hesap yapmadan konuşmak zor olur bir tane yetmezse ikinciyi takarsın fren pedalının boyunu uzatırsın vb deneyerek görürsün
    BEN CE BASINÇ YETMEZ İKİ KELEPİRE UTV FİREN MERKEZİ KULLANMAN GEREK UTV LERDE İKİ TANE VAR VE MERKEZ BÜYÜK
  • Ben bi iki vitesli mobilet.motorunu silindirden ikiye bolsem ordan baska bi motoru krank miline baglasam. Sonradan bagladigim motoru vitesli olarak kullanabilir miyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • m.cemal57 M kullanıcısına yanıt
    senin demek isteğiğine göre mersedes şanzumanını torosa takacan olmaz diye birşey yok tabi neden olmasın ama uğraşmak lazım
  • Ahahah aynen oyle olucak buyuk ihtimal sanziman omru azalcak oyle olunca

• Birde abilerim on tarafa nasil suspansiyon koyucaz ilk arabamda suspansiyon yoktu ve baya sorun yasadim yuksek hizda (30-40 km hizda )

• UZUN ARALIKLARLA DA OLSA ÇALIŞMALARA DEVAM...HEPİMİZE KOLAY GELSİN...
     go-kart yapalım go-kart yapalım go-kart yapalım go-kart yapalım

• Arac guzel kac lira butcen vardi

• erenclk E kullanıcısına yanıt
    Tekrar faaliyette görmek güzel, epey ilerlemişsiniz tebrikler.Ne tür ve ne güçte bir motor olacak bu araçta ve yaklaşık ağırlık ne olacak paylaşırsanız sevinirim .Başarılar...
  • 
Sayfa: önceki 678679680681682
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.