Şimdi Ara

go-kart yapalım (669. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14.130
Cevap
134
Favori
3.352.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 667668669670671
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İlker kardeş daha neredeyiz kabin ve arka taraf var ve daha parçaları bile alamadım arka tarafın ama çalışmalara devam sende bu arada boş durmuyorsun bakıyorum'da hayırlı başarılı çalışmalarının devamını dilerim kardeş.
  • Forum boş heralde herkez araçlariyla ilgileniyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abilerim bi tanidiktan cobra piyasa adi coba marka 175 cc 15 beygir 2 zamanli bi motor aldim motor calisir durumda birazcikda bindim ama cok buyuk zapt olmuyo simdi ben bu motordan ikinci araci yapmayi Planliyorum ama ilker abi biraz korkuttu beni nasil acaba motor is gorur mu ?

• bu resimlerdeki araç benim yapmak istediğim proje iste şase şemasını sen bunlara bakarak çıkarabilirsin

go-kart yapalım go-kart yapalım go-kart yapalım go-kart yapalım go-kart yapalım go-kart yapalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi criptex_08 -- 4 Eylül 2015; 20:57:54 >

• Scooter jant lastik fiyatı bilen var mi arkadaşlar

• Volan muhafazası şanzımana uymayan ve priz direk mili yine motor şaftından farklı olan motor ve şanzıman en düzgün şekilde nasıl montajlanır bir fikri olan var mı

Benim aklımda şanzımanın bağlantı muhafazasının ilk 10 cm'sini kesip üzerine motorun volan muhafazsındaki delikler açılmış bir sac kaynatmak var. Diğer taraftan milleri nasıl yapacağım konusunu şu an netleştirmedim. Motorum mitsubishi traktör motoru, şanzımanım ise Suzuki carry şanzımanı. Debriyaj baskı ve rulmanı da yine Carry grubu.

Herkese kolay gelsin.
  • Mriya M kullanıcısına yanıt
    Volan muhafazası ile şanzumanı ankamadım volan nerde şanzuman çıkısı nerde motor resmini gönderirmısın acaba merak ettim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lonbardini den anlayan varmı 4 aracımı dizel yapmak istiyorum istediğim gibi suya girecem iki kişilk araç düşünüyürum motor ve planladığim araç bakın düşğn celerini zi bekliyorum
     go-kart yapalım go-kart yapalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavi_korku_08 -- 9 Eylül 2015; 8:34:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Victorious146

Aracın arkasına 2 tane daha guzel suspansiyon taktim, egilme cok az bise oluyo, aracin sag tarafina malzeme cantasi gibi bise yapcam icinde her turlu tamir arac gereci vs. Olcak agirligi biraz daha esitlicek
     go-kart yapalım

iki süspansiyon koymana gerek yok tu amirtisoru dık koysaydın bırtane yeterdı fıren olayına bıraz daha calıs derım sana sorun cıkarabılır pek saglama benzemıyor en onemlı fırendır bılmenı sıterım.

• Arkadaşlar elimde tav40 tork konvertör bulunmaktadır ucuza vericem 250 tl 18 hp ye kadar dayınımı vardır ön varyatörün iç çapı 25.4 mm gelmektedir yani bazı 13 hp motorlarla direkt uyumludur mesela benim motorumun krank çapı 25 mm di bende tornada adaptör yaptım resimlerde gözüküyorr çok güçlü bir kavramadır ayrıyeten hazır aktarma sisteminide verebilirim onunda fiyatı 120 tl dir tork konvertöre uyumlu yapılmıştır.. disk direkt olarak dişliye bağlanabilmektedir.

• mavi_korku_08 kullanıcısına yanıt
    düşük güçlü bir motorla mesela 13 hp mesela 9 hp ile yaparsan bende hem 9 hp motor var hemde 4*4 için aktarma organı ve diferansiyeller var şaft aktarmalı 2 diferansiyel 2 şaft birde bölücü imalatını yapıyoruz
    1500 tlye bunların hepsini bulabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutty

düşük güçlü bir motorla mesela 13 hp mesela 9 hp ile yaparsan bende hem 9 hp motor var hemde 4*4 için aktarma organı ve diferansiyeller var şaft aktarmalı 2 diferansiyel 2 şaft birde bölücü imalatını yapıyoruz
    1500 tlye bunların hepsini bulabilirsin

Yapılmaz olmaz demedim parçaları olduğunu üretildiğini biliyorum 4x4 araç yapmak parça konusunda pahalı işçiliği zor ve ağır ikincisi 13hp lik bir motor heleki videsli değil de tav 4 kavraması ile yapılan 4x4 pek performanslı olmaz bence arazi aracı tüksek tork gereken bir olay ofroad yarişlarına katıldiğm için biliyorum safari kap gezileri vs.

• hizliresim.com
    7BFC7BCE574DC3E92F77B29A5DEC3E72 - Hızlı Resim
    http://hizliresim.com/RVzz7Y

Arkadaşlar bu seklde bi araç yapmak istiyorum sizce motorsuz yürür olarak ne kadar masraf gider??
    Şimdiden saolun

• Birde scooter jant lastik fiyatı ne kadardir
    0 veya 2.el

• Evet 4 araç başlamıştır hade hayırlısı
     go-kart yapalım go-kart yapalım go-kart yapalım go-kart yapalım go-kart yapalım go-kart yapalım

Maşallah toprağım çok güzel bir makine olacak hadi hayırlı çalışmalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: criptex_08

Maşallah toprağım çok güzel bir makine olacak hadi hayırlı çalışmalar

Sağol toprak güzel birseylar olcak inşallah şuna benzer olcak umarım
     go-kart yapalım

maşallah maşallah
  • Furkan kardeş bu şase senin için daha pratik ola bilir sonuçta bütçe vede deneme aşaması için çok ideal
     go-kart yapalım

• 
Sayfa: önceki 667668669670671
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.