Şimdi Ara

go-kart yapalım (671. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.130
Cevap
134
Favori
3.352.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 669670671672673
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yapılan emeğe saygımız sonsuz kardeş ellerine sağlık güzel şeyler ortaya çıkacak belkide çıkmıştır bile
  • buda benim aciz hane çalışmalarım.. arka takım parçaları'da hazır projeme tam gaz devam seneye yaz bu atölyeden dört teker üstünde beraber çıkacağız
     go-kart yapalım go-kart yapalım go-kart yapalım go-kart yapalım

• mavi_korku_08 kullanıcısına yanıt
    maşallah çok güzel olacak bu makine toprağım Allah nazarlardan korusun...
  • merhaba arkadaslar forumda yeniyim 2 kişilik 200 kg lik bir arac yapmak istiyorum bu arac icin birazdan linkini verecegim motorlar yeterli olur mu
    http://www.malzememarket.com/detail/1158911592/1158911592/kama-kg270-benzinli-motor-kama-by-reis-benzinli-motor-kg270-kama-motor.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: criptex_08

yapılan emeğe saygımız sonsuz kardeş ellerine sağlık güzel şeyler ortaya çıkacak belkide çıkmıştır bile

Sağol kardeşim eksik olma. Sadece haftada 1 gün uğraşabildiğim için biraz yavaş ilerliyor. Önümüzdeki yaza hazır olacak inşallah..
  • criptex_08 C kullanıcısına yanıt
    Benim makine senin kadar güzel olmaz seninki bayağı iyi olmuş eline sağlık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahadir.01 B kullanıcısına yanıt
    Şanzuman olan motor iyi görünüyor ama denemeden bilemezsin ben diğer arkadaşlara da söyledim benim tavsiyem vitesli motor olur sana güçlü ve her yönden daha iyi dir tek işçilik zor oda debriyaj olayı var okadar

• Bahadir.01 B kullanıcısına yanıt
    merhaba gönül verdiğin işte Allah yolunu açık etsin Mavi_Korku_08 ( ilker) toprağımın'da dediği gibi motosiklet motoru ve vitesli olması vede senin gösterdiğin motorlara kıyaslarsak çok daha ekonomik olması nedeniyle benimde tavsiyem motosiklet motoru herkese başarılar .
    teşekürler ekonomik olması önemli değil sponsoru ayarladım işcilik benim için sıkıntılı bir durum. 200 kg lik arabada direk kullanabileceğim motor var mı
  • Motor işi konuşulmaya başlayınca, bende kendi motorumdan çekinmeye başladım. Elimdeki motor Mondial 150 HS scootera ait, umarım 2 kişilik yapacağım aracı taşır.
  • onurtomba O kullanıcısına yanıt
    tasır yapanları gordum videosuda var nette sitede de var ama aktarma sanzuman koymuslardı o var ona göre malzemelerıni topla derim
  • İlker Hocam Şanzıman olarak Adem Seyhandan aldığım mini muravey kullanıcam. Dişlileride senin dediğin gibi motordan çıkış 12 diş, şanıman tarafı 18 diş olacak.
  • onurtomba O kullanıcısına yanıt
    kardeş senin motor o yapacağın aracı taşır endişen olmasın senin motorda akuple yani monteli varyatör yokmu varyatör varsa şayet şanzımana gerek kalmaz faka şanzıman takarsan daha güçlü olur kolay gelsin.
    Şanzuman gerekiyor neden diyeceksen varyartör sistemi olduğu için ağırlıktan dolayı kayişta yanma olur ama dişli sistemine şanzuman la aynı işi görür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavi_korku_08 -- 15 Ekim 2015; 19:33:17 >
  • Şanzımani satın aldim. Araç şanzımanlı olacak. En kötü ihtimal dişlileri değiştirip olayı çözerim

• Buda çok iyi.
    Onedio
    126 Bis'ten e-Bis'e Tam Yerli Elektrikli Otomobil Macerası
    http://onedio.com/haber/126-bis-ten-e-bis-e-tam-yerli-elektrikli-otomobil-macerasi-606961

• quote:

Orijinalden alıntı: yüksel varlı

Böylesini görmemişsinizdir !!!
    https://www.facebook.com/MuhendisBeyinler/videos/862371877209302/

vay Yüksel Hocam. Çok uzun zamandır yoktunuz.Aracınız bitmiş halini ve testlerini görmek nasip olmadı.Eğer varsa paylaşır mısın ?
  • Arkadaslar bende iki kisilik.bir buggy yapmak istiyorum iki kisi 160 kg motor ve şaseyle birlikte 240 kg ı 60la80 arasi hiza cikarabilecek ve 30 derecelik yokusu cikabilecegim motor hangisidir? Ayriica aracin önünü salincakli sistem yapmasini bilmiyorum.Bayadir okudum bilgi sahibi oldum salincak konusundan kimse bahsetmemis. Simdi arka aks rulmanla şaseye bagli olacak varyatoru de aksa baglicaz orayi biliyorum çat pat yardimci olursaniz sevinirim

• Arkadaslar bende iki kisilik.bir buggy yapmak istiyorum iki kisi 160 kg motor ve şaseyle birlikte 240 kg ı 60la80 arasi hiza cikarabilecek ve 30 derecelik yokusu cikabilecegim motor hangisidir? Ayriica aracin önünü salincakli sistem yapmasini bilmiyorum.Bayadir okudum bilgi sahibi oldum salincak konusundan kimse bahsetmemis. Simdi arka aks rulmanla şaseye bagli olacak varyatoru de aksa baglicaz orayi biliyorum çat pat yardimci olursaniz sevinirim

• 
Sayfa: önceki 669670671672673
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.