Şimdi Ara

go-kart yapalım (556. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14.130
Cevap
134
Favori
3.353.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 554555556557558
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kardeş bana iyi durumda 250 cc atv motoru lazım bana yardımcı olursan sevinirim ben trabzondayım
     go-kart yapalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdulkerim61 -- 24 Aralık 2013; 4:42:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seco_54

quote:

Orijinalden alıntı: alibulut42

arkadaş çok şeytani bir soru sormuş şunu diyebilirim çapa makineleri dizel oluyor bunun için düşük devir ama tork çok yüksek bildiğim kadarıyla bide dedemin bir 3 tekerlisi vardır bilenler bilir 2 zamanlı motor tamı tamına sıkı durun 3/4 hp ama 50 yi rahat görüyordu bence uzun yolda iş değişiyor hocam ama yokuş yiyişi azalıyor

motorun bilgilerini incelerken 230gr/hp/h gibi bi ifade yani saatte 3 litre yakıtımı var bunun ? :Dhttp://www.denizmotorum.com/katana-13-hp-benzinli-motoratimax-pmu1082#urun_detay_tab3

Onu bende merak ediyorum hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

arkadaş çok şeytani bir soru sormuş şunu diyebilirim çapa makineleri dizel oluyor bunun için düşük devir ama tork çok yüksek bildiğim kadarıyla bide dedemin bir 3 tekerlisi vardır bilenler bilir 2 zamanlı motor tamı tamına sıkı durun 3/4 hp ama 50 yi rahat görüyordu bence uzun yolda iş değişiyor hocam ama yokuş yiyişi azalıyor

Anladım hocam saolun

• ya arkadaşlar sizde farkettinizmi bilmiyorum ama pasif okuyucumuz o kadar çokki gece 3 te açtım 7 misafir diyo onlarda kayıt olsa foruma katkıda bulunsa ne guzel olur (kızım sana diyorum gelinim sen anla misali) yeter kayıt olun

• Şu aks bi yapılsa ortalık şenlenecek de yapmadı hala. 3 haftadır bekliyoruz. Tanıdık diye laf da etmiyoruz. Şu 1-2 gün içinde de yapılmazsa başka bi tornacıya götüreceğiz artık.

Tanıdığın nazıyla uğraşılmaz.
  • Haklısınız vallahi tanıdıkla uğraşmak zor :D
    Ha birde bu yakıt meselesi ne kadar yakar 13 hp 390 cc

• vahcan4444 kullanıcısına yanıt
    en cok merak ettiğim suan o :D
  • benimkide tahmin co2 emisyonu olabilirmi acaba o ya
  • arka eğimli alt kısım
     go-kart yapalım

dikmelere destek
     go-kart yapalım

bagaj kapağı alt sınırı
     go-kart yapalım

• www.denizmotorum.com
    STEYR 170 HP TURBO DİZEL DENİZ MOTORU-MO 174 V 40-(ŞANZIMANLI)
    http://www.denizmotorum.com/katana-15-hp-benzinli-motoratimax-pmu1083
    ben bu motora scooter varyatörünü taksam uyar mı (uydurmaya çlaısıcam eğer torna felan felan fazla olmazssa) uydurduk diyelim varyaötr veya motor zarar görür mü ?

zara görmektn kastım varyatördeki arka kavrama nelli hp için yapılmış eğer ondan fazla hp verirsek yiyebilir diyolar.

cevabımı bekliyorum :D

• Sonunda aksı teslim aldık. Yarına vakit kalırsa aks ve motoru sabitleyip direksiyonun demirini kısaltıp kaynaklayacağız. Son olarak da aleti motorcuya götürüp zinciri kısalttıracağız.

go-kart yapalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shift41 -- 30 Aralık 2013; 19:10:12 >
  • Shift41 kullanıcısına yanıt
    Allah tamamını erdirsin hocam çalışmanız gayet güzel gidiyor size tavsiyem çimen toprak vs yolda kullanmayacaksanız tek tekerden çekiş verimli olur tabiki tavsiye benden takdir sizden herkeze kolay gelsin

• quote:

Allah tamamını erdirsin hocam çalışmanız gayet güzel gidiyor size tavsiyem çimen toprak vs yolda kullanmayacaksanız tek tekerden çekiş verimli olur tabiki tavsiye benden takdir sizden herkeze kolay gelsin

Teşekkürler hocam, cümlemizin...

Şu aksın yapılmasını 3 haftadır beklediğimiz için başka tornacı işi olsun istemiyoruz vallahi hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shift41 -- 30 Aralık 2013; 20:41:16 >

• vallahi hocam sezonda işler pek olmaz ama siz baya beklediniz galiba işini ciddiye almayan birisi var

• İsi ciddiye almaktan ziyade buyuk isleri varmis. (Buyuk bi fabrikadan is almislar da) O yuzden beklettiler bu kadar.

İsin guzel tarafi Para da almadilar ama proje bittikten sonra 1-2 kilo baklava alip ziyarete gidecegiz kismetse. :)

• mecnun abi bi bakarsana sevinirim utv vemde orjinal atv motoru vardı geri vitesli yeni aldığım motora şanzıman uydurmam lazım bana yardımcı olurmusunuz
    motorun mili altındadır 27hp 724cc dir acillllll
     go-kart yapalım go-kart yapalım go-kart yapalım go-kart yapalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdulkerim61 -- 3 Ocak 2014; 13:35:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yüksel varlı

http://www.milliyet.com.tr/fotogaleri/49167-o-arabayi-alamayacagini-anlayinca-/

Gaz'a gelmeyeceğim abey ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shift41

Sonunda aksı teslim aldık. Yarına vakit kalırsa aks ve motoru sabitleyip direksiyonun demirini kısaltıp kaynaklayacağız. Son olarak da aleti motorcuya götürüp zinciri kısalttıracağız.

go-kart yapalım

bunun tekerlekleri scooter tekerlekleri demi ?
  • Aynen oyle.

@HiperRider

• 
Sayfa: önceki 554555556557558
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.