Şimdi Ara

go-kart yapalım (544. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14.130
Cevap
134
Favori
3.353.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 542543544545546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kartifor

quote:

Orijinalden alıntı: emircezaxxd

quote:

quote:

quote:

evet beyler son hali
     go-kart yapalım

motor

şimdilik bütçe delik kartifor kardeşim motor fiyatları sandığımdan fazla çıktı .şimdilik motor yok ucuz bi motor aramaya devam

arabayı ilk teste soktum .baktım ki bu araba 120 kg olan bu abimizi tartıyo mu ?adam ustune bindi hiç biyerinden ses gelmediğine göre sorum yok
     go-kart yapalım

inşallah amortisorler calısıor mu

ya şuan resimde zaten amartsörler yarıya kadar oturdu ama bence biraz sert oldu .sonuna kadr oturması lazım

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

evet beyler son hali
     go-kart yapalım

motor

şimdilik bütçe delik kartifor kardeşim motor fiyatları sandığımdan fazla çıktı .şimdilik motor yok ucuz bi motor aramaya devam

arabayı ilk teste soktum .baktım ki bu araba 120 kg olan bu abimizi tartıyo mu ?adam ustune bindi hiç biyerinden ses gelmediğine göre sorum yok
     go-kart yapalım

inşallah amortisorler calısıor mu

ya şuan resimde zaten amartsörler yarıya kadar oturdu ama bence biraz sert oldu .sonuna kadr oturması lazım

oynuyorsa sorun yok demektir

• quote:

arkadaşlar elimdeki malzemelr her zamanki gibi satılıktır isterseniz get le isterseniz anlaşmalı bir şwkilde yollayabilirim
    http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-kask-kiyafet-ekipman-go-kart-karting-araclari-acil-go-kart-buggy-malzemeleri-kargo-bedava-136677002/detay/
    iletişim 0553 463 18 53

umarım yanlış bişey yapmıyorumdur arkadaşlar okulların açılmasına kadar cok acil para ihtiyacım var 0553 463 18 53 no lu telefona cağrı atın ben donerim fiyatta ciddi pazarlık yaparım okullar acılasıya kadar ..........acil..............

• .....
     go-kart yapalım

uzunymw(ali) abimin aracının son hali şimdi bu konuda takılanlar onun zamanı yoktu yanlış hatırlamıyorsam o yüzden hatırlamayailirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motiongeneer -- 11 Eylül 2013; 21:33:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ...
     go-kart yapalım go-kart yapalım

• Konuştuğumuza göre önlere fren sistemi ayarlayacaktı. Aracı kapatmak için sac ve camlarda hazırdı takmak için sadece ölçülerini ayarlama işi vb. kalmıştı.
     go-kart yapalım go-kart yapalım go-kart yapalım

• quote:

Orijinalden alıntı: japon_japon

BENDE standart dısı bır rc araba yapıyorum senın aracı merak ettım acıkcası bır kac foto yuklermısın

yapım aşaması çook yavaş ilerliyor, aradığım malzemeler ülkemizde yok vs, şuanda 4-5kat fiberglas kaporta-şase bitti araç tamamen biterse resimleri eklemeyi düşünüyorum, bitmemiş araçla sizleri raatsız etmek istemem
  • arkadaslar benim frenim var sıkıyorum sıkıyo ama geri gevsemiyor neden olabilir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jolyboyy

arkadaslar benim frenim var sıkıyorum sıkıyo ama geri gevsemiyor neden olabilir ?

:)

Fren hidrolik ise fren alt merkez pistonu sıkışıyordur. pistonu çıkartıp çalıştığı silindiri ve pistonu temizlemek gerekr. Temizledkten sonra fren yağı da değiştirmelisin. Anladığın bir konu değilse bir bilene yaptırmanı öneririm. iş yapayım derken fren merkez lastiklerini harcayabilirsin.

Halatlı ise iç ve dış halatı değiştir.

kolay gelsin.
  • Arkadaşlar ben daha 14 yaşındayım. Bu konuyu okuyunca gerçekten böyle bi araç yapmak istedim. Ancak takıldığım yerler var;

Şasi'yi nasıl yapamacığımı bilmiyorum plan arıyorum bulamıyorum arkadaşlar bana plan atabilirseniz çok iyi olur. Birde bütçem o kadar kısıtlıki anlatamam durumumuz hiç iyi değil o yüzden az malzeme gidecek bir araba yapmak istiyorum. Yani olmazsa olmaz parçalar dışında ek bir parça takamayacağım.Bana bir arkadaş olmazsa olmaz malzeme listesini yazıp ne kadar tutacağını söyleyebilir mi ? malum boyumdan büyük işlere kalkışmak istemem. Birde Arkadaşlar lütfen konuyu baştan sona okusaydın anlardın felan demeyin. Çünkü baştan beri okuyabildiğim kadar okudum bazı şeyler öğrendim fikir edindim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkguage -- 17 Eylül 2013; 16:54:21 >
  • arkadaşlar ben motur olarak motorsiklet motoru düşünüyorum 1998 pejolar var onlardan sizce ne gibi sorunlarla karşılaşırım ve önerileriniz nelerdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkguage

Arkadaşlar ben daha 14 yaşındayım. Bu konuyu okuyunca gerçekten böyle bi araç yapmak istedim. Ancak takıldığım yerler var;

Şasi'yi nasıl yapamacığımı bilmiyorum plan arıyorum bulamıyorum arkadaşlar bana plan atabilirseniz çok iyi olur. Birde bütçem o kadar kısıtlıki anlatamam durumumuz hiç iyi değil o yüzden az malzeme gidecek bir araba yapmak istiyorum. Yani olmazsa olmaz parçalar dışında ek bir parça takamayacağım.Bana bir arkadaş olmazsa olmaz malzeme listesini yazıp ne kadar tutacağını söyleyebilir mi ? malum boyumdan büyük işlere kalkışmak istemem. Birde Arkadaşlar lütfen konuyu baştan sona okusaydın anlardın felan demeyin. Çünkü baştan beri okuyabildiğim kadar okudum bazı şeyler öğrendim fikir edindim.

OLMAZSA OLMAZ LİSTESİ
    ==================
    1-FORUMU BAŞTAN SONA OKU !

sadece okusan zaten yeter.

• mecnunbalci kullanıcısına yanıt
    Belkide abimsin büyüğümsün ama yazdığımı okudunmu sen ?
  • quote:

yazdığın yaş doğruysa büyüğün sayılırım.
    burada paylaşılan bilgileri sonuna kadar okumuş olsaydın, okuyabildiğin kadar değil ama tamamını, en temel konular hakkında bilgi sahibi olurdun. sorduğun sorular bu işin temel kısmı.
    bazı şeyleri öğrendim demişsin de; temeli olmadan, tasarımın olmadan, malzemeleri tanımadan, kullanılan aletlerden haberdar olmadan, satın alacağın yerleri görmeden, olmazsa olmazları bile bilmeden neyi öğrendin onu merak ettim. o yüzden tümünü okursan senin için faydalı olur diye, olmazsa olmazlar listesinde 1.sıraya oku yu koydum. hoş okumam dersen daha önce sorulmuş sorulara tekrar cevap verdirecek ve konuyu gereksiz şişirmiş olacaksın. yazdığın yaş doğruysa daha en az 10 sene daha okuman gerekecek. okumak iyidir. oku dedim diye kızma

• beyler bu motor nasıldır sizce gidip komple alsam kaç paraya aliyim kaç para verilir sizce iyimi alınırmı yardımcı olursanız sevinirim bide aldıktan sonra gidip bi motorcuya gösterimmi çalışıyomu temizmi diye bide sadece motoru almaya çalışsam nasıl sökücem

• Tekrardan merhabalar sevgili abilerim sizlere birkaç sorum olacak öncelıkle uzun suredır dusundugum go kart projesını defalarca askıya aldıkdan sonra yenıden baslama fıkrıne atıldım ve para bırıktırmeye basladım (mağlum lise öğrencisiyiz )
    Sormak istediğim sorular şunlar:
    Amacım düşük bütçeli (öğrenci bütçesinden bahsediyorum)süspansiyonsuz go kart yapmak
    yani kalın tekerlere gerek yok scooter tekerlerı butceyı makul sevıyeye cekıcektır
    motor olarak cıkma bır scooter motoru bulmayı planlıyorum en onemlı sorularımdan bırısı de bır scooter motoru benı (71 kıloyum) tasırmı ?
    butce olarak yapbılecegım en ucuz ama 1.88 boyunda bırıne yakısıcak (oyle bebek gıbı durmayacak) ideal seviyelerde hız yapan bır go kart yapmak istiyorum
    umarım yardımcı olabılırsınız
    birde bi kaç ornek gosterırsenız cok memnun olurum

NOT: haklısınız normalde forumu bastan sona okumam gerekıyor fakat dedıgım gıbı lıse ogrencısıyım ve derslerıme cok calısmam gerekıyor go kartı da haftasonu cok dar ve kısıtlı bır zamanda rahatlatıcı bır hobi olarak yapmak istiyorum yanı sonuç olarak forumu bastan sona kadar okuyacak vaktım maalesef yok :(
    EdİT: go kart yapmak için yeterince bilgiye deneyıme ve el becerısıne sahıbım tek sıkıntım fıyatlar konusunda bir bilgimin olmaması ve uzun suredır arastırma yapamıyor olmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c63204 -- 18 Eylül 2013; 19:23:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mecnunbalci

quote:

burada paylaşılan bilgileri sonuna kadar okumuş olsaydın, okuyabildiğin kadar değil ama tamamını, en temel konular hakkında bilgi sahibi olurdun. sorduğun sorular bu işin temel kısmı.
    bazı şeyleri öğrendim demişsin de; temeli olmadan, tasarımın olmadan, malzemeleri tanımadan, kullanılan aletlerden haberdar olmadan, satın alacağın yerleri görmeden, olmazsa olmazları bile bilmeden neyi öğrendin onu merak ettim. o yüzden tümünü okursan senin için faydalı olur diye, olmazsa olmazlar listesinde 1.sıraya oku yu koydum. hoş okumam dersen daha önce sorulmuş sorulara tekrar cevap verdirecek ve konuyu gereksiz şişirmiş olacaksın. yazdığın yaş doğruysa daha en az 10 sene daha okuman gerekecek. okumak iyidir. oku dedim diye kızma

Amacım kızmak değil yanlış anlaşılmasın.. Amacım sizin gibi anlayan kişilerden kısa bir özet almak istemem. Çabanızı anlıyorum eğer konuyu baştan sona okursam benim için daha iyi olacak tabiki ama 180 sayfa'dan bahsediyoruz ve ben 20 sayfayı 3 günde boş vakit buldukça okudum malum öğrenciyiz lise'ye geçeceğiz böyle şeyler yerine ders çalışmak gerek... Zaten şuan yapmayacağım yaza kadar boş vakitlerimde plan,proje yazın uygulamaya geçeceğim. Kısa ve öz olarak zaman kaybetmek istemediğimden ( zamanım olmadığından ) bilgili kişilerden özet almaktı ama görüyorumki bu konuda çok cimri davrananlar var.

• quote:

quote:

quote:

Amacım kızmak değil yanlış anlaşılmasın.. Amacım sizin gibi anlayan kişilerden kısa bir özet almak istemem. Çabanızı anlıyorum eğer konuyu baştan sona okursam benim için daha iyi olacak tabiki ama 180 sayfa'dan bahsediyoruz ve ben 20 sayfayı 3 günde boş vakit buldukça okudum malum öğrenciyiz lise'ye geçeceğiz böyle şeyler yerine ders çalışmak gerek... Zaten şuan yapmayacağım yaza kadar boş vakitlerimde plan,proje yazın uygulamaya geçeceğim. Kısa ve öz olarak zaman kaybetmek istemediğimden ( zamanım olmadığından ) bilgili kişilerden özet almaktı ama görüyorumki bu konuda çok cimri davrananlar var.

Şimdi açtırtma genç arkadaş bu kadar mesaj yazılmış ve sen cimri davrananlar var deme hkkını kendinde buluyorsan seni tebrik ederim. Buradaki kimse boş gezmiyor ve kimse kendi çıkarını düşünerek bilgi vermiyor istese kimse mesaj atmaz buraya bundan önceki mesajındada üslbun yanlıştı birşey demedim fakat yazdıklarına dikkat et bence yaşına uygun yazılar yaz.

• quote:

malum öğrenciyiz lise'ye geçeceğiz böyle şeyler yerine ders çalışmak gerek.

yazına katılıyorum. bu kadar cimri insanın arasında olman yerine "malum öğrencisin, böyle şeylere vakit ayırman yerine liseye gideceksin, ders çalışman gerek"
  • quote:

quote:

malum öğrenciyiz lise'ye geçeceğiz böyle şeyler yerine ders çalışmak gerek.

yazına katılıyorum. bu kadar cimri insanın arasında olman yerine "malum öğrencisin, böyle şeylere vakit ayırman yerine liseye gideceksin, ders çalışman gerek"

mecnun abi adamsın
  • 
Sayfa: önceki 542543544545546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.