Şimdi Ara

go-kart yapalım (545. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14.130
Cevap
134
Favori
3.353.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 543544545546547
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mecnunbalci

quote:

Orijinalden alıntı: darkguage

malum öğrenciyiz lise'ye geçeceğiz böyle şeyler yerine ders çalışmak gerek.

yazına katılıyorum. bu kadar cimri insanın arasında olman yerine "malum öğrencisin, böyle şeylere vakit ayırman yerine liseye gideceksin, ders çalışman gerek"

Ben üyelik sahibinin büyüğüyüm, yaptığınız davranış yetişkin bir insana göre oldukça çocuksu bir hareket. Bu davranışı yetişkin bir insandan beklemezdim. Çocuk daha 14 yaşındayım diyor siz ise tersliyorsunuz çocuğu. Bu davranışı size hiç yakıştıramadım. Yapmış bir yanlış size bu konuda hak veriyorum ama çocuğun hevesini kırmanıza gerek yoktu.

• quote:

quote:

quote:

yazına katılıyorum. bu kadar cimri insanın arasında olman yerine "malum öğrencisin, böyle şeylere vakit ayırman yerine liseye gideceksin, ders çalışman gerek"

Ben üyelik sahibinin büyüğüyüm, yaptığınız davranış yetişkin bir insana göre oldukça çocuksu bir hareket. Bu davranışı yetişkin bir insandan beklemezdim. Çocuk daha 14 yaşındayım diyor siz ise tersliyorsunuz çocuğu. Bu davranışı size hiç yakıştıramadım. Yapmış bir yanlış size bu konuda hak veriyorum ama çocuğun hevesini kırmanıza gerek yoktu.

Büyüğümüsünüz emin değilim ama genç arkadaşın büyüğü olduğunuzu varsayarak yazıyorum bu mesajı. Bakın genç arkadaşın ilk yazdığı terbiye sınırını aşan mesajına birşey demedik ama ikinci kez karşısında büyüklerinin olduğunu bildiği halde gene aynı üslubu kullanması bunları söyleme gereksinimini doğruyor biz birşey demessek devamıda böyle gelir çünkü. Büyüklerine karşı takınması gereken doğru tavırı küçüğünüze anlatırsanız ve kabul ederse biz onu terslemeyiz küçüktür der geçeriz. Zaten onlarca sayfa var okursa bize ihtiyacı kalmaz bile ki okuduğu takdirde anlamadığı yer olursa biz cani gönülden yardımcı oluruz ve önceden birçok kez birçık kişiye yardımcı oldukta. Öyle armut piş ağzıma düş olmaz ve küçük olsada bunları düşünebilecek empati kurabilecek yaşta. Sağlıcakla kalın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• darkguage D kullanıcısına yanıt
    arkadaşım tamam büyüğü olabilisin ama herkesin sorusuna cevap verilise forum sayfaları artacak ve herkes aynen sizin gibi baştan 20 30 sayfa okuyup başlayacak soru sormaya onun için okumaya devam etsin daha önünde 120 sayfa var ve bütün öğrenmek istedikleri mevcut .biz kimseyi caydırmanın peşinde değiliz bildiğimiz kadar cevap vermeye çalışıyoruz .konuyu açanın niyetininde aynı olduğunu düşünüyorum. saygılar
  • quote:

quote:

quote:

hepimiz çocuk olduk. çocuk olmak demek 14 yaşında aklını, enerjisini hazır lokmadan yana kullanmayı bilecek kadar kafası çalışan bir vatandaş olmak demek değildir. böyle bir kişi için masumane çocuk yaftası yapıştıracak değilim.
    hata yapılır, büyük uyarır doğruyu gösterir sorun biter. hata da ısrar olursa niyeti sorgulanır. bunları bizim değil büyüklerinin anlatması gerekir. ayrıca büyüklerinin hobileri için "böyle şeyler" "ders çalışmak gerek" gibi cümleler kuruyorsanız, cevabınızı alırsınız.
    biz boş şeylerle uğraşan gereksiz insanlar topluluğu değiliz. herkesin işi gücü var, sizden de büyük insanlar var, sektörün ustaları var, bu işi profesyonelce yapanı var, üniversitede okuyanı var, mesleğini bu yolda harcayan emekli olan duayen kişiler var, amiri var memuru var. kısaca otobüste çocuk ayağına basmış misali ne var bunda denecek kumluk değil burası.
    artı olarak bu hobi dediğimiz go-kart, buggy gibi araçların da yapımında çocukların bulunabileceği, aletleri kullanabileceği, güvenlik risklerini göze alabileceği, maddi kısmını karşılayabileceği uğraşlar değildir. bunları büyüğü olduğunuzu varsayarak size anlatıyorum ki küçüğünüze izah edebilin. tahtadan bilyalı araba yapmakla metal aksamlı motorlu araç yapmak aynı şey değil. tahta çivi çekiç bilya alsın oynasın.
    14 yaşında çocuk kaynak ustalığı, spiral kullanımı, torna tesviyeden anlayacaksa bu memlekette boşuna esnaf sanat okulları var. verelim 14 yaşında belgesini açsın dükkanını. uğraşılan şeyler çocuk hevesi için feda edilecek şeyler değil. yarın gözünü, elini kaybederse sorumlusu siz olursunuz. bu uğraş çocuk işi değil.

• Tamam haklısınız bu konuda. Sevgili abilerimden özür diliyorum yaptığım bi hataydı Özür dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetcanack

Tekrardan merhabalar sevgili abilerim sizlere birkaç sorum olacak öncelıkle uzun suredır dusundugum go kart projesını defalarca askıya aldıkdan sonra yenıden baslama fıkrıne atıldım ve para bırıktırmeye basladım (mağlum lise öğrencisiyiz )
    Sormak istediğim sorular şunlar:
    Amacım düşük bütçeli (öğrenci bütçesinden bahsediyorum)süspansiyonsuz go kart yapmak
    yani kalın tekerlere gerek yok scooter tekerlerı butceyı makul sevıyeye cekıcektır
    motor olarak cıkma bır scooter motoru bulmayı planlıyorum en onemlı sorularımdan bırısı de bır scooter motoru benı (71 kıloyum) tasırmı ?
    butce olarak yapbılecegım en ucuz ama 1.88 boyunda bırıne yakısıcak (oyle bebek gıbı durmayacak) ideal seviyelerde hız yapan bır go kart yapmak istiyorum
    umarım yardımcı olabılırsınız
    birde bi kaç ornek gosterırsenız cok memnun olurum

NOT: haklısınız normalde forumu bastan sona okumam gerekıyor fakat dedıgım gıbı lıse ogrencısıyım ve derslerıme cok calısmam gerekıyor go kartı da haftasonu cok dar ve kısıtlı bır zamanda rahatlatıcı bır hobi olarak yapmak istiyorum yanı sonuç olarak forumu bastan sona kadar okuyacak vaktım maalesef yok :(
    EdİT: go kart yapmak için yeterince bilgiye deneyıme ve el becerısıne sahıbım tek sıkıntım fıyatlar konusunda bir bilgimin olmaması ve uzun suredır arastırma yapamıyor olmam

mesaj yazdım ben ama hala cevap gelmedı fıyatlar konusunda yardımcı olabılecek parca secımı konusunda yardımcı olabılecek bırı gerekıyor emegınıze sımdıden tesekkurler.
    bu arada not düşeyim 2012 senesınde forumu bastan sona okudum yanı yapım asamasında sorunla karsılasacagımı zannetmıyorum

• quote:

quote:

Tekrardan merhabalar sevgili abilerim sizlere birkaç sorum olacak öncelıkle uzun suredır dusundugum go kart projesını defalarca askıya aldıkdan sonra yenıden baslama fıkrıne atıldım ve para bırıktırmeye basladım (mağlum lise öğrencisiyiz )
    Amacım düşük bütçeli (öğrenci bütçesinden bahsediyorum)süspansiyonsuz go kart yapmak
    yani kalın tekerlere gerek yok scooter tekerlerı butceyı makul sevıyeye cekıcektır
    motor olarak cıkma bır scooter motoru bulmayı planlıyorum en onemlı sorularımdan bırısı de bır scooter motoru benı (71 kıloyum) tasırmı ?
    butce olarak yapbılecegım en ucuz ama 1.88 boyunda bırıne yakısıcak (oyle bebek gıbı durmayacak) ideal seviyelerde hız yapan bır go kart yapmak istiyorum

NOT: haklısınız normalde forumu bastan sona okumam gerekıyor fakat dedıgım gıbı lıse ogrencısıyım ve derslerıme cok calısmam gerekıyor go kartı da haftasonu cok dar ve kısıtlı bır zamanda rahatlatıcı bır hobi olarak yapmak istiyorum yanı sonuç olarak forumu bastan sona kadar okuyacak vaktım maalesef yok :(
    EdİT: go kart yapmak için yeterince bilgiye deneyıme ve el becerısıne sahıbım tek sıkıntım fıyatlar konusunda bir bilgimin olmaması ve uzun suredır arastırma yapamıyor olmam

mesaj yazdım ben ama hala cevap gelmedı fıyatlar konusunda yardımcı olabılecek parca secımı konusunda yardımcı olabılecek bırı gerekıyor emegınıze sımdıden tesekkurler.
    bu arada not düşeyim 2012 senesınde forumu bastan sona okudum yanı yapım asamasında sorunla karsılasacagımı zannetmıyorum

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-kask-kiyafet-ekipman-go-kart-karting-araclari-acil-go-kart-buggy-malzemeleri-136677002/detay/ al kardeş sana satayım ucuza para lazım :D

• quote:

Orijinalden alıntı: kartifor

quote:

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-kask-kiyafet-ekipman-go-kart-karting-araclari-acil-go-kart-buggy-malzemeleri-136677002/detay/ al kardeş sana satayım ucuza para lazım :D

bir plan hazırladım bana gereken en oncelıklı sey çalışır durumda ucuz bır scooter eskıden 150 tl ye gormustum fakat bıraz arastırmam gerekıcek.

• quote:

Orijinalden alıntı: DESOVALI

quote:

Orijinalden alıntı: klasikk

quote:

Orijinalden alıntı: DESOVALI

Herkese kolay gelsin,

30 yaşındayım makine mühendisiyim, foruma henüz üye oldum, zamanında (2005-2011) ciddi zaman ayırarak hovercraft tasarım imalat işlerine girmiştim, o dönemden elimde kalan sıfır motorlar vardı, araştırmalarımda bendeki motorların ARGO 8X8 araçlar ve ATV-UTV-BUGGY araç yapımında kullanıldığını öğrendim, konu başlığında araç yapımı olunca burada açıklamayı uygun gördüm, eğer moderatör arkadaşlar uygun bulmaz ise uyarsınlar veya kıdemli arkadaşlar, elimdeki motorlar sizlerin uğraşlarına uygun, nerede nasıl ilan verileceğini bilmediğim için bu ön yazıyı yazmak istedim.

KOHLER LH-775 31HP
    KOHLER SV-480 16HP
    Briggs Stratton 27HP
    HIRTH F23 50HP
    HIRTH F33 25HP

Teoman Uzel

Merhaba fiyat olarak ne istiyorsunuz motorlara.

Merhaba,

Forum kurallarını pek bilmediğim için kararsız kaldım, sahibinden'de ilanım var buraya link verebiliyor muyuz..? motorlar özetle;

KOHLER LH-775 -4 zamanlı Su soğutmalı yatay şaft 31HP (sandık motor) 3550.TL
    KOHLER SV-480 -4 zamanlı Hava soğutmalı dikey şaft 16HP (sandık motor) 1150.TL
    BRIGGS STRATTON 724 Prof. -4 zamanlı hava soğutmalı dikey şaft 27HP (30saat çalışmış) 1350.TL
    HIRTH F23 -2 zamanlı Hava soğutmalı yatay şaft 50HP (kullanılmış motor) 3750.TL (kısa süreliğine)
    HIRTH F33 -2 zamanlı Hava soğutmalı 25HP (kullanılmış motor) 1750.TL (kısa süreliğine)

HIRTH marka olanlar genelde microlight & ultralight ve gyrocopter projelerinde racing hovercraftlarda kullanılan motorlardır. (GERMANY)
    KOHLER ve BRIGGS ise yüksek torka sahip düşük yakıt tüketimli ile Jeneratör & ATV & UTV & BUGGY & Mini traktörlerde kullanılan motorlardır. (USA)

ilgilenen olur ise motorların teknik dökümanlarını gönderebilirim, LH775 1 adet kendime ayırdım 8x8 ARGO replikası yapmayı düşünüyorum..

Kardeş 200 beygirlik hayabusa motoru 5 bine bırakıyor arkadaşlar haberin olsun. 50 beygirlik motosiklet motorunu çıkmacıda 500 e bulursun.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kartifor

quote:

quote:

bir plan hazırladım bana gereken en oncelıklı sey çalışır durumda ucuz bır scooter eskıden 150 tl ye gormustum fakat bıraz arastırmam gerekıcek.

sen bilirsin

• beyler motor alınır cc felan farketmez testere motoru bile olur uygun fiyattan satıcak arkadaşlar varmı
  • Arkadaşlar ben go kart yapmak istiyorum.Bir şeyi anlamadım direksiyon kontrolünü nasıl yapcaz..????
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ccriminal

Arkadaşlar ben go kart yapmak istiyorum.Bir şeyi anlamadım direksiyon kontrolünü nasıl yapcaz..????

FORUMU BAŞTAN SONA OKU !!!
  • mecnunbalci kullanıcısına yanıt
    Sen biliyosan Bana söylermisin!!....
  • Arkadaşlar Direksiyon kontrolü için Direksiyon kutusumu kullancaz çünkü ben internette bi video izledim orada çubuk gibi bişeyle yapıyodu...????
  • Buda videonun linki:http://www.youtube.com/watch?v=pJQEEFd_fRs

Sonuna kadar izleyin
  • Tekrardan merhabalar;
    Öncelikle mecnun abi aracınız muhteşem oluyor çok tebrik ediyorum sizi fakaat aklıma takılan birsey var o motor o kadar buyuk ve agır bır sasıyı kagırabılırmı ? pek anlamadım açıkcası ve suda gitme kısmınıda anlamadım yanı araçın alt kısmı su geçirmeyecek sanırım biraz daha açıklayabılırsen cok sevınırım unku cok dıkkat cekıcı ve karızmatık bır proje severek takıp ediyorum :) tekrar tebrikler
    dün geceden bu yana uyku dısında aralıksız forumu okudum tum resımlerı arsıvledım onemlı bılgılerı not almaya calıstım burdan yenı gokart yapmak ısteyen arkadaslara soyluyorum forumu 2. okuyuşum hiçde zor bişey değil sadece biraz gözümüz korkuyor o kadar ama kitap okumak gibi bişey verdiği zevk de cabası :) herneyse forumu baştan sona okumuş olmama rağmen hala sizlere danışmak istediğim konular var herşeyi az çok öğrendim elimde yatkındır bu işlere fakat parça seçimi ve fiyatlar konsunda buyuk sıkıntı yasıyorum hıc bır sekılde karar veremıyorum eger bu konuda yardımcı olursanız cok cok sevınırım oncelıkle aldıgım karar su foruma birçok kere sacma sapan mesaj atmısım velet gıbı konusmusum sımdı farkına vardım ve bu sefer cıddı cıddı karar aldım bir buggy yapacağım fakat çok engel var onumde bütçe de çok buyuk sıkıntı var ılk once ailemden destek aldım fakat sadece sözde kaldı destekler bende umudumu yıtırdım ve ıplerı elıme almaya karar verdım öncelikle işe para biriktirmeyle başlıyorum hedefimi 5000 tl olarak koydum ne kadar surerse sursun biriktireceğim. özellikle yuksel abimiz gibi sabırlı olmaya çalışıyorum biraz tezcanlıyımdır da :) herneyse herşeyi açıkladıkdan sonra sorularıma gelelim
    amacım 4 teker bağımsız süspansiyonlu difransiyeli olan en az 300 cc motorsiklet motoru olan tek kişilik hem hızlı hemde torku yuksek goze hıtap eden bir buggy yapmak süspansiyon sisteminde salıncakların porya kısmıyla bağlantısını ve şase kısmı ile bağlantısını dana gözü ile yapacağım arka kısımda az yer kaplayan bir difransiyel ve iki tekerede birer disk fren koymayı planlıyorum şasenin bazı yerlerınde kare profıl bazı yerlerınde ıse boru kullanmayı planlıyorum gerisi de aksesuara kalır artık.Sonuç olarak bana verebılecegınız bır onerı ve tavsıye varsa cok sevınırım butcem dedıgım gıbı (bırıktırme ıslemı bıttıgı anda )5000 tl sizce bu kombınasyonda bir buggy için yeterlımı ve bu kombınasyonda bir buggy bana güzel bir sürüş keyfi sağlarmı ? bu sorulara cevap aramaktayım buggy bitene kadar ;(isterse 3 yıl sürsün) forumu takıp aktıf bır sekılde takıp edecegım ve bılgım dahılınde bende bıraz yardımcı olacagım umarım sızde bana yardımcı olursunuz .
    şimdiden çok tesekkur edıyorum hepinize
    iyi forumlar.

• quote:

Tekrardan merhabalar;
    Öncelikle mecnun abi aracınız muhteşem oluyor çok tebrik ediyorum sizi fakaat aklıma takılan birsey var o motor o kadar buyuk ve agır bır sasıyı kagırabılırmı ? pek anlamadım açıkcası ve suda gitme kısmınıda anlamadım yanı araçın alt kısmı su geçirmeyecek sanırım biraz daha açıklayabılırsen cok sevınırım unku cok dıkkat cekıcı ve karızmatık bır proje severek takıp ediyorum :) tekrar tebrikler
    dün geceden bu yana uyku dısında aralıksız forumu okudum tum resımlerı arsıvledım onemlı bılgılerı not almaya calıstım burdan yenı gokart yapmak ısteyen arkadaslara soyluyorum forumu 2. okuyuşum hiçde zor bişey değil sadece biraz gözümüz korkuyor o kadar ama kitap okumak gibi bişey verdiği zevk de cabası :) herneyse forumu baştan sona okumuş olmama rağmen hala sizlere danışmak istediğim konular var herşeyi az çok öğrendim elimde yatkındır bu işlere fakat parça seçimi ve fiyatlar konsunda buyuk sıkıntı yasıyorum hıc bır sekılde karar veremıyorum eger bu konuda yardımcı olursanız cok cok sevınırım oncelıkle aldıgım karar su foruma birçok kere sacma sapan mesaj atmısım velet gıbı konusmusum sımdı farkına vardım ve bu sefer cıddı cıddı karar aldım bir buggy yapacağım fakat çok engel var onumde bütçe de çok buyuk sıkıntı var ılk once ailemden destek aldım fakat sadece sözde kaldı destekler bende umudumu yıtırdım ve ıplerı elıme almaya karar verdım öncelikle işe para biriktirmeyle başlıyorum hedefimi 5000 tl olarak koydum ne kadar surerse sursun biriktireceğim. özellikle yuksel abimiz gibi sabırlı olmaya çalışıyorum biraz tezcanlıyımdır da :) herneyse herşeyi açıkladıkdan sonra sorularıma gelelim
    amacım 4 teker bağımsız süspansiyonlu difransiyeli olan en az 300 cc motorsiklet motoru olan tek kişilik hem hızlı hemde torku yuksek goze hıtap eden bir buggy yapmak süspansiyon sisteminde salıncakların porya kısmıyla bağlantısını ve şase kısmı ile bağlantısını dana gözü ile yapacağım arka kısımda az yer kaplayan bir difransiyel ve iki tekerede birer disk fren koymayı planlıyorum şasenin bazı yerlerınde kare profıl bazı yerlerınde ıse boru kullanmayı planlıyorum gerisi de aksesuara kalır artık.Sonuç olarak bana verebılecegınız bır onerı ve tavsıye varsa cok sevınırım butcem dedıgım gıbı (bırıktırme ıslemı bıttıgı anda )5000 tl sizce bu kombınasyonda bir buggy için yeterlımı ve bu kombınasyonda bir buggy bana güzel bir sürüş keyfi sağlarmı ? bu sorulara cevap aramaktayım buggy bitene kadar ;(isterse 3 yıl sürsün) forumu takıp aktıf bır sekılde takıp edecegım ve bılgım dahılınde bende bıraz yardımcı olacagım umarım sızde bana yardımcı olursunuz .
    iyi forumlar.

sağolasın. şasenin büyüklüğü göz korkutmasın. 2 kişi kaldırabiliyoruz. toplamda 400 kg olacak. motor 15 hp, artı olarak 5 hp turbo, performans hava filtresi ve performans egzozu ile destekleniyor. 620 kg luk fiat 126 bis in 650 cc 2 silindir 26 hp lik bir motorla içine binen tıklım tıklım 7 kişiyi götürebildiğini düşünürsen hiç yoksa 1200 kg olur. benim araç 2 kişilik ve araçtaki en ağır şey benim 96 kg ile. 400 kg araç + ben 96 kg + hatun 55 kg = 551 kg yani matematik yanılmazsa motor konusunda sıkıntı çekmeyeceğim inşallah. aracın omuza kadar kısmı sac, üst kısmı önde cam, kapılar, tavan, arka kısım pleksiglastan olacak. motordan opel şanzımanına, şanzımandan şaftla diferansiyele, diferansiyel girişindeki mahruti üzerine 38 dişli motosiklet zincir dişlisi, karşılık olarak 14 dişli zincir dişlisi, 14 dişlinin miline teknelerde kullanılan esnek mil kaynatılarak, milin diğer ucuna takılacak pervane ile hareket aktarılacak. araç karada normal seyrindeyken pervane sürekli dönecek. suya girildiğinde tekerler yerle teması kaybedince dönmeye devam etse de ilerleme hareketini pervane sağlayacak. çıkarken lastik temasına kadar pervane ile sonra lastikle çıkış sağlanacak inşallah.
    teknelerde kullanılan esnek mil içintıklayın
    senin araca gelirsek dediğin tarz bir araç için o bütçe yeter.3 yıl da sürmez Allahın izniyle. sen hele bir tasarımını yap, ölçülendir, nerede ne kullanacaksın bir liste yap, malzemeni tedarik et sonrasında başla. o zaman daha rahat edersin.

• quote:

quote:

Tekrardan merhabalar;
    iyi forumlar.

sağolasın. şasenin büyüklüğü göz korkutmasın. 2 kişi kaldırabiliyoruz. toplamda 400 kg olacak. motor 15 hp, artı olarak 5 hp turbo, performans hava filtresi ve performans egzozu ile destekleniyor. 620 kg luk fiat 126 bis in 650 cc 2 silindir 26 hp lik bir motorla içine binen tıklım tıklım 7 kişiyi götürebildiğini düşünürsen hiç yoksa 1200 kg olur. benim araç 2 kişilik ve araçtaki en ağır şey benim 96 kg ile. 400 kg araç + ben 96 kg + hatun 55 kg = 551 kg yani matematik yanılmazsa motor konusunda sıkıntı çekmeyeceğim inşallah. aracın omuza kadar kısmı sac, üst kısmı önde cam, kapılar, tavan, arka kısım pleksiglastan olacak. motordan opel şanzımanına, şanzımandan şaftla diferansiyele, diferansiyel girişindeki mahruti üzerine 38 dişli motosiklet zincir dişlisi, karşılık olarak 14 dişli zincir dişlisi, 14 dişlinin miline teknelerde kullanılan esnek mil kaynatılarak, milin diğer ucuna takılacak pervane ile hareket aktarılacak. araç karada normal seyrindeyken pervane sürekli dönecek. suya girildiğinde tekerler yerle teması kaybedince dönmeye devam etse de ilerleme hareketini pervane sağlayacak. çıkarken lastik temasına kadar pervane ile sonra lastikle çıkış sağlanacak inşallah.
    teknelerde kullanılan esnek mil içintıklayın
    senin araca gelirsek dediğin tarz bir araç için o bütçe yeter.3 yıl da sürmez Allahın izniyle. sen hele bir tasarımını yap, ölçülendir, nerede ne kullanacaksın bir liste yap, malzemeni tedarik et sonrasında başla. o zaman daha rahat edersin.

Yani pervane de olucak amfibi bir araç oluyor sanirim :) turbo 5 hp yapiyorsa gerçekten çok iyi bisey :) inşallah mecnun abi sketchup da çizim yapiyorum simdilik zaten para biriktirme aşamasında kaybedeceğim zamani burada araştırma yaparak projeleri takip ederek ve detayli tasarımlar yaparak telafi etmeyi düşünüyorum. Umarim hepimiz amaclarimiza ulasiriz. :) tekrar tebrik ediyorum sanirim Türkiye de adam gibi amfibi araç yapalarin ilklerinden olucaksiniz daha önce görmemiştim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar Ön tekerleğin yerleşimiyle ilgili bilgi verirmisiniz.Parantez şeklinde bi şey var,ona takılan bişey daha var.Lütfen onların ismini yazarmısınız...!!!
  • 
Sayfa: önceki 543544545546547
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.