Şimdi Ara

go-kart yapalım (542. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.130
Cevap
134
Favori
3.353.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 540541542543544
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     go-kart yapalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: emircezaxxd

evet beyler son hali
     go-kart yapalım

motor

• ARKADAŞLAR BENDE YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUMDA BÜTCEDEN YANA SIKINTI YOK ARACIN BİRAZ OFF-ROAD TARZI OLMASINI İSTİYORUM LASTİKLER ATV LASTİĞİ FALAN AMA MOTOR İÇİNDE HONDA GX 390 KULLANMAK İSTİYORUM 1200 TL CİVARINDA SİZCE İYİ HAREKET EDERMİ VE FİYATIDA UYGUNMU ? BU ARADA ARACIN HIZ KONUSUNDA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM HIZLI GİTMESİNİ İSTİYORUM.
    www.mts.net
    Requête rejetée / Request Rejected
    http://www.mts.net/~hpokrant/Piranha_Buggy/Finished_Buggy_1.htm
    bu arabayı düşünüyorum sizce honda bunu götürürmü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper950 -- 3 Eylül 2013; 9:22:09 >

• takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper950

ARKADAŞLAR BENDE YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUMDA BÜTCEDEN YANA SIKINTI YOK ARACIN BİRAZ OFF-ROAD TARZI OLMASINI İSTİYORUM LASTİKLER ATV LASTİĞİ FALAN AMA MOTOR İÇİNDE HONDA GX 390 KULLANMAK İSTİYORUM 1200 TL CİVARINDA SİZCE İYİ HAREKET EDERMİ VE FİYATIDA UYGUNMU ? BU ARADA ARACIN HIZ KONUSUNDA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM HIZLI GİTMESİNİ İSTİYORUM.
    http://www.mts.net/~hpokrant/Piranha_Buggy/Finished_Buggy_1.htm bu arabayı düşünüyorum sizce honda bunu götürürmü

verdiğin örnek buggy ile ilgili çok fazla çalışma yapan ve görüş bildiren oldu. forumu baştan sona okursan sorduğun ve sormadığın bütün soruların cevaplarını alırsın.

• Arkadaşlar bende yapıcam bu kervana katılıcam

aklıma takılan bi soru var

www.tophanmakina.com
    TOPHAN MAKİNA Güvenilir Alışverişin Doğru Merkezi
    http://www.tophanmakina.com/Palmera-PA065-65Hp-Benzinli-Motor,PR-262.html
    diyelim bu motoru aldım

kavrama almama gerek varmı kavrama nedir ne işe yarar olmazsa olmaz bi parçamı ??

yapacağım go-kart yol tipi olcak

teker motor direksiyon şasi bu kadar basit-ucuz olucak

• quote:

Orijinalden alıntı: kartifor

quote:

evet beyler son hali
     go-kart yapalım

motor

şimdilik bütçe delik kartifor kardeşim motor fiyatları sandığımdan fazla çıktı .şimdilik motor yok ucuz bi motor aramaya devam

• aracımın son hali..
    motordan tırsıyordum çekmez diye. canavar oldu. patinaj çekiyor. Gaza tam alışamadım. kalkarken fırlıyor. Bakalım alışacağız. Biraz ağırlık koyunca daha stabil oluyor..
    son foto da yapacağım güneşlik.
     go-kart yapalım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kartifor

quote:

evet beyler son hali
     go-kart yapalım

motor

şimdilik bütçe delik kartifor kardeşim motor fiyatları sandığımdan fazla çıktı .şimdilik motor yok ucuz bi motor aramaya devam

hadi bakalım inşllah detaylı fotoları bekliyoruz

• f
     go-kart yapalım go-kart yapalım

• quote:

Orijinalden alıntı: apparel

Arkadaşlar bende yapıcam bu kervana katılıcam

aklıma takılan bi soru var

http://www.tophanmakina.com/Palmera-PA065-65Hp-Benzinli-Motor,PR-262.html diyelim bu motoru aldım

kavrama almama gerek varmı kavrama nedir ne işe yarar olmazsa olmaz bi parçamı ??

yapacağım go-kart yol tipi olcak

teker motor direksiyon şasi bu kadar basit-ucuz olucak

Arkadaşlar soruma cevap vercek biri yokmu yaa

• quote:

Orijinalden alıntı: apparel

Arkadaşlar soruma cevap vercek biri yokmu yaa

cevabı aynı soruları soranlar için daha önceki sayfalarda verdik. emeğe saygı duyup forumun 1.sayfasından okumaya başlayabilirsin.
  • arkadaşlar elimdeki malzemelr her zamanki gibi satılıktır isterseniz get le isterseniz anlaşmalı bir şwkilde yollayabilirim
    http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-kask-kiyafet-ekipman-go-kart-karting-araclari-acil-go-kart-buggy-malzemeleri-kargo-bedava-136677002/detay/
    iletişim 0553 463 18 53

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartifor -- 5 Eylül 2013; 16:47:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hknhc

aracımın son hali..
    motordan tırsıyordum çekmez diye. canavar oldu. patinaj çekiyor. Gaza tam alışamadım. kalkarken fırlıyor. Bakalım alışacağız. Biraz ağırlık koyunca daha stabil oluyor..
     go-kart yapalım

Emeğine sağlık , ancak öndeki 10 mm lik aksona dikkat et , arada bir yokla , ne durumda olduğunu kontrol et. iyi olur..
    kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: DESOVALI

Herkese kolay gelsin,

30 yaşındayım makine mühendisiyim, foruma henüz üye oldum, zamanında (2005-2011) ciddi zaman ayırarak hovercraft tasarım imalat işlerine girmiştim, o dönemden elimde kalan sıfır motorlar vardı, araştırmalarımda bendeki motorların ARGO 8X8 araçlar ve ATV-UTV-BUGGY araç yapımında kullanıldığını öğrendim, konu başlığında araç yapımı olunca burada açıklamayı uygun gördüm, eğer moderatör arkadaşlar uygun bulmaz ise uyarsınlar veya kıdemli arkadaşlar, elimdeki motorlar sizlerin uğraşlarına uygun, nerede nasıl ilan verileceğini bilmediğim için bu ön yazıyı yazmak istedim.

KOHLER LH-775 31HP
    KOHLER SV-480 16HP
    Briggs Stratton 27HP
    HIRTH F23 50HP
    HIRTH F33 25HP

Teoman Uzel

Merhaba fiyat olarak ne istiyorsunuz motorlara.

• Arkadaşlar merhaba.15 yaşındayım bende kısmetse işe girişicem :) şimdiden kaynakdı,taşlamaydı aldım.Planımı yaptım :) Genelde millet hep çapa makinası gibi motorlar kullanıyorlar bence şu yol daha mantıklı değil mi ? 1000-1400 TL gibi fiyata 2005-2010 model sorunsuz motorlar var bunları alıp motor,fren,yakıt deposu,gösterge,jant(2 tane daha alınır).marş motoru,akü,süspansiyon,debriyaj,zincir ve dişlisi,lambalar ve en önemlisi vites sistemini kullanıp çok ucuza getirmek mümkün :) geriye kalanlarıda satarak çok ucuza getirebilirsiniz.Toplam 2000-3000 TL ye mükemmel bir buggy yapılabilir.
    Sizlere iki sorum olucak süspansiyon sisteminin ne gibi bir artısı var ?
  • ben küçük ve ucuz bir araba yapsam ne kadar tutar ve hangi malzemelerle bir söyleyiverin abiler şimdiden teşekkür ederim hepinize
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.ismet

quote:

Orijinalden alıntı: hknhc

aracımın son hali..
     go-kart yapalım

Emeğine sağlık , ancak öndeki 10 mm lik aksona dikkat et , arada bir yokla , ne durumda olduğunu kontrol et. iyi olur..
    kolay gelsin

teşekkür ederim..
    Dikkat ediyorm. Sorun olmayacak gibi duruyor. Önler çok ağır olmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: limbesh

quote:

Orijinalden alıntı: ablead

Kırmızı Olanlar Rc Olanlara Uymaz Bence.

araç standart dışı, el yapımı, 1/3

BENDE standart dısı bır rc araba yapıyorum senın aracı merak ettım acıkcası bır kac foto yuklermısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: DESOVALI

Herkese kolay gelsin,

30 yaşındayım makine mühendisiyim, foruma henüz üye oldum, zamanında (2005-2011) ciddi zaman ayırarak hovercraft tasarım imalat işlerine girmiştim, o dönemden elimde kalan sıfır motorlar vardı, araştırmalarımda bendeki motorların ARGO 8X8 araçlar ve ATV-UTV-BUGGY araç yapımında kullanıldığını öğrendim, konu başlığında araç yapımı olunca burada açıklamayı uygun gördüm, eğer moderatör arkadaşlar uygun bulmaz ise uyarsınlar veya kıdemli arkadaşlar, elimdeki motorlar sizlerin uğraşlarına uygun, nerede nasıl ilan verileceğini bilmediğim için bu ön yazıyı yazmak istedim.

KOHLER LH-775 31HP
    KOHLER SV-480 16HP
    Briggs Stratton 27HP
    HIRTH F23 50HP
    HIRTH F33 25HP

Teoman Uzel

iştah kabartıcı bir mesaj olmuş

• 
Sayfa: önceki 540541542543544
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.