Şimdi Ara

go-kart yapalım (535. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.130
Cevap
134
Favori
3.353.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 533534535536537
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR buggy ölçüsü verecek arkadaş varmı acaba en boy olarak kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramço_37

ARKADAŞLAR buggy ölçüsü verecek arkadaş varmı acaba en boy olarak kolay gelsin

en 95 cm boy 2.25 cm :D

• hay allah razı olsun en sonunda ölçü veren oldu inşallah pazartesi günü başlıcam 40x40 3 mm profilden sağlam olsun balık ve mantar a gitmek için on numara olcak
  • m.ismet kullanıcısına yanıt
    şu sarı buggy yapmayı düşünüyorum çok hoşuma gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramço_37

hay allah razı olsun en sonunda ölçü veren oldu inşallah pazartesi günü başlıcam 40x40 3 mm profilden sağlam olsun balık ve mantar a gitmek için on numara olcak

Dostum ölçü işi görecelidir yapacağın aracın ölçülrini belli kriterleri ele alarak kendin belirlemen daha mantıklı olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler lütfen yardım edin motor arıyorum bayrama kadar bulmam lazım . elinde olan mesaj atsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: emircezaxxd

beyler lütfen yardım edin motor arıyorum bayrama kadar bulmam lazım . elinde olan mesaj atsın

Bende var ama Tranzondayım ben 125lik scooter motoru ama bayadır yatıyor bir bskmam.lazım.dırumu nedir diye.

• bende reno 4 motor janzuman var satak sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihhero

bende reno 4 motor janzuman var satak sana

bana niye satıyorsun

• emire yazacaktım sana yazmısın yanlıslıkla
  • emircezaxxd E kullanıcısına yanıt
    bende var reno 4 motoru sanzumanıda var ıstersen
  • ...
     go-kart yapalım
  • quote:

beyler lütfen yardım edin motor arıyorum bayrama kadar bulmam lazım . elinde olan mesaj atsın

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-go-kart-6.5-hp-gucunde-go-kart-motoru-129943877/detay/
    motor su motoru ucundaki parçayı çıkartırım kargo benden
  • quote:

kargo senden

• Yarın profilleri alıp başlıyorum adım adım fotoları paylaşcam 1 sEnE boyunca buradayız artık
  • rc_car R kullanıcısına yanıt
    satılık malzemeler için ya ara yada dogrudan bornova.35.izmir@hotmail.com atresıne yaz göruselım resım de göder tel 05546308112
  • rc_car R kullanıcısına yanıt
    ustam satmak ıstersen aramanı beklıyorum yada bornova.35.izmir@hotmail.com telfon 05546308112
  • abiler size birkaç sorum olacak cevaplarsanız sevinirim

1.benim go kartım basit ve tahtadan olacak bu yüzden küçük bir motor kullanacağım buna da mobilet motoru düşünüyorum ama marş sistemi kafamı kurcalıyor sanırım 2 tipi varmış bunların ayak marşı bir de vurdurarak ben ayak marşlısından alsam onuda bizim gaz pedalının oraya koysam ? çok mu basit düşünüyorum

2.mobilet motorunun 2. elini 70-100 tl arası bulursam uygun mudur

3.mobilet motoru olmazsa ne önerirsiniz max 4 hp

4.resimdekinin direksiyon sistemlisini yapacağım yorumlarınız şimdiden teşekkürler
    http://www.instructables.com/files/deriv/F9M/L6GJ/GTQZIZJ6/F9ML6GJGTQZIZJ6.LARGE.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi high_volume -- 31 Temmuz 2013; 14:25:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: high_volume

abiler size birkaç sorum olacak cevaplarsanız sevinirim

1.benim go kartım basit ve tahtadan olacak bu yüzden küçük bir motor kullanacağım buna da mobilet motoru düşünüyorum ama marş sistemi kafamı kurcalıyor sanırım 2 tipi varmış bunların ayak marşı bir de vurdurarak ben ayak marşlısından alsam onuda bizim gaz pedalının oraya koysam ? çok mu basit düşünüyorum

2.mobilet motorunun 2. elini 70-100 tl arası bulursam uygun mudur

3.mobilet motoru olmazsa ne önerirsiniz max 4 hp

4.resimdekinin direksiyon sistemlisini yapacağım yorumlarınız şimdiden teşekkürler
    http://www.instructables.com/files/deriv/F9M/L6GJ/GTQZIZJ6/F9ML6GJGTQZIZJ6.LARGE.jpg

bence tahta işinden daha yolun başındayken vazgeç

• kartifor K kullanıcısına yanıt
    neden
  • 
Sayfa: önceki 533534535536537
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.