Bildirim
go-kart yapalım (537. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Geri vites için şanzıman arayanlar göz atabilirler.
(Ayrıca önceki mesajda bahsettiğim hurdacı, bayramdan sonra muravey şanzımanı ayarlayacak. İhtiyacı olan varsa isteyebiliriz..
http://www.motorbisikletim.com/urunler/257_atv-yedek-parcalari/5961__atv-ileri-geri-sazuman/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hknhc -- 6 Ağustos 2013; 23:37:08 >
-
Elimde 150 liraya kuru kavrama var montajı çok basit 20 mm az pazarlık vardır her türlü motora olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi high_volume -- 7 Ağustos 2013; 19:06:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: high_volume
ben de tahtadan vazgeçtim aşağıdaki gibi bir şey yapıyorum ama tekerler daha iyi jantlar döküm
-Tekerler 55 lira
-Arka mil 5 lira çelik bir boru
-Motor 180 lira 6.5 beygir kaan
-Kavrama 100 lira
-Direksiyon simidi direksiyon sistemi 30 lira ( kutusuz)
-Zincir dişli 20 lira
-Kaynak demir işleri 50 - 100 tl arası çünkü tek kalan onlar
çok çok basit bir şey oluyor tam istediğim gibi fiyatlar da tanıdık fiyatı
https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT-I5ZV1HRX6IITHD_m7zhIPKb8C8u0gNJ1KAQZi91LjhWGvSE0
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaşlar merhaba
bende birtane yapmak istiyorum istanbulda oturuyorum
330 tl nakit param var yaş 16
motor tekerlek felan 330 tl yeterlimi yeterli değilmi arkadaşlar ve bu okullar açılmadan bitermi 1 ay felan var
tekerleğe 60 tl felan arkadaşlar yazmış ama bence çok para benim için yani 60 tl çok
ben nalburdan el arabası tekerinden alırım onu nasıl kullanırım bilmiyorum ama fena halde heveslendim
para konusu yeterli olursa günlük 10 saat çalışırım bunu yapmak için boş vaktim çok fazla sorularımın cevaplarını bekliyorum
teşekkürler arkadaşlar
bu arabanın tekerlerinden nalburlarda var
-
quote:
Orijinalden alıntı: apparel
Arkadaşlar merhaba
bende birtane yapmak istiyorum istanbulda oturuyorum
330 tl nakit param var yaş 16
motor tekerlek felan 330 tl yeterlimi yeterli değilmi arkadaşlar ve bu okullar açılmadan bitermi 1 ay felan var
tekerleğe 60 tl felan arkadaşlar yazmış ama bence çok para benim için yani 60 tl çok
ben nalburdan el arabası tekerinden alırım onu nasıl kullanırım bilmiyorum ama fena halde heveslendim
para konusu yeterli olursa günlük 10 saat çalışırım bunu yapmak için boş vaktim çok fazla sorularımın cevaplarını bekliyorum
teşekkürler arkadaşlar
bu arabanın tekerlerinden nalburlarda var
4 teker 55 lira ve jantı döküm o resimdeki gibi plastik değil kavramaya ihtiyacın olursa pm at
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi high_volume -- 8 Ağustos 2013; 10:11:06 >
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: kartifor
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-go-kart-6.5-hp-gucunde-go-kart-motoru-129943877/detay/
ucundaki ve dışındakı parçayı sokunce kargo sendden 180 e bırakırımmalum forumun emeği var üzerimizde
bende şimdi kavrama da yok şanzımanda yok.hesap yaptığımız zamn:
MOTOR :180
KAVRAMA YADA ŞANZIMAN :100
TOPLAM : 280 TL MAL OLUYO BİRDE MOTOR SIFIR DEĞİL MARŞI FALAN YOK AYNI PARAYA SENİN SCOOTER MOTORUNU ALABİLİRİM AMA ŞİMDİ O KADAR NAKİT YOK ŞİMDİLİK ERTELEDİM .BAŞKA BİRİ ALMAZSA BAYRAMDAN SONRA PARAYI BULDUĞUM ANDA ALIRIM (^_^)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: emircezaxxd
quote:
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-go-kart-6.5-hp-gucunde-go-kart-motoru-129943877/detay/
ucundaki ve dışındakı parçayı sokunce kargo sendden 180 e bırakırımmalum forumun emeği var üzerimizde
TOPLAM : 280 TL MAL OLUYO BİRDE MOTOR SIFIR DEĞİL MARŞI FALAN YOK AYNI PARAYA SENİN SCOOTER MOTORUNU ALABİLİRİM AMA ŞİMDİ O KADAR NAKİT YOK ŞİMDİLİK ERTELEDİM .BAŞKA BİRİ ALMAZSA BAYRAMDAN SONRA PARAYI BULDUĞUM ANDA ALIRIM (^_^)
Ben sıfırını o paraya aldım
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: emircezaxxd
quote:
neyse artık nasip diyelimbu arada tüm forum üyelerinin bayramı mübarek olsun inşallah
-
-
-
-
-
Bu 6.5 hp lik motorları buggy gibi şeylerde kullanmışlar benimkini uçurur heralde bir de bu gaz kolu gazı artırınca yerinde kalıyor geri gelmiyor yay felan mı koymak lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi high_volume -- 9 Ağustos 2013; 7:32:09 >
arkadaşlar hayırlısıyla bende ucuz sade giden babında bitane go-kart yapma çalışmalarına başlıcam
ilk önce motor almaktan başlıcam zaten motor alındımı geriye pahalı bir şey kalmıyor sanırsam motor olarak
bobinajcılar var bizim burda onlarda motor varmıdır ben motoru nerden sahibinden . com da motor felan araştırdım yok sade motor satılmıyor galiba -
quote:
Orijinalden alıntı: apparel
arkadaşlar hayırlısıyla bende ucuz sade giden babında bitane go-kart yapma çalışmalarına başlıcam
ilk önce motor almaktan başlıcam zaten motor alındımı geriye pahalı bir şey kalmıyor sanırsam motor olarak
bobinajcılar var bizim burda onlarda motor varmıdır ben motoru nerden sahibinden . com da motor felan araştırdım yok sade motor satılmıyor galiba
Su motoru nu motopompsuz aldım
zaten araba görünüşe göre vosvos sadece üst kupası yok :))))
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X