Şimdi Ara

go-kart yapalım (385. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14.130
Cevap
134
Favori
3.351.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 383384385386387
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: iyavuz25

arkadaşlar bu araç şase olarak satılıktır
    sadece motor takıp binebilirsiniz dört lastik
    ileri geri muravey dif elk tesisat her şey sadece motor yok

motor bana başka bir iş için lazım

go-kart yapalım

go-kart yapalım

merhaba kardes aracın fiyatı nedir ve sadece arkayı komple muravey diferansiyel falan yani komple satarmısın satarsan fiyatı nedir...

• quote:

arkadaşlar bu araç şase olarak satılıktır
    sadece motor takıp binebilirsiniz dört lastik
    ileri geri muravey dif elk tesisat her şey sadece motor yok

motor bana başka bir iş için lazım

go-kart yapalım

go-kart yapalım

kardeslastikler dahil arka kısım komple ne kadar istiyorsun yani satarmısın komple satmazsanda sadace diferansiyeline talibim...

• slm arkadaşlar muravey diferansiyel fiyatları tahmini olarak nedir acaba bilgisi olan arkdaslar yardımcı olabilirmi veya elinde olupta satmak isteyen uygun bir fiyata almayı düşünüyorum herkese kolay gelsin...
  • arkadaşlar yataklı rulman bulamadım böyle bir rulman alsam şaseye kaynak yapsam olurmu

go-kart yapalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: dikey1

arkadaşlar yataklı rulman bulamadım böyle bir rulman alsam şaseye kaynak yapsam olurmu

go-kart yapalım

Olmaz.Yataklı rulman kullanman gerekiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tonyalee

quote:

arkadaşlar yataklı rulman bulamadım böyle bir rulman alsam şaseye kaynak yapsam olurmu

go-kart yapalım

nedeni ne peki ?
  • Abiler ben 6.sınıf öğrencisiyim.Bu forumu kullanarak bir go-kart yaptım. (fotoğraf ekliyemiyorum).Öncelikle akınco ve ARPİSEL abilerime teşekkür ederim

• quote:

quote:

quote:

go-kart yapalım

nedeni ne peki ?

Kardeş ilk başta bunu şaseye sabitleyemezsin.İkincisi rulmanı ısıtman yapısını bozar.Yataklı rulman al cıvata ile sabitle en kolayı bu.

• quote:

quote:

quote:

quote:

go-kart yapalım

nedeni ne peki ?

Kardeş ilk başta bunu şaseye sabitleyemezsin.İkincisi rulmanı ısıtman yapısını bozar.Yataklı rulman al cıvata ile sabitle en kolayı bu.

yataklı rulmanı bisikletcilerde bulalrmym bide motoru sase ye kaynk yprkmı sabitlicem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

go-kart yapalım

nedeni ne peki ?

yataklı rulmanı bisikletcilerde bulalrmym bide motoru sase ye kaynk yprkmı sabitlicem

Bisikletçilerde bulabilirmsiin bilemem.Git bi sanayiye orda rahat blursun.Kaynak zorlandımı kırılır o yüzden cıvata ile sabitlesen daha güzenli olr.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

go-kart yapalım

nedeni ne peki ?

Bisikletçilerde bulabilirmsiin bilemem.Git bi sanayiye orda rahat blursun.Kaynak zorlandımı kırılır o yüzden cıvata ile sabitlesen daha güzenli olr.

eyw krdesim motorun civatalncak yeri vrmı bide arka mili rulmana goremi yptrcm

• Tahminimce vardır.Kardeş şimdi sen arabayı yapmaya başla ona göre poryalarına göre mil çektir.Ona görede rulman al.Tekrar söylüyorum forumu okumadan bu işe başlama.Önce motoru al tekerlekleri al.Haa bu arada 60-70 km hız demişsin bide el arabası tekeri kullanacam demişsin.El arabası tekeriyle nereye gidiyon 70 km hızla.El arabası tekerini unut bi defa.Ayriyetten yataklı rulman bulamadım demişsin araştırmadın demekki.Ondan önce ben sana link atmıştım orda her çeşit rulman vardı.
    Forumu okuuuuu.Ondan sonra aklına takılan herşeyi sor ki forumu boş yere doldurmayalım.
    İlk önce malzemeleri topla.Sonra yapmaya başla .....
  • quote:

Tahminimce vardır.Kardeş şimdi sen arabayı yapmaya başla ona göre poryalarına göre mil çektir.Ona görede rulman al.Tekrar söylüyorum forumu okumadan bu işe başlama.Önce motoru al tekerlekleri al.Haa bu arada 60-70 km hız demişsin bide el arabası tekeri kullanacam demişsin.El arabası tekeriyle nereye gidiyon 70 km hızla.El arabası tekerini unut bi defa.Ayriyetten yataklı rulman bulamadım demişsin araştırmadın demekki.Ondan önce ben sana link atmıştım orda her çeşit rulman vardı.
    Forumu okuuuuu.Ondan sonra aklına takılan herşeyi sor ki forumu boş yere doldurmayalım.

attıgn link acilmadı hangi tür lastik kullanam adamlar mile gore rulman yaptigini bilmiodum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Tahminimce vardır.Kardeş şimdi sen arabayı yapmaya başla ona göre poryalarına göre mil çektir.Ona görede rulman al.Tekrar söylüyorum forumu okumadan bu işe başlama.Önce motoru al tekerlekleri al.Haa bu arada 60-70 km hız demişsin bide el arabası tekeri kullanacam demişsin.El arabası tekeriyle nereye gidiyon 70 km hızla.El arabası tekerini unut bi defa.Ayriyetten yataklı rulman bulamadım demişsin araştırmadın demekki.Ondan önce ben sana link atmıştım orda her çeşit rulman vardı.

attıgn link acilmadı hangi tür lastik kullanam adamlar mile gore rulman yaptigini bilmiodum

http://www.hepsisanayi.com/urunler/yatakli-rulmanlar/642_ucp-serisi-rulmanlar/ al bi daha dene.Kardeş sen mili çektir ona göre rulman bulursun illaki olmadı git bi rulman al git tornacıya buna göre bana mil çek de.

• arkadaslar biriniz yardım edin ben bu muravey diferansiyeli nereden bulabilirim allah askına tek eksik malzemem bu var ya satan bir yer yokmu bunu yada bunun yerine geri vitesi ne ile çözebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkanbenli

arkadaslar biriniz yardım edin ben bu muravey diferansiyeli nereden bulabilirim allah askına tek eksik malzemem bu var ya satan bir yer yokmu bunu yada bunun yerine geri vitesi ne ile çözebilirim

Kardeş senin şu jawa motoru vardı ya.Şu iyavuz adlı kullanıcı yağtığı arabasında jawa motoru kullanmıştı.Hani şu vites koluyla marş koluda aynı koldaydılarya onu halletmişti hallatmediysen ondan öğrenebilirsin nasıl yaptığını?
  • arkadaşlar şase komple satılık
    parça veremem kusura bakmayın fiyatı 2.500 tl dir

go-kart yapalım
  • arkadaşlar sizlere sevindirici bir haberim var yaklaşık 1 aydır bu geri vites olayını muravey difransiyeli olmadan nasıl çözebileceğimizi araştırıyorum. uzun süren araştırmalarımın sonunda herkesin yana yakına aradığı ama kapanın elinde kalan muravey difransiyeli yerine kullanabileceğimiz bir ürün buldum. difransiyel görevi görmez fakat geri vites sorununu tam olarak çözecek çünkü 1 ileri ve 1 geri vitesi olan şanzıman ve tam olarak bizim yapacağımız maksatla kullanılıyor. ay sonuna yurt dışından geliyor. gelince daha detaylı bilgi vereceğim herkese iyi çalışmalar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erkanbenli

arkadaslar biriniz yardım edin ben bu muravey diferansiyeli nereden bulabilirim allah askına tek eksik malzemem bu var ya satan bir yer yokmu bunu yada bunun yerine geri vitesi ne ile çözebilirim

Kardeş senin şu jawa motoru vardı ya.Şu iyavuz adlı kullanıcı yağtığı arabasında jawa motoru kullanmıştı.Hani şu vites koluyla marş koluda aynı koldaydılarya onu halletmişti hallatmediysen ondan öğrenebilirsin nasıl yaptığını?

kardes geri vites olayını çözdüm gibi kolu uzatacağım marş kolunu olduğu yerde kalacak vitesi karsı baskının oradan başka bir ek aparat kullanarak yanıma alacağım o konuyu aştım şimdi sadace geri vites yani muravey kaldı bulamıyorum satan biri olsa alacağım forumdan 1 2 kişiyi aradım 80-150 tl civarıymış fiyatı ama bulamıyorum işte belli başlı illerdeki arkadaşlarımı aradım onlarda araştırıyorlar ama iyavuza da soramakta fayda var belki onun çözümü daha basit teşekkür ederim kardeş ilgin için

• quote:

arkadaşlar şase komple satılık
    parça veremem kusura bakmayın fiyatı 2.500 tl dir

go-kart yapalım

slm kardeş acaba bu motor üzerinden vites değiştirme işini nasıl hallettin bende 250 cc jawa motoru kullanacağım kendime göre bir çözüm ürettim ama işe yarar mı bilmiyorum ben marş kolunu olduğu gibi bırakıp karşıdan baskının oradan ayrı bir aparatla vitesi yanıma almayı düşünüyorum sende bir fikir verebilirmisin sen nasıl çözdün bu işi birde eğer muravey diferensiyel falan düşerse eline alıcıyım teşekkürler...

• 
Sayfa: önceki 383384385386387
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.