Şimdi Ara

go-kart yapalım (384. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.130
Cevap
134
Favori
3.352.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 382383384385386
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RuffLe

quote:

Orijinalden alıntı: dikey1

valla çok saol sen olmasan vay halime :D

bu şekilde bi araç yapabileceğini sanmıyorum bisiklet dişlisi rulman vs bunlar sonraki işler şasen hazırmı arka mil ve parçaları sonraki iş.

btn planlar hzr demirci bulsam şaseyi yapıcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

bu şekilde bi araç yapabileceğini sanmıyorum bisiklet dişlisi rulman vs bunlar sonraki işler şasen hazırmı arka mil ve parçaları sonraki iş.

Kardeş senin elinde motor varmı?.Şaseyi yapmadan önce malzemeleri hazırla.Motor ve tekerlekleri ayarla sonra şaseye başla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tonyalee

quote:

quote:

quote:

Kardeş senin elinde motor varmı?.Şaseyi yapmadan önce malzemeleri hazırla.Motor ve tekerlekleri ayarla sonra şaseye başla.

motoru en ksa zmnda alcm bna motor onerirmsn bide btn malzemeleri alnca şaseye bslicm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

motoru en ksa zmnda alcm bna motor onerirmsn bide btn malzemeleri alnca şaseye bslicm

Eee şimdi motor olarak seni uğraştırmayacak en kolay şaseye bağlana bilen tak çalıştır olarak sana 150cc veya 125cc scooter motoru senin işini rahatlıkla görür.Hızda olur güçte olur.Bu motorları forumda satan abuzercan diye biri vardı.Ben ona sormuştum 250 tl istiyodu 150cc motora.Bence uygun fiyat.Bende baştan bunu almayı düşünüyodumda sonra daha iyisini buldum vitesli.Yani sana önerebileceğim en güzelinden bir scooter motoru.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Eee şimdi motor olarak seni uğraştırmayacak en kolay şaseye bağlana bilen tak çalıştır olarak sana 150cc veya 125cc scooter motoru senin işini rahatlıkla görür.Hızda olur güçte olur.Bu motorları forumda satan abuzercan diye biri vardı.Ben ona sormuştum 250 tl istiyodu 150cc motora.Bence uygun fiyat.Bende baştan bunu almayı düşünüyodumda sonra daha iyisini buldum vitesli.Yani sana önerebileceğim en güzelinden bir scooter motoru.

bn 5hp lik mtr alacagm fiyatı 300tl ii mi bide bn motoru calistrdigmda araba direk gidrmi yoksa kavrama lazmmı

• Sakın 5 hp lik motora 300 tl verme.Ondan hem güç elde edemezsin yavaş gidersin hemde kavrama gibi ıvır zıvırları var.En güzeli scooter motoru hızda yaparsın güçte olur.Yani 5 hplik motorlar uğraşma bana sorarsan.Scooter motoru zaten 250 tl daha ucuz tak çalıştır kavrama filan hiç bişey gerekmez.Ama illa ben 5hplik motor alacam dersen kavrama veya convertor kullanacan.Kavramada 100 tl civarıydı.Convertor motordan pahalı.
  • beni 60-70km/h götüren bi scooter motoru önerirmsn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dikey1 -- 31 Aralık 2011; 23:31:08 >
  • bide beni 60-70km/h la götüren scooter motoru kaç cc dir ve kaç tl dir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dikey1 -- 31 Aralık 2011; 23:33:06 >
  • ben anlamadım scooter motorumu daha iyi benzinli motormu daha iyi
  • quote:

ben anlamadım scooter motorumu daha iyi benzinli motormu daha iyi

Scooter motoru kullanım kolaylığı bakımından iyidir.Hız konusuna gelince güçten kesip hıza verirsen 150cc scooter motoruyla bahsettiğin hıza ulaşabilrsin.Bunuda dişli oranlarını 1-1 yaparak yaparsın.150cc scooter motoru 150-350 tl arasında bulursun.Forumu okursan dahada çok bilgi elde edersin önceden satanlar oluyodu.Abuzercan adlı üyeyle iletişime geçersen o sana yardımcı olur.telefon numarası önceki sayfalarda vardı.
    Tekrar belirteyeyim forumu oku sonra aklına takılanları sor.Sorduğun herşeyin cevabı önceden forumda birçok kez cevaplanmış...
  • quote:

quote:

ben anlamadım scooter motorumu daha iyi benzinli motormu daha iyi

Scooter motoru kullanım kolaylığı bakımından iyidir.Hız konusuna gelince güçten kesip hıza verirsen 150cc scooter motoruyla bahsettiğin hıza ulaşabilrsin.Bunuda dişli oranlarını 1-1 yaparak yaparsın.150cc scooter motoru 150-350 tl arasında bulursun.Forumu okursan dahada çok bilgi elde edersin önceden satanlar oluyodu.Abuzercan adlı üyeyle iletişime geçersen o sana yardımcı olur.telefon numarası önceki sayfalarda vardı.
    Tekrar belirteyeyim forumu oku sonra aklına takılanları sor.Sorduğun herşeyin cevabı önceden forumda birçok kez cevaplanmış...

bn scooter motorunu motorcularda veya netten bulabilirmym

• arka mile takacağım dişlide kaç tane diş olsun
  • quote:

arka mile takacağım dişlide kaç tane diş olsun

Bulursun.Arka mile takacağın dişliyi sana ancak motordan çıkan dişli teker çapın ve istediğin hız ne kdar olduğunu söylersen sana söyleyebilirimm..
  • beni 70-80km/h la götüren dişlide kaç tane diş olması lazım bide tekerlekler şişme el arabası tekerleği olacak bana 150 cc lik motor linki atarmsn
  • tonyale sen bana face ni verirmsn belki ordan daha iyi anlaşırız
  • arka mili demircidemi yaptırayım yoksa tornacıdamı yaptırayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dikey1 -- 1 Ocak 2012; 16:01:34 >
  • bide motoru şase ye kaynak yaparakmı sabitleyeceğim
  • arka mili rulmana sıfır oturtmak icin arka mili ölçüye göremi yapmak lzm
  • arkadaşlar bu araç şase olarak satılıktır
    sadece motor takıp binebilirsiniz dört lastik
    ileri geri muravey dif elk tesisat her şey sadece motor yok

motor bana başka bir iş için lazım

go-kart yapalım

go-kart yapalım

• quote:

Orijinalden alıntı: iyavuz25

arkadaşlar bu araç şase olarak satılıktır
    sadece motor takıp binebilirsiniz dört lastik
    ileri geri muravey dif elk tesisat her şey sadece motor yok

motor bana başka bir iş için lazım

go-kart yapalım

go-kart yapalım

araça kaç para istiyorsun birde sadece muravey difransiyelini satarmısın satarsan ne kadar istersinl

• 
Sayfa: önceki 382383384385386
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.