Şimdi Ara

go-kart yapalım (382. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
14.130
Cevap
134
Favori
3.352.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 380381382383384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR BUGGY YAPIMINDA MURAVEY DİFERANSİYEL YERİNE NE GİBİ MALEZEMELER KULLANABİLİRİZ YANİ MURAVEY DİFERANSİYELİN BİR ALTERNATİFİ YOKMU MUHAKKAK MURAVEY DİFERANSİYEL ŞARTMI GERİ VİTES İÇİN BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİM...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dikey1

Go kart ın yedek malzemeleri nerede satılıyor

http://www.gurcanticaret.com/yedekparca.html bide agromak vardı heralde..
  • muravey diferansiyeli yerine avaba tripörtör diferasniyli falan kullanamazmıyız bu geri vites olayı için arkadaslar hiç bir yerde bulamıyorum ben bu muravey diferansiyelini yardımlarınızı bekliyorum ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkanbenli

muravey diferansiyeli yerine avaba tripörtör diferasniyli falan kullanamazmıyız bu geri vites olayı için arkadaslar hiç bir yerde bulamıyorum ben bu muravey diferansiyelini yardımlarınızı bekliyorum ....

Kardeş forumun ilk sayfalarında bu geri vitese bir çözümn bulunmuştu.Resimde gösteriliyor.Ben bişey anlamamıştım bu resimden ama sen belki anlarsın.Bu sistemle bi kaç araç yapılmıştı.

go-kart yapalım

• quote:

Orijinalden alıntı: tonyalee

quote:

Orijinalden alıntı: erkanbenli

muravey diferansiyeli yerine avaba tripörtör diferasniyli falan kullanamazmıyız bu geri vites olayı için arkadaslar hiç bir yerde bulamıyorum ben bu muravey diferansiyelini yardımlarınızı bekliyorum ....

Kardeş forumun ilk sayfalarında bu geri vitese bir çözümn bulunmuştu.Resimde gösteriliyor.Ben bişey anlamamıştım bu resimden ama sen belki anlarsın.Bu sistemle bi kaç araç yapılmıştı.

go-kart yapalım

teşekkür ederim tonyele kardeş bunu bnde gördüm sende oldugu gibi bende tam detaylı olarak anlayamadım ne oldugunu sadace 3.ters bir dişli yardımıyla yapılmış sanırım benim aklıma gelen bu yani illaki muravey diferansiyeli bulmak şartı misal oldu :)yırtamadık yine bu işten çok teşekkürler kardeş sagolasın

• Arkadaşlar bu parça ön mil ile birliktemi satılıyor yoksa tekmi satılıyor tek satılıyorsa nerden alabilirim

go-kart yapalım
  • quote:

Arkadaşlar bu parça ön mil ile birliktemi satılıyor yoksa tekmi satılıyor tek satılıyorsa nerden alabilirim

go-kart yapalım

Valla benim bildiğim kadarıyla bunlar burda hazır satılmaz.Amerika da herşeyin hazırı var malesef.Burda ya kendin imal edeceksin yada hurdacı hurdacı dolaşacaksın.Diğer bir yöntem de tornacıya uğrayacaksın ama insafına kalmış durumun fiyat verirlerken pekte insaflı davranmazlar.Burada göstermiş olduğun parçayı da yapmak gayet basit yeter ki bir adet gönye kesmen,bir adet kaynak makinan ve bir adette sütunlu matkabın olsun.Zaten bu takımların yoksa bu işe girme hocam.Dediğim gibi burası Amerika değil ki gokartsupply'a giresin şak diye hazır parçaları sipariş edesin...

• Slm arkadaşlar buarada.Morla çizmiş olduğum mafsallarla yapılmış olan ön aks bağlantısı yapan arkadaş ya da ön aks bağlantısını böyle kuran arkadaş varsa yardımlarını isteyeceğim.
    1)Mafsalların kafaları aks milinin kaynatılmış olan borunun içine bir miktar oturuyor mu yoksa borunun hiç içine girmeden sıfıra sıfır üstünde mi duruyor?
    2)Borunun üstüne bir spancer kaynatılıp mafsalların hareket açısı arttırılıror mu?
    3)Aracın yükü mafsala binince mafsallarda manevra yaparken bir sıkışma oluşuyor mu?
    4)Mafsallarda standat metrik civata mı kullanılıyor?
    5)Görünen mafsalların mil çapı takribi nedir?
    6)Mafsalların arasında kalan aks milinin kaynatılmış olan boru kaynaklı standard boru mu yoksa dikişssiz boru mudur?
    Arkadaşlar lütfen yardımcı olun.Şu ön aksı kurarken benden başka kimse zorlanmamış anlaşılan.Porya var jant var lastik var ama hala 4 teker üstüne oturtamadık.2 teker üzerinde çakılı kaldı.Kafayı yemek üzereyim

go-kart yapalım

• quote:

Orijinalden alıntı: zongshen

quote:

Arkadaşlar bu parça ön mil ile birliktemi satılıyor yoksa tekmi satılıyor tek satılıyorsa nerden alabilirim

go-kart yapalım

Valla benim bildiğim kadarıyla bunlar burda hazır satılmaz.Amerika da herşeyin hazırı var malesef.Burda ya kendin imal edeceksin yada hurdacı hurdacı dolaşacaksın.Diğer bir yöntem de tornacıya uğrayacaksın ama insafına kalmış durumun fiyat verirlerken pekte insaflı davranmazlar.Burada göstermiş olduğun parçayı da yapmak gayet basit yeter ki bir adet gönye kesmen,bir adet kaynak makinan ve bir adette sütunlu matkabın olsun.Zaten bu takımların yoksa bu işe girme hocam.Dediğim gibi burası Amerika değil ki gokartsupply'a giresin şak diye hazır parçaları sipariş edesin...

tornacıya yaptırsam kaç para alır bilgin varmı. kendim yaparımda yaşım küçük sakatlık fln çıkar

• http://www.karmakarting.com/yedekparca.html bu siteden nasıl alışveriş yapacağım
  • Bu parça tornacıdan çok demirci işi.Bir ferforjeciye danış..Kaynağını da yapar bükme işinide yapar delme işinide yapar.
  • quote:

quote:

quote:

go-kart yapalım

tornacıya yaptırsam kaç para alır bilgin varmı. kendim yaparımda yaşım küçük sakatlık fln çıkar

Kardeş bunu yapmada ve yaptırmada ne var.İstersen 3mm lik lamalardan büktür.Haa bükme yapamam dersen bükme yerlerini kaynak yaptır.Güzel kaynak yaparsan hiç birşey olmaz.Ben burda demirciye yaptırsam malzeme parası ile birlikte 3 tl ya tutar ya tutmaz.

• ben bu konulara çok meraklıyım fakat yaşım 14 daha çok küçüğüm kaynak vs gibi şeyler kullanamam ben izmirde yaşıyorum ve demirci bulamıyorum :( bir çok kişiyede sordum onlarda bilmiuomuş böyle ortada kaldık :(
  • http://www.karmakarting.com/yedekparca.html bu siteden alışveriş yapmak için site sahibiyle konuşmakmı lazım
  • Arkadaşlar bu parçanın ismi ne nerden bulabilirim ?

go-kart yapalım
  • quote:

Arkadaşlar bu parçanın ismi ne nerden bulabilirim ?

go-kart yapalım

O parça rulman rulmancıda bulabilirsin :D
  • quote:

ben bu konulara çok meraklıyım fakat yaşım 14 daha çok küçüğüm kaynak vs gibi şeyler kullanamam ben izmirde yaşıyorum ve demirci bulamıyorum :( bir çok kişiyede sordum onlarda bilmiuomuş böyle ortada kaldık :(

Merak yetmiyo.Beceri malzeme bilgi ve bunları yapacak atölye gerekiyor.En önemlisi maddi kaynak gerekiyo ..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

go-kart yapalım

Kardeş bunu yapmada ve yaptırmada ne var.İstersen 3mm lik lamalardan büktür.Haa bükme yapamam dersen bükme yerlerini kaynak yaptır.Güzel kaynak yaparsan hiç birşey olmaz.Ben burda demirciye yaptırsam malzeme parası ile birlikte 3 tl ya tutar ya tutmaz.

O parçayı bu resimdeki gibi kaynak şeklinde yaparsan daha kolay olur.Güzel yapılırsa bir sorun çıkamzz..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

go-kart yapalım

O parçayıhttps://plus.google.com/photos/115332420279367219905/albums/5262983753872472145/5262986846256317378?banner=pwa bu resimdeki gibi kaynak şeklinde yaparsan daha kolay olur.Güzel yapılırsa bir sorun çıkamzz..

ewy kardeşim

• quote:

quote:

Arkadaşlar bu parçanın ismi ne nerden bulabilirim ?

go-kart yapalım

O parça rulman rulmancıda bulabilirsin :D

izmir gaziemirde rulmancı varmıdır :D
  • 
Sayfa: önceki 380381382383384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.