Şimdi Ara

go-kart yapalım (379. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.130
Cevap
134
Favori
3.352.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 377378379380381
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • imageresizer bende hata veriyor yüklemiyor.Yav hep kıl payı ttturamıyorum.On aks da böle oluyor tam busefer tamam diyourum gene bir yerde bi hata oluyorrrr
  • quote:

Orijinalden alıntı: altnkrtl

ruffle git motorsikleçiden alsana hafif geliyorsa iki tane bağlarsın.

yaşım 20 5 senedir parça için geziyorum yani bursada heryeri gezdim benim derdim aracımı yürütmek deil sen öyle düşünebilirsin ancak ortada aracın dahi olmadığı için hafifse iki tane koy diye akıl verebiliyorsun ben daha orjinal birşeyin peşindeyim bana süspansiyon mesafes çok fazla ve aracımı yüksekte tutucak bir amortisör lazım eğer motosikletçide satılıyorsa yardımcı olmanı isterim.
  • ruffle bak şimdi dediğimi anlamadın. Bilgisayara geçiyim anlatacam.
  • BİLAL BEY PM DEN CEVAPLIYAMIYORUM 0532 5881969 ARARMISINIZ
  • Merhaba arkadaşlar.Sonunda yükledim.İlk aşamalardan bir fotoğraf.Şuan sadece ön aksı imal etme işim kaldı.

• Bu hafta bütelerle devam edeceğim bi aksilik olmaz inşallah..

go-kart yapalım
  • Büte rulmanların her iki tarafındaki iç ve dış çaplar aynıdır. Benim aracımdaki salıncak bağlantılarında iç çap 16 gelmekte. Siz rulmancıya bir bakın isterseniz. Ben işaretlediğiniz yerde dana gözü oynak rulman kullndım. Rotil gibi..asıl sağlam bir detay oldu tavsiye ederim.

go-kart yapalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATMACA200

Arkadaşlar belirttiğiniz bölgede kullanılacak tek şey büte rulman.Kestamit ve polyemit belli bir zaman sonra aşıntı yapacaktır.İç çap civata çapı kadar olacak büte rulmanlar bu işi görecektir ben salıncaklarda kullandım.

Fotoğrafta taki teker bağlantısında hafiften bir yanal baskı aynı zamanda da dikey bir baskı var.Büteler burdaki yanal baskı için uygun mudur acaba.(Burç yerine kullanılacak).Rulmanları bu günün aldım daha önce dediğim gibi bir kapagı 12mm diğer kapağı 13 mm geliyor.Geldik geldik en kolay yerde takıldım.

go-kart yapalım

• Arkadaşlar :>
    150 cc scooter motorumu:250 TL
    Yoksa
    125cc komple motorsikletmi:400 TL (Her şeyi tam yürür halde) (Scooter değildir)

Hangisi daha uygun olur acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonyalee -- 19 Aralık 2011; 21:44:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tonyalee

Arkadaşlar :>
    Yoksa
    125cc komple motorsikletmi:400 TL (Her şeyi tam yürür halde)

her şeyi tam yürür haldeyse al motoru sür
  • quote:

Orijinalden alıntı: altnkrtl

quote:

Orijinalden alıntı: tonyalee

Arkadaşlar :>
    Yoksa
    125cc komple motorsikletmi:400 TL (Her şeyi tam yürür halde)

her şeyi tam yürür haldeyse al motoru sür

Sürmek için değilde buggy yapmak için almayı düşünüyodum.Motorsiklet benim hiç hoşuma gitmiyo valla.Kaza yapma olasılığı filan daha yüksek.Ama eğer alırsam biraz sürerim elbetteki :D.

• Benim aldığım büte rulmanlarda her iki kapakta eşitti.skf marka iç çap 16 mm gelmekte. bahsettiğin yere rulman yatağı yapılıp boruya kaynatılabilir.Civata rulmanın içerisine sıkı geçmesse yanal baskıda problem olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATMACA200

Benim aldığım büte rulmanlarda her iki kapakta eşitti.skf marka iç çap 16 mm gelmekte. bahsettiğin yere rulman yatağı yapılıp boruya kaynatılabilir.Civata rulmanın içerisine sıkı geçmesse yanal baskıda problem olur.

bilyaya gerek yok. yana doğru olan baskıyla sert plastik kolayına aşınmaz.
  • abicim gokarttaki arka tekerdeki dişli niye büyük oluyo? bilgi verirsen sevinirim...
  • go kartta arka tekerde ki dişlinin büyüklüğü motordan çıkan dişliye göre değişir. İstene hıza torka göre değişir yani arka dişli büyükse aracın güçlü olması istenmiştir ama yavaş gider.
  • Selam arkadaşlar büte rulmaları denedim ama isteğim gibi olmadı.Belki de rulmanlar dandikti.Fotoğrafta gözüken burçların maddesi nedir?Kesinlik kestamid midir arkadaşlar artık varsayımla iş yapmak istemiyorum,ona göre malzemeyi alacağım.Bu burçların toplam boyu nedir?Şapka kısmı kaç milimetre et kalınlığındadır?Burdan gözüktüğü kadarıyla 5mm gibi.Bu uygulamayı yapan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

go-kart yapalım
  • O burç malzemesi olarak delrinde kullanılıyor.Delrin metale en yakın plastiktir.İstenilen çapta bulunabilir.Metresi çapına göre değişiyo ama 10-20 tl arasıdır.
  • Orijinalden alıntı: zongshen

Selam arkadaşlar büte rulmaları denedim ama isteğim gibi olmadı.Belki de rulmanlar dandikti.Fotoğrafta gözüken burçların maddesi nedir?Kesinlik kestamid midir arkadaşlar artık varsayımla iş yapmak istemiyorum,ona göre malzemeyi alacağım.Bu burçların toplam boyu nedir?Şapka kısmı kaç milimetre et kalınlığındadır?Burdan gözüktüğü kadarıyla 5mm gibi.Bu uygulamayı yapan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

• abicim 6.5 yada 9 hp lik motorlardada sence nasıl dişli kullanmalıyız. benim araç bugy gibi olacak tek kişilik arazi için. arkaya römorkta takılacbilecek. bilgi verirsen sevinirim...
  • motordan çıkan dişli sayısını,lastik çevresini, motorun maks. Devrini, ve istediğin maks. Hızı söylersen yardımcı olabilirim :)
  • 
Sayfa: önceki 377378379380381
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.