Sevgili profezor;Kış mevsimi dolayısıyla bağ-bahçeden uzağız...Ama ilk gidişimde aracın resimlerini ve araç çekiş videosunun çekimini yapıp sitede yayınlayacağım. Şu an bir sıkıntı yaşıyorum 92-98 corolla sitesine (donanım haberde) resimler yolluyordum..En son 155-156-157 sayfalarda mevcut... motor toplamadaki bir önceki yazımda da resim yollayamadım şimdide yollayamıyorum ...Şu an itibarıyla resim yollayamıyorum sistem de bir sorun mu var yardımlarınızı bekliyorum...
quote:
Orijinalden alıntı: makamcı SW
Sevgili Arkadaşlar; Bu resimde sevdiğimiz bir arkadaşımızın aracının motoru iflas etti... Araç Peugeot Partner dizel motor ...Sanayideki motorcu ustalar 3.800 tl istediler motor yenilemeye her şey onlara ait... Ekonomik sıkıntısı olan bu arkadaşımızın aracının motorunu motorsiklet tamircisi olan arkadaşımın iş yerinde indirip yenilenmesi gereken piston, segman,yatak,yağ pomp,triger,sibop takımı,conta takımı,devirdaym ve baskı balata değişimi bizler yaptık sadece rektefiye için 200tl kapak taşlama 100 tl verip toplamda 1.530 tl ye yol +yemek masrafları ile mal ettik... 2.270 + avantaj arkadaşımızın oldu..Resimden yarım saat sonrada sehba üzeri ilk calışmasını yaptık ,ertesi günde araç üzeri montajın yaptık.....
işçilik kira gideri filan bunlarıda eklersen maliyet dediğini aşacaktır.
quote:
Sevgili profezor;Kış mevsimi dolayısıyla bağ-bahçeden uzağız...Ama ilk gidişimde aracın resimlerini ve araç çekiş videosunun çekimini yapıp sitede yayınlayacağım. Şu an bir sıkıntı yaşıyorum 92-98 corolla sitesine (donanım haberde) resimler yolluyordum..En son 155-156-157 sayfalarda mevcut... motor toplamadaki bir önceki yazımda da resim yollayamadım şimdide yollayamıyorum ...Şu an itibarıyla resim yollayamıyorum sistem de bir sorun mu var yardımlarınızı bekliyorum...
2001 de yapmış olduğun aracın 9 yıldır çekilmiş hiç resmi yada videosu yokmu?Onlardan forrma koyarsınız.
ACIMASIZCA VE HAKSIZCA YAPILAN BENZİN ZAMLARINI PROTESTO EDİYORUM. Her kimin bu zamlarda katkıları varsa Allah Belasını Versin. Dünyanın En pahalı Benzinini Bu millete kullandırmak utanç verici. Protesto Ediyorum ve Kullandığım Araçlara bu Logoyu Asacağım.
SLMLR ;Bu gün baba iş çıkarttınız,eski resimler pc ye windows atılırken silinmiş....İş çıkışı epey yol yapıpgarajı açtım ve foto lar çektim dilerimki dünün azizliğine uğramam. Biraz toz topra içinde idare edin
.......
,,,,
abi araba çok comfortable :)
quote:
Orijinalden alıntı: altnkrtl
Sevgili altnkrtl; Benim araba sizinkilerin yanında adeta TRAKTÖR ..... 2 motor yedi ---3.sü üzerinde , şase hiç dağılmadı hiç sorun çıkartmadı,,,, Şeseyi ara kollara bağlayıcılar civata ve somunla birleştirdim ayrıcada aralarında musluk contalarının büyüğü nü düşünün Çapı 3,5 cm kalınlığı 4 mm lastik pullar kullandım esnemesi şase üzerinden olur...En ön ve en arkada profil kaynaklı... Hafta sonu yağmur çamur olmazsa arabayı çekerken video ya alıp yayınlamayı düşünüyorum ...SİZLEREDE KOLAY GELSİN.........! SELAMLARIMLA....
arkadaşlar buggymi satıyorum bu fırsatı değerlendirin
Sevgili altnkrtl; Benim araba sizinkilerin yanında adeta TRAKTÖR
abi benim hiç arabam olmadı
emre abi senin buggy nin maksimum hızı ne
quote:
quote:
Sevgili altnkrtl; Benim araba sizinkilerin yanında adeta TRAKTÖR ..... 2 motor yedi ---3.sü üzerinde , şase hiç dağılmadı hiç sorun çıkartmadı,,,, Şeseyi ara kollara bağlayıcılar civata ve somunla birleştirdim ayrıcada aralarında musluk contalarının büyüğü nü düşünün Çapı 3,5 cm kalınlığı 4 mm lastik pullar kullandım esnemesi şase üzerinden olur...En ön ve en arkada profil kaynaklı... Hafta sonu yağmur çamur olmazsa arabayı çekerken video ya alıp yayınlamayı düşünüyorum ...SİZLEREDE KOLAY GELSİN.........! SELAMLARIMLA....
Senin araba 3 tane motor yediyse 3 tanede sürücü yemiştir :)))). Allah korusun sürücü sağ taraftaki motora ceketini hırkasını elini ayağını kaptırsa ne olur, düşünmek bile istemiyorum.Ayrıca sürücünün oturduğu yerden düşmemesi için sıkı tutunması lazım, titreşimlerden ve virajlarda düşebilir.
quote:
Orijinalden alıntı: emre bozkurt
arkadaşlar buggymi satıyorum bu fırsatı değerlendirin
Almayı düşünen varsa bu arkadaşın buggysi güzel, alan memnun kalır.Yapmakla uğraşmak istemeyenler için.
arkadaşlar buggy yapanlar bilir ne kadar masraf gittiğini bu araca 5,500 lira para harcadım bu hale gelene kadar, satmamın nedeni 4x4 buggy yapmak işe başlamak için gereken parayı yazdım bu fiyata böle bi buggy imal edemezsiniz torna işi hariç herşeyini kendim yaptım isterseniz kaba taslak fiyat cıkarın ne cıkacak;)
arkadaşım, aracın mükemmel eline gönlüne sağlık...
quote:
Orijinalden alıntı: emre bozkurt
quote:
emre abi senin buggy nin maksimum hızı ne
40km son hızı
o yüzden mi güçlü hızdan kayıp güçten artış gibi bir teorimi var :) ama emre abi gerçekten harika olmuş bende öyle birşey yapmayı düşünüyrum ama bakalım okulum var belki yaz tatilinde yaparız . :) yapmayı düşündüğün yeni arabada inş. güzel olur kolay gelsin .
Daha iki gün önce (bir önceki sayfada) , emrenin buggy si için
- hikaye bu güç gösterisi
- arkasındaki ipi araba degil insan tutsa çekemez (en kralı da buydu) :)
- scooter motoru uygun değildir bu iş için !!!!! (cümleye dikkat)
diyenler.. bugun methiyeler düzer olmuşlar :) ve satın almak isteyenler için ideal bi buggy oldugunu dile getirmişler.. yapmak için ideal degildir scooter motoru, ama yapılmışını alan "memnun kalır" demişler.. :))
Neyse, hatalarini görmüş olmalarina sevindim... bu da bir ilerleme...
emre arkadaşa da hayırlı satışlar diliyorum...
peki abiler birşey soracam ben bir buggy yaparsam ve arka tekere bağlı çarkların birini büyük birini küçük taksam zinciri büyük çarktan küçük çarka , ve küçük çarktan büyük çarka aktarma şanzım varmı? Abiler dediğimden birşey anlayan varsa cevap veebilir mi pek anlaşılr bir şekilde yazamadımda :)