Şimdi Ara

go-kart yapalım (270. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.130
Cevap
134
Favori
3.353.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 268269270271272
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abooowww neler olmus neler bıtmıs sıtenın eskılerınden olaraktan olaya bnde el atıyorum;
    sene yanlıs hatırlamıyorsam 2006 2007 olması lazım bu arac yaptım resımlerı gelıyor dedı ortada bı *ok yok
    ısrafıl abının arabasını aldım dedı paıntte resmın ustune korkuluk flan yapmıs koymus arac benımdır nasıl olur yazmıs suan arac hala ısrafıl abıde
    bu banada kelek attı bnde ders olsun dıe dersını verdım ona bı ton duzenbazlık yaptı bu arkadasla tıcaret yapmayın
    bn kendım motorsıklet tamırcısı oldugum ıcın bu ıslerı ıyı bılırım egerkı o motorda calıntı ıhbarı varsa gercekten cok buyuk gecmıs olsun derım.
    nese bazı sorular var onlara yonelım;
    arkadasım 250 amp kaynak makınesı almıssın ıyı gusel senın ısını rahatlıkla gorur 2,5 elektrok kullan fazla kalını yakamaz o kaynak makınesı bırde cok fazla calıstırma sargıları atarsa zıyan olur o kaynak makınelerı
    punta atmak ıcın yapılmıstır...yhane dıkkatlı kullan derım ...
    arkadasım camasır makınesı motoryla flan olmaz o ısler camasır makınesının duzenlı calısma voltajı 220v ac motorlardır
    sana dc motor lazım ama aradıgın buyuklukte dc motor bulman zor olabılır bnde var ama 500 watt bısıklete flan takılabılır yhane turkıye sartlarında elektrıklı araba konusu bıraz zor ufak benzınlı motorlardan bul yap derım hıc ugrasmazsın

• quote:

Orijinalden alıntı: carpe.diem..

merhaba elimdeki parçalar
    1 adet çift silindir bmw marka motorsiklet motoru şanzımanıyla birlikte geri vitesli sadece pistonları takılıp marşa basılıcak bütün parçaları mevcut
    1 adet bmw defransiyeli sağlam
    1 adet moto guzzi defransiyeli
    1 adet moto guzzi arka jant ve jant mili bilyaları geniş jant yapabğilmek için malzeme custom chopper için
    1 adet 13 jant 245 lastik hiçbiryerde bulamazsınız chooper için
    4 adet karbiratör aprilia rs 250 suzuki rgv 250 için gaz teli exup ekipmanlarıyla beraber
    1 takım komple hidrolikli gaz kollu elcik
    4 adet amortisör 2 si profesyonel gazlı
    1 adet tek silindir 49 cc motor çalışır durumda karbiratörü ile birlikte
    4 adet çeşitli bmw moto guzzi kampana fren balatası sistemleri balatalar dahil
    2 adet km saati sağlam
    1 adet disk merkezi ile birlikte sağlam brembo
    1 adet rs 250 rgv 250 dinamo kapağı
    çeşitli farlar v.s hepsi dahil fiyattır ve çok acildir 500 tl dir fiyatı çok acildir ankara ostimde

valla bu 500 tl fiyat bu listedekilerin hepsini içeriyosa ben bunlarında çalıntı oldugundan şüphelenirim :DD yok eğer sağlam mal diyosan şu çift silindir bmw motorunun ve brembo frenin fotolarını özelliklerini fiyatıyla birlikte bi isterim ;) gerçi 500tlye hepsini almakta mantıklı 2. araba için gerekli olan şeylerin çoğu var gibi :DD

• yaa abuzerr sana kelek fln yapmadım bi keree kendini haklı çıkarma burdkai kimse olayın içinde değilll herşey nasıl oluyorda benim şansızlığıma dönüyor anlamıyorum ama benn asla kimsenin 3 , 5 kuruşuna göz koyacak birisi değilimm abinin banka hesabı yokdu 2 dakkada eft yapacam ama yok ptt den yolla dedi yıldız sanayideyim bende kaç gündür bulamıyorum oralarda ptt bi türlü oruc oruc gez gez gez sor sor sor bulamadım.. zaten ptt 3 de mi 4 demi kapanıyormuş zaten.. 12 den çıkmışım yolla.. bulamıyorum arkadaşşş bende en son dedim eve gideyim telefonumuu alayım bunu arayayım kuzeninin telini istiyeyim ona gidp elden vereyim.... yanlışmışmıyım şimdi şans benden yana değilsee benim suçummu..... Ben yinedee diyorum motordan memnunumm üzeirnde çalışma yaptım... 45 tl borcum kalmış 500 den 45 tl yi de gönderemiyorum elimde hazırr bu çektiğim rezilliye bakk .... Şimdi siz söyleyyiinnn haklıyım demiyorum inan abi sonuna kadar haklı ama ben 45 tl için bu kadar zahmetlere giriceğini hiç düşünmemiştim zaten yollayacaktım... Ben gasp çı değilim bişey değilim... Abuzerr ben sana kelek fln atmadım gayet ortada herşeyini söyledim sen benden aldın o kadar parayı hatırlarsan bi vida için 250 tl nin bittiğini söylemiştin bana altın olamaz heralde o vidalar değilmi... verdiğin parça da parça değildii her zaman eksik gönderdinn...

İNAN ABİİ SENDENN BİNLERCE KEZ ÖZÜR DİLİYORUM... . AMA BİL Kİİ 45 TL İÇİNN BURDA BENİ BÖYLE REZİL ETTİN... . VERECEĞİMİ BİLE BİLE.....

• HERKESTEN FORUMU MEŞGUL ETTİĞİMİZ İÇİN ÖZÜR DİLİYORUM...

carpe.diem.. ( inan abi ) ile aramızdaki sorunları çözdük hiç bir sorun kalmadı... LÜTFEN KİMSE OLUMSUZ YORUM YAZMASIN.... |||| Burda herkes bişeyler üretmeye çalışıyor... bende öylee motor hala bende inan abinin diğer verdiği ilan parçaların hepsi satılıktır... Trikee bende.. Kimse olumsuz düşünmesn....

Herkesten özür diliyorum... Abuzerr ve diğer olumsuz yorum yazanlarr ... Kendinizi iyi göstermeyi biliyorsunuz... Ama bilinkii herkes göründüğü gibi değildir... Abuzerr asıl dolandırıcı sensin.. bu forumdaa yaptığımız ticaretten hatırlarsın... Herşeyi eksik göndermeyi biliyosun... Lütfen artık yorum yapılmasın...... Hadi herkesee başarılar...

• cometube genç hevesli bi arkadaş bişiler yapmaya çalışıyo bende tellere falan cvp vermiyo aramıyo sormuyo dedim dolandırıldık heral ama hallettik sorun yok arkadaşlar hemen arkadaşınızı ne çabuk satıyosunuz biriniz de çıkıp arkadaş konunun aslı nedir o arkadaş öyle diil dir demedi valla helal size çok vafalı arkadaşlarsınız bu forumda hepiniz aynı tutkuyla uğraşıyosunuz bu araçlarla ama fazla kaynak demir civatadan insani değerler biraz geride kalmış aman gençler
  • foto

go-kart yapalım
  • 1

go-kart yapalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: carpe..diem

kamyonete yükledikten sonra param çıkmıyo dedi bende hevesi kırılmasın diye indirtmedim meyer çocuk üçkağıt için öyle söylemiş bide profezor sen konuyu anlamadan saçma sapan yorum yapmışsın sen bu ç..... malı nereden aldın die önce bi konuyu idrak et ondan sonra yorum yap istersen

Sende konuyu düzgün anlat ozaman, ayrıca yorumda yapmadım sadece bir cümle ile soru sordum, alıntı yaptığım yorum sana aitti, malın çalıntı olduğunu yazan sensin ben değilim. Çalıntı motor filan yazana kadar, benden motoru aldı parasını eksik ödedi yazman yeterliydi, adamı hırsız durumunda göstermek için o cümleyi kullanmak işine geldi. Paranın tamamını aldıktan sonra kamyonu yükleseydin, sonrada böylede sağa sola hakaretler ve küfürler savurup agresifleşmezdin, biraz efendi ve saygılı ol, formu çirkin cümlelerinle kirletme istersen.

• neyse oldu bitti biz anlaştık arkadaşla geride kalana.... go kart yapmak düşer dielim tatlıya bağlansın herkezin sinirli hali olur
  • Çook uzun bir aradan sonra tekrar merhaba arkadaşlar.
    Forum bayağı renklenmiş, yeni ve başarılı çalışmalar var; yapan arkadaşların ellerine sağlık.
    Ben de bu yaz birşeyler yaptım, paylaşmak istedim.Lütfen şunu nerden aldın, bunu nasıl yaptın diye
    sormayın, herşey eldeki malzemelerdi.Eski bir scooter parçalandı o kadar.
    Umarım sizlere de ilham verici bir araç omuştur.

go-kart yapalım

go-kart yapalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AKINCO -- 20 Ağustos 2010; 13:26:49 >

• Mesajda resim çıkmadı ama bir de böyle deneyelim.

go-kart yapalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AKINCO -- 20 Ağustos 2010; 13:24:27 >
  • resim nasıl yolluyoruz arkadaşlar boyut çok büyük diyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: AKINCO

Mesajda resim çıkmadı ama bir de böyle deneyelim.

go-kart yapalım

AKICO ellerine sağlık çok güzel olmuş, orjinal gibi duruyor,scuterin plakası varsa trafiktede gezersin.
    Kışında ön tekerleri söküp 2 adet kızak takarsan arka tekerede zincir bağlarsan kar üzerinde çok keyifli olabilir.
  • bu nu sen önceden yapmamışmıydın çünkü bir mesajında wardı ama en başlarda
  • kocum benım benım burda motor ve parca sattıklerımı bırazdan tek tek sayıcam hangısıne eksık gondermısım gor bakalım adamına gore muamele yaparım ben

rc car:motor defransıyel arka takım on takım ve daha neler neler verdım ustune ek oalrak ama fıyat aynıydı
    cassano:sor bakalım scooter motorunu
    ruffle:sor anlatsın oda sana
    markus:onada bı danıs derim aldıgı motordan bahsetsın bırazcık
    uzunymw:muravey defransıyelı,ve bır suru parca fren merkezlerı faln vs.. 1 tane fren merkezı sıtedı 5 tane godnerdım gosterge ıstedı cıkma sıfır honda cgl gostergesı godnerdım ve daha sayamadıgım neler neler
    kaptangezgın:bır danıs ona sıtersen yakından tanır benı
    canersackan:onada sor bakalım ne ıstemıs neler getırmısım
    sahıbınden.com ve dıger sıteler aracılıgıyla sattıgım urunler,gelıp elden teslım alanlar,ve daha nıcelerıyle tıcaret yaptım..
    yhane senın anlıcagın fazla konusma 5 seneden berı bu sıteye uyesın ortada bı *ok yok bır tane resmını koy bn yaptım de hep yapıyon edıyon ıcraat yok gecmıs sayfalara bak benım 4-5 taneden fazla yaptıgı marac var resmı kanıt varda konusuyorum oyle boldan konusmuyorum adam olana muamele yaparım senın anlıcagın daha fazla ortamı germe once kendını gelıstır sonra burdakılerı elestır hadı kocum yeter sana bu kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: profezor

quote:

Mesajda resim çıkmadı ama bir de böyle deneyelim.

go-kart yapalım

AKICO ellerine sağlık çok güzel olmuş, orjinal gibi duruyor,scuterin plakası varsa trafiktede gezersin.
    Kışında ön tekerleri söküp 2 adet kızak takarsan arka tekerede zincir bağlarsan kar üzerinde çok keyifli olabilir.

Scooterın plakası,ruhsatı var ama bu haliyle trafiğe çıkabileceğini sanmıyorum.Araçlar üzerindeki her türlü değişikliğin ruhsata işlenmesi
    gerekiyor.O da masraflı ve meşakkatli bir iş.Ben bunun üzerinde biraz daha oyalanmayı düşünüyorum; kaporta, müzik tesisatı v.s. Alıcısı
    çıkarsa veririm, olmadı, babam seneye köye götürür kullanır.

• quote:

Orijinalden alıntı: by yusuf 15

bu nu sen önceden yapmamışmıydın çünkü bir mesajında wardı ama en başlarda

Daha önce scooterın önüne 2 teker çalışması yapmıştım.Ancak bu şekilde değildi.O araç yine motosiklet gibi kullanılıyordu, bunun
    ön düzeni ve kullanım şekli otomobil düzeni.
    Bu arada, o gülücükleri ne anlamda kullandığını açıklarmısın?Ben, yazdıklarında espirili bir yan görmedim...

go-kart yapalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AKINCO -- 21 Ağustos 2010; 11:36:32 >

• cometube başından beri forumdakilerle ters düşüyor abuzerinde yazdığı gibi zamanında yaptığım alışverişlerde hiçbir sorun çıkmadı dostum sırf benim bir sözümle istediğim şeyleri sanayiden bulup bana yolladı hiçbir sorun yaşamadım gerçekten adamına göre muamele cometube arkadaşımıza bende bir motor sattım ordan biliyorum baya kurnaz sanıyor kendini neyse abuzerin dedikleri doğru üstüne söylenicek şeylerde var ama cometube bunları zaten biliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carpe.diem..

foto

go-kart yapalım

dostum elinde bi tane rgv 250 vardı motoru arızalı hala elindemi?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: by yusuf 15

bu nu sen önceden yapmamışmıydın çünkü bir mesajında wardı ama en başlarda

Daha önce scooterın önüne 2 teker çalışması yapmıştım.Ancak bu şekilde değildi.O araç yine motosiklet gibi kullanılıyordu, bunun
    ön düzeni ve kullanım şekli otomobil düzeni.
    Bu arada, o gülücükleri ne anlamda kullandığını açıklarmısın?Ben, yazdıklarında espirili bir yan görmedim...

go-kart yapalım

akınco abi hayırlı olsun yeni aracın güle güle...Benim atv nin üst kapağını yaptırdığım motosikletçi kırmış tesisatını yaptırdık ama marşa basınca egzozdan çiğ benzin attı kapak kırık heralde ondan şimd,i kapağın yenisini bulamadık burada sordum kaynak yaptırıp üstünü tornada sıfır aldır hiçbir sorun çıkarmaz dediler sizce üst kapak kaynak olurmu burdaki bi usta köpük yapar dedi ama bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum!!

• 
Sayfa: önceki 268269270271272
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.